Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gayet güzel düğün evinde de sarma yenir yani o kadar olcak

evet canım hele bi 10 kg olsun daha da gururla söylicem inş

Yarın görüşürüz canlar

Buse Elif Sizde eksiye düşersiniz inşallah Tabiki hep beraber

nerdeee yine +çıktım dünki menüden kaynaklı çünkü wc ye de çıkmadım daha hepsi içimde

iyi geceler canım +kurtulur eksiye bile düşer pazartesi ye bizim busemiz

düşmedi eksiye busemiz

İradene hayranım canım bravo valla

irade dün akşam cortladı amcamlarda

Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı

eşimle ben küs gibiyız canım 'kırgınım Ona

MenÜm

08' OO
1 havuç
neskafe

12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi

17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata

Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş

canım menülerini beğendim.

kv durumunda da sana haber verdim. aç olduğunu biliyorsa sana yemek çıkarmalılar karnını doyurmanı sağlamalılar yani. sen emziriyor muydun?

asıl suçlu her zaman eştir bana göre. benim eşim sepeti kırma hareketi falan yapsa o sepeti kafasına geçirir sepetle kendisini kapıya çöp torbası gibi fırlatırdım. gerçekten böyle agresyon tavırlara hiç tahammülüm yok. ne yaparım ne de eşim yapacak olsa pısarım.

sana bir söz vermiş ona göre davranmalı ama sen de bunun böyle olacağını tahmin etmeli oraya gitmemeliydin canım. sonuçta kocanın anne babasına hayır diyemediği belli. bu yüzden benim annem senelerce çekti ve sonuçta ne oldu 23 sene sonra babamın ailesiyle görüşmüyor artık. babamın dengeyi kuramaması ve kv nin görümcenin annemi sürekli ezmesi aşşağılaması say say bitmez annemin çileleri. sen de geri vites yapma canım haklıysan tavrını koy sepeti de geçir kafasına

ablam geçmiş olsun sigara içiyor muydun sen?

dediğin çok doğru bizim milletimiz haris midir nedir ya kıskançlar resmen

bombelik biraz tekledi dün akşam ama toparlıycam

şimdide o kiloya yakınsın değişim süper bence tebriks poniim

Ay sonu hedefini 82 yazdım cuma 88.5 du
Aslında gönlüm 79.9 Dan Yana
1 ayda 8.6 kilo verebilirmiyimki
En azından Çaba gösterip denicem
Şu 8 ler çok sinir bozucu

valla abla verirsin bence sen süpersin maşallah yaa darısı başıma inş

Kızlar 2 gündür kaçağım yok ama yemek saatlerim şaştı o kadar etkiledi ki beni canım sıkıldı. Bu sabah +600 çıktım şoklardayım. Hemen bu gün tedbir almam lazım.

olsun rakibem ödemdir wc dir aynen devamm

Her yer priz benimki yinede tatmin olmuyor koridora priz takmakla meşgul her yer alçı Kum toz beton pofff nolur du benimki beceremeseydi su işleri hergün başka bişey ya

ay bizim yan komşu vardı onun kocası böyleydi kadın çığlık çığlığa illalah etmişti. evde bahçeli bi de evde olmasa adam bahçeyi deşiyordu durmuyordu. evin salonuna adam spot yaptı spotlar bikaç ay sonra tepelerine iniyordu onlar yokken çökmüş yere çıkma balkon bile yaptı adam düşünsene ne yap ne et vazgeçir huyundan bence eşini

ben de iyi değilimki ben de senin gibi +400 çıktım

rakibeme bak yaaa zaten yedim dün akşam at gari göbecikleri

selam kızlar ancak gelebildim hala annemdeyim yarın dönücem eve ama telefon aksam gelecek

aa nick değiştirilmiş

tamamdır hilalim

hadi bakalım kim tutaarr
ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebiş yok çalışmıyorum. boy kilo nickimizin yanında yazıyor bizim sen de ayarlardan ekle canım bizim gibi. 2 aydır burdayım 7,5 kg verdim şükür :)

hilalim menüler iyiydi de dün akşam pek olmadı ama yine de profiterol dışında çok kötü değil bence

aman dikkat ablam yeneceksin vücudu sen

menü güzel canım afiyet olsun

hazır limonlu soda yerin sade iç bence canım. ekmek de tam buğday ya da çavdar olsun. afiyet olsun.

