- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.501
çay kaşığı ağzım datlansın diye :)Afiyet olsun canım menun güzel bugün cuma bitter de sorun yok.
Afiyet olsun canım menun cok başarılı turşuya dikkat et tatlım çok sık tüketme tuzdan dolayi ödem yapabilir. Birde tavuk yerken derisini yememeni tavsiye ederim.
Afiyet olsun canım. Kruvasan cuma olduğu için cıss hakkın olsun bir daha yeme ama :) o cokokrem çay kaşığı dimi çorba kaşığı değil :)))
anam her öğünde kaçamak napan bacim sen. Yazık kız emeklerine. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah.
9. Takım candir
mefkusum canım hicbirsey istemiyor hep tokum sanki ondan az oldu yoksa evde suan sucuklu kaşarlı poğaça, yaş pasta, tuzlu kurabiye ve un helvasi var ama canım çekmiyor. Mefkusum lapa ne Lapa si pirinç mi nasıl oluyor bide 5 te 5 ne
ohhh miss afiyet olsun.
Haftaya birinciyiz inşallah. Beril i ve Elif i kutluyorum.
Haftasonunu değerlendirelim bence de sanki bildiğim herseyi unuttum burdan ayri kaldım ya :))))) napsam acep.
Afiyet olsun canım. Gece den haxirlasan kokaylik olur senin için tam buğday ekmek arası peynir domates mesela.
Afiyet olsun bence but çok sorun olmaz saat geç olsada derisini yememişsindir zaten.
Sanada canım dinlen iyce bende haftanın yorgunluğunu uyuya kalmışım yarında erken kalkıcam pazar günü inşallah uyku keyfi yapıcam :)İyi haftasonları canlar. c.tesinin dibine vurucam yarın uyucam öğlene kadar dinlenme lazım pazar annemler gelicek p.tesi de kosturmaca var. Öptüm hepinizi.
spor la pastanın kalorisi uçup gitmiştir1menum
Sabah 11
Bir ince dilim pasta kac kucucuktu
Ogle 14
3 citir balik
Buyuk kase salata
Aksam 19
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığına. 15 kılo maşallah ne güzel vermişsin darısı bu garibe:)Arkadaslar gitti mutfak toplandi ve burdayim. Kizlar sanirim yine yogun olucak gündemim önümüzdeki haftalarda p.tesi babamın anestezi tahlilleri yapılıcak Ekimin 10 nunda ameliyatı var bende kalicak ilk kontrole kadar ama burayı ihmal etmiycem inşallah kurtulmam lazım fazlaliklardan.
Bu arada gardrop ta kisliklarimin hiçbiri olmuyor bakalım napıcam. Geçen yıl aldığım kot Pantolonu denedim öldük gülmekten 2 adım atıyorum düşüyor geçen yıl aldığım mont akıllara zarar omuzlarına fln komedi15 kg ne kadar farkediyormus meğer çok mutlu oldum ama. Bu aksam gelen Arkadaşlar gözlerin çökmüş sanki hasta misin diyetten mi böyle oldun diye üzüldüler baya kizdilar, sanırım üzüntüden böyleyim.
