Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi deneyim abla bu hafta bide ben yarın bildirim yapamicam salı sabahı yaparım bildirimi abla tartım burda değil
Oooo ben akşama kadar bi sürü bişeyler içiyorum
ben bi su içiyorum abla baska bişi yok arada ayran süt var bide
ben kaçayım yatmadan tekrar uğrarım bir bakarım :) sabah dersim var sabaaan köründe anca ayılır giderim hazırlıklarımı yapayım bari :)
görüşürüz ececim iyi geceler
Benden de iyi geceler kızlar
Daha yatmıcam ama herkese laf yetiştirem diye başım ağrıdı. Tlf nu bırakayım artık
iyi geceler ablam

Kizlar annemle babam burda geç kaldım menü yazmaya
Saat 9
1 kaşık corekotu yagi

Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
Salatalik
Tere
1 dilim tsm bugday ekmek

Saat 15
1 kase yoğurt

Saat 19
20 tane hamsi fırında
1 dilim tam buğday
Bol salata

Su 2 litre
Spor 50 dk orta tempo yuruyus

Pazar menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim beyaz rkmek

Öğlwn 14.00
Haşlanmış 1 tabuk but ve 1 kanat
1 bardak ayran

Akşam 20.00
3 parça ızgara pirzola
Salata
2 küçük küp kavun

2 litre su
Dpor yok bu gün gene. Yarın dporumu düzene koyacağım.

süper, yürüyüş hele on puan

bu hafta 0kaçamala 2kılo üstü kesin verirsin canım

herşeyin hayırlısı. sorunlu ve kötü bir evliliktense tabiki daha iyi. ama herşeyin tabi bir olumlu bir olumsuz yanı var.
her şeyin hayırlısı sakızım gerçekten, bir hafta önce dayımın kızı iki çocuğuyla baba evine döndü şerefsiz kocası içince çocukların bile canını yakıyormuş adi herif, Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın ümmeti müslümanı

Teşrkkür edeyim hilalcim.

Düzeni oturtunca gidiuor mefkuşum. Bu günü dr atlat gerisi grlir.

Ayyy canım ben dd dinir oluuorum bu futuma. Benim de kızıma kayınvalidem bakıyor. Bu durumda hrp bir kullsnms oluyor. Ama evlatlarımız ićin katlsnacağız. Ben büyük kızımı 1 yıl bakıcıya verdim o daha sıkıntı. Aklın hep evde.

Hoşgeldin csnım.
Menü güzrl. Afiyet olsun.

MenÜm

08' OO
1 havuç
neskafe

12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi

17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata

Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş

Maşallah spora aşık oldum.
Menü de güzel. Afiyet olsun.

Zaten ilk 2 hafta yapılan yoplantı ancak katkı parası ićin yapılır.

Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı

Canım sikma canını. Düzelir hepsi. Bence bu yılı bitir kayınvalideyle. Bildiğim kadarıyla kızın daha iki yaşında yok. Bence seneye bir kreşe ver.

Teşekkür edetiz canım.

Ohhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa

Alwmsin mefkuş
Ben de yakın sayılırım sana.

mutfağıda topladım yatıyım artık yarın tempo yeni den başlar sabah erken kalkıp kızla oğlan için börek yapıcam kızı bi iki ödevi kaldı onları yapıcaz, anam iki satır yazana kadar yarım saat konuşuyo :) atlataydık şu 1.sınıfı Allahın izniyle karada havada ölüm yok bidaha bana:)

Hayırlı sabahlar canlar
Izne ayrılmak için berilceee kaptanima ve Mefkurem ve KumraL_KrakeR e mesaj attım. Zorunlu sebepler diyeyim kısaca. Dualariniza ihtiyacım var. Inşallah herkes iyidir. Nefesimiz de iyidir inşallah. Hepinizi çok özledim. Kaçamak yapmıyorum 2 gündür. Serum ilaç besleniyorum.o yüzden yazacak menum de yok en kısa zamanda dönmek umuduyla...

Kizlar ben cayi kahveyi sekersiz ictigim icin menüye yazmiyorum sadece nesjafe icersem azcik süt koyarim
Aynen ablacim nescafeyi yazıyorum bi tek azcik sütle yapıyorum berilce kaptan şeker kullanıyorsanız yazmayın demisti

Çok güzel canım rakibem
Allahım ıslah etsin sinir oluyorum bölgelerine pislik
hayır olsun canım inşallah cabuk donersin

günaydın şu saat itibariyle pazartesi günü kilom 88.2. ödemin bir kısmı da gitmiş çok şükür. yeşil çayın ve suyun etkisi büyük.
oo super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…