- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.701
Canım Rabbim hepimizin yuvasına Hz Ali nin Hz Fatma Anamızın muhabbeti nasip etsin. kocayla kırgınlık hiç bişeye benzemiyor insanın ne enerji si ne ağzının tadı kalıyoreşimle ben küs gibiyız canım 'kırgınım Ona
sorma ya benimde ayırım hiç yok bırakınca bi doymak bilmiyoruminşallah canım. zaten sağlıklı ve ölçülü beslensek diyete gerek kalmaz. bazı insanlara öyle özeniyorum ki. ağızlarının ayarını biliyorlar. biz de ne varsa götürüyoruz.
Menü gayet güzel Tatlıcım12:00, bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates biber
3,4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
4:00 limonlu soda, elma
7:30, salata bir kase yoğurt çorbası, küçük tab ak tavuk yemeği
10, da bi kahve içerim
3lt su, 40 dakika tempolu yürüyüş, 2bardak yeşil çay
Tabiki seni tutuyom bebek Göster Kendiniablam destek bekliyorum sen beni tutuyorsun tamammı:))
Anacım inatçılığın bana gelince hortladı heraldeBen kişilik olarak çok inatçıyım yoksa o kadar kaçamağa bir senedir bırakmıştım kilo vermeyi şimdide seni yenicem inat ettim bu havalarım cumaya sönmez inşaallah
Çok şükür yapmadım cnmkaçamak yapmadın ama
valla bende özledim ablam ya. inş yarın aksam kavusucam telefonumaÖzledik be hilalcim Herşey yolundamı
Bu tlf sorunu ne zaman çözülecek
ay inş ablam kac haftadır bi kere 6 ları görebildim inş bu hafta görürüm veee erdemle konustuk bana kosu bandı alacakmış. pahalı bişi aalamam ama duruma göre almayı düşünüyorum dedi sevindim ama yüz vermedim genedeTatlım biz bi takım olduğumuza göre...her hafta aynı düzeyde veremeyiz bi hafta biri güzel verir diğer hafta öbürü
Sabit Yada artı çıktığumızda önemli olan kaçamak yapmamış olmamız
Sen ve elifde bu durum olmadığına göre içiniz rahat olsun
Inşallah bu hafta daha iyi olacak
olur benim için uygun canım@eliya @nanekekik
Kızlar bu hafta Sizde rakip olun ne dersiniz
@semplice_signora Ayşe bi Kendini Göster Kız merak ettim
SizdeCurukElma le eş olun,olurmu
afiyet olsun ablacımbüyük fincan tarçınlı T.kahvesi içtim o biraz iyi geldi
Şimdide mistik çay içiyorum
biraz kv ve kp sizi suistimal ediyor gibi geldi canımbdv ye konu açmıştım
Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse
osmanlı türk kahvesinin içinde süttozu yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum. genel olarak iyi afiyet olsunsabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.
fındık ezmesi sekerli degilmi canım? onun harıcı güzel afiyet olsunMenÜm
08' OO
1 havuç
neskafe
12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi
17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata
Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş
afiyet olsun canım12:00, bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates biber
3,4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
4:00 limonlu soda, elma
7:30, salata bir kase yoğurt çorbası, küçük tab ak tavuk yemeği
10, da bi kahve içerim
3lt su, 40 dakika tempolu yürüyüş, 2bardak yeşil çay
ablam beyaz ekmek günde bi dilim yiyince sıkıntı olmaz diye düşünüyorumMenü gayet güzel Tatlıcım
Sadece ekmek nasıl ekmek bunu belirtesrsen iyi olur
Bide limonlu soda hazır olanlardanmı yoksa kendinmi yaptın
Hazırlarda şeker oluyor
En sevdiğim tatlı sıralamasında ikinci sıradador kendisi ama ölmek var dönmek yokTabiki seni tutuyom bebek Göster Kendini
Anacım inatçılığın bana gelince hortladı heralde
halbuki mis gibi baklava yenmezmi kızzz
Çok şükür yapmadım cnm
Bugünüde atlattım ya biraz daha alışmış olurum
Şekerli canm nazar boncuğu olmazsa olmazdıvalla bende özledim ablam ya. inş yarın aksam kavusucam telefonuma
ay inş ablam kac haftadır bi kere 6 ları görebildim inş bu hafta görürüm veee erdemle konustuk bana kosu bandı alacakmış. pahalı bişi aalamam ama duruma göre almayı düşünüyorum dedi sevindim ama yüz vermedim genede
olur benim için uygun canım
afiyet olsun ablacım
biraz kv ve kp sizi suistimal ediyor gibi geldi canıminş yanlış anlamışımdır kocanla aranız düzelir inş
osmanlı türk kahvesinin içinde süttozu yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum. genel olarak iyi afiyet olsun
fındık ezmesi sekerli degilmi canım? onun harıcı güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım
kız baya şekerli o ama dikkat etmek lazımonaŞekerli canm nazar boncuğu olmazsa olmazdı
haklısın 100 üstü mutlaka daha zordur ama 80 ve 90 benim gerçekten çok büyük bir rakam. 80 leri ilk gördüğümde çok korkmuştum. hemen ilk ciddi diyetime başlamıştım. güzelde zayıfladım. ama zamanla yine 80 leri gördüm vBen bi zamanlar 123 kiloları gördüğüm için bu kilo çokda kötü gelmiyor bana
Geçen sene 113.5 kiloyla takıma başladım 68.4 le mezun olmuştum
Şimdi 88.5 kiloyum boy 170
Ama umutsuz değilim sende buraya geldikçe motivasyonun nasıl hep yüksek olduğunu anlıcaksın
Kilolarımızda eşit sayılır
Bakalım kim önce 7 lere düşecek
Ben 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var Almanyada yaşıyorum
Sen nerde çalışıyosun cnm çalışma saatlerin nasıl
Bide profilinin altına boy kilo hedef yazarsan unutmayız
Menün güzel görünüyor cnm
Protein ekmeğini nasıl yapıyosun
Bende kineo aldımda daha kullanmadım
boylarımız aynı hedefin kaç ve ne iş yapıyor sun nerelisin
Evet sağlıklı beslenmeliyim aç kalmadan. Aman yapmasin erkek milleti batırıp birakiyorlar.
