Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi deneyim iki gündr kabbızım ya

Bir arkadaşım kabızlık konusunda sıkıntılıydı. Akşamdan meyve ıslat

Akşamdan sıcak suya kurumeyve ıslatsana cnm
Sabah aç karnına 1 meyvede işe yarar özellikle yumuşak armut
Ben deniyeyim. Benim de sıkıntım var.

menüm
Sabah 07:10
4 köfte
DomateS, marul
1 kk peynir

14:00
1 b. süt

17:30
Mantarlı et (4yk) sote
1 kase yağurt
2 çatal haşl. patateS (kendime ödül verdim :)

su: 2It
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıcam

Gayet güzel canım.

Güzel canım. Afiyet olsun.

Yok elifim. Kız ev yaptırıyorum yoksa çalışmaktan yoruldum. Daha az çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar albüme resim ekledim bakın bakalım. Gerçi son 5 kilo cok fark yaratmam is gibi resimde normalde ben farkediyorum tabiki 77 kiloyu en giydiklerim şimdi çok bol olduğu için giyemiyörüm.
@MuallimeA poni cım isteğin üzere resim ekledim tatlım.

Bende dün is teklifi aldım bi noterden normalde kardesimle ortağız arada gidip geliyordum 80 km yol çocuk zor oldu sekteye uğradı muhasebeci aldı babam. Şimdi noter den bi tanıdık aracılığıyla çağrıldım kararsızım oğlum dan ayrılmak istemiyorum sanırım napim bilmiyorum.

aynen abla söz vermiştim sana berbat durumdayım sözümü de tutamamış oldum. söz verdiğimi unutmuşum daha doğrusu ben ama şimdi 2 gün pro günü yapıcam muhakkak - çıkıcam

abla günü süper kurtarmışsın tebrikler

evet canım çok kötü oldu menüler yine
nerdee mezuniyet ben nerdeee niye böyleyim ben ya saldım ben resmen eskisi gibi değilim

Eşinin telefonu yapıldımı yoksa seninkini gasp etmeye devam edecekmi tatlım

gasp

al sana cool buse yap kabak salatası götür börek nedir yaaa

Aynen hiç ugrasamam.

mefkusum astimin varsa daha dikkatli olmalısın ya üşütmemeye dikkat etmelisin

aynen canım çok cool um gördüm günümü

kızlar ben hazırlanayım erdem gelene kadar ancak toparlanırım. aksama gelirim öpüyorum sizi

kız gelmemişsin yine şu senin yeni nickede alışamadım

tamam canım sakız diyeceğim dedikçe de canım çeker artık ama ne çekerr damla sakızlı dondurma uuufff

hayırlısı canım borçlardan bahsetmişsin sonuçta bilinçli bir hamilelik olacak sen de zayıf olacaksın hamişlikte rahat geçer

bu arada ilk haftadan motive olacağımı hiç düşünmemiştim.

tebrikler canım bu azmin devam eder inş benim gibi olmaz

Kabak yeyince -oluyor ertesi gün

boğazımı bi tutsam kabağa falan da gerek kalmıycak

dayanamadım aldığım domateslerden ezme yaptım çok severimde, acıyıda basmışım benden başka kimse yiyemiycek:)

ay alemsin dilek

koşu bandı satılırmı ya:) kilo vermeme çok etkisi olur bana düzenli yapınca müthiş ter attırıyor
kelogs bitince almıycam yulaf ezmesi yiyecem onun yerine canım

kaç kilo bu kelogs ye ye bitmedi 5 kg mı Allah aşkına bırak artık şunu pis boğazlığı bi bırak anam yaaa sanki bitirmek zorunda mısın şekerli şey işte bırakkkkkkkkk

spiral acaba tekrar denesen yara yaparmıki diğer yöntem banada hiç güven vermez ne diyelim hacı olursada olsun bi bebeğimiz daha olmuş olur nefese arkadaş lazım:)

canım prezervatiften öte ne koruyabilir ki? ona mı güvenmiyorsunuz yani?? güvenmiyorsan çift kat taktır adama ay beni konuşturmayn yaa böyle saldım çayıra mevlam kayıra daha mı güvenilir yani

