- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.821
kızlar bende durumlar iyi değil +400
dünkü menümü de yazayım sonra geçmişe bakıp geliyorum
Buse hani cumadan sonra kaçamak olmıcaktı menünde sende tmm demiştindünki menüm
12.30
1 dilim su böreği
1 tk salça
15.30
1 dilim tb ekmek
1 tk salça
1 kk peynir
20.00
3 yk niğde tava (fırında kuşbaşı et)
2 yk pilav
2 elma dilim fırında patates
1 yk z. yağlı fasulye
1 yk yoğurtlu patlıcan kızartması
1 profiterol
2,5 lt su
spor yok
perşembe yapma kasların dinlensin cnmMaşallah maşallah ben de hizlancam ama nasıl sporumu kessem bende ters geliyo
Kız kolay lokma olmadığını kanıtladın baya iddalı geçecek bu hafta
aynı bennn
Evet cnm ama hastalık daha geçmedi ondanablam geçmiş olsunsigara içiyor muy
Kaçamak olmazsa Tabiki veririz cnmvalla abla verirsin bence sen süpersin maşallah yaa darısı başıma
sizinde desteğinizle hep beraber yenecez bu pis nefisleri cnmman dikkat ablam yeneceksin vücudu
Sağolasın tatlımMBEEEEEEEEEEEEE
tebriks ablam yaa
oooo iltifatları duyunca insanın iştahı kesilir kızzz sende tam aksi olmuşkızlar dünü anlatmasam olmazz
dün diz altı bi elbise giymiştim ten çorapla ayy bacaklar da miss
daha içeri girer girmez ailenin 4 ferdi birden oooooooo sen yine nasıl zayıflamışsın dedi
şok şok şoookkkkkk
BOMBEEEEEEEEEEEEE
işte yengem diyor nasıl verdin anlat vs. ay çok güzeldi yaaerkek kuzenim buse sen de bi görüyom kilolu bi görüyom zayıf dedi ben de dedim hobim bu benim bi gülüşmeler ohh yaaaaaa saçlarda kısa çok güzel olmuş dediler tam gazı aldım yani bu hafta inş bi -700 falan gidecek şuan +400 olsam daa
yoluna girmesine çok sevindim cnmAlıntı kraliçesivurdum kırbacı laflarımla anlaştık sonunda. O gün bazı yanlış anlamalar olmuş çözdük sorunu ama öfke kontrol problemi için birşeyler yapmalı ikna edicem
alırsın tabi elifim hep destek tam destekEvet anestezi işlemlerini tamamladık evdeyim. Sabah tartildim evden çıkmadan yazayim bari.
Cuma 72.6
P.tesi 72.4
Pek bişey veremedim amma cumaya inşallah iyi bi sonuc alicam.
Anaaaaaa daha mı eksiye düştünSabah tam b ekmeğnden sandviç yedim birde neskafe içmiştim ama hala kabızım yinede eve gelince tartıldm süper bi sonuç gördüm ama su içemedim hiç yeni başlayan öğrencim almış içmiş suyumu ondan mı acaba
Benim bişeyler yapmam lazım mutlaka
Çatlak vardır ama Resimde pek belli olmaz
Teşekkürler efenimvuuuhuuuu mefkusum süper
Yok güzelim gitmedim zaten gitsemde bişey yapmazlarşu oksurugune ilerlemeden bir çare bul mefkusum gittin mi
Bende alerjik astım var bi üşütme durumunda kolay kolay geçmişiyor
Ohhh afiyet olsun cnmBugün kabak yemegi yaptım biraz sogusun yiycem afiyetle. Kabak bana iyi geliyor tadıda mis daha ne olsun.
Kendimi sokaklara atasim var çok bunaldim ya hastalık ölüm oğlan yoruluyor arabasını alsam gitsem binbir zorluk alt ge it üst geçit pofff yaaa az daha buyuse de tutsam elini gitsem.
Biraz hava almak sana iyi gelir
@nanekekik Baharım daha iyileşemedim cnm Bende astım olduğu için üşütme olduğunda uzun sürüyor kuru öksürük
Tabi nikotinde olunca iyileşme süresi uzuyor