- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.841
süpersin ablamPazartesi menüm
9.30 __1 incir
11.30 __2-3 kş yumurta Sal.3-4 kş mantar kavurma, 2 kuru köfte, salata
17.15 __yarım tabak pırasa (pirinç havuç yok)
Yarım tabak haşlanmış karnıbahar az yoğurt
Su 2.5 lt olur
Spor yok
kabak kurtarıcı oluyo acil durumlarda benim içinBaya koşturmuşun tatlım
Benimde evde kabak varda yeşillikde alıp beraber yapayım dedim
akşama kadar iyi durmuşsun, ben dayanamıyorum çok aç kalınca midem bulanıyor nedenseiyi akşamlar herkese
menüm
07.00
2 küçük d. tam b. ekmeğiyle yapılmış beyaz peynirli salatalıkIı sandviç
Neskafe
18.20
2 parça Izgara tavuk
2 yk buIgur p.
4 köz biber
2 b. ayran
su'2It
spor:henüz yok (kızım öğle Uykusuna yatmadı fırsat bulamadım ama bantı balkona kurdurdum. fırsatım olursa yapıcam)
bende sabah yapabilirsem yapıyorum akşama kaldımı gözüm yemiyor geneldeAnlayışlı olursan anlarsın konu hassas :))))
Hedef 65 mesela 66 olduğumda da cekebilirmiyim aşağı. Spor Spor ahh spor valla ahanda oturdum bütün gün onu yap bunu yap aksama halim kalmıyor. Su an ciksa mesela oğlan uyuyor ama halim kalmadı yaa
tereyağ ve bal gerek yok benceİlk menü benden olsun.
Saat 8
Corekotu yagi 1 tatlı kaşığı
Saat 9:30
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı has bal
1 tatlı kaşığı has tereyağ
1 dilim tam buğday
Saat 12:30
1 kase zencefilli yoğurt
Saat 15
Yarım elma küçüktü
Saat 17:30
6 kaşık kabak yemeği z.yağlı
2 krpce tarhana
1 kase yoğurt
Su 2 litre oldu
Spor henüz yok
sporla olurmu böyle ya göğüsleri dikkatimi çekti taş gibi ben zayıflıcınca çürümüş hamura dönüyor benimkiler:)
iradene hayran kaldımKızlar biraz önce eve geldik
Krep pide simit börek falan vardı. Ekmek türü olarak. Siyah ekmek olmadığı için ekmeksiz kahvaltı yaptım. Şükür kaçamak falan yok
Sizlerde ne var yok nasılız bugün
Sabah akşam ve su güzel cnm10:00, 1dilim ekmek
Biraz peynir, küçük kase kadar menemen
4 zeytin, biber domates,
yeşillik
13:00, evde yaptığım vişne suyu çay bardağı kadar kız içmeyince mundar olmasın diye içtim:) az şekerli
15.00, ikisibirarada
17:00, sütlü kelogs
18:30 bir avuç kuruyemiş
20:00, salata, yogurtlu kabak sote
2bardak yeşil çay 3lt su
Sağolasın babysüpersin ablam
Tek sorun rakam değilki
Zor olsada cuma tartıda mutlu olacağımı düşününce mecburrrrriradene hayran kaldım
evet canım aynen öyle. amin.her şeyin hayırlısı sakızım gerçekten, bir hafta önce dayımın kızı iki çocuğuyla baba evine döndü şerefsiz kocası içince çocukların bile canını yakıyormuş adi herif, Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın ümmeti müslümanı
tşk ederim. ben de çok mutlu oldum. ama tabi bir kısmı ödem.oo super
güveniyorum ben sanacuma, 74,2
Bugun 74
aslında daha fazla bekliyodum ama neyse eksiyiz ya olsun bu günden sonra daha bi asılırım cumaya içime sinecek kadar eksi yaparım ben onu
inşallah canım. moralim düzeldi.Çok güzel tatlım Cuma güzel bi eksi gelecek
Haftaya eksiyle başlamak çok iyi tatlım
boy ve kilo ekleyeceğim canım. yanlış yere yazmışım da ondan görünmüyor.ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebiş yok çalışmıyorum. boy kilo nickimizin yanında yazıyor bizim sen de ayarlardan ekle canım bizim gibi. 2 aydır burdayım 7,5 kg verdim şükür :)
meşkuşuma abla diyorum berilime de sana da sakız abla diyeyim o zaman canım :)
inşallah canım.cumaya bol eksi gorucez
menü süper :))Pazartesi menüm
9.30 __1 incir
Su 2.5 lt olur
Spor yok
kabak kurtarıcı oluyo acil durumlarda benim için
aynen benim de. 3 bedene göre her çeşit kıyafet var. ama kararlıyım. hepsini yeniden giyeceğimZor olsada cuma tartıda mutlu olacağımı düşününce mecburrrrr
Tabi birde olmayan gardrob dolusu kıyafet var
Afiyet olsun canım çok ara vermişsin sabaha akşam arası aç kalma bu kadar. Ohh ne güzel ben sattım koşu bandımi 2 yil önce kendisini aski olarak kullandım yıllarca. Önceleri hevesleniyor insan sonra bikiyor sun yani bana öyle oldu. :))))iyi akşamlar herkese
menüm
07.00
Neskafe
18.20
2 parça Izgara tavuk
2 yk buIgur p.
