- 30 Kasım 2014
- 30.097
- 132.673
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.741
kinoa unu hazır olarak satılıyor ama ben kinoayı kahve öğütücümde un haline getiriyorum.Tesekkür ederiz cnm ellerine saglik
Sadece salatakara misir koymasak daha iyi tabi yapay tozlarida
Kineo unu diye bisey varmi yoksa kineonun kendisimi
gayet güzel bir menüMenüm
Sabah(7:30)
1yumurtadan sucuklu omlet
30g peynir
Kahve
Öğle(12:30)
5kofte
Salata
Ara(16:00)
7badem 2diyet bisküvi
Çay
Akşam(18:00)
Semizotu salatası büyük bir kase
Su:2lt spor: 30dk yuruyus
niye kız çok güzel oluyor. acayip lezzetli onu söyleyeyim bak. sen yine de bir iki kez dene. pişman olmazsın.ben hiç uğraşamam böyle anam usulü tencere yemeği olacak bana:)
Anaaaa kiz doymuyom dedim yedim demedimki hemen kirmizi kart cikmisabla ne yedin ki
Tatlim kimisi pijamayla falan tartiliyormus onun icin hatirkatayim dedim hatta ic camasirlari bile 100 gr farkediyor aklinizda bulunsuncibildakabla güldürdün yaa
aynen öyle cnm bu grublarda en disiplinli bizim takim ve tabikide en basarilitamam. çok sıkı denetim var galiba bu takımdabenim de zaten hizaya girmem gerek. teşekkür ederim. sabah tartılır yazarım.
eee aldinmi cnm tartikızlar geldim sonunda piknik iptal oldu babamlar geldi akşam yedi gibi gittiler eşimle çıktık tartı almaya adamda bıktı iki haftada ikinci tartı bu yıl iki tv birde kombi :d kursun mu döktürsek diyor@seng bende öyle bir tartı arıyordum ama satan kız bir espirisi yok dedi gerçekten ölçenlerde maşallah 300tl filan 7 yıllık tartım kırılınca bir de bu patlayınca dedim gerek yok bunun başına ne geleceği belli degil
valla onlari yedikten sonra bile hep actim cnm yaa benim eski menülerim böyleydiTabiki canim
Abla ye ye duymuyorum derken bunlar mıydı
ahahhah sattı bizi hemen ezikledi
bugün sucuklu 2.menüMenüm
30g peynir
Kahve
5kofte
Salata
7badem 2diyet bisküvi
Çay
iste bizde saglikli beslenme manyagi oluyoruz cnm .burda en ufak seyler bile gözümüze batar .kinoa unu hazır olarak satılıyor ama ben kinoayı kahve öğütücümde un haline getiriyorum.
evet protein tozunu pek önermiyor doğal beslenenler. doğrudur. geçen yıl özenip whey protein tozu almıştım. bitince yeniden almayacağım. az kullanıyorum zaten.
mısırı fazla koymuyorum. diğer yediğimiz zararlıları düşününce zararsız geliyor bana
sende erken yatanlardansin heralde gerci sabah is vardir sana .is saatlerin nasil cnmarkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum. uykum geldi.
