- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.881
mevsimsel pisikolejikde olmuştur, bende kaç aydır 3haftada bir oluyorum. söylemesi ayıp korunma yöntemlerinden birini kullanıyorsunuz korkma, yok saldım çayıra mevlam kayıraysa bilemiycem:)Kızlar hala regl olmadım karinnbel ağrısı bide bi şişkinlik varki sorma inşallah hamile degilimdirRabbim isteyene versin. geçen ayda böyle oldu 6gun gecikti zaten hep düzensiz olur emzirdigim için dahada düzensiz
Kullanıyorduk ama spiral yara yaptımevsimsel pisikolejikde olmuştur, bende kaç aydır 3haftada bir oluyorum. söylemesi ayıp korunma yöntemlerinden birini kullanıyorsunuz korkma, yok saldım çayıra mevlam kayıraysa bilemiycem:)
bak bi hayalimde şudur, ömür billahi sinir olduğum bi tipler vardır yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenler :) hedefe ulaşonca şimdi millet diyecek ya, ay dilek iki tane çocuğun var maşaallah kız gibisin nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun diye sorulunca diyecemki;Yinede sabah yeriz biz akşam kilo aldırıromursun dilek :)
bildiğim kadarıyla yüz yüzelli gr kadar elin ortasının tamamı kadar da diyor uzmanlarBu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
5 zeytin
1 pişmiş domates.
1 dilim tb ekmeği
Öğle 14.00
2 haşlanmış tavuk but. Derisi alınmış
( kızlar et konusunda pordiyon ne kadar ben bilmiyorum da.)
1 kase yoğurt
1 pişmiş domates
Ara 16.00
1 avuç siyah üzüm.
Akşam 19.00
1 cörba kasesi çorba
Biraz lahanalı bibetlu turşu
2.5 litre su
40 dk + 30 dk yürüyüş
evde diyet kolayda misafirlikte uygulanabilen gerçekten olmuş demektir, alkışlıyorumKızlar yarından itibaren daha sktif olacağım. Tüm gün okuldayfım. Öğleden sonra da derslerim vardı. Sonra da dayıma yemeye gittik. Ancak evd geldim. Orada da yengeme yardım ettim bütün akşam. Hiç bakamadım. Ahhh ne yemrkler vardı. Sadece çorba yedim.
spiral acaba tekrar denesen yara yaparmıki diğer yöntem banada hiç güven vermez ne diyelim hacı olursada olsun bi bebeğimiz daha olmuş olur nefese arkadaş lazım:)Kullanıyorduk ama spiral yara yaptıiğne hapta kullanamıyorum ilk evlendigimizde hap kullandım ki acillik oldum kalp kapakçığı çok sağlam değil bu tur haplar hemen tetikliyormus tecrübe ile öğrendim hastaneye eşimle annem goturmustu bilincim kapaliymis hiç hatırlamıyorum yani tek bir yöntem kaldı onada güvenmiyorum pek Allah büyük olursa da bi mucizem daha olurda böyle tirsarakta yaşanıyor
makarna 3 kaşık ti sanırım. Genel anlamda güzel menun beğendim canım. Oolong çayı ne işe yarıyor.sabah 08.30 15 gr kadar kıtır uno (tam tahıl), domates, salatalık, az yağlı keçi peyniri, 5 zeytin, 1 kupa yeşil çay
ara 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.30 4 yk kıymalı bamya yemeği, 3 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, 3 yk yoğurt
ara 3 bardak açık çay
akşam 19.30 etli türlü yemeği, biraz makarna, 150 mlt ayran
ara 2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2 lt su tamamlanır. yürüyüş yaptım ve gün içinde hareketliydim.
