- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.921
Ödül niyeki tatlıcım beni yendinde haberimmi yokmenüm
Sabah 07:10
4 köfte
DomateS, marul
1 kk peynir
14:00
1 b. süt
17:30
Mantarlı et (4yk) sote
1 kase yağurt
2 çatal haşl. patateS (kendime ödül verdim :)
su: 2It
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıcam
senin ütü bittiğine Göre sıra benimkilerdeBugün pek bi boş kalmış buralar herkesin işi çoktu sanırım. Bu arada uzun zamandır gorusemedigim arkadaşlarım geldi taziye için ve hepsi nasıl zayıfladın ne zaman oldu bu diye sordular hahah haaa bende anlattım burayı sizleri cok güzeldi bu iltifatları duymak. Arkadaşlar gelince ütü de yarım kaldı bakalım nasıl devam edicem :))) iyiki yemeği yapmıştım.
Menume gelince
Saat 8
1 hurma
Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Maydanoz
Saat 14
1 fincan sütlü kahve şekersiz
Saat 16:30
6 kaşık etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
2 kaşık koy bulgurundan pilav
Su 2 litre
Spor; birazdan planlarım arasında spor yapmak var :))))
harikasın tatlım1 saat yürüdüm geldm kızlar nerdesiniz
olumsuz düşünmek yasakkkkkiyi akşamlar 9.tqkımın çıtır olma yolunda istikrarla azimle yürüyen kızlrıyeni girdim eve işi gücü bırakıp spor yapıcam geçen hafta ödemi attık bu hafta sanki kilo veremiyorum gibi cuma ya kadar her gün yürüyüş yapıyım en azından 1kilo bari veriyim
Saatleri unutmuşun tatlımsabah 30 gr kıtır uno, az yağlı peynir, 5 zeytin, şekersiz kızılcık marmelatı, domates, salatalık, şekersiz çay
öğlen içine kırmızı erik chia tohumu ev yapımı granola, keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt
ara 3-4 çubuk kraker, 1 kepekli etimek (yiyecek başka birşey yoktu. mecbur kaldım)
akşam 2 kepçe yoğurt çorbası, 6 mücver, salatalık
ara 150 mlt kefir
30 dk tempolu yürüyüş, yatana kadar 2,5 su tamamlanır.
benim de şu yoğunluğum geçsin akşamları ben de az biraz spora gayret edeceğim ama şu an hiç halim yok. bakalım cuma günü tartıda kaç çıkacağız.iyi akşamlar 9.tqkımın çıtır olma yolunda istikrarla azimle yürüyen kızlrıyeni girdim eve işi gücü bırakıp spor yapıcam geçen hafta ödemi attık bu hafta sanki kilo veremiyorum gibi cuma ya kadar her gün yürüyüş yapıyım en azından 1kilo bari veriyim
Bende eskiden hergün tartılırdımbenim de şu yoğunluğum geçsin akşamları ben de az biraz spora gayret edeceğim ama şu an hiç halim yok. bakalım cuma günü tartıda kaç çıkacağız.
ama karar verdim ne kadar merak etsem de cumaya kadar tartıya çıkmayacağım.
ah evet unutmuşum :))Saatleri unutmuşun tatlım
Mücver kızartma değilse güzel Menü
Arayı en azından cıss yemeden atlatmışın
evet ben de öyle. ama kesin kararlıyım. cumaya kadar tartıya çıkmayacağım.Bende eskiden hergün tartılırdım
Bu sefer hiç tartılmak gelmiyor içimden
Kuruyemiş meyve kurumeyve ayran süt olabilir tatlımah evet unutmuşum :))
sabah 08.45
öğlen 12.15
ara 16.30
akşam 19.00
ara 20.30
evet arada birden acıktım. ancak bunlar vardı. yanıma birşeyler almam lazım.
Arada tartılmayınca cumaya insan daha jeyecanlı oluyorevet ben de öyle. ama kesin kararlıyım. cumaya kadar tartıya çıkmayacağım.
Greenville canım Ankarada varda heryerde var mı bilmiyorumAmin kuzim. Hepimiz mümkün oldukça hareket edelim. Kaldıralım totoları.
Canım çorba miktarı biraz fazla oldu. Ama dediğin gibi zararlı değildi.
Ahhh şu ikramlar öldürecek bizi.
Keşke böğle bir gelenek olmasa.
Ben de ütüden nefret ederim. Beni de bekleyen bir everest tepedi var. Ama hiç bans aitmiş gibi davrsnmıyorum. Bir ara bu gerçrkle yüzleşmem lazım benim. Bazrn diyorum ütücüye götürme şansım olsa keşke.
Teşekkür ederim bilgi için. Bundan sonra buna uyucaģım. Ben biraz daha fazla yiyiyordum herhalde.
Ne kız anlamadım ben o narkayı. Biraz daha açık yaz bskem.
Çok favori instagram da filan baya etkiliymis ama hiç denemedimKızlar suda ceviz bekletilip sabah içiliyor ya kabızlık için deneyen var mı
Yarın sabah armut yeyim kendime not:)Akşamdan sıcak suya kurumeyve ıslatsana cnm
Sabah aç karnına 1 meyvede işe yarar özellikle yumuşak armut
Sabah sabah köfte maşallah ponicim güzel menunmenüm
Sabah 07:10
4 köfte
DomateS, marul
1 kk peynir
14:00
1 b. süt
17:30
Mantarlı et (4yk) sote
1 kase yağurt
2 çatal haşl. patateS (kendime ödül verdim :)
su: 2It
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıcam
Güzel menü canim afiyet olsun bugün ben hep disardaydimBugün pek bi boş kalmış buralar herkesin işi çoktu sanırım. Bu arada uzun zamandır gorusemedigim arkadaşlarım geldi taziye için ve hepsi nasıl zayıfladın ne zaman oldu bu diye sordular hahah haaa bende anlattım burayı sizleri cok güzeldi bu iltifatları duymak. Arkadaşlar gelince ütü de yarım kaldı bakalım nasıl devam edicem :))) iyiki yemeği yapmıştım.
