- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.801
Kızlarrrr
Bende herkes yatmıştır sanmıştım daha uyumayanlar varmış
Yorgunum dostlarım Yorgunum yorgun
Düğün salonu 1 saat 15 dk uzaklıktaydı
Işe gideceğim için biz erken kalktık işe de geç geldim zaten kadına söylemiştim
Çok şükür bugünü kaçamaksız atlattım
Valla baklavayı ağzıma atmamak için mücadele etsemde galip geldim
Menümmm
8.30 __3 hurma
13.30 __2-3kş et kavurma, küçük parça tavuk, domates salatalık, 5 sarma (düğün evinde)
20.00 _3 kş tavuk yemeği, 2-3 çatal meze, 2 kş lahana salatası (düğünde)
Suyu çok içtim kesin 2, 5 lt yi geçmiştir
gayet güzel düğün evinde de sarma yenir yani o kadar olcak
kuzum bu hafta hepimiz çok hırslıyız aman dikkat et büyü bozulmasın:)
kilo vermenin en güzel yani birincisi istediğini giyinip salına salına gezmek, ikincisi de fark edilip gururla nasıl verdiğini anlatmaktır:)
evet canım hele bi 10 kg olsun daha da gururla söylicem inş
Yarın görüşürüz canlar
Buse Elif Sizde eksiye düşersiniz inşallah Tabiki hep beraber
nerdeee yine +çıktım dünki menüden kaynaklı çünkü wc ye de çıkmadım daha hepsi içimde
iyi geceler canım +kurtulur eksiye bile düşer pazartesi ye bizim busemiz
düşmedi eksiye busemiz
İradene hayranım canım bravo valla
irade dün akşam cortladı amcamlarda
Kahvaltı 12.00
1 yymurtalı mantar
1 kk peynir
Domates
Yeşillik
Sonra eşimle çok kötü atıştık bn kızımla hava almaya çıktım sinirle baya yürümüşüm bi 4_5 saat sonra eve geldiğimde canm birşey istemedi kızımda toktu babası baktı ben yattım yani akşam yemeği yok maalesef
Su da pek içmedim
Yavaş yavaş beni pişman ediyolar buraya geldiğimize
bdv ye konu açmıştım
Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse
Aynen canm sen gibiyim dayanamıyorum acıyorum ama onlar bizi hiç düşünmüyolar bunu takıyorum kafama.eşimlede asgari ölçüde konuşuyoruz şimdi küs gibiyiz aile huzurumuzda kaçtı
eşimle ben küs gibiyız canım 'kırgınım Ona
Geçen hafta beş q'ünün 3 günü iş buldular bana aç olduğumu biliyolardI .Yaptım ama hafta Sonumuz var bir tek aile Olarakaktivite yapabileceğimiz hafta sonu da iş çıkarınca Onlar tepem attı sınır diye bir şey yok
MenÜm
08' OO
1 havuç
neskafe
12:30
2 haşl yumurta
3. zeytin
1 kk peynir
Domates yeşillik
1 tk fındık ezmesi
17: 4O
1 tabak Zeytinyağlı yoğurtlu köz patl mezesi
Salata
Su: 2 It
Spor: 1.5 s. yürüyüş
canım menülerini beğendim.
kv durumunda da sana haber verdim. aç olduğunu biliyorsa sana yemek çıkarmalılar karnını doyurmanı sağlamalılar yani. sen emziriyor muydun?
asıl suçlu her zaman eştir bana göre. benim eşim sepeti kırma hareketi falan yapsa o sepeti kafasına geçirir sepetle kendisini kapıya çöp torbası gibi fırlatırdım. gerçekten böyle agresyon tavırlara hiç tahammülüm yok. ne yaparım ne de eşim yapacak olsa pısarım.
