- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.001
Kız seninki artık bebeklikten çıkmış koca Adam olmuşBuse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık ama
Emsin canım çok özel bir duygu ama gece gündüz ağzından çıkmıyor oglum son 4 ayin diyorum bi anlasa kıyameti koparır
Bakıyorum hemen
Canım yakınsa oğlunu jrese verirsin öğle aran var mesai 5 de biter çok yoğun bir yer değilse sikinti olmaz yorucu olmaz bizim çalıştığımız bi noter vardi cik yoğundu mesela gimatin gobegi
canım bende emziriyorum ilk diyetisyene oğlum 3aylikken gittim boya gore kilon cok fazla sütünde problem olmadığı için kabul etti zaten 1900callik bir diyetti diyet sayılmaz sağlıklı beslenmekti devam etseydim çoktan hedefe ulasirdim
Karatay emzirirken zor olmuyor emdikce için kiyiliyor istersen o zaman ki listemi veririm sana bebeğin kaç aylik
CCanim elifin listeleri cok cok aç bırakıyor ve cogu paketli urun hele o bitkisel kurler tamamen saçmalık maydonozLu kuru yaptim hem ben hem bebek ishal oldu
emme avantajını inusilun direncim olduğu icin dengeliyorama o yemeye 100kg almadiysan yinede emdiği için 20aylik suan
Mesela sabah bi paket helva ekmek arası fıstıklı arada abur cubur paket paket öğlen ekmek arası kofte arada abur cubur akşam ne bulursambeslenme tarzim buydu dank ettiğinde oğlum yaşına girmişti 10aydada 11kg verdim kendim işte şimdi burdayim
ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun Allahtan kötü bişey olmamışKızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala
Öyle küçük değilde işte kiyamiyorum.3 yaş kreş için küçük bi yaş değil oyun çağına gelmiş se
kız cadı yemedim eve geldim haşlanmış sebzeyle salata yiyorum
bizim burda pek diyet ürünleri gitmiyor o yüzden yulaf dı kelogs du:) ben kendim için alıyorum elimde yulaf yok yarın alacam
Sağol canım inşallah seninde hedef kilo ndaki resimlerini görürüz :))Sağol canm kırmadığın için acayip incelmişsin hayran kaldım
noter bursa nin tam merkezinde kesin çok yoğun. Benim evime 30 km toplu taşımayla 50-55 dakika otobüs ve metro kullanmam gerekiyor. Arabayla gitsen park yeri sorunu olan bir bölge çocuğu o kadar uzak bir yerdeki krese götüremem kafam çok karışık. 4 ay sonra işe mi basliyorsun? Hep niyetlendim hiç denemedim elif in diyet listelerini.Buse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık ama
Emsin canım çok özel bir duygu ama gece gündüz ağzından çıkmıyor oglum son 4 ayin diyorum bi anlasa kıyameti koparır
Bakıyorum hemen
Canım yakınsa oğlunu jrese verirsin öğle aran var mesai 5 de biter çok yoğun bir yer değilse sikinti olmaz yorucu olmaz bizim çalıştığımız bi noter vardi cik yoğundu mesela gimatin gobegi
canım bende emziriyorum ilk diyetisyene oğlum 3aylikken gittim boya gore kilon cok fazla sütünde problem olmadığı için kabul etti zaten 1900callik bir diyetti diyet sayılmaz sağlıklı beslenmekti devam etseydim çoktan hedefe ulasirdim
Karatay emzirirken zor olmuyor emdikce için kiyiliyor istersen o zaman ki listemi veririm sana bebeğin kaç aylik
CCanim elifin listeleri cok cok aç bırakıyor ve cogu paketli urun hele o bitkisel kurler tamamen saçmalık maydonozLu kuru yaptim hem ben hem bebek ishal oldu
emme avantajını inusilun direncim olduğu icin dengeliyorama o yemeye 100kg almadiysan yinede emdiği için 20aylik suan
Mesela sabah bi paket helva ekmek arası fıstıklı arada abur cubur paket paket öğlen ekmek arası kofte arada abur cubur akşam ne bulursambeslenme tarzim buydu dank ettiğinde oğlum yaşına girmişti 10aydada 11kg verdim kendim işte şimdi burdayim
Yok canım tek olan resmi bugün sabah cekildim önceki resimdeki zayıf halimden 5 kg eksiyim suan.eliya değişim süper şimdi dahada öncesinde 5kg az mı darısı bana
Somuruyo abla beni 24ayi dolsub rüyasında görür memeleriKız seninki artık bebeklikten çıkmış koca Adam olmuş
ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun Allahtan kötü bişey olmamış
yok canım 24ay dolunca sütten kesecegim canına okuyorÖyle küçük değilde işte kiyamiyorum.
