- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.961
Bi deneyim iki gündr kabbızım ya
Ben deniyeyim. Benim de sıkıntım var.Akşamdan sıcak suya kurumeyve ıslatsana cnm
Sabah aç karnına 1 meyvede işe yarar özellikle yumuşak armut
menüm
Sabah 07:10
4 köfte
DomateS, marul
1 kk peynir
14:00
1 b. süt
17:30
Mantarlı et (4yk) sote
1 kase yağurt
2 çatal haşl. patateS (kendime ödül verdim :)
su: 2It
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıcam
Güzel canım. Afiyet olsun.Bugün pek bi boş kalmış buralar herkesin işi çoktu sanırım. Bu arada uzun zamandır gorusemedigim arkadaşlarım geldi taziye için ve hepsi nasıl zayıfladın ne zaman oldu bu diye sordular hahah haaa bende anlattım burayı sizleri cok güzeldi bu iltifatları duymak. Arkadaşlar gelince ütü de yarım kaldı bakalım nasıl devam edicem :))) iyiki yemeği yapmıştım.
Menume gelince
Saat 8
1 hurma
Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Maydanoz
Saat 14
1 fincan sütlü kahve şekersiz
Saat 16:30
6 kaşık etli taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
2 kaşık koy bulgurundan pilav
Su 2 litre
Spor; birazdan planlarım arasında spor yapmak var :))))
sıhhatler olsun kuzuma. Neymiş o organik marka tavuk Hımmm heryerde varmı biz Yakınlarda ki köylerden alıyoruz gidip dondurucu ya atıyorum. Varsa marketlerden alalım.
çalış Elif çalış sana tatil yok.
ben bugün utu olayıni bitirdim az kaldı ama devam edesim yok darısı başına tatlım. Ne utucusu kiz Ay kimse Ellemesin benim kıyafetlerimi bir daha giyemem çünkü :))))
ben uzun süre içtim kabızlık açısından bir faydasını görmedim. Bana en iyi gelen şey a101 den aldığım mest form çay.
harika menü afiyet olsun canım.
Bende dün is teklifi aldım bi noterden normalde kardesimle ortağız arada gidip geliyordum 80 km yol çocuk zor oldu sekteye uğradı muhasebeci aldı babam. Şimdi noter den bi tanıdık aracılığıyla çağrıldım kararsızım oğlum dan ayrılmak istemiyorum sanırım napim bilmiyorum.Bir arkadaşım kabızlık konusunda sıkıntılıydı. Akşamdan meyve ıslat
Ben deniyeyim. Benim de sıkıntım var.
Gayet güzel canım.
Güzel canım. Afiyet olsun.
Yok elifim. Kız ev yaptırıyorum yoksa
Resimlerime baktın mi buse can :)))
Buse hani cumadan sonra kaçamak olmıcaktı menünde sende tmm demiştin
perşembe yapma kasların dinlensin cnm
Kız kolay lokma olmadığını kanıtladın baya iddalı geçecek bu hafta
aynı bennn
Evet cnm ama hastalık daha geçmedi ondan
Kaçamak olmazsa Tabiki veririz cnm
sizinde desteğinizle hep beraber yenecez bu pis nefisleri cnm
Sağolasın tatlım
oooo iltifatları duyunca insanın iştahı kesilir kızzz sende tam aksi olmuş
yoluna girmesine çok sevindim cnm
alırsın tabi elifim hep destek tam destek
Anaaaaaa daha mı eksiye düştün
Benim bişeyler yapmam lazım mutlaka
Çatlak vardır ama Resimde pek belli olmaz
Teşekkürler efenim
Yok güzelim gitmedim zaten gitsemde bişey yapmazlar
Bende alerjik astım var bi üşütme durumunda kolay kolay geçmişiyor
Ohhh afiyet olsun cnm
Biraz hava almak sana iyi gelir
@nanekekik Baharım daha iyileşemedim cnm Bende astım olduğu için üşütme olduğunda uzun sürüyor kuru öksürük
Tabi nikotinde olunca iyileşme süresi uzuyor
Kızlar biraz önce eve geldik
Krep pide simit börek falan vardı. Ekmek türü olarak. Siyah ekmek olmadığı için ekmeksiz kahvaltı yaptım. Şükür kaçamak falan yok
Sizlerde ne var yok nasılız bugün
kız cörekotunu niye yiyosun varmı bi etkisiafiyet olsun elifim
beyaz ekmek hariç güzel canım afıyet olsun
inş en kısa sürede dönersin aysecim
tebrikler
tebrikler ececim
bi sonuca varırsınız inş ponicim
vuuuu tebrikler
tebriklerr canım. Bence vermissindir 0,8 eklenir
tebrikler canım
cumaya toparlarsın canım
ooooo tebrikler ablacım
geçmiş olsun ablacım
niye artı cıktın diyecektimki menüyü gördüm
su böreği, pilav, patates,kızartma , profiterolhiçhiç olmamış buseö
geldim busemm
kız merve demişti kocası erkek sanmıs benı o kim demiş aklımdaydı degıstırmeknick bulamadım cürük elma oldum
aynen sende al kuzu valla bi kış evde yatarız yoksa
görmedik buseee
vay vay vayy iltifatlar alınmış bu gazla meezun olursun busem senn
güzel baslangıc elifimm
evrimm işte budur yaa valla helal olsun kıza
Eşinin telefonu yapıldımı yoksa seninkini gasp etmeye devam edecekmi tatlım
al sana cool buseyap kabak salatası götür börek nedir yaaa
Aynen hiç ugrasamam.