bizim de cuma okul çıkışı yaptılar gidemedim malesef toplantıya. Okul aidatı meselesi için o yüzden pek sallamadim. Arkalarını temiz birakmazlar baby. Cuma ya gitsin yaglar hadi bakalım.
Bende karatay gibi besleniyorum ama ekmek te var karatayim si oluyor bu durumda
Hadi hayirli olsun sakız cım. Gitsin kilolar.
Bana uyar valla olalım.
söyle geldi aklıma seni daha yakın görüyor olabilirler kendilerine art niyet yoktur belki. Kv dem de herseyi bizden ister eltilerimden kaynaklı yüz vermiyorlar ben yufka yürek kızsmda söylemiyorum birsey gerçi damarim Basilica pek eyvallahim yoktur amma napıcam kuzum sıkma canını. Esin ailesiyle senin arada kalınca hersey Afedersin ama b..mb..k oluyor.
beğendimafiyetler ola. Ekmegi nasıl yaptın bacim.
vuu beğendim afiyetler olsun.
sakızım aktif ol sen yeterki bi bakmışsın kısa zamanda 70leri görürsün bile
oolong çayı ne bi diyver
sorma ya benimde ayırım hiç yok bırakınca bi doymak bilmiyorum
valla bende özledim ablam ya. inş yarın aksam kavusucam telefonuma
ay inş ablam kac haftadır bi kere 6 ları görebildim inş bu hafta görürüm veee erdemle konustuk bana kosu bandı alacakmış. pahalı bişi aalamam ama duruma göre almayı düşünüyorum dedi sevindim ama yüz vermedim genede
olur benim için uygun canım
afiyet olsun ablacım
biraz kv ve kp sizi suistimal ediyor gibi geldi canıminş yanlış anlamışımdır kocanla aranız düzelir inş
osmanlı türk kahvesinin içinde süttozu yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum. genel olarak iyi afiyet olsun
fındık ezmesi sekerli degilmi canım? onun harıcı güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım
haklısın 100 üstü mutlaka daha zordur ama 80 ve 90 benim gerçekten çok büyük bir rakam. 80 leri ilk gördüğümde çok korkmuştum. hemen ilk ciddi diyetime başlamıştım. güzelde zayıfladım. ama zamanla yine 80 leri gördüm ve şimdi 90 ın eşiğindeyim. aklımı başıma almam gerek.Ben bi zamanlar 123 kiloları gördüğüm için bu kilo çokda kötü gelmiyor bana
Geçen sene 113.5 kiloyla takıma başladım 68.4 le mezun olmuştum
Şimdi 88.5 kiloyum boy 170
Ama umutsuz değilim sende buraya geldikçe motivasyonun nasıl hep yüksek olduğunu anlıcaksın
Kilolarımızda eşit sayılır
Bakalım kim önce 7 lere düşecek
Ben 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var Almanyada yaşıyorum
Sen nerde çalışıyosun cnm çalışma saatlerin nasıl
Bide profilinin altına boy kilo hedef yazarsan unutmayız
Menün güzel görünüyor cnm
Protein ekmeğini nasıl yapıyosun
Bende kineo aldımda daha kullanmadım
hedefim 60 canım. ama tabiki ilk hedefim 79 u bir görmek. izmirdeyim.boylarımız aynı hedefin kaç ve ne iş yapıyor sun nerelisin
aynen öyle canım. karatayımsı. biraz ordan biraz burdan. amin inşallah gitsin kilolar.Bende karatay gibi besleniyorum ama ekmek te var karatayim si oluyor bu durumda
Hadi hayirli olsun sakız cım. Gitsin kilolar.