4 köz biber
2 b. ayran
su'2It
spor:henüz yok (kızım öğle Uykusuna yatmadı fırsat bulamadım ama bantı balkona kurdurdum. fırsatım olursa yapıcam)
Ay bi başlasam devam ederim de olmuyor işte fırsat yaratmam lazım. Duruma göre çekerim belki aşağı bakalım 65 olunca neye dönücem.hedefi aşağıya istediğin zaman çekersin cnm sorun yok
Yukari çekerken hedefe az kalınca çekilmiyor
Sporu yapmadıkça insan soğuyor aynı durum bende de var
Ama bi alışıncada eksiklik hissedip yapmadan duramıyosun
Sabahı baya erken yemişin cnm akşama kadar acıkmadınmı Keşke arada ufak bişey atsaydın ağzına
Bence sabah akşam güzel pilavda az olduğun için sıkıntı olmaz heralde ama Keşke onun yerine salata olsaydı
Çok besleyici bir gün olmuş. Elif çok beğendi.Pazartesi menüm
9.30 __1 incir
Su 2.5 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun canım kelogs beni hiç doyurmuyor bide diyete uygun değil diye yemiyorum.10:00, 1dilim ekmek
Biraz peynir, küçük kase kadar menemen
4 zeytin, biber domates,
yeşillik
13:00, evde yaptığım vişne suyu çay bardağı kadar kız içmeyince mundar olmasın diye içtim:) az şekerli
15.00, ikisibirarada
17:00, sütlü kelogs
18:30 bir avuç kuruyemiş
20:00, salata, yogurtlu kabak sote
2bardak yeşil çay 3lt su
canım bagirsaklarim calismiyor tereyağ o yüzden balda regl hafta işlenmiş şeker yerine bal yedim.tereyağ ve bal gerek yok bence
Çok fazla olmasa da acıktım süt içecektim mefkuşum valla fırsat olmadı.hedefi aşağıya istediğin zaman çekersin cnm sorun yok
Yukari çekerken hedefe az kalınca çekilmiyor
Sporu yapmadıkça insan soğuyor aynı durum bende de var
Ama bi alışıncada eksiklik hissedip yapmadan duramıyosun
Sabahı baya erken yemişin cnm akşama kadar acıkmadınmı Keşke arada ufak bişey atsaydın ağzına
Bence sabah akşam güzel pilavda az olduğun için sıkıntı olmaz heralde ama Keşke onun yerine salata olsaydı
Çürümüş hamur musporla olurmu böyle ya göğüsleri dikkatimi çekti taş gibi ben zayıflıcınca çürümüş hamura dönüyor benimkiler:)
Canım bende alt geçiy geciyorum resmen kas yaptım hopp kaldırıyorum arabayida oglumuda birlikteBugün kabak yemegi yaptım biraz sogusun yiycem afiyetle. Kabak bana iyi geliyor tadıda mis daha ne olsun.