mefkusum astimin varsa daha dikkatli olmalısın ya üşütmemeye dikkat etmelisin
kızlar ben hazırlanayım erdem gelene kadar ancak toparlanırım. aksama gelirim öpüyorum sizi
evet canım aynen öyle. amin.
tşk ederim. ben de çok mutlu oldum. ama tabi bir kısmı ödem.
güveniyorum ben sana
inşallah canım. moralim düzeldi.
boy ve kilo ekleyeceğim canım. yanlış yere yazmışım da ondan görünmüyor.
olsun bana sakız de boşver. sanal ortam burası :))
inşallah canım.
menü süper :))
evet haklısın. ayrıca kabağa bayılırım. çok hafif bir yemek.
aynen benim de. 3 bedene göre her çeşit kıyafet var. ama kararlıyım. hepsini yeniden giyeceğim
Kızlar bebişi erteledik yaza kadar zamanım var artık kilo vermek için. İlk hedefime 70 olmama 8 kilo var 1 ocakta 69 kiloyu görmeyi çok istiyorum. Önümüzdeki hafta içi 5 te 5 yapmayı düşünüyorum çok oyalandım
Yok canm aylıksız izin alacaktım bir yıl sonraki ikinci dönem için ilk dönem bebişim olsaydı vazgeçtm maddi olarak fazla sıkışacaktık birimizin maaşı ev taksidine gidiyo çünkü bebişimizi ikinci dönem olacak şekilde istiyoruz artık Allah nasip ederse
bu arada aferin bekliyorum. akşam üzeri kuru pasta ve çikolatalı ikram vardı ve ben yemedim. bir ara 1 tane alayım dedim. ama sonra yok dedim. ben bunların tadını biliyorum. bir tane alsam ağzıma daha ilk haftadan pes edeceğim dedim. üstelik de azcık acıkmıştım. onun yerine 3 bardak çay ve su içtim
bu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.
Kabak yeyince -oluyor ertesi gün
dayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)
koşu bandı satılırmı ya:) kilo vermeme çok etkisi olur bana düzenli yapınca müthiş ter attırıyor
kelogs bitince almıycam yulaf ezmesi yiyecem onun yerine canım
Kızlar hala regl olmadım karinnbel ağrısı bide bi şişkinlik varki sorma inşallah hamile degilimdirRabbim isteyene versin. geçen ayda böyle oldu 6gun gecikti zaten hep düzensiz olur emzirdigim için dahada düzensiz
Kullanıyorduk ama spiral yara yaptıiğne hapta kullanamıyorum ilk evlendigimizde hap kullandım ki acillik oldum kalp kapakçığı çok sağlam değil bu tur haplar hemen tetikliyormus tecrübe ile öğrendim hastaneye eşimle annem goturmustu bilincim kapaliymis hiç hatırlamıyorum yani tek bir yöntem kaldı onada güvenmiyorum pek Allah büyük olursa da bi mucizem daha olurda böyle tirsarakta yaşanıyor
spiral acaba tekrar denesen yara yaparmıki diğer yöntem banada hiç güven vermez ne diyelim hacı olursada olsun bi bebeğimiz daha olmuş olur nefese arkadaş lazım:)
Kızlar yarından itibaren daha sktif olacağım. Tüm gün okuldayfım. Öğleden sonra da derslerim vardı. Sonra da dayıma yemeye gittik. Ancak evd geldim. Orada da yengeme yardım ettim bütün akşam. Hiç bakamadım. Ahhh ne yemrkler vardı. Sadece çorba yedim.
