- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.861
Tebrikler canımbu arada aferin bekliyorum. akşam üzeri kuru pasta ve çikolatalı ikram vardı ve ben yemedim. bir ara 1 tane alayım dedim. ama sonra yok dedim. ben bunların tadını biliyorum. bir tane alsam ağzıma daha ilk haftadan pes edeceğim dedim. üstelik de azcık acıkmıştım. onun yerine 3 bardak çay ve su içtim
Kız kilo için mi erteledin yoksaKızlar bebişi erteledik yaza kadar zamanım var artık kilo vermek için. İlk hedefime 70 olmama 8 kilo var 1 ocakta 69 kiloyu görmeyi çok istiyorum. Önümüzdeki hafta içi 5 te 5 yapmayı düşünüyorum çok oyalandım
Şekerli canm.şekersiz çay kahve içemiyorum o yüzden günde 1 b neskafe 1 b çay içerim o kadarCanım bende alt geçiy geciyorum resmen kas yaptım hopp kaldırıyorum arabayida oglumuda birlikte
Kabak yeyince -oluyor ertesi gün
Babamdan sözde astım ilacı kullanıyor ustune sigara ahh siz ahhh
Supersin abla
Afiyet olsun canım balı gormedik biz
Poni kahve sekerlimi
Onlar illaki toplanmıştır estetikle
makarna miktarını merak ettim canım çok değil sanırım gerçi
3 çorba kaşığı kadar.makarna miktarını merak ettim canım çok değil sanırım gerçi
Yok canm aylıksız izin alacaktım bir yıl sonraki ikinci dönem için ilk dönem bebişim olsaydı vazgeçtm maddi olarak fazla sıkışacaktık birimizin maaşı ev taksidine gidiyo çünkü bebişimizi ikinci dönem olacak şekilde istiyoruz artık Allah nasip ederseKız kilo için mi erteledin yoksa
menü güzel ama sabah çok az olmuş.Menü
Sabah(8:00)
1/2omlet
(Oğlum başka bir şeye izin vermedi
Ara(9:30)
1dlm ekmek 1kk peynir
Öğle(13:00)
4kofte salata
Akşam(18:00)
1kase mantar çorbası
4yk tavuk sote salata
Su:2lt
tarifi alalımdayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)
koşu bandı satılırmı ya:) kilo vermeme çok etkisi olur bana düzenli yapınca müthiş ter attırıyorAfiyet olsun canım çok ara vermişsin sabaha akşam arası aç kalma bu kadar. Ohh ne güzel ben sattım koşu bandımi 2 yil önce kendisini aski olarak kullandım yıllarca. Önceleri hevesleniyor insan sonra bikiyor sun yani bana öyle oldu. :))))
Ay bi başlasam devam ederim de olmuyor işte fırsat yaratmam lazım. Duruma göre çekerim belki aşağı bakalım 65 olunca neye dönücem.
Çok besleyici bir gün olmuş. Elif çok beğendi.
Afiyet olsun canım kelogs beni hiç doyurmuyor bide diyete uygun değil diye yemiyorum.
canım bagirsaklarim calismiyor tereyağ o yüzden balda regl hafta işlenmiş şeker yerine bal yedim.
basit canımtarifi alalım
hımmm güzelmiş. not edeyimbasit canım
akşam yaptığımı anlatıyım
2kilo kadar domates 3avuç kadar cin biber maydanoz 1 büyük baş sarımsağı ronndasan geçirdim 1çay bardağı kadar sirke göz kararı zeytin yağ ben az koydum 2tatlı kaşığıyla tuz kat karıştır kavonozlara koy yemeklerin yanında diyetteysen ekmeksiz değilsen ekmeği bana bana yr:))
bacım ara ara yoğunluktan mıdır nedir oluyorarkadaşlar siteye telefondan rahat girebiliyor musunuz? gün içinde girmek istedim ama siteye girdim ancak sayfaları açmadı.
