Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen oda olabilir abla alsında nasıl alırsa alsın havalar soğuyunca yürüyüse cıkamayacagım yoksa
ablam hepimize tost yapmış salata yiyecektim ama yapmış yeyim bari dedim abla

42 yok evli değilim.

abla ne yedin ki

eliya North River
Kızlar bu hafta Sizde rakip olun ne dersiniz

@semplice_signora Ayşe bi Kendini Göster Kız merak ettim
Sizde CurukElma le eş olun,olurmu
olur abla seve seve eliya
menü güzel canım ekmegin tarıfını merak ettim bende
MenÜm

08' OO
1 havuç
neskafe

12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi

17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata

Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş
oo gunler sonra süper ponicim

Çok şey yaşadm önceden orası benim evim değil mefkuşum ah ahh. Neyse uygun bi dille söylemeyi düşünüyorum zaten. Güvenilir bi bakıcı bulmayı bile düşünür oldum

Sendn iltifat duymak harika
canım madem bu kadar sorun oluyor o evin kızı gibi davranamıyorsun yemek bile yemiyorsan bakıcı hem hayatınıızı hemde ilişkinizi kolaylaştırır
yorumlarda soda hazırmış ekmek beyazmış olmaz canım benim
yerine koymak derken boyle degilki ama valla zuhal zopalar beril paralar buse bombelere getirir adamı
ablam beyaz ekmek günde bi dilim yiyince sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
limonlu soda hazır ablam dışardaydım içi veriyim öğlede yemeyince kalori olarak dengelemişimdir diye düşündüm :)

eve geçince düzelir canım koşu bandınıda alsın tabi aama affetme
Kızlar instagramda gördüm kavanoza salata yapıp işe götürüyordu biri deneyen Var mı
ben de götürürdüm işe canım saklama kabında sosunu iş yerinde koyardım

affetmek yok o adam sürünecek valla heveslendim koşu bandını duyunca inş sonradan bişiolmaz

Tatlim ilk sayfada yazmiyor ama pazartesi takim ici kontrol tarti günü .hafta sonu kacamaklarini önlemek icin .yani yarin sabah ac karna cibildak tartilip bildirim yapilacak
tamam. çok sıkı denetim var galiba bu takımdabenim de zaten hizaya girmem gerek. teşekkür ederim. sabah tartılır yazarım.

kızlar geldim sonunda piknik iptal oldu babamlar geldi akşam yedi gibi gittiler eşimle çıktık tartı almaya adamda bıktı iki haftada ikinci tartı bu yıl iki tv birde kombi :d kursun mu döktürsek diyor @seng bende öyle bir tartı arıyordum ama satan kız bir espirisi yok dedi gerçekten ölçenlerde maşallah 300tl filan 7 yıllık tartım kırılınca bir de bu patlayınca dedim gerek yok bunun başına ne geleceği belli degil

Sevgili yoldaslarim ve rakipcim menümm

9.00 --- 1 bar.soya sütü
2 hurma

11.30 --1 yumurta
Az peynir
1 ceri domates
1 tb sandwich ekm.(icini cikardim )
Bol roka
5 y.zeytin

14.00 --ara --1 bar kefir ,10 badem ,1 elma

18.15 ---buharda haslanmis brokoli karnibahar 1 tabak ,
üstüne ketentohumlu yogurt

Su 2.5 lt

Spor leslie 2 mil ,100 ipsiz ip atkama

Bugün cok halsizdim hic spor yapasim yoktu ama rakibim yapinca bende azda olsa yapayim dedim ama zor oldu .

inşallah bu hafta güzel bir kilo verip iyi bir giriş yaparım. moral olur bana. kaç zamandır çok disiplinsizim. ödem de çok ben de. şu an bile elim ayağım şiş. kilonun bir kısmı da o zaten. inşallah sabaha gider. 2 kupa yeşil çay içtim az önce.

Tesekkür ederiz cnm ellerine saglik
Sadece salatakara misir koymasak daha iyi tabi yapay tozlarida

Kineo unu diye bisey varmi yoksa kineonun kendisimi

ben hiç uğraşamam böyle anam usulü tencere yemeği olacak bana:)

herşeyin hayırlısı. sorunlu ve kötü bir evliliktense tabiki daha iyi. ama herşeyin tabi bir olumlu bir olumsuz yanı var.
Tabiki canim
Abla ye ye duymuyorum derken bunlar mıydı
Ohhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa
ahahhah sattı bizi hemen ezikledi

ben en iyisi yarın tam buğday ekmeği alıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…