açma yerine en azından simit olabılırmışMenüm
Sabah 07.40
1 açma
13.30
3 etli lahana sarması
16.30
2 halka sucuklu yumurta
1 d tam b ekmeği
Domates
18.00
2 köfte
Su 2 lt
Spor 50 dk yürüyüş
( sabah için çözüm bulmam gerek o kadar acele çıkıyoruz ki telefonumu bile unutuyorum. Aç kalınca da titriyorum. Sarmayı kaynanamda yedim çok severim)
Mefkuşumu yenmek için liste yapmayı düşünüyorum bu hafta
günaydın canımGinaydın herkese bünye 6.30 uyanmaya alışınca haftasonu anca bu kadar uyuyabildim
Valla güzelim biz değişim meğişim anlamayız cumaya kadar kimse kaçamak yapmıcak işte o kadar yoksa fururum kaçamak yapanı
Bide bu yaştan sonra elimi kana bulamayın acıyın bana
Kız bu listede büyü var heralde
Anacım beynim kilitlendi aç olmama rağmen canım bişey istemiyor
Lapa ben birdaha yapmayı düşünmüyorum işkence ha
Menüm
Sabah 07.40
1 açma
13.30
3 etli lahana sarması
16.30
2 halka sucuklu yumurta
1 d tam b ekmeği
Domates
18.00
2 köfte
Su 2 lt
Spor 50 dk yürüyüş
( sabah için çözüm bulmam gerek o kadar acele çıkıyoruz ki telefonumu bile unutuyorum. Aç kalınca da titriyorum. Sarmayı kaynanamda yedim çok severim)
Mefkuşumu yenmek için liste yapmayı düşünüyorum bu hafta
Yok kız bence 1 kilo bile gitmez gr da kalır
Seni tutanmı var tatlım Sende yap
Ama pazartesi bildirimini bekle şekercim
Bu hafta bi çok takım çok iddalı herkes atak yapıcak gibi biz geri kalmayalım
Duydunuzmu Kızlaaaar
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
Çeyrek tost
Şekersiz çay
Öğlen 15.00
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 bardsk domates suyu
1 dilim ekmek
Akşam 22.00
1 parça haşlanmış but.
2 litre si
Dpor yok.
Kızlar akşam üzeri avm yrle gittik. Geç geldim. Orada da yemek yemeye vaktim kalmadı. Eve gelince de cok açtım. Mecbur yedim.
Kızlar lütfen Haftasonu dikkat edelim pazartesi herkesden eksi bildirim istiyorum
Yarın muhtemelen gelemem Yada geç vakit yazarım
Herkese iyi geceler
Hadi busem ysparsın sen.
Bende belirliyeyim hedef. Hadi bakalım haftsya gene rakibiz. Bakalım durumu 1-1 e getirecen mi
İnşallah busrm sskin bir beben olur.
Canım diyetisyen menületinde ćok ekmek oluyor kız. Rn az 6-7 dilim.
Baklavaaaa.
anam her öğünde kaçamak napan bacim sen. Yazık kız emeklerine. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah.
Kizlar tebrik ederim kilo verenleri gecmisin yarisini okuyabildim. Annemlere geldim erdem canakkaleye gitti telefonda ondakardesimin telden girdim simdi
Arkadaslar gitti mutfak toplandi ve burdayim. Kizlar sanirim yine yogun olucak gündemim önümüzdeki haftalarda p.tesi babamın anestezi tahlilleri yapılıcak Ekimin 10 nunda ameliyatı var bende kalicak ilk kontrole kadar ama burayı ihmal etmiycem inşallah kurtulmam lazım fazlaliklardan.
Bu arada gardrop ta kisliklarimin hiçbiri olmuyor bakalım napıcam. Geçen yıl aldığım kot Pantolonu denedim öldük gülmekten 2 adım atıyorum düşüyor geçen yıl aldığım mont akıllara zarar omuzlarına fln komedi15 kg ne kadar farkediyormus meğer çok mutlu oldum ama. Bu aksam gelen Arkadaşlar gözlerin çökmüş sanki hasta misin diyetten mi böyle oldun diye üzüldüler baya kizdilar, sanırım üzüntüden böyleyim.
1menum
Sabah 11
Bir ince dilim pasta kac kucucuktu
Ogle 14
3 citir balik
Buyuk kase salata
Aksam 19
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş
İyi haftasonları canlar. c.tesinin dibine vurucam yarın uyucam öğlene kadar dinlenme lazım pazar annemler gelicek p.tesi de kosturmaca var. Öptüm hepinizi.
