Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay anacım borsada gider mider yine paralar diyorsan sakın çalışma valla yazık günah bütün emeğin gitmiş zaten benimm başıma gelse ben adamın kıçını tekmeleyebilirdim büyük ihtimal

ya bebişinkiler minicik basarım ütüyü nolcak herifin gömlekleri gibi değil ya

durdu demekki detoks yap canım ya. Ben bugün patates yoğurt yapıyorum yarında devam inşallah çok pis grip oldum beynim agriyo yaaa büyük 12 küçük 3 yaşında canım.

kızlar beril abldan da haber yok dimi? inş nefes bebişin yine bir sorunu yoktur her şey yolundadır inş berilceee
iyidir inşallah nefes imiz.

CurukElma hilaliiim nerelerdesin telefonuna kavuşamadın sanırım hala? kilo durumu nasıl sende? ben battım anam. koşu bandı inş bir dahaki ay alıcam. bu ay ekstra masraflar çıktı bu ay alırsam zorlanırım biraz erteliycem.

ay kızlar telefonumu yenilemek istiyorum. iphone 6s plus kullanan var mı aranızda? ondan almak istiyorum pembişinden daha önce 6s kullandım ama plus hiç kullanmadım çok mu büyük olur bilemiyorum. kimdi telefonunu yeni değiştiren samsung note aldım demişti onlarda büyük sanırım memnun mu diye soracaktım?

eliya kız çocuklarının arasında 9 yaş var. küçük olan isteyerek mi oldu merak ettim canım?
tek çocuk yeter aman bu devirde 2 çocuk çok 1 tane olsun hayat kalitesi güzel olsun iyi yetiştireyim gibi saçma sapan aptalca fikirlere kapıldım yaş 30 olunca manyakmiyim lan ben dedim çocuk bu çocuk bir mucize ve senin onlara bakma imkanın var en iyi şekilde hemde diyerek çalışmalara başladım 2 düşük yaptim sonra Rabbim nasip etti de oldu. Gençken yani 25 yaş gibi zamanlarıMDA yapmadigim için çok pişmanım keşke geri dönebilsem suan 3. Yu yapardım. Sakın tek çocuk deme o kadar çok varki çevremde hepsi yapayalnız kardes candir can.

canım 3 yıl oldu sanırım note3 kullanıyorum memnunum eşim de var 6s benimki kadar hemen hemen ama ben bu iphone sevdasıni çözemedim ne gerek var sevmiyorum ben iphone lari.

Selamlsrrrr fıstıklar Yada fıstık olmak için çabalayanlar

Bugün çocuk geldi
O gelmeden Evi süpürüp sildim
Emeklediği için içim Rahat etmiyor

Bşraz önce gittiler bende kayvemi yapıp geldim geçmşşi okudum
Okumaz olaydım

buseb kız buse Ben ne diyim Sana, anacım cumaya kaç gün kalmış Sen daha kaçamaktan bahsediyon
Boyle giderse inan Sana küsecem

North River Bahar Ben senin emzirdiğini bilmiyodum cnm oğlun ne kadarloktı hatırlamıyorum
Desene bizden daha avantajlısın

@elifvecebir elifim hiç canını sıkms tatlım
Sadece yarın spor yapma
Aslında Lapa kesin işe yarar ama dayanabilirmisin bilmem tabi bide yiyebilecenmi

Benim tlf da büyük ekran
O yüzden buraya hep telden giriyom küçüklerde okuyup yazması daha zor oluyor

eliya eliffff super incelmişin tatlım
Hemde her taraftan özellikle göbüş gitmiş
Çooook tebrikler

eliya eliffff super incelmişin tatlım
Hemde her taraftan özellikle göbüş gitmiş
Çooook tebrikler
Ayy mefkusum senden bunları duymak acayip sevindirdi beni havalarda uçuyorum suan. Benimkilere bugün kahvaltı hazırlıyorum grip fena vurdu beni dedim böyle boş boş olmaz pişi yaptım attım ağzıma bi tane kokunca cignedim cignedim kızdım kendime geri çıkardım ne gerek var dedim bütün gün patates yoğurt ye dön Boz çok saçma olucak ti. Yani mefkusum kaçamak yapmadım. Bu patates yoğurt hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.

