Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çay kaşığı ağzım datlansın diye :)

İyi haftasonları canlar. c.tesinin dibine vurucam yarın uyucam öğlene kadar dinlenme lazım pazar annemler gelicek p.tesi de kosturmaca var. Öptüm hepinizi.
Sanada canım dinlen iyce bende haftanın yorgunluğunu uyuya kalmışım yarında erken kalkıcam pazar günü inşallah uyku keyfi yapıcam :)

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığına. 15 kılo maşallah ne güzel vermişsin darısı bu garibe:)

açma yerine en azından simit olabılırmış

Valla güzelim biz değişim meğişim anlamayız cumaya kadar kimse kaçamak yapmıcak işte o kadar yoksa fururum kaçamak yapanı
Bide bu yaştan sonra elimi kana bulamayın acıyın bana

koptum acıyın mefkuşumaaa

Kız bu listede büyü var heralde
Anacım beynim kilitlendi aç olmama rağmen canım bişey istemiyor

işte liste gücü demek buuuuuu

Lapa ben birdaha yapmayı düşünmüyorum işkence ha

bence deee

fena menü değil bence ama zayıflamak için daha iyisi lazım

güzel menü canım but yerine göğüs daha iyi olurdu ama bu da iyi bi tercih afiyetler olsun rakibeem

Kızlar lütfen Haftasonu dikkat edelim pazartesi herkesden eksi bildirim istiyorum

Yarın muhtemelen gelemem Yada geç vakit yazarım

Herkese iyi geceler

inş eksi olurum bugün +300 çıktım

ay elifim rakibem beni bırakmıyooorr bu hafta da rakibiiiiiiiizzzzzzzz

inş bebem sakin olur çünkü ben stres altında dayanıklı bir insan değilim hiç Allah dağına göre kar verirmiş o en iyisini bilir. sağlıklı olsun da en mühimi bu

yaa ne güzelmiş o diyetisyen menüleri bizde 1 dilim ekmekle gün bitirmeye çalışalım

kız elifim baklavayı perş akşamı kv de reddetttim o da eve gönderdi su böreğiyle baklavayı ben de hemen erken saatte ikisini de gömeyim dedim ödül olaraktan tabiki sabah bi tartıldım +300 buna şükür valla çünkü henüz wc çıkmadım. bugün çok dikkat edicem ki p.tesi - bildirim yapayım yoksa @mefkurem den sopayı yiycem

bireysel dereceni kutlarım rakibem harikasın

anam her öğünde kaçamak napan bacim sen. Yazık kız emeklerine. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah.

elif e yazdığımı kopyalıyorum sana

"kız elifim baklavayı perş akşamı kv de reddetttim o da eve gönderdi su böreğiyle baklavayı ben de hemen erken saatte ikisini de gömeyim dedim ödül olaraktan tabiki sabah bi tartıldım +300 buna şükür valla çünkü henüz wc çıkmadım. "

Kizlar tebrik ederim kilo verenleri gecmisin yarisini okuyabildim. Annemlere geldim erdem canakkaleye gitti telefonda onda kardesimin telden girdim simdi

kıyamam ssana yaa çanakkaleye iş için mi gitti canım? bir durum yok dimi? annenler durumunu biliyor mu ve iyi misin??

diyetten değildir canım o durumundandır. işin zor kolaylar gelsin elifim ve babana çok geçmiş olsun
15 kg nasıl fark etmez?? tabiki deee bak demek eskiden nasıl fena şişmandın şimdi anlıyorsun işte. bir daha o hale hiç gelmezsin inş elifim

1menum
Sabah 11
Bir ince dilim pasta kac kucucuktu
Ogle 14
3 citir balik
Buyuk kase salata
Aksam 19
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş

pasta da cuma kaçamağı olmuş onun dışında güzel menü hilalim.

İyi haftasonları canlar. c.tesinin dibine vurucam yarın uyucam öğlene kadar dinlenme lazım pazar annemler gelicek p.tesi de kosturmaca var. Öptüm hepinizi.

görüşürüüzz

açma yerine en azından simit olabılırmış

ay bende simiti daha masum buluyorum öyle mi bilmiyorum ama bana öyle geliyor açmaya göre yağsız sonuçta

1 ekim hedefine kimler ulaştı kızlar? Benim durum vasat iki kg var hedefime

canım ben hedefimi bile hatırlamıyorum

Sanada canım dinlen iyce bende haftanın yorgunluğunu uyuya kalmışım yarında erken kalkıcam pazar günü inşallah uyku keyfi yapıcam :)
uyuyamadım alışkanlık açtım gözleri 7 de sen uyursun İnşallah yarın :)

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığına. 15 kılo maşallah ne güzel vermişsin darısı bu garibe:)
Sağol canım. Darısı size ki eminim hepsi gidicek.

Ginaydın herkese bünye 6.30 uyanmaya alışınca haftasonu anca bu kadar uyuyabildim
Aynen hayaller 12 gerçekler 7. Alisinca insan uyunmuyor.

yedin artık afiyet olsun kv ye dikkat ćok tehlikeli ikramları var.
Sağol canım iyi olucak babacim inşallah. Evet siskoymusum benim sorunum şu aynaya baktığımda kilomu anlayamiyorum bir daha o kiloya asla dönmem inşallah.

Tabiii ki rskibiz busecim. Bj hafta ki rekabet fena olacak. Hadi gazamız mubarek ola.
Canım ben dd bu sabah + 300 düm. Moralim bozuldu. Dünkü düzensiz yemek yarsmadı bana.
Bu günü de atlattım mı işim kolay. Hem lohusa mevlüdü hem de doğum günü var kuzenin. Orada yememeye kararlıyım da düzenim şaşacak. Öğle menüsü kayacak.

Kızlar 79 kiloda geçenki vermemde de çok kalmıştım şimdi de niye ki ya
bacım Demekki geçende 79lara gelince ipin ucunu kaçırdın :) dikkat edipte vermemezlik olsa amenna, sen sıfır kaçamaklı bi hafta geçir bak bakalım tartıda 79 bidaha görüyomusun

Kızlar ne yazıkki 0.002 puan farkla 1.liği kaybedip 2.olduk
Gr ların ne kadar önemli olduğunu bilelim 100 gr deyip geçmiyelim

Maşallah bireysel derecelerimizde var

1.@berilceee
2.@elifvecebir
Çok tebrikler canlar
tebrik ederim önce kaptaniçem ve elifciğimi sonrada takımımı harikasınız

Kızlar 79 kiloda geçenki vermemde de çok kalmıştım şimdi de niye ki ya

bacım Demekki geçende 79lara gelince ipin ucunu kaçırdın :) dikkat edipte vermemezlik olsa amenna, sen sıfır kaçamaklı bi hafta geçir bak bakalım tartıda 79 bidaha görüyomusun

hislerime tercümansın

Günaydınlar fıstıklar. Herkese musmutlu haftasonları.

günaydın fıstığımmmm amiin

aynen canım ya tehlikeli cidden bir de ısrarları var çünkü özellikle benim kv çok fena bu konuda kendi oğulları bile ilallah etmiş nasıl yemiycem hayır dedim bilmiyorum yani

o hepimizde var canım ben de anlamıyorum ayna da o yüzden alıyorz zaten kiloları yavas yavas ve umrumuza da saymıyoruz inş bir daha yaşamayız

benim de programlar fena bu akşam dayımlara sonraki akşamda amcamlara davetliyiz yandım anam yaa

bu +300 ler bugün dikkat edersek gider üzerimize yapışmadan bence akşam balık yapcam demiş yencem inş kızartma değildir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…