Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bileğine kadar olan el kısmın 120g ediyor ama ben etcilim mesela protein iyi geliyor baba bunu bi dene 120degilde 160yersem yoğurt yemem gibi

spiral acaba tekrar denesen yara yaparmıki diğer yöntem banada hiç güven vermez ne diyelim hacı olursada olsun bi bebeğimiz daha olmuş olur nefese arkadaş lazım:)
Şuan için mümkün değil yeni çıkartırdim sayılır
Oğlum sağolsun ikiye böldü kahvaltımi
Yoğurt aslinda evde mayaliyorum hemde probiyotikde ekliyorum ama niye yememissem

Günaydın herkese huzurlu mutlu bol kalori yakmalı bir gün olsun inşaallah
Gunaydin ponim
İyi fikir
kolay gelsin

Tünaydın kızlar eşim evdeydi kahvaltı yaptık oğlumun saçlar iyice uzamıştı kavga dovus kestirdik anne gitti diye ağlıyor
Eve geldik banyo yaptırdım yatırdim mutfak öylece duruyordu onu topladım oğlumun çorbasını yoktu g... Diye bi marka var onun organik tavugunu bulmuşken tavuk çorbası yaptım kuzucuguma inşallah içer pek bir iştahsız emdiği icin
Kahvemide aldım geçmiş yaptım :)

Günaydın herkese huzurlu mutlu bol kalori yakmalı bir gün olsun inşaallah

Amin kuzim. Hepimiz mümkün oldukça hareket edelim. Kaldıralım totoları.

Canım çorba miktarı biraz fazla oldu. Ama dediğin gibi zararlı değildi.

Ahhh şu ikramlar öldürecek bizi.
Keşke böğle bir gelenek olmasa.

Ben de ütüden nefret ederim. Beni de bekleyen bir everest tepedi var. Ama hiç bans aitmiş gibi davrsnmıyorum. Bir ara bu gerçrkle yüzleşmem lazım benim. Bazrn diyorum ütücüye götürme şansım olsa keşke.

Teşekkür ederim bilgi için. Bundan sonra buna uyucaģım. Ben biraz daha fazla yiyiyordum herhalde.

Ne kız anlamadım ben o narkayı. Biraz daha açık yaz bskem.

menüm
Sabah 07:10
4 köfte
DomateS, marul
1 kk peynir

14:00
1 b. süt

17:30
Mantarlı et (4yk) sote
1 kase yağurt
2 çatal haşl. patateS (kendime ödül verdim :)

su: 2It
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıcam

Bugün pek bi boş kalmış buralar herkesin işi çoktu sanırım. Bu arada uzun zamandır gorusemedigim arkadaşlarım geldi taziye için ve hepsi nasıl zayıfladın ne zaman oldu bu diye sordular hahah haaa bende anlattım burayı sizleri cok güzeldi bu iltifatları duymak. Arkadaşlar gelince ütü de yarım kaldı bakalım nasıl devam edicem :))) iyiki yemeği yapmıştım.

Menume gelince
Saat 8
1 hurma

Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Maydanoz

Saat 14
1 fincan sütlü kahve şekersiz

Saat 16:30
6 kaşık etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
2 kaşık koy bulgurundan pilav

Su 2 litre
Spor; birazdan planlarım arasında spor yapmak var :))))

sıhhatler olsun kuzuma. Neymiş o organik marka tavuk Hımmm heryerde varmı biz Yakınlarda ki köylerden alıyoruz gidip dondurucu ya atıyorum. Varsa marketlerden alalım.

çalış Elif çalış sana tatil yok.

ben bugün utu olayıni bitirdim az kaldı ama devam edesim yok darısı başına tatlım. Ne utucusu kiz Ay kimse Ellemesin benim kıyafetlerimi bir daha giyemem çünkü :))))

Kızlar suda ceviz bekletilip sabah içiliyor ya kabızlık için deneyen var mı
ben uzun süre içtim kabızlık açısından bir faydasını görmedim. Bana en iyi gelen şey a101 den aldığım mest form çay.

menüm
Sabah 07:10
4 köfte
DomateS, marul
1 kk peynir

14:00
1 b. süt

17:30
Mantarlı et (4yk) sote
1 kase yağurt
2 çatal haşl. patateS (kendime ödül verdim :)

su: 2It
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıcam
harika menü afiyet olsun canım.

Menün çok güzel canım hele de şekersiz çay kahve süper.

Az buz kilo degil verdiğin kilo. yüzün görünmese de önce sonra resimlerini koyar mısın canm çok merak ettim

1 saat yürüdüm geldm kızlar nerdesiniz
oo yeee süpersin. Ben daha çıkamadım kalan Ütüyü de bitirip huzura erdim şükür.

Menün çok güzel canım hele de şekersiz çay kahve süper.

Az buz kilo degil verdiğin kilo. yüzün görünmese de önce sonra resimlerini koyar mısın canm çok merak ettim
Sağol canım koyarım tabi pc ye aktarmistim yarın hallederim son halimi de çekerim hem

iyi akşamlar 9.tqkımın çıtır olma yolunda istikrarla azimle yürüyen kızlrı yeni girdim eve işi gücü bırakıp spor yapıcam geçen hafta ödemi attık bu hafta sanki kilo veremiyorum gibi cuma ya kadar her gün yürüyüş yapıyım en azından 1kilo bari veriyim

arkadaşa gittim yırtımda ordan anneme geçtim ondan kaçamadım kara lahana sarmış zorla yedirdi tek iyi tarafı bulgurlu yapmış 5tane yedim

makarna eger az ve yağlı değilse menu harika

sakızım şaşırtmadın beni kocaman aferin sana harikasın
canısı burası efsanedir, motivasyon 9.takımın işidir
evet makarna azdı.
valla bana da zaten motivasyon gerek. çok ihtiyacım vardı

hayalin süper. valla ben de bir zayıflayayım etrafa hava atmayı düşünüyorum ezeli zayıfmışım gibi

makarna 3 kaşık ti sanırım. Genel anlamda güzel menun beğendim canım. Oolong çayı ne işe yarıyor.
evet 3 kaşıktı. oolong çayı yeşil çayın % 20 okside edilmiş hali. etkisi hemen hemen aynı yeşil çayla.

makarnayı az yedim zaten. aslında salata genelde öğünlerim de olur. çok da severim.
yürüyüş 40 dk falandı.
evet kaçamak yapınca öyle gidiyor.
bakalım inşallah kabul edilirim takıma.
telefonda sayfalara giremedim. ondan sordum. yeniden denerim.

sabah 30 gr kıtır uno, az yağlı peynir, 5 zeytin, şekersiz kızılcık marmelatı, domates, salatalık, şekersiz çay

öğlen içine kırmızı erik chia tohumu ev yapımı granola, keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt

ara 3-4 çubuk kraker, 1 kepekli etimek (yiyecek başka birşey yoktu. mecbur kaldım)

akşam 2 kepçe yoğurt çorbası, 6 mücver, salatalık

ara 150 mlt kefir

30 dk tempolu yürüyüş, yatana kadar 2,5 su tamamlanır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…