Zamanla bırakılıyor canım önce çayda birak sonra nesafede son olarak Türk kahvesi ben öyle bıraktımŞekerli canm.şekersiz çay kahve içemiyorum o yüzden günde 1 b neskafe 1 b çay içerim o kadar
Rabbim gönlünüze göre versin canım inşallahYok canm aylıksız izin alacaktım bir yıl sonraki ikinci dönem için ilk dönem bebişim olsaydı vazgeçtm maddi olarak fazla sıkışacaktık birimizin maaşı ev taksidine gidiyo çünkü bebişimizi ikinci dönem olacak şekilde istiyoruz artık Allah nasip ederse
Oğlum izin vermedi canım oyun oynadık goollllmenü güzel ama sabah çok az olmuş.
Kız burda diyette olmayanın işi nebasit canım
akşam yaptığımı anlatıyım
2kilo kadar domates 3avuç kadar cin biber maydanoz 1 büyük baş sarımsağı ronndasan geçirdim 1çay bardağı kadar sirke göz kararı zeytin yağ ben az koydum 2tatlı kaşığıyla tuz kat karıştır kavonozlara koy yemeklerin yanında diyetteysen ekmeksiz değilsen ekmeği bana bana yr:))
ben hep telden giriyorum sadece cuma günleri oğlum uyuyorken bilgisayardan rakip takımları izliyodum cuma gunuarkadaşlar siteye telefondan rahat girebiliyor musunuz? gün içinde girmek istedim ama siteye girdim ancak sayfaları açmadı.
makarna eger az ve yağlı değilse menu harikasabah 08.30 15 gr kadar kıtır uno (tam tahıl), domates, salatalık, az yağlı keçi peyniri, 5 zeytin, 1 kupa yeşil çay
ara 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.30 4 yk kıymalı bamya yemeği, 3 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, 3 yk yoğurt
ara 3 bardak açık çay
akşam 19.30 etli türlü yemeği, biraz makarna, 150 mlt ayran
ara 2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2 lt su tamamlanır. yürüyüş yaptım ve gün içinde hareketliydim.
Rabbim doğru zaman sağlıklı bi evlat nasip etsin canım.Kızlar bebişi erteledik yaza kadar zamanım var artık kilo vermek için. İlk hedefime 70 olmama 8 kilo var 1 ocakta 69 kiloyu görmeyi çok istiyorum. Önümüzdeki hafta içi 5 te 5 yapmayı düşünüyorum çok oyalandım
sakızım şaşırtmadın beni kocaman aferin sana harikasınbu arada aferin bekliyorum. akşam üzeri kuru pasta ve çikolatalı ikram vardı ve ben yemedim. bir ara 1 tane alayım dedim. ama sonra yok dedim. ben bunların tadını biliyorum. bir tane alsam ağzıma daha ilk haftadan pes edeceğim dedim. üstelik de azcık acıkmıştım. onun yerine 3 bardak çay ve su içtim
canısı burası efsanedir, motivasyon 9.takımın işidirbu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
bacısı kiloları vermişiz 38, 36 bedenlere kavuşmuşuz, diyet yapmıyoruz artık zaten mideler küçülmüş gün içinde fazla yememişiz akşam yemeğin yanın bir dilim hadi taş çatlasın iki dilim ekmeği dahs fazlasını mide almaz zaten, bana bana yeriz. bide böyle düşün:)Zamanla bırakılıyor canım önce çayda birak sonra nesafede son olarak Türk kahvesi ben öyle bıraktım
Rabbim gönlünüze göre versin canım inşallah
Oğlum izin vermedi canım oyun oynadık goollll
Kız burda diyette olmayanın işi ne
ben hep telden giriyorum sadece cuma günleri oğlum uyuyorken bilgisayardan rakip takımları izliyodum cuma gunu
Yinede sabah yeriz biz akşam kilo aldırırbacısı kiloları vermişiz 38, 36 bedenlere kavuşmuşuz, diyet yapmıyoruz artık zaten mideler küçülmüş gün içinde fazla yememişiz akşam yemeğin yanın bir dilim hadi taş çatlasın iki dilim ekmeği dahs fazlasını mide almaz zaten, bana bana yeriz. bide böyle düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?