Ben kişilik olarak çok inatçıyım yoksa o kadar kaçamağa bir senedir bırakmıştım kilo vermeyi şimdide seni yenicem inat ettim bu havalarım cumaya sönmez inşaallah

eşinin ailesiyle mi küssünüz, ay ne zor durum ya, ben eltime derim kocalarımız kalbine giden yol analarından geçiyor aklını kullan diyorum :)

valla bence öyle değil canım ya kocanın kalbine giden yol sevgiden geçiyor bence ilgiden geçiyor kv den geçer diye kimsenin bi yerini kaldıramam mesafe şart

ayy süper haber kız sende koşu bantlı olcan artık. darısı başıma valla hilaliiim :)

canım bence yüz vermek bir yana canına oku. ilk kez mi tokat attı daha önce de atmış mıydı hiç canım? eğer bunu tekrarlıyorsa tavrını epey sertleştirmelisin bence

annendeydin sonuçta. fena menü değil. afiyet olsun canım.

Tatlim ilk sayfada yazmiyor ama pazartesi takim ici kontrol tarti günü .hafta sonu kacamaklarini önlemek icin .yani yarin sabah ac karna cibildak tartilip bildirim yapilacak

cıbıldak

aynen oda olabilir abla alsında nasıl alırsa alsın havalar soğuyunca yürüyüse cıkamayacagım yoksa
ablam hepimize tost yapmış salata yiyecektim ama yapmış yeyim bari dedim abla

ben de bir dahaki aya alırım inş. gerçi bir yandan da napıcan evde yer yok yap işte leslie diyorum ama bilmiyorum yaa leslie de yapmıyorum sonuçta. belki evde alet olunca gaza gelirim yaa spora bahanem kalmaz çünkü

42 yok evli değilim.

meşkuşuma abla diyorum berilime de sana da sakız abla diyeyim o zaman canım :)

buse kendi geldi bombelere anam babammm

boşver yaa değmez 300 tl tartıya aynalar en güzel yağ ölçer bizim de kombi corladı 2 kere bezdirdi bizi. şimdi de koşu bandı alcaz inş oohh gitsin paracıklar

herşeyin hayırlısı. sorunlu ve kötü bir evliliktense tabiki daha iyi. ama herşeyin tabi bir olumlu bir olumsuz yanı var.

aynen canım insan ileri bakmalı. mutlu olmanın bin türlü şekli var

vay vaay gayet güzel menü sporda iyi olmuş :)

Ohhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa

bak yaaaaaaaa

Menüm
Sabah(7:30)
1yumurtadan sucuklu omlet
30g peynir
Kahve

Öğle(12:30)
5kofte
Salata

Ara(16:00)
7badem 2diyet bisküvi
Çay

Akşam(18:00)
Semizotu salatası büyük bir kase

Su:2lt spor: 30dk yuruyus

diyet biskuvileri yemeyeydin 7 tane daha badem yiyedin yerine kızz
afiyet olsun

buseb tatlım daha eve gelmedinizmi nerde kaldın bugün hiç upramadın

geldik gecenin 1 inde menü cortladı. ekleri ben almıştım giderken ondan çok merak ettim güzelmi diye yeyiverdim çok hafif çok güzeldi ne yalan diyeyim

buseb busemm nerdesin kız bak ben geldim yoksun yarın arar bulamazsın beni

valla öyle oldu nerdesin hilaliiim

güzel bir menü daha tebrikss

yazıklar olsun böyleleri ne evlensin ne baba olsun sinirleniyorum yaa

canım merakta bıraktın bizi biraz anlatsaydın neden böyle olduğunu. çok geçmiş olsun. ne diyelim görüşürüz.

Gunaydinnnn nerede bu takımın bildirimleri ben 100 gr eksideyim

@semplice_signora ortaam ne diyeyim bir an evvel düze çık gel yine ne olduğunu da bilmediğinden bir şey diyemedim

tebrikler boniim

tünyadın canım. vurcan kırbacı eşine o olcak

Saat 7 de tartıldm tuvalete çıkamadm haliyle

Cuma 79.8
Bugün 79.1
Fark -0.7

Benm için güzel sonuç ama mefkuşumu yenmeye yetmez

oo süpersin vallaa tebrikkss hadi bakalım mefkuş mu sen mi yenceniiz bombeler siziii

tam anlamadım şimdi kaç vermiş olduğunu canım yaa?? ama eksidesin tebrikler :)

Günaydınlar herkese bol eksili bir hafta olmasını diliyorum.

amin rakibeem

cuma, 74,2
Bugun 74
aslında daha fazla bekliyodum ama neyse eksiyiz ya olsun bu günden sonra daha bi asılırım cumaya içime sinecek kadar eksi yaparım ben onu

aynen canım ya şükür valla tebriks

Kızlar bendeki durum + 400
Geçen hafta : 83.4
Bu hafta : 83. 8
Cumaya -1 kg olucam kızlar. Kararlıyım.