Sağol canım inşallah seninde hedef kilo ndaki resimlerini görürüz :))
noter bursa nin tam merkezinde kesin çok yoğun. Benim evime 30 km toplu taşımayla 50-55 dakika otobüs ve metro kullanmam gerekiyor. Arabayla gitsen park yeri sorunu olan bir bölge çocuğu o kadar uzak bir yerdeki krese götüremem kafam çok karışık. 4 ay sonra işe mi basliyorsun? Hep niyetlendim hiç denemedim elif in diyet listelerini.
Yok canım tek olan resmi bugün sabah cekildim önceki resimdeki zayıf halimden 5 kg eksiyim suan.
canımm çok çok geçmiş olsun birsey olmaması iyi, kafanı toparla canım. Rabbim yasatmasin bir daha.Kızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala
Sağol mefkusum ben sana hayran kalıp başladım buraya biliyorsun idolumsun. İnşallah hep beraber vericez.Tatlıcım çabalarının emeklerinin ve disiplinin sonucunu aldın
Valla senin bu istikrarlı haline imrenmiyom desem yalan olur
Aynen devam edip inşallah hayalindeki Kilo ve görünüşe sahip olacan
Ben his patates yogurt denemedim cnm önceden gülsüm vardı o yapmıştı ama sonradan hep geri aldı
Bide patates kh ve yanında proyla yenince bence pek detoks olmuyor
O yüzden Sade yemek Bana daha etkili gibi geliyor aynı Lapa gibi
Bence tek bugün yap yarın sadece sebze Yada et günü yapabilirsin tabi yağsız tuzsuz olursa daha iyi
çok geçmiş olsun ben anlayamadım seni mi çarptın sanamı çarptılarKızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala
ahh ben Kıyamam kuzuma annesi ama cok tatlidir ki o sut ona. bende 22 ay emzirdim küçüğü ameliyat olmam gerekti bıraktirdim yoksa daha verirdim :)))))Somuruyo abla beni 24ayi dolsub rüyasında görür memeleri
yok canım 24ay dolunca sütten kesecegim canına okuyor
Canım eşinin tekrar batırma ihtimali ne birde maddi sıkıntı yoksa biraz daha büyüyebilir
aynen abla söz vermiştim sana berbat durumdayım sözümü de tutamamış oldum. söz verdiğimi unutmuşum daha doğrusu ben ama şimdi 2 gün pro günü yapıcam muhakkak - çıkıcam
abla günü süper kurtarmışsın tebrikler
evet canım çok kötü oldu menüler yine
nerdee mezuniyet ben nerdeeeniye böyleyim ben ya saldım ben resmen eskisi gibi değilim
gasp
aynen canım çok cool um gördüm günümü
kız gelmemişsin yine şu senin yeni nickede alışamadım
tamam canım sakız diyeceğim dedikçe de canım çeker artıkama ne çekerr damla sakızlı dondurma uuufff
hayırlısı canım borçlardan bahsetmişsin sonuçta bilinçli bir hamilelik olacak sen de zayıf olacaksın hamişlikte rahat geçer
tebrikler canım bu azmin devam eder inş benim gibi olmaz
boğazımı bi tutsam kabağa falan da gerek kalmıycak
ay alemsin dilek
kaç kilo bu kelogs ye ye bitmedi 5 kg mı Allah aşkına bırak artık şunu pis boğazlığı bi bırak anam yaaa sanki bitirmek zorunda mısın şekerli şey işte bırakkkkkkkkk
canım prezervatiften öte ne koruyabilir ki? ona mı güvenmiyorsunuz yani?? güvenmiyorsan çift kat taktır adama ay beni konuşturmayn yaaböyle saldım çayıra mevlam kayıra daha mı güvenilir yani
aa rakibem niye yemiyorsun mis gibi cısları yazık onlara ama
canım ya malesef bizim geçmişimizi herkes bildiğinden o olaylar hikaye yani anca yeni tanıştığın birini kekleyebilirsin bu şekilde