bak bi hayalimde şudur, ömür billahi sinir olduğum bi tipler vardır yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenler :) hedefe ulaşonca şimdi millet diyecek ya, ay dilek iki tane çocuğun var maşaallah kız gibisin nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun diye sorulunca diyecemki;
yiyorum yiyorum kilo alamıyorum metom hızlı canım ya :) demeyi planlıyorum nasıl ama:))
Kuzum zaten artısın niye turşu yiyonki
Eğer but benim bildiğim butsa 1 tane yeterli
Bende tam seni soracaktım tatlım
ahhhh ahhhh hayaller gerçekler
Bende evde yalnızken daha çok yiyesim geliyor
buseb Buse sabah bi göründün sonra kayboldun bebek nerdesin
Günaydın kızlar.
Büyük bir hızla sabah işleri kahvaltı yapılıp yemek ocağa kondu pismekte. En nefret ettiğim is olan ütü olayina geçiş yapıcam büyük bir hızla yoksa ütü dolabı üstüme yikilicak :)))
arkadaşa gittim yırtımda ordan anneme geçtim ondan kaçamadım kara lahana sarmış zorla yedirdi tek iyi tarafı bulgurlu yapmış 5tane yedim
Aaa Ben spor yok dedim ama sabah işten eve yürüyerek geldiydim
15 dk
10:30,bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
3,4 kaşık ezme
13:30,Ara türk kahvesi
öğle 4:30,bir tabak etli barbunya, 5 tane bulgurlu kara lahana sarması, yoğurt
akşam 20:00 bir kase sütlü kelogs
3lt su bir bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş
abla ben emziriyorum çorbayı icmesemde olurdu normalde ama bak bu saatte ayaktayim bildiğiniz yapisigiz bir fiil emiyor gece boyu o yuzden benim durum
Günaydın kızlar kahvaltı yapıldı oğlumu ilk uykusuna yatırdim şimdi yemek yapacağım oğlum için kemik suyu çıkarırken kendim içinde kereviz ohh miss benim tripcanda tost yer artıkyeni tartı uğurlu geldi cumaya gore -1ptesiye gore -800um
Oglum sabah tartiyi ters çevirip ustune çıkmıştı dedim şaka mı bu kirarsan daha tartıda almam diyette yapmam hemen yukarı kaldırdım :)
Günaydın canım mahvoldu desene emekler neyse toparlan ve hicbirsey olmamış gibi devam et.
Kizlar albüme resim ekledim bakın bakalım. Gerçi son 5 kilo cok fark yaratmam is gibi resimde normalde ben farkediyorum tabiki 77 kiloyu en giydiklerim şimdi çok bol olduğu için giyemiyörüm.
@MuallimeA poni cım isteğin üzere resim ekledim tatlım.
Tünaydınlar kuzular. Detsim boş. Yürüyüşe çıkacaktım ama 3 gündür dışarda yürüyorum tartı hiç fark etmefi. Bu gün skşam bantta yürüyeceğim. Bant bende daha çok işe yarıyor. Daha çok terliyorum. Daha yoruluyorum.
Bende dün is teklifi aldım bi noterden normalde kardesimle ortağız arada gidip geliyordum 80 km yol çocuk zor oldu sekteye uğradı muhasebeci aldı babam. Şimdi noter den bi tanıdık aracılığıyla çağrıldım kararsızım oğlum dan ayrılmak istemiyorum sanırım napim bilmiyorum.
Slm bayanlar14. Takima kaptan ariyoruz ben şuanki kaptaniyim devretmek istiyorum. Kaptanliga talip olmak isteyen varsa 14. Takima yazabilir
oğlun kaç yaşında canım,şayet kv annen yardımcı olacaksa çalışmak maddi ve manevi özgürlük demekBende dün is teklifi aldım bi noterden normalde kardesimle ortağız arada gidip geliyordum 80 km yol çocuk zor oldu sekteye uğradı muhasebeci aldı babam. Şimdi noter den bi tanıdık aracılığıyla çağrıldım kararsızım oğlum dan ayrılmak istemiyorum sanırım napim bilmiyorum.
