- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.761
bi deneyim abla bu haftayaaaa bak iste .dedigim gibi bide cibildak tartil 100 gr farkeder
anacim bana depresyon demeyin hic cekememgiyinin süslenin gezin tozun gencliginizin kiymetini bilin
Bu arada sibel can da baya zayiflamis o da benim gibi senelerdir alip verir ama cok severim kendisini
Bu konuya nerden geldik dersen simdi o sese bakiyorum
ben bi su içiyorum abla baska bişi yokOooo ben akşama kadar bi sürü bişeyler içiyorum
görüşürüz ececim iyi gecelerben kaçayım yatmadan tekrar uğrarım bir bakarım :) sabah dersim var sabaaan köründe anca ayılır giderim hazırlıklarımı yapayım bari :)
iyi geceler ablamBenden de iyi geceler kızlar
Daha yatmıcam ama herkese laf yetiştirem diye başım ağrıdı. Tlf nu bırakayım artık
sucuk fazla değilse gayet iyiMenüm
Sabah(7:30)
1yumurtadan sucuklu omlet
30g peynir
Kahve
Öğle(12:30)
5kofte
Salata
Ara(16:00)
7badem 2diyet bisküvi
Çay
Akşam(18:00)
Semizotu salatası büyük bir kase
Su:2lt spor: 30dk yuruyus
süper, yürüyüş hele on puanKizlar annemle babam burda geç kaldım menü yazmaya
Saat 9
1 kaşık corekotu yagi
Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
Salatalik
Tere
1 dilim tsm bugday ekmek
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 19
20 tane hamsi fırında
1 dilim tam buğday
Bol salata
Su 2 litre
Spor 50 dk orta tempo yuruyus
bu hafta 0kaçamala 2kılo üstü kesin verirsin canıminşallah bu hafta güzel bir kilo verip iyi bir giriş yaparım. moral olur bana. kaç zamandır çok disiplinsizim. ödem de çok ben de. şu an bile elim ayağım şiş. kilonun bir kısmı da o zaten. inşallah sabaha gider. 2 kupa yeşil çay içtim az önce.
her şeyin hayırlısı sakızım gerçekten, bir hafta önce dayımın kızı iki çocuğuyla baba evine döndü şerefsiz kocası içince çocukların bile canını yakıyormuş adi herif, Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın ümmeti müslümanıherşeyin hayırlısı. sorunlu ve kötü bir evliliktense tabiki daha iyi. ama herşeyin tabi bir olumlu bir olumsuz yanı var.
kızlar şimdi geçmişe baktım alıntı yapamadım ama hatırladıklarımı yazayım
berilceee ablacım coksükür atlatmıssınız cok gecmis olsun Nefes'imize Allahım bidaha yasatmasın. resimdede elifle cok güzel çıkmıslar bayıldım miniklerimize
Mefkurem ablacım düğünü kaçamaksız atlatmıssın tebrikler. hedefinede bayıldım sen bence 7 leri gorursun
60kiloyum hosgeldin canım ben Hilal 24 yasındayım 3 buçuk aydır burdayım. yaklaşık 12 kilo verdim. 3 yaşında bi oğlusum var
buseb aferin kızzz menülerin düzene girmeye başlamış kaçamaklar baya baya azalmış
North River canım yarın aksam telefonuma kavusucam inş ondan sonra burdayım tekrar
Kızlar bu arada tebrik ederim 2. olmusuz. ben artıydım ama dikkat ediyorum
berilceee ve @elifvecebir bireysel derecelerinizi tebrik ederim
Siz bana güvenşyonuzda bugün çok zor geçiyor be tatlım
Diyete başlayınca vücut kişinin kararlı olup olmadığına 3 gün içinde anlarmış. Bugün Benimde 3.günüm nedense doymak bilmiyorum ne yesem hep açım
bdv ye konu açmıştım
Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse
sabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.
MenÜm
08' OO
1 havuç
neskafe
12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi
17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata
Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş
Evet sağlıklı beslenmeliyim aç kalmadan. Aman yapmasin erkek milleti batırıp birakiyorlar.
bizim de cuma okul çıkışı yaptılar gidemedim malesef toplantıya. Okul aidatı meselesi için o yüzden pek sallamadim. Arkalarını temiz birakmazlar baby. Cuma ya gitsin yaglar hadi bakalım.
Bende karatay gibi besleniyorum ama ekmek te var karatayim si oluyor bu durumda
Hadi hayirli olsun sakız cım. Gitsin kilolar.
Bana uyar valla olalım.
söyle geldi aklıma seni daha yakın görüyor olabilirler kendilerine art niyet yoktur belki. Kv dem de herseyi bizden ister eltilerimden kaynaklı yüz vermiyorlar ben yufka yürek kızsmda söylemiyorum birsey gerçi damarim Basilica pek eyvallahim yoktur amma napıcam kuzum sıkma canını. Esin ailesiyle senin arada kalınca hersey Afedersin ama b..mb..k oluyor.
beğendimafiyetler ola. Ekmegi nasıl yaptın bacim.
vuu beğendim afiyetler olsun.
Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı
BAKLİYATLI SALATA
bir çay bardağı haşlanmış kırmızı fasulye
biraz mısır,
jalepino biber turşusu
yarım çay bardağı haşlanmış kara buğday (greçka)
maydanoz, taze nane
kiraz domates
biraz kapari
himalaya tuzu
1 tk zeytinyağ
limon ya da nar ekşisi
MERCİMEKLİ SALATA
bir çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek
biraz mısır,
1/2 kırmızı biber
yarım çay bardağı haşlanmış buğday
maydanoz, taze nane
kiraz domates
himalaya tuzu
1 tk zeytinyağ
limon ya da nar ekşisi
KARABUĞDAYLI PROTEİN EKMEĞİ
karabuğdayı öğütücüde un haline getirdim. amerikan cup ölçüleri kullandım. 1 cup= 250 mlt
1 cup karabuğday unu
1 cup un veya tambuğday unu
2 yk buğday ruşeymi
2 ölçek saf protein tozu (konmasa da olur)
200 mlt ılıtılmış günlük süt
1 köy yumurtası
1,5 yk çiğ kabak çekirdeği (1 saat suda beklettim)
2 yk chia tohumu
1 yk zeytinyağı
1 tk kayatuzu
1 tk bal
1 paket kuru maya
malzeme karıştırılıp iyice yoğrulur. daha sonra yağlanmış dikdörtgen fırın kabına konur ve 1 saat mayalanması beklenir. 180 derece fırında 35 dk pişirilir. afiyet olsun. tadı güzel oldu. katkısız olduğu için çabuk bayatlıyor. buzdolabında saklayın. tost makinasında kızartınca güzel oluyor bu ekmekler.
PROTEİN MUFFİNLERİ
5 yk Kinoa unu
50-60 gr keçi peyniri
1 avuç incecik kıyılmış maydanoz
1 çk kabartma tozu
1 yumurta
5 yk süt
1/2 ölçek protein tozu
Tüm malzemeyi güzelce karıştırıp muffin kaplarına dağıttım ve sadece 6-7 dk Tefal actifry da pişirdim.
sabah yediğim ve tarifini sorduğunuz protein muffinlerimdi. kinoalı olan.
Ohhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa
sakızım mutfak da pek vakit geçiremiyorum eskisi kadar çalışıyorum çocukların okulu fırsat bulursam denerim bir günniye kız çok güzel oluyor. acayip lezzetli onu söyleyeyim bak. sen yine de bir iki kez dene. pişman olmazsın.
Aynen ablacim nescafeyi yazıyorum bi tek azcik sütle yapıyorum berilce kaptan şeker kullanıyorsanız yazmayın demistiKizlar ben cayi kahveyi sekersiz ictigim icin menüye yazmiyorum sadece nesjafe icersem azcik süt koyarim
Kizlar annemle babam burda geç kaldım menü yazmaya
Saat 9
1 kaşık corekotu yagi
Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
Salatalik
Tere
1 dilim tsm bugday ekmek
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 19
20 tane hamsi fırında
1 dilim tam buğday
Bol salata
Su 2 litre
Spor 50 dk orta tempo yuruyus
Çok güzel canım rakibemPazar menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim beyaz rkmek
Öğlwn 14.00
Haşlanmış 1 tabuk but ve 1 kanat
1 bardak ayran
Akşam 20.00
3 parça ızgara pirzola
Salata
2 küçük küp kavun
2 litre su
Dpor yok bu gün gene. Yarın dporumu düzene koyacağım.
Allahım ıslah etsin sinir oluyorum bölgelerine pislikher şeyin hayırlısı sakızım gerçekten, bir hafta önce dayımın kızı iki çocuğuyla baba evine döndü şerefsiz kocası içince çocukların bile canını yakıyormuş adi herif, Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın ümmeti müslümanı
hayır olsun canım inşallah cabuk donersinHayırlı sabahlar canlar
Izne ayrılmak içinberilceee kaptanima ve Mefkurem ve KumraL_KrakeR e mesaj attım. Zorunlu sebepler diyeyim kısaca. Dualariniza ihtiyacım var. Inşallah herkes iyidir. Nefesimiz de iyidir inşallah. Hepinizi çok özledim. Kaçamak yapmıyorum 2 gündür. Serum ilaç besleniyorum.o yüzden yazacak menum de yok en kısa zamanda dönmek umuduyla...
oo supergünaydın şu saat itibariyle pazartesi günü kilom 88.2. ödemin bir kısmı da gitmiş çok şükür. yeşil çayın ve suyun etkisi büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?