Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mevsimsel pisikolejikde olmuştur, bende kaç aydır 3haftada bir oluyorum. söylemesi ayıp korunma yöntemlerinden birini kullanıyorsunuz korkma, yok saldım çayıra mevlam kayıraysa bilemiycem:)

mevsimsel pisikolejikde olmuştur, bende kaç aydır 3haftada bir oluyorum. söylemesi ayıp korunma yöntemlerinden birini kullanıyorsunuz korkma, yok saldım çayıra mevlam kayıraysa bilemiycem:)
Kullanıyorduk ama spiral yara yaptı iğne hapta kullanamıyorum ilk evlendigimizde hap kullandım ki acillik oldum kalp kapakçığı çok sağlam değil bu tur haplar hemen tetikliyormus tecrübe ile öğrendim hastaneye eşimle annem goturmustu bilincim kapaliymis hiç hatırlamıyorum yani tek bir yöntem kaldı onada güvenmiyorum pek Allah büyük olursa da bi mucizem daha olurda böyle tirsarakta yaşanıyor

Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
5 zeytin
1 pişmiş domates.
1 dilim tb ekmeği

Öğle 14.00
2 haşlanmış tavuk but. Derisi alınmış
( kızlar et konusunda pordiyon ne kadar ben bilmiyorum da.)
1 kase yoğurt
1 pişmiş domates

Ara 16.00
1 avuç siyah üzüm.

Akşam 19.00
1 cörba kasesi çorba
Biraz lahanalı bibetlu turşu

2.5 litre su
40 dk + 30 dk yürüyüş

Yinede sabah yeriz biz akşam kilo aldırır omursun dilek :)
bak bi hayalimde şudur, ömür billahi sinir olduğum bi tipler vardır yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenler :) hedefe ulaşonca şimdi millet diyecek ya, ay dilek iki tane çocuğun var maşaallah kız gibisin nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun diye sorulunca diyecemki;
yiyorum yiyorum kilo alamıyorum metom hızlı canım ya :) demeyi planlıyorum nasıl ama:))

bildiğim kadarıyla yüz yüzelli gr kadar elin ortasının tamamı kadar da diyor uzmanlar
menu güzel turşu ödem yapmasa eğer

evde diyet kolayda misafirlikte uygulanabilen gerçekten olmuş demektir, alkışlıyorum

spiral acaba tekrar denesen yara yaparmıki diğer yöntem banada hiç güven vermez ne diyelim hacı olursada olsun bi bebeğimiz daha olmuş olur nefese arkadaş lazım:)

makarna 3 kaşık ti sanırım. Genel anlamda güzel menun beğendim canım. Oolong çayı ne işe yarıyor.

Hayirlisi canım Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah.

aaafffeeerrriiinnn bravo canım işte budur.

bu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
9. Takımda sin şekerim o kadar olucak :)

Menü
Sabah(8:00)
1/2omlet
(Oğlum başka bir şeye izin vermedi

Ara(9:30)
1dlm ekmek 1kk peynir

Öğle(13:00)
4kofte salata

Akşam(18:00)
1kase mantar çorbası
4yk tavuk sote salata

Su:2lt
vavvv güzel menü sporzedeyiz ki biz seninle

dayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)
ohh afiyet olsun o acı iştah açmasın da.

koşu bandı satılırmı ya:) kilo vermeme çok etkisi olur bana düzenli yapınca müthiş ter attırıyor
kelogs bitince almıycam yulaf ezmesi yiyecem onun yerine canım
Valla canım ilk 2 yil çok güzel kullandım film açıp izliyordum o kadar hatta ilk doğumundan kalan kilolari onun sayesinde verdim ama insan zamanla bikiyor onu satıp eliptik bisiklet aldım 2 kez çıktım üstüne fitik larim izin vermedi onu da bi arkadasa istedi ona sattım :))))

adet olursun bekle canım mevsim geçişi benimde 6 gün gecikmeli oldu.

spor muhteşem menü harika turşu olmasa imiş ama bi seferlik olsun hadi. Porsiyonu ben avuç içi kadar ayarlıyorum.

Tebrikler azimli kardeşim.

Guzel hayalmis soyleyebilmen dileğiyle.

aynen benim de. 3 bedene göre her çeşit kıyafet var. ama kararlıyım. hepsini yeniden giyece
Tabiki giyecez tatlım
Bende geçen sene bütün büyük bedenleri atmıştım dolap yenilenmişti Hatta daha hiç giymediğim kıyafetler var. Tabiki şimdi hiç biri olmuyor. Ama 3 ay sonra hepsini giyecemmmmm

Çok fazla olmasa da acıktım süt içecektim mefkuşum valla fırsat olmadı.