Resimlerime baktın mi buse can :)))
kızlar selamlar hala radikal kararlar alabilmiş değilim deniyorum ama bi türlü yapamıyorum ha başladım ha başlıcam diye 3 ayı daha devirdim yine alışverişe çıktım ve hüsran oldu bu hafta diyetisyene gittim emzirdiğim için çok sıcak bakmadı..
bende araştırdım karataya karar kıldım ama 3 öğün yok ondada nası yapıcam bilmiyorum biraz daha araştırıp başlıcam bişilere ve solugu burda alıcam
hepinizi seviyorum ve çok özledim hepinizi öpüyorum...
bacım sorma ne bereketli şeymiş ye ye bitmiyor büyük buydu ve küçük kase yiyorum :) az kaldı kız bitmek üzereaynen abla söz vermiştim sana berbat durumdayım sözümü de tutamamış oldum. söz verdiğimi unutmuşum daha doğrusu ben ama şimdi 2 gün pro günü yapıcam muhakkak - çıkıcam
abla günü süper kurtarmışsın tebrikler
evet canım çok kötü oldu menüler yine
nerdee mezuniyet ben nerdeeeniye böyleyim ben ya saldım ben resmen eskisi gibi değilim
gasp
aynen canım çok cool um gördüm günümü
kız gelmemişsin yine şu senin yeni nickede alışamadım
tamam canım sakız diyeceğim dedikçe de canım çeker artıkama ne çekerr damla sakızlı dondurma uuufff
hayırlısı canım borçlardan bahsetmişsin sonuçta bilinçli bir hamilelik olacak sen de zayıf olacaksın hamişlikte rahat geçer
tebrikler canım bu azmin devam eder inş benim gibi olmaz
boğazımı bi tutsam kabağa falan da gerek kalmıycak
ay alemsin dilek
kaç kilo bu kelogs ye ye bitmedi 5 kg mı Allah aşkına bırak artık şunu pis boğazlığı bi bırak anam yaaa sanki bitirmek zorunda mısın şekerli şey işte bırakkkkkkkkk
canım prezervatiften öte ne koruyabilir ki? ona mı güvenmiyorsunuz yani?? güvenmiyorsan çift kat taktır adama ay beni konuşturmayn yaaböyle saldım çayıra mevlam kayıra daha mı güvenilir yani
aa rakibem niye yemiyorsun mis gibi cısları yazık onlara ama
canım ya malesef bizim geçmişimizi herkes bildiğinden o olaylar hikaye yani anca yeni tanıştığın birini kekleyebilirsin bu şekilde
ah ablam aaah misafir üstüne misafir canım çıktı cıslar havalarda uçuştu sonra da çat kapı kuzenler geldi ballarım onlarla da doritoslar falan uuffAllahım yaa ağlıycam sinirden. 2 gün pro yapıyom şimdi ya da bugün pro yarın patates günü yapabilirim daha etkili olsun diye
ben ütü yapmıyom herkese tavsiye ederimeşimin gömlekleri genelde ütü istemiyor. isteyeni kendi ütülüyor. kışında gömlek üstüne kazak giydiğinden gerek olmuyor. pantolonları da kot yine ütü istemiyor kumaşlarda genelde kuru temizleme olduğundan o da öyle halloluyor isterse de ütülesin anam. bende kazak tayt giydiğimden makineden de hemen çıkarıp astığımdan sorun olmuyor. oohhh olduğu kadar
dayak mı istiyon anam sen
abla bu ne yaabi zahmet yürü o kadarcık yolu. ben 1 saate kadar yürünecek yerlere otobüs kullanmıyom yürüyom
ay bi de akşam yemiş kelogsunu yazıklar olsun ama haaaaaaaaaaa hiç iplemiyon bizi
ay kıyamam ben sanaa
yaa ne güzel darısı başıma yaa
oğlanda bi alem ahahah süper ya tartılarla başın dertte
aynen ya mahvoldu valla elifim
bakacam şimdi bendee :)
kaçamak da yapmıyorsun niye böyle olduki rakibemm
noterde işler zor mudur ki vakitlice kapanır iş biter sanki güzel teklif gibi geldi canım bana ama sen bilirsin tabi
ne güzel kilo vermissin canım tebrik etmek istedim onun için :)
Çok fazla olmasa da acıktım süt içecektim mefkuşum valla fırsat olmadı.