ödemdir bence sen kaçamak yapmıyorsun ki rakibem. cumaya iyi sonuç gelir senden

Sıra bende

Cuma 88.5
Bugün 87.5
Fark -1

BOMBEEEEEEEEEEEEE
tebriks ablam yaa :)

Zencefillisakiz -1.2
Seng -0.1
Nanekekik -0.2
MuallimeA -0.7
Ayulduzz -0.2
Elifvecebir +0.4
Mefkurem -1

buse +400

Kızlar bugün burda tatil günü, yani heryer kapalı ve herkes evde
Eltim kahvaltıya çağırmıştı sonra oraya gidecez
Ancak eve gelince gelirim

Bu gecede öksürükten uyuyamadım başım ağrıyor

hay Allah ne bu öksürük yaa

inş kaçamaksız geçer ablam

canım +400un sebebi belli ne güzel toparladı dedik yine yemissin hemde kızartma profiterol hepsi akşam geç saatlerde

toparlıycam
profiterölü biz almıştık meraktan yedim ama hafifti bayaa diğerleri de herkesin gözü tabağımdaydı psikolojik az az aldım hepsinden

ay koptummm

kızlar dünü anlatmasam olmazz

dün diz altı bi elbise giymiştim ten çorapla ayy bacaklar da miss

daha içeri girer girmez ailenin 4 ferdi birden oooooooo sen yine nasıl zayıflamışsın dedi
şok şok şoookkkkkk

BOMBEEEEEEEEEEEEE

işte yengem diyor nasıl verdin anlat vs. ay çok güzeldi yaa erkek kuzenim buse sen de bi görüyom kilolu bi görüyom zayıf dedi ben de dedim hobim bu benim bi gülüşmeler ohh yaaaaaa saçlarda kısa çok güzel olmuş dediler tam gazı aldım yani bu hafta inş bi -700 falan gidecek şuan +400 olsam daa

okurken içim gitti darısı bana ayol

Alıntı kraliçesi vurdum kırbacı laflarımla anlaştık sonunda. O gün bazı yanlış anlamalar olmuş çözdük sorunu ama öfke kontrol problemi için birşeyler yapmalı ikna edicem

Bu gaz sana 2 ay gider canm

Evet anestezi işlemlerini tamamladık evdeyim. Sabah tartildim evden çıkmadan yazayim bari.
Cuma 72.6
P.tesi 72.4
Pek bişey veremedim amma cumaya inşallah iyi bi sonuc alicam.
Oo ilk yarı senin rakibem
kız sabah aksam tartıda misin poni açıldı öğrencilere afiyet olsun :)

değişime bakın kızlar ameliyat mı oldu acaba Sarkmalar için

Eki Görüntüle 1892893
Olmamış canım olanlar böyle dusuk giymiyor ameliyat kesiği oluyor çünkü illaki belli oluyor göbek deliğinin altında giymiyor olanlar instagram da var bi kaç tane çok kilolu değil spor yaptıysa tabi i iki senelik emek vardır tahminimce

Geçmiş olsun canım ya iyi ol derdin neyse çözüm bulsun inşallah dualarimdasin.

günaydın şu saat itibariyle pazartesi günü kilom 88.2. ödemin bir kısmı da gitmiş çok şükür. yeşil çayın ve suyun etkisi büyük.
cumaya bol eksi gorucez

inşallah tatlıya bağlanır inşallah hatalarının farkına varır canım ya zor durumlar gerçekten.

Saat 7 de tartıldm tuvalete çıkamadm haliyle

Cuma 79.8
Bugün 79.1
Fark -0.7

Benm için güzel sonuç ama mefkuşumu yenmeye yetmez
anam maşallah.

tartı işi fena olmuş, olsun sonuçta durmak yok illaki vericez.

cuma, 74,2
Bugun 74
aslında daha fazla bekliyodum ama neyse eksiyiz ya olsun bu günden sonra daha bi asılırım cumaya içime sinecek kadar eksi yaparım ben onu
azim ve kararlılık göster kendini can can.

Kızlar bendeki durum + 400
Geçen hafta : 83.4
Bu hafta : 83. 8
Cumaya -1 kg olucam kızlar. Kararlıyım.
olursun tatlım sana inanıyoruz.

Sıra bende

Cuma 88.5
Bugün 87.5
Fark -1
vuuuhuuuu mefkusum süpersin.