ah ablam aaah misafir üstüne misafir canım çıktı cıslar havalarda uçuştu sonra da çat kapı kuzenler geldi ballarım onlarla da doritoslar falan uuffAllahım yaa ağlıycam sinirden. 2 gün pro yapıyom şimdi ya da bugün pro yarın patates günü yapabilirim daha etkili olsun diye
ben ütü yapmıyom herkese tavsiye ederimeşimin gömlekleri genelde ütü istemiyor. isteyeni kendi ütülüyor. kışında gömlek üstüne kazak giydiğinden gerek olmuyor. pantolonları da kot yine ütü istemiyor kumaşlarda genelde kuru temizleme olduğundan o da öyle halloluyor isterse de ütülesin anam. bende kazak tayt giydiğimden makineden de hemen çıkarıp astığımdan sorun olmuyor. oohhh olduğu kadar
dayak mı istiyon anam sen
abla bu ne yaabi zahmet yürü o kadarcık yolu. ben 1 saate kadar yürünecek yerlere otobüs kullanmıyom yürüyom
ay bi de akşam yemiş kelogsunu yazıklar olsun ama haaaaaaaaaaa hiç iplemiyon bizi
ay kıyamam ben sanaa
yaa ne güzel darısı başıma yaa
oğlanda bi alem ahahah süper ya tartılarla başın dertte
aynen ya mahvoldu valla elifim
bakacam şimdi bendee :)
kaçamak da yapmıyorsun niye böyle olduki rakibemm
noterde işler zor mudur ki vakitlice kapanır iş biter sanki güzel teklif gibi geldi canım bana ama sen bilirsin tabi
ne güzel kilo vermissin canım tebrik etmek istedim onun için :)
kızlar selamlar hala radikal kararlar alabilmiş değilim deniyorum ama bi türlü yapamıyorum ha başladım ha başlıcam diye 3 ayı daha devirdim yine alışverişe çıktım ve hüsran oldu bu hafta diyetisyene gittim emzirdiğim için çok sıcak bakmadı..
bende araştırdım karataya karar kıldım ama 3 öğün yok ondada nası yapıcam bilmiyorum biraz daha araştırıp başlıcam bişilere ve solugu burda alıcam
hepinizi seviyorum ve çok özledim hepinizi öpüyorum...
çocuğun oksun görürüm ben ütü yapmayan buse yi. Minik minik Herşeyini utuluyceksin mikropları ölsun diye. Tatlım benim herif cins yakasının utusu hoşuna gitmesin utuye geri koyar tekrar ütülen sin diye. Büyük ogluma da haftasonu tsirt aldık okul için geç gelmiş utulemiycekmisin anne diyor ya bi git oğlum giy yıkayıp ütüleriz haftaya dedim :))))
Noterde işler sabit tatlım vekalet alış satış vs. Havada karada yaparım.
küçüğü 3 yaşında canım ne kv. De nede annem bakmaz bu mümkün değil :))) ya bakıcı ya kreş lazım. Zaten yıllardır çalışıyorum otomotiv sektöründe bile çalıştım :) 4 yıldır hamilelik büyüsün derken arkadaşım daha fazla evde oturmana katlanamiyorum sen yemek yapmak çamaşır yıkamak tan ibaret yaşamaya devam edemezsin gibi bir sürü cümleyi pes peşe kurarak beni ikna etmeye çalıştı kararsızım valla ya. Çalıştım çalıştım herif borsada içine incir ağacı dikti paralarımin birazda ondan sanırım içimden gelmiyor. :)))))
ahh canım ya hep bu kararsizlikla ayları devirdin şimdiye hedefine ulaşmıştın. Sana bir site onericem ona bir baksana. Taylan kümeli nin kızı ezgi nin zayıflama hikayesi emzirerek zayıflama hemde çok hoşuma gitmisti benim. Taylan kümeli nin kızı için hazırladığı özel tariflerde var. Google amcaya "eski kiloma dönüyorum" yaz seni motive edicek bence. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sağol baby daha net çekim yapıp yine ekliycem. Bacaklari hiç yok meydan da yeni farkettim.