açma yerine en azından simit olabılırmış
1 ekim hedefine kimler ulaştı kızlar? Benim durum vasat iki kg var hedefime
uyuyamadım alışkanlık açtım gözleri 7 de sen uyursun İnşallah yarın :)Sanada canım dinlen iyce bende haftanın yorgunluğunu uyuya kalmışım yarında erken kalkıcam pazar günü inşallah uyku keyfi yapıcam :)
Sağol canım. Darısı size ki eminim hepsi gidicek.Geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığına. 15 kılo maşallah ne güzel vermişsin darısı bu garibe:)
Aynen hayaller 12 gerçekler 7. Alisinca insan uyunmuyor.Ginaydın herkese bünye 6.30 uyanmaya alışınca haftasonu anca bu kadar uyuyabildim
yedin artık afiyet olsun kv ye dikkat ćok tehlikeli ikramları var.koptum acıyın mefkuşumaaa
işte liste gücü demek buuuuuu
bence deee
fena menü değil bence ama zayıflamak için daha iyisi lazım
güzel menü canım but yerine göğüs daha iyi olurdu ama bu da iyi bi tercih afiyetler olsun rakibeem
inş eksi olurum bugün +300 çıktım
ay elifim rakibem beni bırakmıyooorr bu hafta da rakibiiiiiiiizzzzzzzz
inş bebem sakin olur çünkü ben stres altında dayanıklı bir insan değilim hiçAllah dağına göre kar verirmiş o en iyisini bilir. sağlıklı olsun da en mühimi bu
yaa ne güzelmiş o diyetisyen menüleri bizde 1 dilim ekmekle gün bitirmeye çalışalım
kız elifim baklavayı perş akşamı kv de reddetttim o da eve gönderdi su böreğiyle baklavayı ben de hemen erken saatte ikisini de gömeyim dedim ödül olaraktantabiki sabah bi tartıldım +300 buna şükür valla çünkü henüz wc çıkmadım. bugün çok dikkat edicem ki p.tesi - bildirim yapayım yoksa @mefkurem den sopayı yiycem
bireysel dereceni kutlarım rakibem harikasın
elif e yazdığımı kopyalıyorum sana
"kız elifim baklavayı perş akşamı kv de reddetttim o da eve gönderdi su böreğiyle baklavayı ben de hemen erken saatte ikisini de gömeyim dedim ödül olaraktantabiki sabah bi tartıldım +300 buna şükür valla çünkü henüz wc çıkmadım. "
kıyamam ssana yaaçanakkaleye iş için mi gitti canım? bir durum yok dimi? annenler durumunu biliyor mu ve iyi misin??
diyetten değildir canım o durumundandır. işin zor kolaylar gelsin elifim ve babana çok geçmiş olsun
15 kg nasıl fark etmez?? tabiki deee bak demek eskiden nasıl fena şişmandın şimdi anlıyorsun işte. bir daha o hale hiç gelmezsin inş elifim
pasta da cuma kaçamağı olmuş onun dışında güzel menü hilalim.
görüşürüüzz
ay bende simiti daha masum buluyorum öyle mi bilmiyorum ama bana öyle geliyor açmaya göre yağsız sonuçta
canım ben hedefimi bile hatırlamıyorum
Tabiii ki rskibiz busecim. Bj hafta ki rekabet fena olacak. Hadi gazamız mubarek ola.koptum acıyın mefkuşumaaa
işte liste gücü demek buuuuuu
bence deee
fena menü değil bence ama zayıflamak için daha iyisi lazım
güzel menü canım but yerine göğüs daha iyi olurdu ama bu da iyi bi tercih afiyetler olsun rakibeem
inş eksi olurum bugün +300 çıktım
ay elifim rakibem beni bırakmıyooorr bu hafta da rakibiiiiiiiizzzzzzzz
inş bebem sakin olur çünkü ben stres altında dayanıklı bir insan değilim hiçAllah dağına göre kar verirmiş o en iyisini bilir. sağlıklı olsun da en mühimi bu
yaa ne güzelmiş o diyetisyen menüleri bizde 1 dilim ekmekle gün bitirmeye çalışalım
kız elifim baklavayı perş akşamı kv de reddetttim o da eve gönderdi su böreğiyle baklavayı ben de hemen erken saatte ikisini de gömeyim dedim ödül olaraktantabiki sabah bi tartıldım +300 buna şükür valla çünkü henüz wc çıkmadım. bugün çok dikkat edicem ki p.tesi - bildirim yapayım yoksa Mefkurem den sopayı yiycem
bireysel dereceni kutlarım rakibem harikasın
elif e yazdığımı kopyalıyorum sana
"kız elifim baklavayı perş akşamı kv de reddetttim o da eve gönderdi su böreğiyle baklavayı ben de hemen erken saatte ikisini de gömeyim dedim ödül olaraktantabiki sabah bi tartıldım +300 buna şükür valla çünkü henüz wc çıkmadım. "
kıyamam ssana yaaçanakkaleye iş için mi gitti canım? bir durum yok dimi? annenler durumunu biliyor mu ve iyi misin??