sana bir söz vermiş ona göre davranmalı ama sen de bunun böyle olacağını tahmin etmeli oraya gitmemeliydin canım. sonuçta kocanın anne babasına hayır diyemediği belli. bu yüzden benim annem senelerce çekti ve sonuçta ne oldu 23 sene sonra babamın ailesiyle görüşmüyor artık. babamın dengeyi kuramaması ve kv nin görümcenin annemi sürekli ezmesi aşşağılaması say say bitmez annemin çileleri. sen de geri vites yapma canım haklıysan tavrını koy sepeti de geçir kafasına
Günaydınnn cankuşlar
Herkese sağlıklı huzurlu pazarlar
Gece öksürükten pek uyuyamadım o yüzden hiç dinlenmiş kalkmadım
Sabahta Kalkınca ayak baş parmağım çok kötü olmuş acıyor heralde topuklu ayakkabıdan
Kilo alınca topuklu ayakkabı bile eziyet oluyor
Zavallı ayacıklarım bi sürü Yük taşıyolar
Benimkiler geç Kalkar bende şimdi ufak bişeyler atıştırıp kahvaltıyı öğlen yaparım
ablam geçmiş olsun
İnanma onlara bizim milletimiz çekemez kilo alsan yerin dibine sokar zayıfladığını gorumcede yeter bu kadar der sen ne zaman böyle güzelim dersen o zaman tmmdir
evinin uguru ablam Rabbim büyuk
Bombeeeee supersin busecim geri döndüm resmen bu hafta
dediğin çok doğru bizim milletimiz haris midir nedir ya kıskançlar resmen
bombelik biraz tekledi dün akşam ama toparlıycam
şimdide o kiloya yakınsın değişim süper bence tebriks poniim
Ay sonu hedefini 82 yazdım cuma 88.5 du
Aslında gönlüm 79.9 Dan Yana
1 ayda 8.6 kilo verebilirmiyimki
En azından Çaba gösterip denicem
Şu 8 ler çok sinir bozucu
valla abla verirsin bence sen süpersin maşallah yaa darısı başıma inş
Kızlar 2 gündür kaçağım yok ama yemek saatlerim şaştı o kadar etkiledi ki beni canım sıkıldı. Bu sabah +600 çıktım şoklardayım. Hemen bu gün tedbir almam lazım.
olsun rakibem ödemdir wc dir aynen devamm
Her yer priz benimki yinede tatmin olmuyor koridora priz takmakla meşgul her yer alçı Kum toz beton pofff nolur du benimki beceremeseydi su işleri hergün başka bişey ya
Her hafta sonu evde bir iş buluyor kendine en pisinden hemde :)))) ben burda yokken geçen hafta akvaryumu temizlemisler hemde canım kuvetimde mahvetmisler cizmisler her tarafını. Raf alıp büyük oglanin odasına raf takmış toz almam gereken yerler az gibi bide raflar çıktı başıma. Saksilarin topragini değişmiş balkona bak ağla o vaziyetteydi. Yoruldum anacım harabeye dönüyor ev 2 gün yok olunca.
ay bizim yan komşu vardı onun kocası böyleydi kadın çığlık çığlığa illalah etmişti. evde bahçeli bi de evde olmasa adam bahçeyi deşiyordu durmuyordu. evin salonuna adam spot yaptı spotlar bikaç ay sonra tepelerine iniyordu onlar yokken çökmüş yere
Buse tabii ki rakibiz gene. Ben bu hafta çok iyi değilim. Bakalım ama bu günden sonra full dikkat. Kaçamak yok. Saatleri düzenleyeceğim. Yarını zor kuryarırım da cumaya geliyorum bomba gibi.
Bak rakibwm bak. Sen başlamîşken hir kaç dilim börek götür csnım. O kadad ellerinke yapmışsın.
ben de iyi değilimki ben de senin gibi +400 çıktım
rakibeme bak yaaa
selam kızlar ancak gelebildim hala annemdeyim yarın dönücem eve ama telefon aksam gelecek
aa nick değiştirilmiş
tamamdır hilalim
kurallara baktım. elimden geldiğince spor yapıcam. inşallah sizle de iyice oturtucam spor işini. yeni başladığım için şimdilik ilk hafta için 1 kilo hedef belirledim. biliyorum çok az kiloma göre. 89,5 kiloyum. ama uzun zamandır diyet yapmıyorum. o yüzden alışma haftası. önemli olan vermem. gün sonunda menülerimi yazarım. cuma bildirim günü 12.00 a kadar. o da tamam. gruba uyum sağlarım. eksik olan birşey olursa alışma süresince yardımcı olunursa sevinirim.
bu siteye daha önce kayıt olmuştum. ama çok girmedim. açıkçası bana biraz karışık geliyor. alışacağım inşallah. kilom aldı başını gitti. disipline girmem gerek. bu da inşallah siz takım arkadaşlarımla olacak. tüm yiyeceklerin tadını biliyorum. miskinliği de biliyorum. artık zayıflamak istiyorum.