biz sadece pireverzatif kullanıyoz daha bir şey olmadı sağlamlar gayet
ay hala bitmek üzere diyor
ay sen niye öyle oldun şaşırdım ben yaa
ama böyle yaprsak o zaman ben de pasta börek yiyeyim kalori hesabı?? böyle olmaz canım ayrı 300 kalori dediğin 3 tane muz eder 6 tane elma eder az mı ne diyon anam sen yaaay şaka sanki buuuu
canım yanlış anlama marketteyim diyorsun o zaman yulafta vardır yoksa da git al light sütle onu ye yani ayıp ayıppp
durdu demekki detoks yap canım ya. Ben bugün patates yoğurt yapıyorum yarında devam inşallah çok pis grip oldum beynim agriyo yaaabüyük 12 küçük 3 yaşında canım.
iyidir inşallah nefes imiz.
ay kızlar telefonumu yenilemek istiyorum. iphone 6s plus kullanan var mı aranızda? ondan almak istiyorum pembişinden daha önce 6s kullandım ama plus hiç kullanmadım çok mu büyük olur bilemiyorum. kimdi telefonunu yeni değiştiren samsung note aldım demişti onlarda büyük sanırım memnun mu diye soracaktım?
tek çocuk yeter aman bu devirde 2 çocuk çok 1 tane olsun hayat kalitesi güzel olsun iyi yetiştireyim gibi saçma sapan aptalca fikirlere kapıldım yaş 30 olunca manyakmiyim lan ben dedim çocuk bu çocuk bir mucize ve senin onlara bakma imkanın var en iyi şekilde hemde diyerek çalışmalara başladım 2 düşük yaptim sonra Rabbim nasip etti de oldu. Gençken yani 25 yaş gibi zamanlarıMDA yapmadigim için çok pişmanım keşke geri dönebilsem suan 3. Yu yapardım. Sakın tek çocuk deme o kadar çok varki çevremde hepsi yapayalnızkardes candir can.
canım 3 yıl oldu sanırım note3 kullanıyorum memnunum eşim de var 6s benimki kadar hemen hemen ama ben bu iphone sevdasıni çözemedim ne gerek var sevmiyorum ben iphone lari.
Selamlsrrrr fıstıklar Yada fıstık olmak için çabalayanlar
Bugün çocuk geldi
O gelmeden Evi süpürüp sildim
Emeklediği için içim Rahat etmiyor
Bşraz önce gittiler bende kayvemi yapıp geldim geçmşşi okudum
Okumaz olaydım
buseb kız buse Ben ne diyim Sana, anacım cumaya kaç gün kalmış Sen daha kaçamaktan bahsediyon
Boyle giderse inan Sana küsecem
North River Bahar Ben senin emzirdiğini bilmiyodum cnm oğlun ne kadarloktı hatırlamıyorum
Desene bizden daha avantajlısın
@elifvecebir elifim hiç canını sıkms tatlım
Sadece yarın spor yapma
Aslında Lapa kesin işe yarar ama dayanabilirmisin bilmem tabi bide yiyebilecenmi
eliya değişim süper şimdi dahada öncesinde 5kg az mı darısı bana
Kızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala
Diğer kazaya bakan polisler geldi zaten tutanak tuttular şikayetçi olmadı gitti adamponicim çok geçmiş olsun Allah korumuş beterinden
Bizde gecen sene çocuk babasına koşarken arabanın altına girdi allahtan birşey olmadı yeni hareket etmiştik ama keşke gitseydi hastaneye polisi arasaydin çünkü sonrasında sıkıntı olabiliyor çok çok geçmiş olsun
Sana vuran o değilmiydi tatlımDiğer kazaya bakan polisler geldi zaten tutanak tuttular şikayetçi olmadı gitti adam
Sanirim motosikletle adam poni ye Carp ti çünkü kazaya bakıyordu gormedi ben öyle anladım.Sana vuran o değilmiydi tatlım
Aynen öyle cnm benimde moralim bozuk oluyorBugün ku menum :))
Saat 7
1 hurma
1 bardak sıcak su
Saat 10
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Saat 15
2 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Saat 17:30
1 bardak yoğurt
Spor şimdi çıkıyorum.