aa rakibem niye yemiyorsun mis gibi cısları yazık onlara ama

canım ya malesef bizim geçmişimizi herkes bildiğinden o olaylar hikaye yani anca yeni tanıştığın birini kekleyebilirsin bu şekilde

ah ablam aaah misafir üstüne misafir canım çıktı cıslar havalarda uçuştu sonra da çat kapı kuzenler geldi ballarım onlarla da doritoslar falan uuff Allahım yaa ağlıycam sinirden. 2 gün pro yapıyom şimdi ya da bugün pro yarın patates günü yapabilirim daha etkili olsun diye

ben ütü yapmıyom herkese tavsiye ederim eşimin gömlekleri genelde ütü istemiyor. isteyeni kendi ütülüyor. kışında gömlek üstüne kazak giydiğinden gerek olmuyor. pantolonları da kot yine ütü istemiyor kumaşlarda genelde kuru temizleme olduğundan o da öyle halloluyor isterse de ütülesin anam. bende kazak tayt giydiğimden makineden de hemen çıkarıp astığımdan sorun olmuyor. oohhh olduğu kadar

arkadaşa gittim yırtımda ordan anneme geçtim ondan kaçamadım kara lahana sarmış zorla yedirdi tek iyi tarafı bulgurlu yapmış 5tane yedim

dayak mı istiyon anam sen

Aaa Ben spor yok dedim ama sabah işten eve yürüyerek geldiydim
15 dk

abla bu ne yaa bi zahmet yürü o kadarcık yolu. ben 1 saate kadar yürünecek yerlere otobüs kullanmıyom yürüyom

ay bi de akşam yemiş kelogsunu yazıklar olsun ama haaaaaaaaaaa hiç iplemiyon bizi

abla ben emziriyorum çorbayı icmesemde olurdu normalde ama bak bu saatte ayaktayim bildiğiniz yapisigiz bir fiil emiyor gece boyu o yuzden benim durum

ay kıyamam ben sanaa

yaa ne güzel darısı başıma yaa

oğlanda bi alem ahahah süper ya tartılarla başın dertte

Günaydın canım mahvoldu desene emekler neyse toparlan ve hicbirsey olmamış gibi devam et.

aynen ya mahvoldu valla elifim

bakacam şimdi bendee :)

kaçamak da yapmıyorsun niye böyle olduki rakibemm

noterde işler zor mudur ki vakitlice kapanır iş biter sanki güzel teklif gibi geldi canım bana ama sen bilirsin tabi

Slm bayanlar 14. Takima kaptan ariyoruz ben şuanki kaptaniyim devretmek istiyorum. Kaptanliga talip olmak isteyen varsa 14. Takima yazabilir

ne güzel kilo vermissin canım tebrik etmek istedim onun için :)

oğlun kaç yaşında canım,şayet kv annen yardımcı olacaksa çalışmak maddi ve manevi özgürlük demek

kızlar selamlar hala radikal kararlar alabilmiş değilim deniyorum ama bi türlü yapamıyorum ha başladım ha başlıcam diye 3 ayı daha devirdim yine alışverişe çıktım ve hüsran oldu bu hafta diyetisyene gittim emzirdiğim için çok sıcak bakmadı..

bende araştırdım karataya karar kıldım ama 3 öğün yok ondada nası yapıcam bilmiyorum biraz daha araştırıp başlıcam bişilere ve solugu burda alıcam

hepinizi seviyorum ve çok özledim hepinizi öpüyorum...

inş tez zamanda kararlı bir şekilde aramıza dönersin canım sana en uygun diyetle sütünü de kesmeden

bacım sorma ne bereketli şeymiş ye ye bitmiyor büyük buydu ve küçük kase yiyorum :) az kaldı kız bitmek üzere
koruma yöntemine gelince spiral artı pirazarvatif aynı anda kullanmak en mantıklısı garanti işte ozaman :))

Çok fazla olmasa da acıktım süt içecektim mefkuşum valla fırsat olmadı.

