Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler canım

Kız kilo için mi erteledin yoksa

Şekerli canm.şekersiz çay kahve içemiyorum o yüzden günde 1 b neskafe 1 b çay içerim o kadar

Kız kilo için mi erteledin yoksa
Yok canm aylıksız izin alacaktım bir yıl sonraki ikinci dönem için ilk dönem bebişim olsaydı vazgeçtm maddi olarak fazla sıkışacaktık birimizin maaşı ev taksidine gidiyo çünkü bebişimizi ikinci dönem olacak şekilde istiyoruz artık Allah nasip ederse

koşu bandı satılırmı ya:) kilo vermeme çok etkisi olur bana düzenli yapınca müthiş ter attırıyor
kelogs bitince almıycam yulaf ezmesi yiyecem onun yerine canım

basit canım
akşam yaptığımı anlatıyım
2kilo kadar domates 3avuç kadar cin biber maydanoz 1 büyük baş sarımsağı ronndasan geçirdim 1çay bardağı kadar sirke göz kararı zeytin yağ ben az koydum 2tatlı kaşığıyla tuz kat karıştır kavonozlara koy yemeklerin yanında diyetteysen ekmeksiz değilsen ekmeği bana bana yr:))

hımmm güzelmiş. not edeyim

Şekerli canm.şekersiz çay kahve içemiyorum o yüzden günde 1 b neskafe 1 b çay içerim o kadar
Zamanla bırakılıyor canım önce çayda birak sonra nesafede son olarak Türk kahvesi ben öyle bıraktım
Rabbim gönlünüze göre versin canım inşallah

menü güzel ama sabah çok az olmuş.
Oğlum izin vermedi canım oyun oynadık goollll
Kız burda diyette olmayanın işi ne
arkadaşlar siteye telefondan rahat girebiliyor musunuz? gün içinde girmek istedim ama siteye girdim ancak sayfaları açmadı.
ben hep telden giriyorum sadece cuma günleri oğlum uyuyorken bilgisayardan rakip takımları izliyodum cuma gunu

Kızlar hala regl olmadım karinnbel ağrısı bide bi şişkinlik varki sorma inşallah hamile degilimdir Rabbim isteyene versin. geçen ayda böyle oldu 6gun gecikti zaten hep düzensiz olur emzirdigim için dahada düzensiz

makarna eger az ve yağlı değilse menu harika
Rabbim doğru zaman sağlıklı bi evlat nasip etsin canım.
sakızım şaşırtmadın beni kocaman aferin sana harikasın
bu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
canısı burası efsanedir, motivasyon 9.takımın işidir

bacısı kiloları vermişiz 38, 36 bedenlere kavuşmuşuz, diyet yapmıyoruz artık zaten mideler küçülmüş gün içinde fazla yememişiz akşam yemeğin yanın bir dilim hadi taş çatlasın iki dilim ekmeği dahs fazlasını mide almaz zaten, bana bana yeriz. bide böyle düşün:)

Yinede sabah yeriz biz akşam kilo aldırır omursun dilek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…