Hamarat kadın; )

3 yaş kreş için küçük bi yaş değil oyun çağına gelmiş se
kız cadı yemedim eve geldim haşlanmış sebzeyle salata yiyorum
bizim burda pek diyet ürünleri gitmiyor o yüzden yulaf dı kelogs du:) ben kendim için alıyorum elimde yulaf yok yarın alacam

Sağol canm kırmadığın için acayip incelmişsin hayran kaldım

Buse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık ama
Emsin canım çok özel bir duygu ama gece gündüz ağzından çıkmıyor oglum son 4 ayin diyorum bi anlasa kıyameti koparır
Bakıyorum hemen
Canım yakınsa oğlunu jrese verirsin öğle aran var mesai 5 de biter çok yoğun bir yer değilse sikinti olmaz yorucu olmaz bizim çalıştığımız bi noter vardi cik yoğundu mesela gimatin gobegi
canım bende emziriyorum ilk diyetisyene oğlum 3aylikken gittim boya gore kilon cok fazla sütünde problem olmadığı için kabul etti zaten 1900callik bir diyetti diyet sayılmaz sağlıklı beslenmekti devam etseydim çoktan hedefe ulasirdim
Karatay emzirirken zor olmuyor emdikce için kiyiliyor istersen o zaman ki listemi veririm sana bebeğin kaç aylik

CCanim elifin listeleri cok cok aç bırakıyor ve cogu paketli urun hele o bitkisel kurler tamamen saçmalık maydonozLu kuru yaptim hem ben hem bebek ishal oldu
emme avantajını inusilun direncim olduğu icin dengeliyor ama o yemeye 100kg almadiysan yinede emdiği için 20aylik suan
Mesela sabah bi paket helva ekmek arası fıstıklı arada abur cubur paket paket öğlen ekmek arası kofte arada abur cubur akşam ne bulursam beslenme tarzim buydu dank ettiğinde oğlum yaşına girmişti 10aydada 11kg verdim kendim işte şimdi burdayim

Kızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala

ponicim çok geçmiş olsun Allah korumuş beterinden
Bizde gecen sene çocuk babasına koşarken arabanın altına girdi allahtan birşey olmadı yeni hareket etmiştik ama keşke gitseydi hastaneye polisi arasaydin çünkü sonrasında sıkıntı olabiliyor çok çok geçmiş olsun

inş tez zamanda kararlı bir şekilde aramıza dönersin canım sana en uygun diyetle sütünü de kesmeden

Ins. Canim bakalim kizim biraz mevzuyu azaltti sagip birakma isini birakinca baslicam ins.

Sorma canim ya kararsizlikla 10 ayim gecti halbuki daha once 5 ayda vermistim 20 kiloyu

Canim banada ole bi liste verdi fakat ben ole diyetlerle yapamiyorum cunku calisiyorum sabahda sknti yok ama oglen yemekhanede cikani aksamda kayinvalidem ne yaparsa onu yiyorum isten 6 da geliyorum duzenli yoyince kilo aliyorum daha once karatayla 20 kilo verdim benim skintim zaten kizim emerken degil sagip birakmak emerken malum bebekle esleme oluo sutum gelio ama sagarken ole olmadigi icin sknti. Bilmiyorjm bakalim pazratesiye kadad bi karar vericem artik vermem lazim

Tatlıcım çabalarının emeklerinin ve disiplinin sonucunu aldın
Valla senin bu istikrarlı haline imrenmiyom desem yalan olur
Aynen devam edip inşallah hayalindeki Kilo ve görünüşe sahip olacan

Ben his patates yogurt denemedim cnm önceden gülsüm vardı o yapmıştı ama sonradan hep geri aldı

Bide patates kh ve yanında proyla yenince bence pek detoks olmuyor
O yüzden Sade yemek Bana daha etkili gibi geliyor aynı Lapa gibi
Bence tek bugün yap yarın sadece sebze Yada et günü yapabilirsin tabi yağsız tuzsuz olursa daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…