diyetten değildir canım o durumundandır. işin zor kolaylar gelsin elifim ve babana çok geçmiş olsun
15 kg nasıl fark etmez?? tabiki deee bak demek eskiden nasıl fena şişmandın şimdi anlıyorsun işte. bir daha o hale hiç gelmezsin inş elifim
pasta da cuma kaçamağı olmuş onun dışında güzel menü hilalim.
görüşürüüzz
ay bende simiti daha masum buluyorum öyle mi bilmiyorum ama bana öyle geliyor açmaya göre yağsız sonuçta
canım ben hedefimi bile hatırlamıyorum
bacım Demekki geçende 79lara gelince ipin ucunu kaçırdın :) dikkat edipte vermemezlik olsa amenna, sen sıfır kaçamaklı bi hafta geçir bak bakalım tartıda 79 bidaha görüyomusunKızlar 79 kiloda geçenki vermemde de çok kalmıştım şimdi de niye ki ya
1 ekim hedefine kimler ulaştı kızlar? Benim durum vasat iki kg var hedefime
tebrik ederim önce kaptaniçem ve elifciğimi sonrada takımımı harikasınızKızlar ne yazıkki 0.002 puan farkla 1.liği kaybedip 2.olduk
Gr ların ne kadar önemli olduğunu bilelim 100 gr deyip geçmiyelim
Maşallah bireysel derecelerimizde var
1.@berilceee
2.@elifvecebir
Çok tebrikler canlar
Kızlar 79 kiloda geçenki vermemde de çok kalmıştım şimdi de niye ki ya
bacım Demekki geçende 79lara gelince ipin ucunu kaçırdın :) dikkat edipte vermemezlik olsa amenna, sen sıfır kaçamaklı bi hafta geçir bak bakalım tartıda 79 bidaha görüyomusun
Günaydınlar fıstıklar. Herkese musmutlu haftasonları.
uyuyamadım alışkanlık açtım gözleri 7 de sen uyursun İnşallah yarın :)
Sağol canım. Darısı size ki eminim hepsi gidicek.
Aynen hayaller 12 gerçekler 7. Alisinca insan uyunmuyor.
yedin artık afiyet olsun kv ye dikkat ćok tehlikeli ikramları var.
Sağol canım iyi olucak babacim inşallah. Evet siskoymusum benim sorunum şu aynaya baktığımda kilomu anlayamiyorum bir daha o kiloya asla dönmem inşallah.
Tabiii ki rskibiz busecim. Bj hafta ki rekabet fena olacak. Hadi gazamız mubarek ola.
Canım ben dd bu sabah + 300 düm. Moralim bozuldu. Dünkü düzensiz yemek yarsmadı bana.
Bu günü de atlattım mı işim kolay. Hem lohusa mevlüdü hem de doğum günü var kuzenin. Orada yememeye kararlıyım da düzenim şaşacak. Öğle menüsü kayacak.
Benim 1 ekim hedefini hatırlamıyorum ki.
Ama şimdi 1 kasım hedef koyacağım kendime.
Şu anda 83.4 kg.
1 kadımdaki hedef kilom 78 kg . Hadi bakslım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?