- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.401
Ohhh 6 lar görülmüş inşallah bundan sonrası sporlada beraber patır patır giderEvet kızlar 69ları gördüm çok şükür haftaya 68ler hedef artık toparlanmış yeni düzene de alışmış ve sonuç almış olurum inşallah okula gidiyorum ben gelince kaynatırık öptüm hepiciğinizi
sağol ablamOhhh 6 lar görülmüş inşallah bundan sonrası sporlada beraber patır patır gider
Hadi kolay Gele cnm
darısı bize canım kolay gelsinEvet kızlar 69ları gördüm çok şükür haftaya 68ler hedef artık toparlanmış yeni düzene de alışmış ve sonuç almış olurum inşallah okula gidiyorum ben gelince kaynatırık öptüm hepiciğinizi
en azindan sabitlikten kurtulmusun cnm tebrikler
bununda etkisi okabilir tatlim ama duraklama var demek icin bi süre sifur kacanak ve spor yaptigimiz halde veremezsek o zaman olur
Iste buuuuuu bebu hafta gercekten cabaladin ve karsiliginida aldin bitanem .cooook tebriler senin adina cok sevindim cnm
günaydın kızçeler malesef tartı pek yüzüme gülmedi
kilo bildirimim
geçen hafta: 63.8
bu hafta: 63.4
fark: -400
% 0.63
Gunaydinlar kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.9
Fark:_500(% 0.71)
Bugun izne ayriliyorum kilomu koruyup 2hafta sonra burda olcam canlarim sizleri seviyorum kendinize iyi bakin gecmise bakamadm aksam yine girerm son kez öpüyorum
günaydın hanımlar marketi açtım oyüzden ödemi atamadan tartıldım ama genede sonuçtan memnunum
cuma 76,6
Bugun 74,2
sonra gene uğrarım
dediklerinde çok haklısın ama evde totom kalkmıyor ev spor ayakkabımda yok suan makinada yıkamam lazım tekini. altını silmeye calıstım yeterli olmadı çünkü. öyle de güzeller ki kıyamıyom yıkamaya
bi de bu ay alacaktım koşu bandı gelecek bi param vardı ama annem evine yeni portmanto falan yaptırdı sıkıştı. borç isteyince yalan oldubir dahaki ay alıcam inş o zaman çok iyi olcak benim için.
ama elimden geldiğince bu süreçte dışarda yürümeye devam tabii
aynen canım yaa atlatana kadar anam ağladı kv neler yedirmeye çalıştı bilsenyemeyince de eve paketledi şimdi kahvaltıda yiycem
ya ben ona kıymam içimi acıttın kız
erdemle hala konuşmamakla iyi ediyorsun. bu ilk tokat mıydı daha önce de olmuş muydu canım?
abla ne diyeyim yaa tez zamanda sağlığına kavussun inş miniğim @berilceee Allah yardımcınız olsun ablam
haşlanmış yoğurt ne kızz??
ay ben şok bu çocuklaraetrafımda hiç cocuk olmadıgı için bana ilginç geliyo bunlar ama belliki tüm cocuklar genelde yaramaz ve cino
yalnız o nası anne ya sanırım senin cocuk bayaa hızlı yapıştırınca gözü döndü kadının cocuguma bi sey oldu diye ama yine de cok yanlışama ben olsam sana saldırabilirdim elif cocuk yerine yalan yok
ayy geçmiş olsun hilalim yaagörüşelim mi diycektim ben de kiii hasta olmussun
hiç yoktan iyidir elimizden geleni yapalım yeter.
duraklama gaklı bir sey canım sen duraklama yasamıyorsunki. mefksum anlatmış. ama bu da önemli bir şey hormonlarına bir baktır bence önemli bi şey
rakibeeemm ezim ezim ezildim
süpersin cok tebrik ederim devamını dilerim
tebriks merveciim fena sonuç değil gerçi sanırım en bu kilodan da aşığıdaydın ama biraz aldın dimi?
görüşürüz
Buyudukve farkına varır düzelir canımTeşekkür ederim zuhalim. Siz olmasaydınız imkansızdı.
