- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.981
çocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))
Noterde işler sabit tatlım vekalet alış satış vs. Havada karada yaparım.
küçüğü 3 yaşında canım ne kv. De nede annem bakmaz bu mümkün değil :))) ya bakıcı ya kreş lazım. Zaten yıllardır çalışıyorum otomotiv sektöründe bile çalıştım :) 4 yıldır hamilelik büyüsün derken arkadaşım daha fazla evde oturmana katlanamiyorum sen yemek yapmak çamaşır yıkamak tan ibaret yaşamaya devam edemezsin gibi bir sürü cümleyi pes peşe kurarak beni ikna etmeye çalıştı kararsızım valla ya. Çalıştım çalıştım herif borsada içine incir ağacı dikti paralarımin birazda ondan sanırım içimden gelmiyor. :)))))
ahh canım ya hep bu kararsizlikla ayları devirdin şimdiye hedefine ulaşmıştın. Sana bir site onericem ona bir baksana. Taylan kümeli nin kızı ezgi nin zayıflama hikayesi emzirerek zayıflama hemde çok hoşuma gitmisti benim. Taylan kümeli nin kızı için hazırladığı özel tariflerde var. Google amcaya "eski kiloma dönüyorum" yaz seni motive edicek bence. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sağol baby daha net çekim yapıp yine ekliycem. Bacaklari hiç yok meydan da yeni farkettim.
durdu demekki detoks yap canım ya. Ben bugün patates yoğurt yapıyorum yarında devam inşallah çok pis grip oldum beynim agriyo yaaaBen lapa yapacağım. Ben bu hafta anlamadım. Hiç kaçamağım yok. Cumartesi hariç her gün yürüdüm. Ama artıdayım. Napicağımı şaşırdım. Bir de yarın akşam kuzenimin kınası var. Lapayla dayanabilirmiyim. Bütün aksam oynayacağım.
Mefkuş srnden cumaya müthiş bir eksi bekliyorum. Beni bu hafta affedin. -100 olsam yetecek. Haftaya bol eksili olutum ds bu hafta niye böğle oldu anlamadım. Reglle dd çok var daha.
Güzel bir eksi geliyor cumaya.
Tünaydın ponicim.
Ah rakibem ben de fenalardayım. Ne yapsam. Nerelere vursam kendimi.
Kız 5 kg fatk etmez mi. Bende çok fark ediyor.
Oģlun kaç yaďında elif.
iyidir inşallah nefes imiz.kızlar beril abldan da haber yok dimi? inş nefes bebişin yine bir sorunu yoktur her şey yolundadır inşberilceee
tek çocuk yeter aman bu devirde 2 çocuk çok 1 tane olsun hayat kalitesi güzel olsun iyi yetiştireyim gibi saçma sapan aptalca fikirlere kapıldım yaş 30 olunca manyakmiyim lan ben dedim çocuk bu çocuk bir mucize ve senin onlara bakma imkanın var en iyi şekilde hemde diyerek çalışmalara başladım 2 düşük yaptim sonra Rabbim nasip etti de oldu. Gençken yani 25 yaş gibi zamanlarıMDA yapmadigim için çok pişmanım keşke geri dönebilsem suan 3. Yu yapardım. Sakın tek çocuk deme o kadar çok varki çevremde hepsi yapayalnızeliya kız çocuklarının arasında 9 yaş var. küçük olan isteyerek mi oldu merak ettim canım?
canım 3 yıl oldu sanırım note3 kullanıyorum memnunum eşim de var 6s benimki kadar hemen hemen ama ben bu iphone sevdasıni çözemedim ne gerek var sevmiyorum ben iphone lari.ay kızlar telefonumu yenilemek istiyorum. iphone 6s plus kullanan var mı aranızda? ondan almak istiyorum pembişinden daha önce 6s kullandım ama plus hiç kullanmadım çok mu büyük olur bilemiyorum. kimdi telefonunu yeni değiştiren samsung note aldım demişti onlarda büyük sanırım memnun mu diye soracaktım?
Benim tlf da büyük ekranay kızlar telefonumu yenilemek istiyorum. iphone 6s plus kullanan var mı aranızda? ondan almak istiyorum pembişinden daha önce 6s kullandım ama plus hiç kullanmadım çok mu büyük olur bilemiyorum. kimdi telefonunu yeni değiştiren samsung note aldım demişti onlarda büyük sanırım memnun mu diye soracaktım?
Ayy mefkusum senden bunları duymak acayip sevindirdi beni havalarda uçuyorum suan. Benimkilere bugün kahvaltı hazırlıyorum grip fena vurdu beni dedim böyle boş boş olmaz pişi yaptım attım ağzıma bi tane kokunca cignedim cignedim kızdım kendime geri çıkardım ne gerek var dedim bütün gün patates yoğurt ye dön Boz çok saçma olucak ti. Yani mefkusum kaçamak yapmadım. Bu patates yoğurt hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.