hadi bakalım kim tutaarr
ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebiş yok çalışmıyorum. boy kilo nickimizin yanında yazıyor bizim sen de ayarlardan ekle canım bizim gibi. 2 aydır burdayım 7,5 kg verdim şükür :)
kızlar şimdi geçmişe baktım alıntı yapamadım ama hatırladıklarımı yazayım
@berilceee ablacım coksükür atlatmıssınız cok gecmis olsun Nefes'imize Allahım bidaha yasatmasın. resimdede elifle cok güzel çıkmıslar bayıldım miniklerimize
@mefkurem ablacım düğünü kaçamaksız atlatmıssın tebrikler. hedefinede bayıldım sen bence 7 leri gorursun
@zencefillisakiz hosgeldin canım ben Hilal 24 yasındayım 3 buçuk aydır burdayım. yaklaşık 12 kilo verdim. 3 yaşında bi oğlusum var
buseb aferin kızzz menülerin düzene girmeye başlamış kaçamaklar baya baya azalmış
North River canım yarın aksam telefonuma kavusucam inş ondan sonra burdayım tekrar
Kızlar bu arada tebrik ederim 2. olmusuz. ben artıydım ama dikkat ediyorum
@berilceee ve @elifvecebir bireysel derecelerinizi tebrik ederim
hilalim menüler iyiydi de dün akşam pek olmadı ama yine de profiterol dışında çok kötü değil bence
Siz bana güvenşyonuzda bugün çok zor geçiyor be tatlım
Diyete başlayınca vücut kişinin kararlı olup olmadığına 3 gün içinde anlarmış. Bugün Benimde 3.günüm nedense doymak bilmiyorum ne yesem hep açım
aman dikkat ablam yeneceksin vücudu sen
sabah 11.00 de yumurta piyazı, 1 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim kinoa unuyla yapılmış protein ekmeği, şekersiz çay
ara 13.00 de şekersiz osmanlı kahvesi
ara 17.15 de 2 mandalina
akşam 19.00 da mezgit balığı ve salata (yiyeceğim)
yatana kadar 2 lt suyu geçerim. akşam yemeğinden sonra oolong çayı ya da yeşil çay içeceğim 2 kupa.
spor olarak da evde işlerimi yaptım. gece de azcık bacak hareketi yapmayı düşünüyorum.
menü güzel canım afiyet olsun
12:00, bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates biber
3,4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
4:00 limonlu soda, elma
7:30, salata bir kase yoğurt çorbası, küçük tab ak tavuk yemeği
10, da bi kahve içerim
3lt su, 40 dakika tempolu yürüyüş, 2bardak yeşil çay
hazır limonlu soda yerin sade iç bence canım. ekmek de tam buğday ya da çavdar olsun. afiyet olsun.
Ben kişilik olarak çok inatçıyım yoksa o kadar kaçamağa bir senedir bırakmıştım kilo vermeyi şimdide seni yenicem inat ettim bu havalarım cumaya sönmez inşaallah
eşinin ailesiyle mi küssünüz, ay ne zor durum ya, ben eltime derim kocalarımız kalbine giden yol analarından geçiyor aklını kullan diyorum :)
valla bence öyle değil canım ya kocanın kalbine giden yol sevgiden geçiyor bence ilgiden geçiyor kv den geçer diye kimsenin bi yerini kaldıramam mesafe şart
valla bende özledim ablam ya. inş yarın aksam kavusucam telefonuma
ay inş ablam kac haftadır bi kere 6 ları görebildim inş bu hafta görürüm veee erdemle konustuk bana kosu bandı alacakmış. pahalı bişi aalamam ama duruma göre almayı düşünüyorum dedi sevindim ama yüz vermedim genede
olur benim için uygun canım
afiyet olsun ablacım
biraz kv ve kp sizi suistimal ediyor gibi geldi canıminş yanlış anlamışımdır kocanla aranız düzelir inş
osmanlı türk kahvesinin içinde süttozu yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum. genel olarak iyi afiyet olsun
fındık ezmesi sekerli degilmi canım? onun harıcı güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım
ayy süper haber kız sende koşu bantlı olcan artık. darısı başıma valla hilaliiim :)
canım bence yüz vermek bir yana canına oku. ilk kez mi tokat attı daha önce de atmış mıydı hiç canım? eğer bunu tekrarlıyorsa tavrını epey sertleştirmelisin bence
menum
sabah 11
yarım salatalık
bir dilim çavdar ekmeği
bir tane kızarmış patates
kk peynir
öğle 15
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
2 ince dilim sucuktan tost
aksam
bir kase domates çorbası
2 lokma sucuklu yumurta
su 3 gecmiştir
spor bugünlük yok
annendeydin sonuçta. fena menü değil. afiyet olsun canım.