Yarın ne yemeyi planlıyosn
Daha karar vermediğim fıstığım bugün et yapmıştım belki onu yerim
Bi türk bakkalınada gidemedimki eksiklrri alayım

Makarna dışında çok güzel tatlım
Öğünlerine salatada ilave etsen Ana yemeğin yanında belki başka bişeye gerek kalmaz
Yürüyüşü ne kadar yaptın yazmamışın

Bende 1 ocağa 69.9 olmak istiyommm. Biraz zor ama bakalım zorlıcam

Iyi yapmışın tatlım insan kaçamak yapmayınca yapabileceğine daha çok inanıyor

bu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
Sen Bide listeye girince yarış heyecanını yaşa da o zaman gör cnm
Hem takım sorumluluğu olunca bişeyi yerken 10 kere düşünüyosun

Menü
Sabah(8:00)
1/2omlet
(Oğlum başka bir şeye izin vermedi

Ara(9:30)
1dlm ekmek 1kk peynir

Öğle(13:00)
4kofte salata

Akşam(18:00)
1kase mantar çorbası
4yk tavuk sote salata

Su:2lt
kahvaltın ikiye bölünmüş
Biraz az ama diğer öğünler güzel Bide öğünlerinde yoğurdu eksik etme cnm Biliyosun yağ yakıcı özelliği var

Şekerli canm.şekersiz çay kahve içemiyorum o yüzden günde 1 b neskafe 1 b çay içerim o kadar
Aaaa benim rakibim şekerli içecek içiyomuş
Utan utann

dayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)
Bende severim acıyı hele mercimek köftesinde
yeni başladığım için ilk önce midemi küçültmem lazım. mide küçülünce daha kolay oluyor.
Bi ben şu mide küçültmeyi beceremiyom tatlım yaaa
Sanki çuval mübarek ne verirsen götürecek

arkadaşlar siteye telefondan rahat girebiliyor musunuz? gün içinde girmek istedim ama siteye girdim ancak sayfaları açmadı.
Ben hep telden giriyom cnm Bence daha pratik

Senin bebiş kaç yaşındaydı tatlım

Kuzum zaten artısın niye turşu yiyonki

Eğer but benim bildiğim butsa 1 tane yeterli

Bende tam seni soracaktım tatlım

ahhhh ahhhh hayaller gerçekler

evde diyet kolayda misafirlikte uygulanabilen gerçekten olmuş demektir, alkışlıyorum
Bende evde yalnızken daha çok yiyesim geliyor

buseb Buse sabah bi göründün sonra kayboldun bebek nerdesin

bildiğim kadarıyla yüz yüzelli gr kadar elin ortasının tamamı kadar da diyor uzmanlar
menu güzel turşu ödem yapmasa eğer

Et tületirken daha dikkatli olmam lazım. Sevdiğim için biraz fazla da gidiyor.

Misafirlikte çok zor diyet. Bir de seni snlayan insan az.

Teşekkürler elifcim.

Bu 3 gün çok yoğundim. Ama artık daha rahatım. Buradayım canım.
Turşuyu normalde çok severim. Yemiyordum. Misafirlikte salata yoktu turşu vardı. Çorba dışındakilerde börek sarma pilav bol yağda kızarmış köfte. Ben de çorbayla turşu yiyeyim dedim. Ev sahibi de bir şey yemedin diyor. Turşu da ćok yemedim. 3 yemek kaşığı. Ufak ufak doğranmıßtı.

Hayale bak ne güzel

Hadi bakalım 1 ocağa kadar yarışalım

Herkese günaydınlarrrrr

Kaldı 3 günümüz bayanlarrr

Günaydınlarrrrr.
Sabah okul olmadığı zaman uyku tutmuuor. Okul olunca da kalkasım gelmiyor. Offff
Ama sabah kalkıpta dışarı çıkmamakta güzel tatlım

Ben kendi adıma cıss değilse miktara takılmıyorum

Bizim burdada mutlaka normal salata olur Tr de öyle değil heralde

Hadi bakalım 1 ocağa kadar yarışalım
seninki olurda benimki biraz zor güzelim aramızda 10 kilo var
Her hafta 1.6 kilo vermem lazımki hedef tutsun

Günaydın herkese huzurlu mutlu bol kalori yakmalı bir gün olsun inşaallah
hepimiz için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…