- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.781
Abo iki gün de farka bak süper birde wc sizSaat 7 de tartıldm tuvalete çıkamadm haliyle
Cuma 79.8
Bugün 79.1
Fark -0.7
Benm için güzel sonuç ama mefkuşumu yenmeye yetmez
çok çok güzel süpersinSaat 7 de tartıldm tuvalete çıkamadm haliyle
Cuma 79.8
Bugün 79.1
Fark -0.7
Günaydın kızlar
Mefkurem
Cuma:71.5
Ctesi:71.3 dum
Yeni tartı ile bugün: 72.3 çıktım bu durumda tartı farkı 1.0 mi yoksa 0.8 mi olacak illaki vermisimdir kaçamak yapmadım ama ne kadar verdim bilemiyorum sen balta abla ben bi yere not aliyim cuma ona gore eklerim
gayet güzel cnmKizlar annemle babam burda geç kaldım menü yazmaya
Saat 9
1 kaşık corekotu yagi
Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
Salatalik
Tere
1 dilim tsm bugday ekmek
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 19
20 tane hamsi fırında
1 dilim tam buğday
Bol salata
Su 2 litre
Spor 50 dk orta tempo yuruyus
heralde tb ekmeği kalmamıştıPazar menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim beyaz rkmek
Öğlwn 14.00
Haşlanmış 1 tabuk but ve 1 kanat
1 bardak ayran
Akşam 20.00
3 parça ızgara pirzola
Salata
2 küçük küp kavun
2 litre su
Dpor yok bu gün gene. Yarın dporumu düzene koyacağım.
geçmiş olsun cnm Inşallah kısa sürede dönersin.cuma bildirim yapabilecekmisinHayırlı sabahlar canlar
Izne ayrılmak içinberilceee kaptanima ve Mefkurem ve @KumraL_KrakeR e mesaj attım. Zorunlu sebepler diyeyim kısaca. Dualariniza ihtiyacım var. Inşallah herkes iyidir. Nefesimiz de iyidir inşallah. Hepinizi çok özledim. Kaçamak yapmıyorum 2 gündür. Serum ilaç besleniyorum.o yüzden yazacak menum de yok en kısa zamanda dönmek umuduyla...
Çok güzel tatlım Cuma güzel bi eksi gelecekgünaydın şu saat itibariyle pazartesi günü kilom 88.2. ödemin bir kısmı da gitmiş çok şükür. yeşil çayın ve suyun etkisi büyük.
Haftaya eksiyle başlamak çok iyi tatlımGunaydinnnn nerede bu takımın bildirimleri ben 100 gr eksideyim
@semplice_signora ortaam ne diyeyim bir an evvel düze çık gel yine ne olduğunu da bilmediğinden bir şey diyemedim
Oooo rakibim Maşallahın var cumayı gerçekten merak ediyomSaat 7 de tartıldm tuvalete çıkamadm haliyle
Cuma 79.8
Bugün 79.1
Fark -0.7
Günaydın kızlar
Mefkurem
Cuma:71.5
Ctesi:71.3 dum
Yeni tartı ile bugün: 72.3 çıktım bu durumda tartı farkı 1.0 mi yoksa 0.8 mi olacak illaki vermisimdir kaçamak yapmadım ama ne kadar verdim bilemiyorum sen balta abla ben bi yere not aliyim cuma ona gore eklerim
Evet cnm tartı farkını ekleyip öyle hesap edilecek ve not düşülecekMefkurem evrekaaaaa paylaşım alanına baktım modarator un msjinda var bu durumda cuma günü 72.5/../../%) deyip yanına +1kg tartı farkı eklenmiştir yazacağım dimi ?
Bence 2 gün için hiçde kötü değil cnmcuma, 74,2
Bugun 74
aslında daha fazla bekliyodum ama neyse eksiyiz ya olsun bu günden sonra daha bi asılırım cumaya içime sinecek kadar eksi yaparım ben onu
elifim geçen hafta çok verdin ya bu hafta az vermen normalKızlar bendeki durum + 400
Geçen hafta : 83.4
Bu hafta : 83. 8
Cumaya -1 kg olucam kızlar. Kararlıyım.
Ufff müthişSıra bende
Cuma 88.5
Bugün 87.5
Fark -1
Maşallah maşallah ben de hizlancam ama nasıl sporumu kessem bende ters geliyor hepZencefillisakiz -1.2
Seng -0.1
Nanekekik -0.2
MuallimeA -0.7
Ayulduzz -0.2
Elifvecebir +0.4
Mefkurem -1
Abla sigara kullanıyor musun niye geçmiyor ki öksürükKızlar bugün burda tatil günü, yani heryer kapalı ve herkes evde
Eltim kahvaltıya çağırmıştı sonra oraya gidecez
Ancak eve gelince gelirim
Bu gecede öksürükten uyuyamadım başım ağrıyor
canım +400un sebebi belli ne güzel toparladı dedik yine yemissin hemde kızartma profiterol hepsi akşam geç saatlerdedünki menüm
12.30
1 dilim su böreği
1 tk salça
15.30
1 dilim tb ekmek
1 tk salça
1 kk peynir
20.00
3 yk niğde tava (fırında kuşbaşı et)
2 yk pilav
2 elma dilim fırında patates
1 yk z. yağlı fasulye
1 yk yoğurtlu patlıcan kızartması
1 profiterol
2,5 lt su
spor yok
bu ilk yarı mıydı ponicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?