Kendimi sokaklara atasim var çok bunaldim ya hastalık ölüm oğlan yoruluyor arabasını alsam gitsem binbir zorluk alt ge it üst geçit pofff yaaa az daha buyuse de tutsam elini gitsem.
halletcem - olcam kaçarı yok heba edemem koca 1 haftamı
yaa böreği ben yapıp yengemlere götürmüştüm akşam diye yemedim tuttum kendimi yengem de eve gönderdi koca tepsi yapınca ben bayaa kalınca. ben de sabah hemen yiyeyim dedim. sonrasında akşamda kendimi tutarım diyordum ama öyle olmadıbirde zayıfladım diye herkes tabağıma bakıyordu. hiçbir şey yemiyor gibi görünmek istemedim azcık cool olayım dedim oldum da al sana +400
bu gazla valla bayaa giderim ben ohh bee
Kabak yeyince -oluyor ertesi günkabak bence de çok iyi diyette de çok işe yarıyor. bunalman normal be canım ne desem bilemedim büyür canım büyür o bızdıkda. bence bu şekilde tek gezme de eşin gelince gezin yoksa çile olur moralin bozulur çok büyümüş çünkü gözünde arabası geçitler falan
Babamdan sözde astım ilacı kullanıyor ustune sigara ahh siz ahhhBuse hani cumadan sonra kaçamak olmıcaktı menünde sende tmm demiştin
perşembe yapma kasların dinlensin cnm
Kız kolay lokma olmadığını kanıtladın baya iddalı geçecek bu hafta
aynı bennn
Evet cnm ama hastalık daha geçmedi ondan
Kaçamak olmazsa Tabiki veririz cnm
sizinde desteğinizle hep beraber yenecez bu pis nefisleri cnm
Sağolasın tatlım
oooo iltifatları duyunca insanın iştahı kesilir kızzz sende tam aksi olmuş
yoluna girmesine çok sevindim cnm
alırsın tabi elifim hep destek tam destek
Anaaaaaa daha mı eksiye düştün
Benim bişeyler yapmam lazım mutlaka
Çatlak vardır ama Resimde pek belli olmaz
Teşekkürler efenim
Yok güzelim gitmedim zaten gitsemde bişey yapmazlar
Bende alerjik astım var bi üşütme durumunda kolay kolay geçmişiyor
Ohhh afiyet olsun cnm
Biraz hava almak sana iyi gelir
North River Baharım daha iyileşemedim cnm Bende astım olduğu için üşütme olduğunda uzun sürüyor kuru öksürük
Tabi nikotinde olunca iyileşme süresi uzuyor
Supersin ablaKızlar biraz önce eve geldik
Krep pide simit börek falan vardı. Ekmek türü olarak. Siyah ekmek olmadığı için ekmeksiz kahvaltı yaptım. Şükür kaçamak falan yok
Sizlerde ne var yok nasılız bugün
Afiyet olsun canım balı gormedik bizİlk menü benden olsun.
Saat 8
Corekotu yagi 1 tatlı kaşığı
Saat 9:30
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı has bal
1 tatlı kaşığı has tereyağ
1 dilim tam buğday
Saat 12:30
1 kase zencefilli yoğurt
Saat 15
Yarım elma küçüktü
Saat 17:30
6 kaşık kabak yemeği z.yağlı
2 krpce tarhana
1 kase yoğurt
Su 2 litre oldu
Spor henüz yok
Poni kahve sekerlimiiyi akşamlar herkese
menüm
07.00
Neskafe
18.20
2 parça Izgara tavuk
2 yk buIgur p.
4 köz biber
2 b. ayran
su'2It
Onlar illaki toplanmıştır estetiklesporla olurmu böyle ya göğüsleri dikkatimi çekti taş gibi ben zayıflıcınca çürümüş hamura dönüyor benimkiler:)
makarna miktarını merak ettim canım çok değil sanırım gerçisabah 08.30 15 gr kadar kıtır uno (tam tahıl), domates, salatalık, az yağlı keçi peyniri, 5 zeytin, 1 kupa yeşil çay
ara 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.30 4 yk kıymalı bamya yemeği, 3 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, 3 yk yoğurt
ara 3 bardak açık çay
akşam 19.30 etli türlü yemeği, biraz makarna, 150 mlt ayran
ara 2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2 lt su tamamlanır. yürüyüş yaptım ve gün içinde hareketliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?