Tebriksşssssss kızçeler
Teßekkür ederim busem.
Anam bana niye saldırsın.
Çocuk bunlar olur. Benim anaokulunda büyük kızımın kolunu ısırdı birtanesi ailesi özür bile dilemedi. Kendini korumasını bilseydi dedi gitti.
Ben özür dilerim dedim. Yani çocuğunu hemen ben kaldırdım. Çocukların ne yapacağını kestiremiyorsun. Benim büyük kızımı görsen gıptayla bakarsın. O kadar saygılı terbiyelidir ki küçüklüğünden beri böğle. Bu da tam tersi küçüklüğünden beri huysuz. Saldırgan. Yetiştirmeye de çok inanmıyorum artık çocuğun mayasına bağlı.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.5
Bugün 88.5
Fark -1
Yüzde 1.12
Ayy inanamıyorum benimki vurmak saf saf bakar tokadı yer ama evde tam bir canavar atar ziplar hoplar ve hersey için ağlar su isterken Bile ağlıyor . Bi destek mi alsan acaba şiddet eğilimi için. Kadın ne yapıcağı ni sasirmistir bence ben ne yapardım acaba :))) oğlum gibi saf saf bakardım muhtemelen :)))
Bence de Hilal anlasın hatasını yüz verme ki nasılsa herseefer affediyor deyip dwvam etmesin. Her acı hafifliyor buda hafifliycek yeri hiç dolmayacak ama yazi kader buymus napalım.
ay dikkat et canım.
eksi olmak guzrl Tebrikler canım.
Ooo harikasın canım tebrikler.
hiç yoktan iyidir cano. Tebriks.
Guzel sonuç. Ne izni kız şimdi bu sakin kilo alma dikkat et.
Ooo süpersin tatlım. Tanışmadik sanırım ben Elif 6 aydır burdayım hoşgeldin.
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 72.6
Fark +700
Kizlar çok Üzgünüm 6 aydır ilk defa artıdayım listeyi etkiliycem affedin.
Bu hafta beni Sadece yarın zorlıyabilir
Malum düğün var
Sabah hazırlanıp Kız evine gidecez öğlen 1 gibi gelin Alma olacak
Ordada bi sürü yemek, inşallah ben sadece et salata yemeyi düşünüyorum
Akşamda salonda büyük ihtimal schnitzel olur
Dışını yemem Sadece içini Bide salata
Aynen öyle cnm
Yoksa Liste sorumluluğu olmasa özellikle perşembeleri o açlıkla uyunmaz
Görümcemin kızı evleniyor cnm
Bende poğaça yapıp götürcem
2 hafta sonrada öbür Görümcemin oğlunun nişanı var
Kızlar yeni bir tava aldım supr oldu bombe oldusıfır yağ ile pisti köfteler mis gibide oldu dün tv aliyorduk korkmaz in çift taraflı tavasida indirime girmiş hemen onuda kitledim eşime
Buyudukve farkına varır düzelir canım
Ben oğlumu isirmam ısırarak sevmem ama çocuk kanı kaynadiginda gelip ısıtıyor sonra opuyor ve bunu sevdiği için yapıyor sen ogretmesende içinde birey var o açığa çıkıyor işte
***9.TAKIM 485.ETAP***
berilceee(106.2/103.8/2.4/%2.26)
KumraL_KrakeR(70.4/69.9/0.5/% 0.71)izine ayrılmak istiyor
erdemhilal(69.8/70.1/+0.3/%-0.43)
buseb(63.8/63.4/0.4/%0.63)
semplice_signora(74/73.6/0.4/%0.54)
Eliya(71.9/72.6/+0.7/%-0.97)
elifvecebir(85.3/83.4/1.9/%2.23)
nanekekik(71,9/71.5/0.4/%0.56)
ayulduzz (66/74.2/+8.2/%-0.46)458.etapta 3.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 27 e bölündü