Tatlim ilk sayfada yazmiyor ama pazartesi takim ici kontrol tarti günü .hafta sonu kacamaklarini önlemek icin .yani yarin sabah ac karna cibildak tartilip bildirim yapilacak
cıbıldak
aynen oda olabilir abla alsında nasıl alırsa alsın havalar soğuyunca yürüyüse cıkamayacagım yoksa
ablam hepimize tost yapmış salata yiyecektim ama yapmış yeyim bari dedim abla
ben de bir dahaki aya alırım inş. gerçi bir yandan da napıcan evde yer yok yap işte leslie diyorum ama bilmiyorum yaa
42 yok evli değilim.
meşkuşuma abla diyorum berilime de sana da sakız abla diyeyim o zaman canım :)
abla ne yedin ki
olur abla seve seveeliya
menü güzel canım ekmegin tarıfını merak ettim bende
oo gunler sonra süper ponicim
canım madem bu kadar sorun oluyor o evin kızı gibi davranamıyorsun yemek bile yemiyorsan bakıcı hem hayatınıızı hemde ilişkinizi kolaylaştırır
yorumlarda soda hazırmış ekmek beyazmış olmaz canım benim
yerine koymak derken boyle degilki amavalla zuhal zopalar beril paralar buse bombelere getirir adamı
eve geçince düzelir canım koşu bandınıda alsın tabi aama affetme
ben de götürürdüm işe canım saklama kabında sosunu iş yerinde koyardım
buse kendi geldi bombelere anam babammm
kızlar geldim sonunda piknik iptal oldu babamlar geldi akşam yedi gibi gittiler eşimle çıktık tartı almaya adamda bıktı iki haftada ikinci tartı bu yıl iki tv birde kombi :d kursun mu döktürsek diyor@seng bende öyle bir tartı arıyordum ama satan kız bir espirisi yok dedi gerçekten ölçenlerde maşallah 300tl filan 7 yıllık tartım kırılınca bir de bu patlayınca dedim gerek yok bunun başına ne geleceği belli degil
boşver yaa değmez 300 tl tartıya
herşeyin hayırlısı. sorunlu ve kötü bir evliliktense tabiki daha iyi. ama herşeyin tabi bir olumlu bir olumsuz yanı var.
aynen canım insan ileri bakmalı. mutlu olmanın bin türlü şekli var
Sevgili yoldaslarim ve rakipcim menümm
9.00 --- 1 bar.soya sütü
2 hurma
11.30 --1 yumurta
Az peynir
1 ceri domates
1 tb sandwich ekm.(icini cikardim )
Bol roka
5 y.zeytin
14.00 --ara --1 bar kefir ,10 badem ,1 elma
18.15 ---buharda haslanmis brokoli karnibahar 1 tabak ,
üstüne ketentohumlu yogurt
Su 2.5 lt
Spor leslie 2 mil ,100 ipsiz ip atkama
Bugün cok halsizdim hic spor yapasim yoktu ama rakibim yapinca bende azda olsa yapayim dedim ama zor oldu .
vay vaay gayet güzel menü sporda iyi olmuş :)
Ohhh bana yakin biri geldi sonunda
Bacim bu kücük yasta kizlardan cok sikildim yaaa
bak yaaaaaaaa
Menüm
Sabah(7:30)
1yumurtadan sucuklu omlet
30g peynir
Kahve
Öğle(12:30)
5kofte
Salata
Ara(16:00)
7badem 2diyet bisküvi
Çay
Akşam(18:00)
Semizotu salatası büyük bir kase
Su:2lt spor: 30dk yuruyus
diyet biskuvileri yemeyeydin 7 tane daha badem yiyedin yerine kızz
afiyet olsun
buseb tatlım daha eve gelmedinizmi nerde kaldın bugün hiç upramadın
geldik gecenin 1 inde
valla öyle oldu nerdesin hilaliiim
Pazar menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim beyaz rkmek
Öğlwn 14.00
Haşlanmış 1 tabuk but ve 1 kanat
1 bardak ayran
Akşam 20.00
3 parça ızgara pirzola
Salata
2 küçük küp kavun
2 litre su
Dpor yok bu gün gene. Yarın dporumu düzene koyacağım.