Yarın ne yemeyi planlıyosn

Ben lapa yapacağım. Ben bu hafta anlamadım. Hiç kaçamağım yok. Cumartesi hariç her gün yürüdüm. Ama artıdayım. Napicağımı şaşırdım. Bir de yarın akşam kuzenimin kınası var. Lapayla dayanabilirmiyim. Bütün aksam oynayacağım.

İnşallah bştanem Buda 1 ayda 8.5 Kilo vermem gerektiği anlamına geliyor
Bakalım hayaller ve hayatlar nasıl olacak
1. Haftanın bitmesine 2 gün kaldı

Mefkuş srnden cumaya müthiş bir eksi bekliyorum. Beni bu hafta affedin. -100 olsam yetecek. Haftaya bol eksili olutum ds bu hafta niye böğle oldu anlamadım. Reglle dd çok var daha.

Güzel bir eksi geliyor cumaya.

Günaydın herkese

Tünaydın ponicim.

Ah rakibem ben de fenalardayım. Ne yapsam. Nerelere vursam kendimi.

Kız 5 kg fatk etmez mi. Bende çok fark ediyor.

Oģlun kaç yaďında elif.

Mefkurem karnabahar yoğurt akşam yemeğin süpermiş canım çekti bayılırım karnabahara ablaaa

Fitt_anne menü de kelogstan vazgeçmemişsin hala napmaya çalışıyon kız sen
sen bu garibimden ne istiyorsun bi öğün için toplasan 300kalori anca ediyor yazık kız, oda bi nimet sonuçta:))

cumaya iyi bi eksimiz olacak desene

çocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))
Noterde işler sabit tatlım vekalet alış satış vs. Havada karada yaparım.

oğlun kaç yaşında canım,şayet kv annen yardımcı olacaksa çalışmak maddi ve manevi özgürlük demek
küçüğü 3 yaşında canım ne kv. De nede annem bakmaz bu mümkün değil :))) ya bakıcı ya kreş lazım. Zaten yıllardır çalışıyorum otomotiv sektöründe bile çalıştım :) 4 yıldır hamilelik büyüsün derken arkadaşım daha fazla evde oturmana katlanamiyorum sen yemek yapmak çamaşır yıkamak tan ibaret yaşamaya devam edemezsin gibi bir sürü cümleyi pes peşe kurarak beni ikna etmeye çalıştı kararsızım valla ya. Çalıştım çalıştım herif borsada içine incir ağacı dikti paralarımin birazda ondan sanırım içimden gelmiyor. :)))))

ahh canım ya hep bu kararsizlikla ayları devirdin şimdiye hedefine ulaşmıştın. Sana bir site onericem ona bir baksana. Taylan kümeli nin kızı ezgi nin zayıflama hikayesi emzirerek zayıflama hemde çok hoşuma gitmisti benim. Taylan kümeli nin kızı için hazırladığı özel tariflerde var. Google amcaya "eski kiloma dönüyorum" yaz seni motive edicek bence. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

elifiim şimdi baktım çok bariz belli maşallaaaahh
özellikle göbekten çok gitmiş sonra da basenden süpersin valla yaa :)
Sağol baby daha net çekim yapıp yine ekliycem. Bacaklari hiç yok meydan da yeni farkettim.

biz sadece pireverzatif kullanıyoz daha bir şey olmadı sağlamlar gayet

ay hala bitmek üzere diyor

ay sen niye öyle oldun şaşırdım ben yaa

sen bu garibimden ne istiyorsun bi öğün için toplasan 300kalori anca ediyor yazık kız, oda bi nimet sonuçta:))

ama böyle yaprsak o zaman ben de pasta börek yiyeyim kalori hesabı?? böyle olmaz canım ayrı 300 kalori dediğin 3 tane muz eder 6 tane elma eder az mı ne diyon anam sen yaa ay şaka sanki buuuu

buseb canım şuan marketteyim acıktım kelogs yediremisun ne yiyim bacım şimdi akıl ver ablana

canım yanlış anlama marketteyim diyorsun o zaman yulafta vardır yoksa da git al light sütle onu ye yani ayıp ayıppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…