beğendimafiyetler ola. Ekmegi nasıl yaptın bacim.
vuu beğendim afiyetler olsun.
evet motivasyon çok önemli. ayyy inşallah.....sakızım aktif ol sen yeterki bi bakmışsın kısa zamanda 70leri görürsün bile
bildiğin yeşil çayın % 20 okside edilmiş haline oolong çayı deniyor. türkiyede bir firma getiriyor. ordan aldım. sonra çinden getirttim. çinliler bunu hergün deli gibi içiyorlarmış.oolong çayı ne bi diyver
sinir bozucusorma ya benimde ayırım hiç yok bırakınca bi doymak bilmiyorum
evet içinde süttozu da var. ben tadını çok seviyorum. normal türk kahvesini orta şekerli ya da az şekerli içebiliyorum. bunun içinde keçiboynuzu tozu olduğu için gerek yok şekere.osmanlı türk kahvesinin içinde süttozu yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum. genel olarak iyi afiyet olsun
ben salata götürdüm. benim salatalarım çok güzeldir.Kızlar instagramda gördüm kavanoza salata yapıp işe götürüyordu biri deneyen Var mı
Yüz Verme Zaten Tatlim Hatasini Anlasin Iyicenş ablam kac haftadır bi kere 6 ları görebildim inş bu hafta görürüm veee erdemle konustuk bana kosu bandı alacakmış. pahalı bişi aalamam ama duruma göre almayı düşünüyorum dedi sevindim
tatlim beyaz ekmek hem tok tutmaz hemde gi si yüksek oldugu icin insilün dengesini bozuyor .uno nun denge ekmekleri oluyormus chia liablam beyaz ekmek günde bi dilim yiyince sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
limonlu soda hazır ablam dışardaydım içi veriyim öğlede yemeyince kalori olarak dengelemişimdir diye düşündüm :)
ayyy bugün benimde ögleden sonra cnm tost istemistide öglen ekm.yiyince yiyemedim malum yaris var. aksamimenum
sabah 11
yarım salatalık
bir dilim çavdar ekmeği
bir tane kızarmış patates
kk peynir
öğle 15
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
2 ince dilim sucuktan tost
aksam
bir kase domates çorbası
2 lokma sucuklu yumurta
su 3 gecmiştir
spor bugünlük yok
tmm anladik kizz seni kandiramicamEn sevdiğim tatlı sıralamasında ikinci sıradador kendisi ama ölmek var dönmek yok
artik gecmisi unutup önümüze bakalim cnmhaklısın 100 üstü mutlaka daha zordur ama 80 ve 90 benim gerçekten çok büyük bir rakam. 80 leri ilk gördüğümde çok korkmuştum. hemen ilk ciddi diyetime başlamıştım. güzelde zayıfladım. ama zamanla yine 80 leri g
Ben denemedim ama neden olmasinKızlar instagramda gördüm kavanoza salata yapıp işe götürüyordu biri deneyen Var mı
dikkatli tüketmek lazım onu süt tozu hariç karamel de vardı sanırım ki oda şeker oluyorhaklısın 100 üstü mutlaka daha zordur ama 80 ve 90 benim gerçekten çok büyük bir rakam. 80 leri ilk gördüğümde çok korkmuştum. hemen ilk ciddi diyetime başlamıştım. güzelde zayıfladım. ama zamanla yine 80 leri gördüm ve şimdi 90 ın eşiğindeyim. aklımı başıma almam gerek.
aynen ben de ilk önce 79 u bir görmek istiyorum. sonra inşallah devamı gelir.
protein ekmeği tarifimi az sonra ayrı yazacağım.
hedefim 60 canım. ama tabiki ilk hedefim 79 u bir görmek. izmirdeyim.
aynen öyle canım. karatayımsı. biraz ordan biraz burdan. amin inşallah gitsin kilolar.
evet motivasyon çok önemli. ayyy inşallah.....
bildiğin yeşil çayın % 20 okside edilmiş haline oolong çayı deniyor. türkiyede bir firma getiriyor. ordan aldım. sonra çinden getirttim. çinliler bunu hergün deli gibi içiyorlarmış.
sinir bozucubiz niye böyleyiz bilmiyom ki.
evet içinde süttozu da var. ben tadını çok seviyorum. normal türk kahvesini orta şekerli ya da az şekerli içebiliyorum. bunun içinde keçiboynuzu tozu olduğu için gerek yok şekere.
Tatlim ilk sayfada yazmiyor ama pazartesi takim ici kontrol tarti günü .hafta sonu kacamaklarini önlemek icin .yani yarin sabah ac karna cibildak tartilip bildirim yapilacakben salata götürdüm. benim salatalarım çok güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?