güzel bir menü daha tebrikss
her şeyin hayırlısı sakızım gerçekten, bir hafta önce dayımın kızı iki çocuğuyla baba evine döndü şerefsiz kocası içince çocukların bile canını yakıyormuş adi herif, Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın ümmeti müslümanı
yazıklar olsun böyleleri ne evlensin ne baba olsun sinirleniyorum yaa
Hayırlı sabahlar canlar
Izne ayrılmak için @berilceee kaptanima ve @mefkurem ve @KumraL_KrakeR e mesaj attım. Zorunlu sebepler diyeyim kısaca. Dualariniza ihtiyacım var. Inşallah herkes iyidir. Nefesimiz de iyidir inşallah. Hepinizi çok özledim. Kaçamak yapmıyorum 2 gündür. Serum ilaç besleniyorum.o yüzden yazacak menum de yoken kısa zamanda dönmek umuduyla...
canım merakta bıraktın bizi biraz anlatsaydın neden böyle olduğunu. çok geçmiş olsun. ne diyelim görüşürüz.
Gunaydinnnn nerede bu takımın bildirimleri ben 100 gr eksideyim
@semplice_signora ortaam ne diyeyim bir an evvel düze çık gel yine ne olduğunu da bilmediğinden bir şey diyemedim
tebrikler boniim
Günaydın herkese
@semplice_signora geçmiş olsun canm
Kızlar dün akşam eşimle konuştuk bi sonuca varamadık. Tayin istemeden önce ailen yüzünden huzursuz olmak istemiyorum mutlu yaşamk istiyorum demiştim o da elimden geleni yapıcam demişti buraya taşındık ama yapmıyor sabah arabada bile atıştık
tünyadın canım. vurcan kırbacı eşine o olcak
Saat 7 de tartıldm tuvalete çıkamadm haliyle
Cuma 79.8
Bugün 79.1
Fark -0.7
Benm için güzel sonuç ama mefkuşumu yenmeye yetmez
oo süpersin vallaa tebrikkss hadi bakalım mefkuş mu sen mi yenceniiz bombeler siziii
Günaydın kızlar
@mefkurem
Cuma:71.5
Ctesi:71.3 dum
Yeni tartı ile bugün: 72.3 çıktım bu durumda tartı farkı 1.0 mi yoksa 0.8 mi olacak illaki vermisimdir kaçamak yapmadım ama ne kadar verdim bilemiyorum sen balta abla ben bi yere not aliyim cuma ona gore eklerim
tam anlamadım şimdi kaç vermiş olduğunu canım yaa?? ama eksidesin tebrikler :)
Günaydınlar herkese bol eksili bir hafta olmasını diliyorum.
amin rakibeem
cuma, 74,2
Bugun 74
aslında daha fazla bekliyodum ama neyse eksiyiz ya olsun bu günden sonra daha bi asılırım cumaya içime sinecek kadar eksi yaparım ben onu
aynen canım ya şükür valla tebriks
Kızlar bendeki durum + 400
Geçen hafta : 83.4
Bu hafta : 83. 8
Cumaya -1 kg olucam kızlar. Kararlıyım.
ödemdir bence sen kaçamak yapmıyorsun ki rakibem. cumaya iyi sonuç gelir senden
Sıra bende
Cuma 88.5
Bugün 87.5
Fark -1
BOMBEEEEEEEEEEEEE
tebriks ablam yaa :)
Zencefillisakiz -1.2
Seng -0.1
Nanekekik -0.2
MuallimeA -0.7
Ayulduzz -0.2
Elifvecebir +0.4
Mefkurem -1
buse +400
Kızlar bugün burda tatil günü, yani heryer kapalı ve herkes evde
Eltim kahvaltıya çağırmıştı sonra oraya gidecez
Ancak eve gelince gelirim
Bu gecede öksürükten uyuyamadım başım ağrıyor
hay Allah ne bu öksürük yaa
inş kaçamaksız geçer ablam
canım +400un sebebi belli ne güzel toparladı dedik yine yemissin hemde kızartma profiterol hepsi akşam geç saatlerde
toparlıycam
profiterölü biz almıştık meraktan yedim ama hafifti bayaa
ay koptummm