Yarın ne yemeyi planlıyosn
İnşallah bştanem Buda 1 ayda 8.5 Kilo vermem gerektiği anlamına geliyor
Bakalım hayaller ve hayatlar nasıl olacak
1. Haftanın bitmesine 2 gün kaldı
Günaydın kızlar kahvaltı yapıldı oğlumu ilk uykusuna yatırdim şimdi yemek yapacağım oğlum için kemik suyu çıkarırken kendim içinde kereviz ohh miss benim tripcanda tost yer artıkyeni tartı uğurlu geldi cumaya gore -1ptesiye gore -800um
Oglum sabah tartiyi ters çevirip ustune çıkmıştı dedim şaka mı bu kirarsan daha tartıda almam diyette yapmam hemen yukarı kaldırdım :)
Günaydın herkese
günaydın kızlardün gelemedim misafirlerim vardı akşam da kuzenler geldi dün berbattı menü falan hiç yazmıycam bir sürü cıs ve ben
sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımpro günü yapıyorum bugün
Kizlar albüme resim ekledim bakın bakalım. Gerçi son 5 kilo cok fark yaratmam is gibi resimde normalde ben farkediyorum tabiki 77 kiloyu en giydiklerim şimdi çok bol olduğu için giyemiyörüm.
@MuallimeA poni cım isteğin üzere resim ekledim tatlım.
Bende dün is teklifi aldım bi noterden normalde kardesimle ortağız arada gidip geliyordum 80 km yol çocuk zor oldu sekteye uğradı muhasebeci aldı babam. Şimdi noter den bi tanıdık aracılığıyla çağrıldım kararsızım oğlum dan ayrılmak istemiyorum sanırım napim bilmiyorum.
cumaya iyi bi eksimiz olacak deseneGünaydın kızlar kahvaltı yapıldı oğlumu ilk uykusuna yatırdim şimdi yemek yapacağım oğlum için kemik suyu çıkarırken kendim içinde kereviz ohh miss benim tripcanda tost yer artıkyeni tartı uğurlu geldi cumaya gore -1ptesiye gore -800um
çocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))aynen abla söz vermiştim sana berbat durumdayım sözümü de tutamamış oldum. söz verdiğimi unutmuşum daha doğrusu ben ama şimdi 2 gün pro günü yapıcam muhakkak - çıkıcam
abla günü süper kurtarmışsın tebrikler
evet canım çok kötü oldu menüler yine
nerdee mezuniyet ben nerdeeeniye böyleyim ben ya saldım ben resmen eskisi gibi değilim
gasp
aynen canım çok cool um gördüm günümü
kız gelmemişsin yine şu senin yeni nickede alışamadım
tamam canım sakız diyeceğim dedikçe de canım çeker artıkama ne çekerr damla sakızlı dondurma uuufff
hayırlısı canım borçlardan bahsetmişsin sonuçta bilinçli bir hamilelik olacak sen de zayıf olacaksın hamişlikte rahat geçer
tebrikler canım bu azmin devam eder inş benim gibi olmaz
boğazımı bi tutsam kabağa falan da gerek kalmıycak
ay alemsin dilek
kaç kilo bu kelogs ye ye bitmedi 5 kg mı Allah aşkına bırak artık şunu pis boğazlığı bi bırak anam yaaa sanki bitirmek zorunda mısın şekerli şey işte bırakkkkkkkkk
canım prezervatiften öte ne koruyabilir ki? ona mı güvenmiyorsunuz yani?? güvenmiyorsan çift kat taktır adama ay beni konuşturmayn yaaböyle saldım çayıra mevlam kayıra daha mı güvenilir yani
aa rakibem niye yemiyorsun mis gibi cısları yazık onlara ama
canım ya malesef bizim geçmişimizi herkes bildiğinden o olaylar hikaye yani anca yeni tanıştığın birini kekleyebilirsin bu şekilde
ah ablam aaah misafir üstüne misafir canım çıktı cıslar havalarda uçuştu sonra da çat kapı kuzenler geldi ballarım onlarla da doritoslar falan uuffAllahım yaa ağlıycam sinirden. 2 gün pro yapıyom şimdi ya da bugün pro yarın patates günü yapabilirim daha etkili olsun diye
ben ütü yapmıyom herkese tavsiye ederimeşimin gömlekleri genelde ütü istemiyor. isteyeni kendi ütülüyor. kışında gömlek üstüne kazak giydiğinden gerek olmuyor. pantolonları da kot yine ütü istemiyor kumaşlarda genelde kuru temizleme olduğundan o da öyle halloluyor isterse de ütülesin anam. bende kazak tayt giydiğimden makineden de hemen çıkarıp astığımdan sorun olmuyor. oohhh olduğu kadar