Hayirlisi canım Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah.Kızlar bebişi erteledik yaza kadar zamanım var artık kilo vermek için. İlk hedefime 70 olmama 8 kilo var 1 ocakta 69 kiloyu görmeyi çok istiyorum. Önümüzdeki hafta içi 5 te 5 yapmayı düşünüyorum çok oyalandım
aaafffeeerrriiinnnbu arada aferin bekliyorum. akşam üzeri kuru pasta ve çikolatalı ikram vardı ve ben yemedim. bir ara 1 tane alayım dedim. ama sonra yok dedim. ben bunların tadını biliyorum. bir tane alsam ağzıma daha ilk haftadan pes edeceğim dedim. üstelik de azcık acıkmıştım. onun yerine 3 bardak çay ve su içtim
9. Takımda sin şekerim o kadar olucak :)bu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
vavvv güzel menü sporzedeyiz ki biz seninleMenü
Sabah(8:00)
1/2omlet
(Oğlum başka bir şeye izin vermedi
Ara(9:30)
1dlm ekmek 1kk peynir
Öğle(13:00)
4kofte salata
Akşam(18:00)
1kase mantar çorbası
4yk tavuk sote salata
Su:2lt
ohh afiyet olsun o acı iştah açmasın da.dayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)
Valla canım ilk 2 yil çok güzel kullandım film açıp izliyordum o kadar hatta ilk doğumundan kalan kilolari onun sayesinde verdim ama insan zamanla bikiyor onu satıp eliptik bisiklet aldım 2 kez çıktım üstüne fitik larim izin vermedi onu da bi arkadasa istedi ona sattım :))))koşu bandı satılırmı ya:) kilo vermeme çok etkisi olur bana düzenli yapınca müthiş ter attırıyor
kelogs bitince almıycam yulaf ezmesi yiyecem onun yerine canım
adet olursun bekle canım mevsim geçişi benimde 6 gün gecikmeli oldu.Kızlar hala regl olmadım karinnbel ağrısı bide bi şişkinlik varki sorma inşallah hamile degilimdirRabbim isteyene versin. geçen ayda böyle oldu 6gun gecikti zaten hep düzensiz olur emzirdigim için dahada düzensiz
spor muhteşem menü harika turşu olmasa imiş ama bi seferlik olsun hadi. Porsiyonu ben avuç içi kadar ayarlıyorum.Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
5 zeytin
1 pişmiş domates.
1 dilim tb ekmeği
Öğle 14.00
1 kase yoğurt
1 pişmiş domates
Ara 16.00
1 avuç siyah üzüm.
Akşam 19.00
1 cörba kasesi çorba
2.5 litre su
40 dk + 30 dk yürüyüş
Tebrikler azimli kardeşim.Kızlar yarından itibaren daha sktif olacağım. Tüm gün okuldayfım. Öğleden sonra da derslerim vardı. Sonra da dayıma yemeye gittik. Ancak evd geldim. Orada da yengeme yardım ettim bütün akşam. Hiç bakamadım. Ahhh ne yemrkler vardı. Sadece çorba yedim.
Guzel hayalmis soyleyebilmen dileğiyle.bak bi hayalimde şudur, ömür billahi sinir olduğum bi tipler vardır yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenler :) hedefe ulaşonca şimdi millet diyecek ya, ay dilek iki tane çocuğun var maşaallah kız gibisin nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun diye sorulunca diyecemki;
yiyorum yiyorum kilo alamıyorum metom hızlı canım ya :) demeyi planlıyorum nasıl ama:))
Tabiki giyecez tatlımaynen benim de. 3 bedene göre her çeşit kıyafet var. ama kararlıyım. hepsini yeniden giyece
Daha karar vermediğim fıstığım bugün et yapmıştım belki onu yerimÇok fazla olmasa da acıktım süt içecektim mefkuşum valla fırsat olmadı.
Yarın ne yemeyi planlıyosn
Makarna dışında çok güzel tatlımsabah 08.30 15 gr kadar kıtır uno (tam tahıl), domates, salatalık, az yağlı keçi peyniri, 5 zeytin, 1 kupa yeşil çay
ara 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.30 4 yk kıymalı bamya yemeği, 3 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, 3 yk yoğurt
ara 3 bardak açık çay
akşam 19.30 etli türlü yemeği, biraz makarna, 150 mlt ayran
ara 2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2 lt su tamamlanır. yürüyüş yaptım ve gün içinde hareketliydim.
