- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.941
lahana yada karalahanayada bayılırım, hiç unutmam bekarken annem 1tencwre yapmıştı ertesi gün için gece dayanamadım dibini görene kadar çatlayana kadar yemiştim :) ama o yemeklere zayıftım ya evlenince kocayla beraber kilolar lada nikahlandım sanki :)karalahana dolması süper oluyor. ben de bayılırım. afiyet olsun
ablam 1aya kalmaz 70li rakamları görürsün senbende 16.00 daki yemeği görünce akşam baya erken olmuş diye düşündüydümki devamı varmış
Akşamın saati dışında güzel cnm
Maşallahın var tatlım inşallah aynen devam etsin. Bak kaçamaksızda oluyomuş demekki
Heralde cnm bacaklarım bile ağrıyor sanki ağır spor yapmış gibi
su spor ve sabah güzel cnm
Öğlen hem barbunya hem sarma fazla kh olmuş
Artı korkusuyla değilde cnm Heralde tartıda 8 li rakam görmek istemiyom
Allah iyiliğini versin :))) annen sabah ne dedi pekilahana yada karalahanayada bayılırım, hiç unutmam bekarken annem 1tencwre yapmıştı ertesi gün için gece dayanamadım dibini görene kadar çatlayana kadar yemiştim :) ama o yemeklere zayıftım ya evlenince kocayla beraber kilolar lada nikahlandım sanki :)
evdeki hesap çarşıya uymadı arkadaşdan çıkınca anacığıma uğrayım dedim kadının hayattaki misyonu çocuklarına kocasına yemek yedirmek olduğu için yedirmeden bırakmadı :)bende 16.00 daki yemeği görünce akşam baya erken olmuş diye düşündüydümki devamı varmış
Maşallahın var tatlım inşallah aynen devam etsin. Bak kaçamaksızda oluyomuş demekki
İnşallah bştanem Buda 1 ayda 8.5 Kilo vermem gerektiği anlamına geliyorablam 1aya kalmaz 70li rakamları görürsün sen
Anneler hep öyle zatenevdeki hesap çarşıya uymadı arkadaşdan çıkınca anacığıma uğrayım dedim kadının hayattaki misyonu çocuklarına kocasına yemek yedirmek olduğu için yedirmeden bırakmadı :)
anacığım benim yemek yememle özellikle hiç bişey ayırmadan yediğim için mutlu olurdu resmen abimden çok çektiği için bu konuda :)Allah iyiliğini versin :))) annen sabah ne dedi peki
Ayyy by türk kadınları niye evlenince kendini salıyoki
bizim bu kılolar birazda analardan değilmi zaten tencere tencere yemek yapardı kadın ekmeksiz yenmez yasak duymayacaz diye, sulu yemeğin yanında ya pilav ya makarna olmazsa olmaz :) ben çocuklarımı bu yüzden hiç zorlamam ekmek yemek istemiyo rls yemezler, az yesinler doğru besinleri yesinler kızım zayıftır ve ben dış baskılardan hiç etkilenmem ama sağlıklıdır salataya brokoli pırasa karnabahara bayılır umarım ömrü bilah bu bilinçte olurda sonu anasına benzemez:)Anneler hep öyle zaten
Bende izine gittiğimde annemden en çok duyduğum şey YE oluyor :)
Ne güzel tatlım şimdiki anneler daha bilinçli zatenbizim bu kılolar birazda analardan değilmi zaten tencere tencere yemek yapardı kadın ekmeksiz yenmez yasak duymayacaz diye, sulu yemeğin yanında ya pilav ya makarna olmazsa olmaz :) ben çocuklarımı bu yüzden hiç zorlamam ekmek yemek istemiyo rls yemezler, az yesinler doğru besinleri yesinler kızım zayıftır ve ben dış baskılardan hiç etkilenmem ama sağlıklıdır salataya brokoli pırasa karnabahara bayılır umarım ömrü bilah bu bilinçte olurda sonu anasına benzemez:)
abla ben emziriyorum çorbayı icmesemde olurdu normalde ama bak bu saatte ayaktayim bildiğiniz yapisigiz bir fiil emiyor gece boyu o yuzden benim durumbende 16.00 daki yemeği görünce akşam baya erken olmuş diye düşündüydümki devamı varmış
Afiyet olsun mücver ler yağda değil fırındaysa on numara. Keten tohumunu ogutuyormusun benim havan kırıldı keten tohumlarım duruyor öylece. .sabah 30 gr kıtır uno, az yağlı peynir, 5 zeytin, şekersiz kızılcık marmelatı, domates, salatalık, şekersiz çay
öğlen içine kırmızı erik chia tohumu ev yapımı granola, keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt
ara 3-4 çubuk kraker, 1 kepekli etimek (yiyecek başka birşey yoktu. mecbur kaldım)
akşam 2 kepçe yoğurt çorbası, 6 mücver, salatalık
ara 150 mlt kefir
30 dk tempolu yürüyüş, yatana kadar 2,5 su tamamlanır.