dayak mı istiyon anam sen
abla bu ne yaabi zahmet yürü o kadarcık yolu. ben 1 saate kadar yürünecek yerlere otobüs kullanmıyom yürüyom
ay bi de akşam yemiş kelogsunu yazıklar olsun ama haaaaaaaaaaa hiç iplemiyon bizi
ay kıyamam ben sanaa
yaa ne güzel darısı başıma yaa
oğlanda bi alem ahahah süper ya tartılarla başın dertte
aynen ya mahvoldu valla elifim
bakacam şimdi bendee :)
kaçamak da yapmıyorsun niye böyle olduki rakibemm
noterde işler zor mudur ki vakitlice kapanır iş biter sanki güzel teklif gibi geldi canım bana ama sen bilirsin tabi
ne güzel kilo vermissin canım tebrik etmek istedim onun için :)
küçüğü 3 yaşında canım ne kv. De nede annem bakmaz bu mümkün değil :))) ya bakıcı ya kreş lazım. Zaten yıllardır çalışıyorum otomotiv sektöründe bile çalıştım :) 4 yıldır hamilelik büyüsün derken arkadaşım daha fazla evde oturmana katlanamiyorum sen yemek yapmak çamaşır yıkamak tan ibaret yaşamaya devam edemezsin gibi bir sürü cümleyi pes peşe kurarak beni ikna etmeye çalıştı kararsızım valla ya. Çalıştım çalıştım herif borsada içine incir ağacı dikti paralarımin birazda ondan sanırım içimden gelmiyor. :)))))oğlun kaç yaşında canım,şayet kv annen yardımcı olacaksa çalışmak maddi ve manevi özgürlük demek
ahh canım ya hep bu kararsizlikla ayları devirdin şimdiye hedefine ulaşmıştın. Sana bir site onericem ona bir baksana. Taylan kümeli nin kızı ezgi nin zayıflama hikayesi emzirerek zayıflama hemde çok hoşuma gitmisti benim. Taylan kümeli nin kızı için hazırladığı özel tariflerde var. Google amcaya "eski kiloma dönüyorum" yaz seni motive edicek bence. Sabırsızlıkla bekliyoruz.kızlar selamlar hala radikal kararlar alabilmiş değilim deniyorum ama bi türlü yapamıyorum ha başladım ha başlıcam diye 3 ayı daha devirdim yine alışverişe çıktım ve hüsran oldu bu hafta diyetisyene gittim emzirdiğim için çok sıcak bakmadı..
bende araştırdım karataya karar kıldım ama 3 öğün yok ondada nası yapıcam bilmiyorum biraz daha araştırıp başlıcam bişilere ve solugu burda alıcam
hepinizi seviyorum ve çok özledim hepinizi öpüyorum...
Sağol baby daha net çekim yapıp yine ekliycem. Bacaklari hiç yok meydan da yeni farkettim.elifiim şimdi baktım çok bariz belli maşallaaaahh
özellikle göbekten çok gitmiş sonra da basenden süpersin valla yaa :)
bacım sorma ne bereketli şeymiş ye ye bitmiyor büyük buydu ve küçük kase yiyorum :) az kaldı kız bitmek üzere
koruma yöntemine gelince spiral artı pirazarvatif aynı anda kullanmak en mantıklısı garanti işte ozaman :))
Ben lapa yapacağım. Ben bu hafta anlamadım. Hiç kaçamağım yok. Cumartesi hariç her gün yürüdüm. Ama artıdayım. Napicağımı şaşırdım. Bir de yarın akşam kuzenimin kınası var. Lapayla dayanabilirmiyim. Bütün aksam oynayacağım.
Mefkuş srnden cumaya müthiş bir eksi bekliyorum. Beni bu hafta affedin. -100 olsam yetecek. Haftaya bol eksili olutum ds bu hafta niye böğle oldu anlamadım. Reglle dd çok var daha.
Güzel bir eksi geliyor cumaya.
Tünaydın ponicim.
Ah rakibem ben de fenalardayım. Ne yapsam. Nerelere vursam kendimi.
Kız 5 kg fatk etmez mi. Bende çok fark ediyor.
Oģlun kaç yaďında elif.
sen bu garibimden ne istiyorsun bi öğün için toplasan 300kalori anca ediyor yazık kız, oda bi nimet sonuçta:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?