Mefkurem (89.5/88.5/1/%1.12) mezun üye.bşlg trh:16.09.2016 bşlg kg:88 Hedef 68
9.takım genel ortalama:%0.619
Listeyi paylaşım kızlar Hadi hayırlı olsun
Ben alışverişe gidiyom şimdi dönerken oğlanı da alıcam
Gelincede poğaça falan yapıcam
Benim çok önceden vardı canm bebiş olmazsa giderim zaten. Benm hastalığın çaresi kilo vermekcanım hem pkon düzelir bebek filan için de iyi olur bi git dra bi gorun bence benimde gebelikten sonra çıktı ortaya
7 kilo az mı canm farketmeyenin gözünde problem vardır zaten :)kızçeler kv lerden geldim. net paketimin hızı düştü çok zorlanıyorum. geçmişe bakmaya çalışcam şimdi
kv direkt anladı kilo verdiğimi sen kilo mu verdin dedi süzdü beniii
verdim biraz dedim öyle kibarki gerek yokki falan diyo kadın yaa
Kadın ne dedi@erdemhilal hilal im okudum üzüldüm eşinin tekrar içmeye başlamasına suan durumlar nasil?
@elifvecebir kız Elif hem adaşiz hemde sanki aynı çocukları doğrumuşuz. Benimde büyük akıllı uslu suan ağır abi tabisi ergenliğe yaklaşıyor küçükse tam tersi bugün metro da kadının birine annem kafama vurdu dedi tövbe dedim cakasim geldi ağzına iki tane :)))
Hepinizi özledim kizçeler.
Diğer çocuğun annesi bi tuhafmış vurunca intikam mi alacaktı acabaKesinlikle.
Benimki ne ysptı bu gün drlitti beni. Mağazada ona kıyafet bskıyordum. Bir tsne kızla konuşuyorlardı. Sonra kıza bir vurdu kız yerde. Aynı yaďta bir çocuk. Kızın annesi de benimkine vurmaya çalıßti. Zor tuttum kadını. Mağazadsn nasıl çıktığımı bilemedim. Son zamsnlarda çok huysuz oldu. Ne yspacağımı şaşırdım inan. Çare arıyorum.
Aman görümcen gücenmesin ye gitsin rakibemBu hafta beni Sadece yarın zorlıyabilir
Malum düğün var
Sabah hazırlanıp Kız evine gidecez öğlen 1 gibi gelin Alma olacak
Ordada bi sürü yemek, inşallah ben sadece et salata yemeyi düşünüyorum
Akşamda salonda büyük ihtimal schnitzel olur
Dışını yemem Sadece içini Bide salata
Benim hedefimde 1 kilo 78.8 olmak ama mefkuşumu kesmez 1 kilo yükseltsem mi kiBu haftalık hedefim 1kg
ohhhhh gelsin mis gibi yağsız kızartmalarKızlar yeni bir tava aldım supr oldu bombe oldusıfır yağ ile pisti köfteler mis gibide oldu dün tv aliyorduk korkmaz in çift taraflı tavasida indirime girmiş hemen onuda kitledim eşime
Hadi bakalım tatlım Bu haftada sen bombeee olBu haftalık hedefim 1kg
Sen çabaladın sen başardın Tatlıcımayet iyi mefkuşum. Haftaya daha iyi olacağına eminim.
Bu haf5a beni müthiş motive ettin çokkkkk teşekkür ederim. Burası
Ben akşam taylot içtim sabahta
Heee heee sen öyle zannetAman görümcen gücenmesin ye gitsin rakibem
Artık bu son artın olsun cnmGeçen hafta 79.4
Bugün 79.8
Fark +400
Lapa işe yaradı yoksa seksenin üzerindeydim
Kız 1 kilo nedirki ben onu söylemeye tenezzül etmemBenim hedefimde 1 kilo 78.8 olmak ama mefkuşumu kesmez 1 kilo yükseltsem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?