Afiyet olsun Elif çok beğendi.Bugün öğleden sonra alışverişe gittim 4 te gidip 7 de döndüm. Sonrada onları yerleştir yemek yap vs. Yeni oturdum
Bugün nedense çok halsizim cnm da bişey yapmak istemiyor
9.00 __2 yumurtalı yulaflı omlet
14.00__3 parça yağsız tavada kızarmış et, ayran
19.15__baharatlı chialı yogurt 1 kase
Bugün biraz pro yapmış oldum
Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım tavuk suyu çorba nin bir zararı olmaz bence saat gecte olsa.Menü
Sabah (10:00)
1dlm ekmek 1yumurta 1kk peynir yesillik
Ara(12:00)
1parmak sütle kahve şekersiz
2gun kurusu 7 badem
Öğle(16:00)
4-5yk tavuk sote
100g yigurt
Salata
Ara(18:00)
Activia
7 badem
Akşam(21:00)
2kepce tavuk çorbası
Saat geç oldu ama dışardan ancak eve gidebildim
Su:2lt spor: gün yolu kosturdum fırsatim olmadi
Afiyet olsun canım. Karalahana bulunca yemek lazım :) barbunya yerine çorba olabilirdi. sporda yapmışsın tebriks.10:30,bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
3,4 kaşık ezme
13:30,Ara türk kahvesi
öğle 4:30,bir tabak etli barbunya, 5 tane bulgurlu kara lahana sarması, yoğurt
akşam 20:00 bir kase sütlü kelogs
3lt su bir bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş
uyunap uyumakta ayrı keyif iyi uykularGünaydın hatunlar. Ben azcik daha uyumayi planlıyorum hava kapalı uykum geldi. Öptüm hepicinizi.
Ayy uykuuuu benim yerime de uyu ben oğlumu sütten kesmedikce uyku yok galibaGünaydın hatunlar. Ben azcik daha uyumayi planlıyorum hava kapalı uykum geldi. Öptüm hepicinizi.
günaydın canımgünaydın gençler
Günaydın.günaydın gençler
annesi emsin de büyüsün kuzum. Bende uyumamıştım o zamanlar şimdi uyuyorum.Ayy uykuuuu benim yerime de uyu ben oğlumu sütten kesmedikce uyku yok galiba
günaydın canım
Ooo yee supermis valla bugün bende bişeyler yapim detoks falan seni geçmeye çalışayım barim. Aman kırılmasın çok mühimGünaydın kızlar kahvaltı yapıldı oğlumu ilk uykusuna yatırdim şimdi yemek yapacağım oğlum için kemik suyu çıkarırken kendim içinde kereviz ohh miss benim tripcanda tost yer artıkyeni tartı uğurlu geldi cumaya gore -1ptesiye gore -800um
Oglum sabah tartiyi ters çevirip ustune çıkmıştı dedim şaka mı bu kirarsan daha tartıda almam diyette yapmam hemen yukarı kaldırdım :)
günaydınGünaydın herkese
Günaydın canım mahvoldu desene emekler neyse toparlan ve hicbirsey olmamış gibi devam et.günaydın kızlardün gelemedim misafirlerim vardı akşam da kuzenler geldi dün berbattı menü falan hiç yazmıycam bir sürü cıs ve ben
sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımpro günü yapıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?