Su 2.5 litre 3 u geçer yatana kadar.
Acıkırsam sanırım acikicam :)) süt içerim nescafe li çünkü tok tutuyor beni. Yok anam böyle beslenme işi bana göre değil psikolojim bozuldu resmen :))))
bende öyle anladım daSanirim motosikletle adam poni ye Carp ti çünkü kazaya bakıyordu gormedi ben öyle anladım.
Ben dönerken sağ tarafa çarptı canımçok geçmiş olsun ben anlayamadım seni mi çarptın sanamı çarptılar
O vurdu da kötü çarptı bende şikayetçi olmadım. Kafası şişmişti hastaneye götüremedkSana vuran o değilmiydi tatlım
ahh ben Kıyamam kuzuma annesi ama cok tatlidir ki o sut ona. bende 22 ay emzirdim küçüğü ameliyat olmam gerekti bıraktirdim yoksa daha verirdim :)))))
Valla bilmiyorum ne yapar yine girer mi borsa ya benim parayla :) buyuk oglanin bayram harcliklariyla hisse almis bide benden gizli yakaladim :))) adam tam bir finansci maaşım yatınca maaşın yattı diye telf. Ediyordu :))))) isterse ver diye itiraz edemem bizde ayrı gayri yoktur zaten. Maddi sıkıntım yok şükür o yüzden arada kaldım evde de kal kal nereye kadar degisiklik arıyor insan ama kendi zevkim için çocuğumun kreş lerde büyümesine de gönlüm razi değil benimkide birsey demiyor bana bıraktı.
Bugün ku menum :))
Saat 7
1 hurma
1 bardak sıcak su
Saat 10
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Saat 15
2 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
1 bardak yoğurt
Spor şimdi çıkıyorum.
Acıkırsam sanırım acikicam :)) süt içerim nescafe li çünkü tok tutuyor beni. Yok anam böyle beslenme işi bana göre değil psikolojim bozuldu resmen :))))
O vurdu da kötü çarptı bende şikayetçi olmadım. Kafası şişmişti hastaneye götüremedk
Canım yok yok esin belli ki uslsnmamis sen bu senede kendin bak seneye kreş yaşı tam gelmiş olur eltimin kızı kendi istedi seve seve gidiyor şimdi senin kuzucukta aklın kalır bence yani ben bi sene sonra verir miyim vermem annenin bakma durumu var ama ben kazansamda kazanmasında hesap aynı oluyor 8 yıl çalıştım elde var sıfırahh ben Kıyamam kuzuma annesi ama cok tatlidir ki o sut ona. bende 22 ay emzirdim küçüğü ameliyat olmam gerekti bıraktirdim yoksa daha verirdim :)))))
Valla bilmiyorum ne yapar yine girer mi borsa ya benim parayla :) buyuk oglanin bayram harcliklariyla hisse almis bide benden gizli yakaladim :))) adam tam bir finansci maaşım yatınca maaşın yattı diye telf. Ediyordu :))))) isterse ver diye itiraz edemem bizde ayrı gayri yoktur zaten. Maddi sıkıntım yok şükür o yüzden arada kaldım evde de kal kal nereye kadar degisiklik arıyor insan ama kendi zevkim için çocuğumun kreş lerde büyümesine de gönlüm razi değil benimkide birsey demiyor bana bıraktı.
İyi olmus canım sen rahatladı papatya filan ic trafikte en tehlikeli yayalar ve bisikletlilerDiğer kazaya bakan polisler geldi zaten tutanak tuttular şikayetçi olmadı gitti adam
oykkk için disin patates olmuş rakibemBugün ku menum :))
Saat 7
1 hurma
1 bardak sıcak su
Saat 10
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Saat 15
2 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
1 bardak yoğurt
Spor şimdi çıkıyorum.
Bence güzel olmuş cnmCarşamba menü
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 pişmiş donates
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara 11.30
Orta boy 1 elma
Öğlen 14.00
3 yk menemen
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk yoğurt
2.5 litre su
40 dk yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?