Menume gelince
Saat 8
1 hurma
Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Maydanoz
Saat 14
1 fincan sütlü kahve şekersiz
Saat 16:30
6 kaşık etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
2 kaşık koy bulgurundan pilav
Su 2 litre
Spor; birazdan planlarım arasında spor yapmak var :))))
Olumlu dusun canımiyi akşamlar 9.tqkımın çıtır olma yolunda istikrarla azimle yürüyen kızlrıyeni girdim eve işi gücü bırakıp spor yapıcam geçen hafta ödemi attık bu hafta sanki kilo veremiyorum gibi cuma ya kadar her gün yürüyüş yapıyım en azından 1kilo bari veriyim
Güzel menun canımsabah 30 gr kıtır uno, az yağlı peynir, 5 zeytin, şekersiz kızılcık marmelatı, domates, salatalık, şekersiz çay
öğlen içine kırmızı erik chia tohumu ev yapımı granola, keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt
ara 3-4 çubuk kraker, 1 kepekli etimek (yiyecek başka birşey yoktu. mecbur kaldım)
ara 150 mlt kefir
afiyet olsun abla Z olmuş ama canın istemiyormuşBugün öğleden sonra alışverişe gittim 4 te gidip 7 de döndüm. Sonrada onları yerleştir yemek yap vs. Yeni oturdum
Bugün nedense çok halsizim cnm da bişey yapmak istemiyor
9.00 __2 yumurtalı yulaflı omlet
14.00__3 parça yağsız tavada kızarmış et, ayran
19.15__baharatlı chialı yogurt 1 kase
Bugün biraz pro yapmış oldum
Su 2.5 lt
Spor yok
Bu hafta çok azimliyim ondanİyi akşamlar kızlar
Dün pek bi Hava attık 9.takım şöyle Boyle diye ama bugün in cin top oynadı burada
Ödül niyeki tatlıcım beni yendinde haberimmi yok
güzel Menü fıstık
senin ütü bittiğine Göre sıra benimkilerde
Auch ahhh iltifat duymak çok güzelde Ben baya oldu duymayalı
Eşime tekrar yarışmaya katıldığımı söyleyince
Diyoki Sen extra Kilo aldınki verince, aaaa ne kadar zayıfladın dicekmiş millet
Menüde güzel cnm
harikasın tatlım
Benim bugün ne enerjim var nede modum
olumsuz düşünmek yasakkkkk
ben iki üç gün de bir tartılıyorum ama alışmışım artık artıda çıksam etkilenmiyorum ödemdir diyip moral bozmuyorum:)Bende eskiden hergün tartılırdım
Bu sefer hiç tartılmak gelmiyor içimden
hiç yoktan iyidir :)Aaa Ben spor yok dedim ama sabah işten eve yürüyerek geldiydim
15 dk
mücver yağsız sa gayet iyisabah 30 gr kıtır uno, az yağlı peynir, 5 zeytin, şekersiz kızılcık marmelatı, domates, salatalık, şekersiz çay
ara 150 mlt kefir
olumsuz düşünmek değilde ablam sporsuz zorlar kılo vermek beni ama düzenli yapsam tıkır tıkır gider gibi geliyoİyi akşamlar kızlar
Dün pek bi Hava attık 9.takım şöyle Boyle diye ama bugün in cin top oynadı burada
Ödül niyeki tatlıcım beni yendinde haberimmi yok
güzel Menü fıstık
senin ütü bittiğine Göre sıra benimkilerde
Auch ahhh iltifat duymak çok güzelde Ben baya oldu duymayalı
Eşime tekrar yarışmaya katıldığımı söyleyince
Diyoki Sen extra Kilo aldınki verince, aaaa ne kadar zayıfladın dicekmiş millet
Menüde güzel cnm
harikasın tatlım
Benim bugün ne enerjim var nede modum
olumsuz düşünmek yasakkkkk
bende 16.00 daki yemeği görünce akşam baya erken olmuş diye düşündüydümki devamı varmışMenü
Sabah (10:00)
1dlm ekmek 1yumurta 1kk peynir yesillik
Ara(12:00)
1parmak sütle kahve şekersiz
2gun kurusu 7 badem
Öğle(16:00)
4-5yk tavuk sote
100g yigurt
Salata
Ara(18:00)
Activia
7 badem
Akşam(21:00)
2kepce tavuk çorbası
Saat geç oldu ama dışardan ancak eve gidebildim
Su:2lt spor: gün yolu kosturdum fırsatim olmadi
Maşallahın var tatlım inşallah aynen devam etsin. Bak kaçamaksızda oluyomuş demekkiBu hafta çok azimliyim ondan
Griptn mi enerjisizsin mefkuşum
su spor ve sabah güzel cnm10:30,bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
3,4 kaşık ezme
13:30,Ara türk kahvesi
öğle 4:30,bir tabak etli barbunya, 5 tane bulgurlu kara lahana sarması, yoğurt
akşam 20:00 bir kase sütlü kelogs
3lt su bir bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş
Artı korkusuyla değilde cnm Heralde tartıda 8 li rakam görmek istemiyomben iki üç gün de bir tartılıyorum ama alışmışım artık artıda çıksam etkilenmiyorum ödemdir diyip moral bozmuyorum:)
Tabiki mutlaka faydası var cnmolumsuz düşünmek değilde ablam sporsuz zorlar kılo vermek beni ama düzenli yapsam tıkır tıkır gider gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?