Hamarat kadın; )Selamlsrrrr fıstıklar Yada fıstık olmak için çabalayanlar
Bugün çocuk geldi
O gelmeden Evi süpürüp sildim
Emeklediği için içim Rahat etmiyor
Bşraz önce gittiler bende kayvemi yapıp geldim geçmşşi okudum
Okumaz olaydım
buseb kız buse Ben ne diyim Sana, anacım cumaya kaç gün kalmış Sen daha kaçamaktan bahsediyon
Boyle giderse inan Sana küsecem
North River Bahar Ben senin emzirdiğini bilmiyodum cnm oğlun ne kadarloktı hatırlamıyorum
Desene bizden daha avantajlısın
@elifvecebir elifim hiç canını sıkms tatlım
Sadece yarın spor yapma
Aslında Lapa kesin işe yarar ama dayanabilirmisin bilmem tabi bide yiyebilecenmi
3 yaş kreş için küçük bi yaş değil oyun çağına gelmiş seçocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))
küçüğü 3 yaşında canım ne kv. De nede annem bakmaz bu mümkün değil :))) ya bakıcı ya kreş lazım. Zaten yıllardır çalışıyorum otomotiv sektöründe bile çalıştım :) 4 yıldır hamilelik büyüsün derken arkadaşım daha fazla evde oturmana katlanamiyorum sen yemek yapmak çamaşır yıkamak tan ibaret yaşamaya devam edemezsin gibi bir sürü cümleyi pes peşe kurarak beni ikna etmeye çalıştı kararsızım valla ya. Çalıştım çalıştım herif borsada içine incir ağacı dikti paralarımin birazda ondan sanırım içimden gelmiyor. :)))))
ahh canım ya hep bu kararsizlikla ayları devirdin şimdiye hedefine ulaşmıştın. Sana bir site onericem ona bir baksana. Taylan kümeli nin kızı ezgi nin zayıflama hikayesi emzirerek zayıflama hemde çok hoşuma gitmisti benim. Taylan kümeli nin kızı için hazırladığı özel tariflerde var. Google amcaya "eski kiloma dönüyorum" yaz seni motive edicek bence. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sağol baby daha net çekim yapıp yine ekliycem. Bacaklari hiç yok meydan da yeni farkettim.
kız cadı yemedim eve geldim haşlanmış sebzeyle salata yiyorumbiz sadece pireverzatif kullanıyoz daha bir şey olmadı sağlamlar gayet
ay hala bitmek üzere diyor
ay sen niye öyle oldun şaşırdım ben yaa
ama böyle yaprsak o zaman ben de pasta börek yiyeyim kalori hesabı?? böyle olmaz canım ayrı 300 kalori dediğin 3 tane muz eder 6 tane elma eder az mı ne diyon anam sen yaaay şaka sanki buuuu
canım yanlış anlama marketteyim diyorsun o zaman yulafta vardır yoksa da git al light sütle onu ye yani ayıp ayıppp
Sağol canm kırmadığın için acayip incelmişsin hayran kaldımKizlar albüme resim ekledim bakın bakalım. Gerçi son 5 kilo cok fark yaratmam is gibi resimde normalde ben farkediyorum tabiki 77 kiloyu en giydiklerim şimdi çok bol olduğu için giyemiyörüm.
Poni Bon poni cım isteğin üzere resim ekledim tatlım.
Buse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık amagünaydın kızlardün gelemedim misafirlerim vardı akşam da kuzenler geldi dün berbattı menü falan hiç yazmıycam bir sürü cıs ve ben
sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımpro günü yapıyorum bugün
Emsin canım çok özel bir duygu ama gece gündüz ağzından çıkmıyor oglum son 4 ayin diyorum bi anlasa kıyameti koparırGünaydın.
annesi emsin de büyüsün kuzum. Bende uyumamıştım o zamanlar şimdi uyuyorum.
Ooo yee supermis valla bugün bende bişeyler yapim detoks falan seni geçmeye çalışayım barim. Aman kırılmasın çok mühim
günaydın
Günaydın canım mahvoldu desene emekler neyse toparlan ve hicbirsey olmamış gibi devam et.
Bakıyorum hemenKizlar albüme resim ekledim bakın bakalım. Gerçi son 5 kilo cok fark yaratmam is gibi resimde normalde ben farkediyorum tabiki 77 kiloyu en giydiklerim şimdi çok bol olduğu için giyemiyörüm.
Poni Bon poni cım isteğin üzere resim ekledim tatlım.