anladım canım sağ ol :) öbürü patladıysa bu kesin panik atak yapardı sizikızlar geldim sonunda piknik iptal oldu babamlar geldi akşam yedi gibi gittiler eşimle çıktık tartı almaya adamda bıktı iki haftada ikinci tartı bu yıl iki tv birde kombi :d kursun mu döktürsek diyor@seng bende öyle bir tartı arıyordum ama satan kız bir espirisi yok dedi gerçekten ölçenlerde maşallah 300tl filan 7 yıllık tartım kırılınca bir de bu patlayınca dedim gerek yok bunun başına ne geleceği belli degil
aşk olsun abla yaaOhhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa
Anaaaa saka yapiyoz herakde burda kizzzaşk olsun abla yaa
aymem kız al ucuzundan işini görsün yeterkızlar geldim sonunda piknik iptal oldu babamlar geldi akşam yedi gibi gittiler eşimle çıktık tartı almaya adamda bıktı iki haftada ikinci tartı bu yıl iki tv birde kombi :d kursun mu döktürsek diyor@seng bende öyle bir tartı arıyordum ama satan kız bir espirisi yok dedi gerçekten ölçenlerde maşallah 300tl filan 7 yıllık tartım kırılınca bir de bu patlayınca dedim gerek yok bunun başına ne geleceği belli degil
olabilir valla belki rüsvet olarak alıyordurinşallah canım sen tavrını koru yumuşarsan almaz filan
ablam gayet güzel afiyet olsunSevgili yoldaslarim ve rakipcim menümm
9.00 --- 1 bar.soya sütü
2 hurma
11.30 --1 yumurta
Az peynir
1 ceri domates
1 tb sandwich ekm.(icini cikardim )
Bol roka
5 y.zeytin
14.00 --ara --1 bar kefir ,10 badem ,1 elma
18.15 ---buharda haslanmis brokoli karnibahar 1 tabak ,
üstüne ketentohumlu yogurt
Su 2.5 lt
Spor leslie 2 mil ,100 ipsiz ip atkama
Bugün cok halsizdim hic spor yapasim yoktu ama rakibim yapinca bende azda olsa yapayim dedim ama zor oldu .
abla hemen sattın bizi yaaOhhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa
canım diyet bisküvilerin diğerlerinden bi farkı yok. 100 gram olarak kalori miktarina bakarsan en fazla 20 30 kalori oynarMenüm
30g peynir
Kahve
5kofte
Salata
7badem 2diyet bisküvi
Çay
iyi gecelerarkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum. uykum geldi.
abla ben iç çamaşırlarıyla tartılıyorum :/Anaaaa kiz doymuyom dedim yedim demedimki hemen kirmizi kart cikmis
Tatlim kimisi pijamayla falan tartiliyormus onun icin hatirkatayim dedim hatta ic camasirlari bile 100 gr farkediyor aklinizda bulunsun
aynen öyle cnm bu grublarda en disiplinli bizim takim ve tabikide en basarili
eee aldinmi cnm tarti
valla onlari yedikten sonra bile hep actim cnm yaa benim eski menülerim böyleydi
bugün sucuklu 2.menü
Sik sik olmadigi icin hadtasonuna verelim
ama biz diyette olsa bisküvide pek tercih etmiyoruz
Digerleri güzel cnm
iste bizde saglikli beslenme manyagi oluyoruz cnm .burda en ufak seyler bile gözümüze batar .
sende erken yatanlardansin heralde gerci sabah is vardir sana .is saatlerin nasil cnm
roman tarzı filanmı ecemkızlar elimden çıkaracağım kitaplarım var sitede bir konum vardı oraya yazdım ama tabii olur da istediğiniz olursa önceliğim sizlersiniz hediye bile edebilirim aralarından
abla sen merak etme ben depresyona girdim mi burada 80lik teyzeler benden daha genç duruyorAnaaaa saka yapiyoz herakde burda kizzz
Sizler benim bebiklerimsiniz
Hem daha ben 30 dan gün almadim bilefazka yas farkimiz yok
evet ccanımcım roman tarzı aslında şu an okumakta olduklarım önerebileceğim türdenabla ben iç çamaşırlarıyla tartılıyorum :/
roman tarzı filanmı ecem
beril abla yazdıgından beri bende yazmıyorum abla bugün 2 fincan çay içtim ama şekersiz diye yazmadımKizlar ben cayi kahveyi sekersiz ictigim icin menüye yazmiyorum sadece nesjafe icersem azcik süt koyarim
listeyi paylaştıgın zaman bakayımo zaman bi canımevet ccanımcım roman tarzı aslında şu an okumakta olduklarım önerebileceğim türdenama ben okumadım daha
yaaaa bak iste .dedigim gibi bide cibildak tartil 100 gr farkederabla ben iç çamaşırlarıyla tartılıyorum :/
roman tarzı filanmı ecem
anacim bana depresyon demeyin hic cekememabla sen merak etme ben depresyona girdim mi burada 80lik teyzeler benden daha genç duruyorhem ne var ki sende enerjin çaban yeter
Oooo ben akşama kadar bi sürü bişeyler içiyorumberil abla yazdıgından beri bende yazmıyorum abla bugün 2 fincan çay içtim ama şekersiz diye yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?