Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

karalahana dolması süper oluyor. ben de bayılırım. afiyet olsun
lahana yada karalahanayada bayılırım, hiç unutmam bekarken annem 1tencwre yapmıştı ertesi gün için gece dayanamadım dibini görene kadar çatlayana kadar yemiştim :) ama o yemeklere zayıftım ya evlenince kocayla beraber kilolar lada nikahlandım sanki :)

ablam 1aya kalmaz 70li rakamları görürsün sen

Allah iyiliğini versin :))) annen sabah ne dedi peki

Ayyy by türk kadınları niye evlenince kendini salıyoki

evdeki hesap çarşıya uymadı arkadaşdan çıkınca anacığıma uğrayım dedim kadının hayattaki misyonu çocuklarına kocasına yemek yedirmek olduğu için yedirmeden bırakmadı :)

evdeki hesap çarşıya uymadı arkadaşdan çıkınca anacığıma uğrayım dedim kadının hayattaki misyonu çocuklarına kocasına yemek yedirmek olduğu için yedirmeden bırakmadı :)
Anneler hep öyle zaten
Bende izine gittiğimde annemden en çok duyduğum şey YE oluyor :)

Allah iyiliğini versin :))) annen sabah ne dedi peki

Ayyy by türk kadınları niye evlenince kendini salıyoki
anacığım benim yemek yememle özellikle hiç bişey ayırmadan yediğim için mutlu olurdu resmen abimden çok çektiği için bu konuda :)

Anneler hep öyle zaten
Bende izine gittiğimde annemden en çok duyduğum şey YE oluyor :)
bizim bu kılolar birazda analardan değilmi zaten tencere tencere yemek yapardı kadın ekmeksiz yenmez yasak duymayacaz diye, sulu yemeğin yanında ya pilav ya makarna olmazsa olmaz :) ben çocuklarımı bu yüzden hiç zorlamam ekmek yemek istemiyo rls yemezler, az yesinler doğru besinleri yesinler kızım zayıftır ve ben dış baskılardan hiç etkilenmem ama sağlıklıdır salataya brokoli pırasa karnabahara bayılır umarım ömrü bilah bu bilinçte olurda sonu anasına benzemez:)

Ne güzel tatlım şimdiki anneler daha bilinçli zaten

abla ben emziriyorum çorbayı icmesemde olurdu normalde ama bak bu saatte ayaktayim bildiğiniz yapisigiz bir fiil emiyor gece boyu o yuzden benim durum

Afiyet olsun mücver ler yağda değil fırındaysa on numara. Keten tohumunu ogutuyormusun benim havan kırıldı keten tohumlarım duruyor öylece. .

Afiyet olsun Elif çok beğendi.

Afiyet olsun canım tavuk suyu çorba nin bir zararı olmaz bence saat gecte olsa.

Afiyet olsun canım. Karalahana bulunca yemek lazım :) barbunya yerine çorba olabilirdi. sporda yapmışsın tebriks.

Günaydın kızlar kahvaltı yapıldı oğlumu ilk uykusuna yatırdim şimdi yemek yapacağım oğlum için kemik suyu çıkarırken kendim içinde kereviz ohh miss benim tripcanda tost yer artıkyeni tartı uğurlu geldi cumaya gore -1ptesiye gore -800um
Oglum sabah tartiyi ters çevirip ustune çıkmıştı dedim şaka mı bu kirarsan daha tartıda almam diyette yapmam hemen yukarı kaldırdım :)

günaydın kızlar dün gelemedim misafirlerim vardı akşam da kuzenler geldi dün berbattı menü falan hiç yazmıycam bir sürü cıs ve ben

sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım pro günü yapıyorum bugün

günaydın kızlar dün gelemedim misafirlerim vardı akşam da kuzenler geldi dün berbattı menü falan hiç yazmıycam bir sürü cıs ve ben

sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım pro günü yapıyorum bugün

günaydın gençler
Günaydın.

Ayy uykuuuu benim yerime de uyu ben oğlumu sütten kesmedikce uyku yok galiba
günaydın canım
annesi emsin de büyüsün kuzum. Bende uyumamıştım o zamanlar şimdi uyuyorum.

Ooo yee supermis valla bugün bende bişeyler yapim detoks falan seni geçmeye çalışayım barim. Aman kırılmasın çok mühim

Günaydın herkese
günaydın

Günaydın canım mahvoldu desene emekler neyse toparlan ve hicbirsey olmamış gibi devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…