Bende 1 ocağa 69.9 olmak istiyommm. Biraz zor ama bakalım zorlıcamKızlar bebişi erteledik yaza kadar zamanım var artık kilo vermek için. İlk hedefime 70 olmama 8 kilo var 1 ocakta 69 kiloyu görmeyi çok istiyorum. Önümüzdeki hafta içi 5 te 5 yapmayı düşünüyorum çok oyalandım
Iyi yapmışın tatlım insan kaçamak yapmayınca yapabileceğine daha çok inanıyorbu arada aferin bekliyorum. akşam üzeri kuru pasta ve çikolatalı ikram vardı ve ben yemedim. bir ara 1 tane alayım dedim. ama sonra yok dedim. ben bunların tadını biliyorum. bir tane alsam ağzıma daha ilk haftadan pes edeceğim dedim. üstelik de azcık acıkmıştım. onun yerine 3 bardak çay ve su içtim
Sen Bide listeye girince yarış heyecanını yaşa da o zaman gör cnmbu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
kahvaltın ikiye bölünmüşMenü
Sabah(8:00)
1/2omlet
(Oğlum başka bir şeye izin vermedi
Ara(9:30)
1dlm ekmek 1kk peynir
Öğle(13:00)
4kofte salata
Akşam(18:00)
1kase mantar çorbası
4yk tavuk sote salata
Su:2lt
Aaaa benim rakibim şekerli içecek içiyomuşŞekerli canm.şekersiz çay kahve içemiyorum o yüzden günde 1 b neskafe 1 b çay içerim o kadar
Bende severim acıyı hele mercimek köftesindedayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)
Bi ben şu mide küçültmeyi beceremiyom tatlım yaaayeni başladığım için ilk önce midemi küçültmem lazım. mide küçülünce daha kolay oluyor.
Ben hep telden giriyom cnm Bence daha pratikarkadaşlar siteye telefondan rahat girebiliyor musunuz? gün içinde girmek istedim ama siteye girdim ancak sayfaları açmadı.
Senin bebiş kaç yaşındaydı tatlımKızlar hala regl olmadım karinnbel ağrısı bide bi şişkinlik varki sorma inşallah hamile degilimdirRabbim isteyene versin. geçen ayda böyle oldu 6gun gecikti zaten hep düzensiz olur emzirdigim için dahada düzensiz
Kuzum zaten artısın niye turşu yiyonkiBu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
5 zeytin
1 pişmiş domates.
1 dilim tb ekmeği
Öğle 14.00
1 kase yoğurt
1 pişmiş domates
Ara 16.00
1 avuç siyah üzüm.
Akşam 19.00
1 cörba kasesi çorba
2.5 litre su
40 dk + 30 dk yürüyüş
Bende tam seni soracaktım tatlımKızlar yarından itibaren daha sktif olacağım. Tüm gün okuldayfım. Öğleden sonra da derslerim vardı. Sonra da dayıma yemeye gittik. Ancak evd geldim. Orada da yengeme yardım ettim bütün akşam. Hiç bakamadım. Ahhh ne yemrkler vardı. Sadece çorba yedim.
ahhhh ahhhh hayaller gerçeklerbak bi hayalimde şudur, ömür billahi sinir olduğum bi tipler vardır yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenler :) hedefe ulaşonca şimdi millet diyecek ya, ay dilek iki tane çocuğun var maşaallah kız gibisin nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun diye sorulunca diyecemki;
yiyorum yiyorum kilo alamıyorum metom hızlı canım ya :) demeyi planlıyorum nasıl ama:))
Bende evde yalnızken daha çok yiyesim geliyorevde diyet kolayda misafirlikte uygulanabilen gerçekten olmuş demektir, alkışlıyorum
bildiğim kadarıyla yüz yüzelli gr kadar elin ortasının tamamı kadar da diyor uzmanlar
menu güzel turşu ödem yapmasa eğer
evde diyet kolayda misafirlikte uygulanabilen gerçekten olmuş demektir, alkışlıyorum
makarna 3 kaşık ti sanırım. Genel anlamda güzel menun beğendim canım. Oolong çayı ne işe yarıyor.
Hayirlisi canım Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah.
aaafffeeerrriiinnnbravo canım işte budur.
9. Takımda sin şekerim o kadar olucak :)
vavvv güzel menü sporzedeyiz ki biz seninle
ohh afiyet olsun o acı iştah açmasın da.