Canım yakınsa oğlunu jrese verirsin öğle aran var mesai 5 de biter çok yoğun bir yer değilse sikinti olmaz yorucu olmaz bizim çalıştığımız bi noter vardi cik yoğundu mesela gimatin gobegiBende dün is teklifi aldım bi noterden normalde kardesimle ortağız arada gidip geliyordum 80 km yol çocuk zor oldu sekteye uğradı muhasebeci aldı babam. Şimdi noter den bi tanıdık aracılığıyla çağrıldım kararsızım oğlum dan ayrılmak istemiyorum sanırım napim bilmiyorum.
canım bende emziriyorum ilk diyetisyene oğlum 3aylikken gittim boya gore kilon cok fazla sütünde problem olmadığı için kabul etti zaten 1900callik bir diyetti diyet sayılmaz sağlıklı beslenmekti devam etseydim çoktan hedefe ulasirdimkızlar selamlar hala radikal kararlar alabilmiş değilim deniyorum ama bi türlü yapamıyorum ha başladım ha başlıcam diye 3 ayı daha devirdim yine alışverişe çıktım ve hüsran oldu bu hafta diyetisyene gittim emzirdiğim için çok sıcak bakmadı..
bende araştırdım karataya karar kıldım ama 3 öğün yok ondada nası yapıcam bilmiyorum biraz daha araştırıp başlıcam bişilere ve solugu burda alıcam
hepinizi seviyorum ve çok özledim hepinizi öpüyorum...
CCanim elifin listeleri cok cok aç bırakıyor ve cogu paketli urun hele o bitkisel kurler tamamen saçmalık maydonozLu kuru yaptim hem ben hem bebek ishal olduçocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))
emme avantajını inusilun direncim olduğu icin dengeliyorSelamlsrrrr fıstıklar Yada fıstık olmak için çabalayanlar
Bugün çocuk geldi
O gelmeden Evi süpürüp sildim
Emeklediği için içim Rahat etmiyor
Bşraz önce gittiler bende kayvemi yapıp geldim geçmşşi okudum
Okumaz olaydım
buseb kız buse Ben ne diyim Sana, anacım cumaya kaç gün kalmış Sen daha kaçamaktan bahsediyon
Boyle giderse inan Sana küsecem
North River Bahar Ben senin emzirdiğini bilmiyodum cnm oğlun ne kadarloktı hatırlamıyorum
Desene bizden daha avantajlısın
@elifvecebir elifim hiç canını sıkms tatlım
Sadece yarın spor yapma
Aslında Lapa kesin işe yarar ama dayanabilirmisin bilmem tabi bide yiyebilecenmi
ponicim çok geçmiş olsun Allah korumuş beterindenKızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala
inş tez zamanda kararlı bir şekilde aramıza dönersin canım sana en uygun diyetle sütünü de kesmeden
çocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))
Buse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık ama
Emsin canım çok özel bir duygu ama gece gündüz ağzından çıkmıyor oglum son 4 ayin diyorum bi anlasa kıyameti koparır
Bakıyorum hemen
Canım yakınsa oğlunu jrese verirsin öğle aran var mesai 5 de biter çok yoğun bir yer değilse sikinti olmaz yorucu olmaz bizim çalıştığımız bi noter vardi cik yoğundu mesela gimatin gobegi
canım bende emziriyorum ilk diyetisyene oğlum 3aylikken gittim boya gore kilon cok fazla sütünde problem olmadığı için kabul etti zaten 1900callik bir diyetti diyet sayılmaz sağlıklı beslenmekti devam etseydim çoktan hedefe ulasirdim
Karatay emzirirken zor olmuyor emdikce için kiyiliyor istersen o zaman ki listemi veririm sana bebeğin kaç aylik
CCanim elifin listeleri cok cok aç bırakıyor ve cogu paketli urun hele o bitkisel kurler tamamen saçmalık maydonozLu kuru yaptim hem ben hem bebek ishal oldu
emme avantajını inusilun direncim olduğu icin dengeliyorama o yemeye 100kg almadiysan yinede emdiği için 20aylik suan
Mesela sabah bi paket helva ekmek arası fıstıklı arada abur cubur paket paket öğlen ekmek arası kofte arada abur cubur akşam ne bulursambeslenme tarzim buydu dank ettiğinde oğlum yaşına girmişti 10aydada 11kg verdim kendim işte şimdi burdayim
Tatlıcım çabalarının emeklerinin ve disiplinin sonucunu aldınAyy mefkusum senden bunları duymak acayip sevindirdi beni havalarda uçuyorum suan. Benimkilere bugün kahvaltı hazırlıyorum grip fena vurdu beni dedim böyle boş boş olmaz pişi yaptım attım ağzıma bi tane kokunca cignedim cignedim kızdım kendime geri çıkardım ne gerek var dedim bütün gün patates yoğurt ye dön Boz çok saçma olucak ti. Yani mefkusum kaçamak yapmadım. Bu patates yoğurt hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?