Kızlar bugün burda tatil günü, yani heryer kapalı ve herkes evde
Eltim kahvaltıya çağırmıştı sonra oraya gidecez
Ancak eve gelince gelirim

Bu gecede öksürükten uyuyamadım başım ağrıyor
şu oksurugune ilerlemeden bir çare bul mefkusum gittin mi dr a.

kızlar bende durumlar iyi değil +400

dünkü menümü de yazayım sonra geçmişe bakıp geliyorum
halledersin sen Buse cim.

Artı olman çok normal baby kacamagin dibine dibine vurmus sun. Pilav patates börek yapma canım.

vazgecer mi adamın hobisi bunları yapmak. Komşun da baya beceriksiz mis VALLA emekli olmasın bana yeter pazarları idare ederim.

siz hiç böyle alıntı gördünüz mü
sayende gördük Buse

vermişler gazı kim tutar seni.

Kız iki günlük mu alıntıların bi kerede poniydi galiba sayfalarca geçmiş okudu ben ilk fırsatta bakıyorum oğlan uyuyunca yoksa birikince bitmiyor

okurken içim gitti darısı bana ayol

On beş sayfa okuduğumu bilirim çenesi bol takımız ne napalım

kızlar bi tek dün yoktum 20 sayfa okudum yahu

Alıntı kraliçesi vurdum kırbacı laflarımla anlaştık sonunda. O gün bazı yanlış anlamalar olmuş çözdük sorunu ama öfke kontrol problemi için birşeyler yapmalı ikna edicem

ay iyi yapmışsın valla içinde dert olacağına söyle ne varsa. benim eşim biz sevgiliyken elini kendi başına vurmuştu bir şeyden sinirlenip. bir daha bunu yaparsan bana vurmuşsun sayarım bitiririm dedim. o günden sonra 2 sene geçti bir daha yapmadı canım hiç yani o huyla karşılaştığım an çok sert çıktım eline koluna gayet sahip şuana kadar

bu adamlar malesef sıkıyı görmeden durmuyor hiçbir konuda

Bu gaz sana 2 ay gider canm

ya çok hırslandım ya 5 kg daha versem ooff

Evet anestezi işlemlerini tamamladık evdeyim. Sabah tartildim evden çıkmadan yazayim bari.
Cuma 72.6
P.tesi 72.4
Pek bişey veremedim amma cumaya inşallah iyi bi sonuc alicam.

oo süpermiş elifim yaa tebrikss

evet canım su içmemenin çok etkisi oluyor vücuttaki su nefesle buharla çıkıyor gün boyu ordan hesap et hemen suyunun iç bakemm. demekki wc ye de çıkınca senin sonuç bombe olcak kızzzzzzz hobareeyy

çok fark var ya Sabahla. eskiden her gün tartılırdım

ben de her sabah tartılıyom duramıyom

Eki Görüntüle 1892893

ameliyat gibi durmuyor bence ama bayaa bir emek yani bu helal olsun bu bayana gerçekten

Yerim yeni öğrencini :) su çok önemli ihmal etmek yok.

Oo ilk yarı senin rakibem
kız sabah aksam tartıda misin poni açıldı öğrencilere afiyet olsun :)
cuma ya bakalım nolicek 700 gramda fazla verirsem çaylar benden

Eki Görüntüle 1892893
Bence spor yapmış vayyy diyorum.

thanks baby si :))))

Bugün kabak yemegi yaptım biraz sogusun yiycem afiyetle. Kabak bana iyi geliyor tadıda mis daha ne olsun.
Kendimi sokaklara atasim var çok bunaldim ya hastalık ölüm oğlan yoruluyor arabasını alsam gitsem binbir zorluk alt ge it üst geçit pofff yaaa az daha buyuse de tutsam elini gitsem.

halletcem - olcam kaçarı yok heba edemem koca 1 haftamı

yaa böreği ben yapıp yengemlere götürmüştüm akşam diye yemedim tuttum kendimi yengem de eve gönderdi koca tepsi yapınca ben bayaa kalınca. ben de sabah hemen yiyeyim dedim. sonrasında akşamda kendimi tutarım diyordum ama öyle olmadı birde zayıfladım diye herkes tabağıma bakıyordu. hiçbir şey yemiyor gibi görünmek istemedim azcık cool olayım dedim oldum da al sana +400

bu gazla valla bayaa giderim ben ohh bee

kabak bence de çok iyi diyette de çok işe yarıyor. bunalman normal be canım ne desem bilemedim büyür canım büyür o bızdıkda. bence bu şekilde tek gezme de eşin gelince gezin yoksa çile olur moralin bozulur çok büyümüş çünkü gözünde arabası geçitler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…