Valla canım ilk 2 yil çok güzel kullandım film açıp izliyordum o kadar hatta ilk doğumundan kalan kilolari onun sayesinde verdim ama insan zamanla bikiyor onu satıp eliptik bisiklet aldım 2 kez çıktım üstüne fitik larim izin vermedi onu da bi arkadasa istedi ona sattım :))))
adet olursun bekle canım mevsim geçişi benimde 6 gün gecikmeli oldu.
spor muhteşem menü harika turşu olmasa imiş ama bi seferlik olsun hadi. Porsiyonu ben avuç içi kadar ayarlıyorum.
Tebrikler azimli kardeşim.
Guzel hayalmis soyleyebilmen dileğiyle.
Kuzum zaten artısın niye turşu yiyonki
Eğer but benim bildiğim butsa 1 tane yeterli
Bende tam seni soracaktım tatlım
ahhhh ahhhh hayaller gerçekler
Bende evde yalnızken daha çok yiyesim geliyor
buseb Buse sabah bi göründün sonra kayboldun bebek nerdesin
Hayale bak ne güzelbacısı kiloları vermişiz 38, 36 bedenlere kavuşmuşuz, diyet yapmıyoruz artık zaten mideler küçülmüş gün içinde fazla yememişiz akşam yemeğin yanın bir dilim hadi taş çatlasın iki dilim ekmeği dahs fazlasını mide almaz zaten, bana bana yeriz. bide böyle düşün:)
Hadi bakalım 1 ocağa kadar yarışalımTabiki giyecez tatlım
Bende geçen sene bütün büyük bedenleri atmıştım dolap yenilenmişti Hatta daha hiç giymediğim kıyafetler var. Tabiki şimdi hiç biri olmuyor. Ama 3 ay sonra hepsini giyecemmmmm
Daha karar vermediğim fıstığım bugün et yapmıştım belki onu yerim
Bi türk bakkalınada gidemedimki eksiklrri alayım
Makarna dışında çok güzel tatlım
Öğünlerine salatada ilave etsen Ana yemeğin yanında belki başka bişeye gerek kalmaz
Yürüyüşü ne kadar yaptın yazmamışın
Bende 1 ocağa 69.9 olmak istiyommm. Biraz zor ama bakalım zorlıcam
Iyi yapmışın tatlım insan kaçamak yapmayınca yapabileceğine daha çok inanıyor
Sen Bide listeye girince yarış heyecanını yaşa da o zaman gör cnm
Hem takım sorumluluğu olunca bişeyi yerken 10 kere düşünüyosun
kahvaltın ikiye bölünmüş
Biraz az ama diğer öğünler güzel Bide öğünlerinde yoğurdu eksik etme cnm Biliyosun yağ yakıcı özelliği var
Aaaa benim rakibim şekerli içecek içiyomuş
Utan utann
Bende severim acıyı hele mercimek köftesinde
Bi ben şu mide küçültmeyi beceremiyom tatlım yaaa
Sanki çuval mübarek ne verirsen götürecek
Ben hep telden giriyom cnm Bence daha pratik
Senin bebiş kaç yaşındaydı tatlım
Ama sabah kalkıpta dışarı çıkmamakta güzel tatlımGünaydınlarrrrr.
Sabah okul olmadığı zaman uyku tutmuuor. Okul olunca da kalkasım gelmiyor. Offff
Ben kendi adıma cıss değilse miktara takılmıyorumEt tületirken daha dikkatli olmam lazım. Sevdiğim için biraz fazla da gidiyor.
Misafirlikte çok zor diyet. Bir de seni snlayan insan az.
Teşekkürler elifcim.
Bu 3 gün çok yoğundim. Ama artık daha rahatım. Buradayım canım.
Turşuyu normalde çok severim. Yemiyordum. Misafirlikte salata yoktu turşu vardı. Çorba dışındakilerde börek sarma pilav bol yağda kızarmış köfte. Ben de çorbayla turşu yiyeyim dedim. Ev sahibi de bir şey yemedin diyor. Turşu da ćok yemedim. 3 yemek kaşığı. Ufak ufak doğranmıßtı.
seninki olurda benimki biraz zor güzelim aramızda 10 kilo varHadi bakalım 1 ocağa kadar yarışalım
hepimiz için inşallahGünaydın herkese huzurlu mutlu bol kalori yakmalı bir gün olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?