Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız seninki artık bebeklikten çıkmış koca Adam olmuş
ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun Allahtan kötü bişey olmamış

Öyle küçük değilde işte kiyamiyorum.

Sağol canm kırmadığın için acayip incelmişsin hayran kaldım
Sağol canım inşallah seninde hedef kilo ndaki resimlerini görürüz :))

noter bursa nin tam merkezinde kesin çok yoğun. Benim evime 30 km toplu taşımayla 50-55 dakika otobüs ve metro kullanmam gerekiyor. Arabayla gitsen park yeri sorunu olan bir bölge çocuğu o kadar uzak bir yerdeki krese götüremem kafam çok karışık. 4 ay sonra işe mi basliyorsun? Hep niyetlendim hiç denemedim elif in diyet listelerini.

eliya değişim süper şimdi dahada öncesinde 5kg az mı darısı bana
Yok canım tek olan resmi bugün sabah cekildim önceki resimdeki zayıf halimden 5 kg eksiyim suan.

Kız seninki artık bebeklikten çıkmış koca Adam olmuş
ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun Allahtan kötü bişey olmamış
Somuruyo abla beni 24ayi dolsub rüyasında görür memeleri
yok canım 24ay dolunca sütten kesecegim canına okuyor
Canım eşinin tekrar batırma ihtimali ne birde maddi sıkıntı yoksa biraz daha büyüyebilir

canımm çok çok geçmiş olsun birsey olmaması iyi, kafanı toparla canım. Rabbim yasatmasin bir daha.

Sağol mefkusum ben sana hayran kalıp başladım buraya biliyorsun idolumsun. İnşallah hep beraber vericez.
Valla yaptım artık tatsiz tuzsuz bakalım sabah bi etki gorucekmiyim. Bende öyle düşünüyorum bir gün daha patates yiyemem yarın sebze yiycem inşallah. Kabak düşünüyorum.

çok geçmiş olsun ben anlayamadım seni mi çarptın sanamı çarptılar

Somuruyo abla beni 24ayi dolsub rüyasında görür memeleri
yok canım 24ay dolunca sütten kesecegim canına okuyor
Canım eşinin tekrar batırma ihtimali ne birde maddi sıkıntı yoksa biraz daha büyüyebilir
ahh ben Kıyamam kuzuma annesi ama cok tatlidir ki o sut ona. bende 22 ay emzirdim küçüğü ameliyat olmam gerekti bıraktirdim yoksa daha verirdim :)))))
Valla bilmiyorum ne yapar yine girer mi borsa ya benim parayla :) buyuk oglanin bayram harcliklariyla hisse almis bide benden gizli yakaladim :))) adam tam bir finansci maaşım yatınca maaşın yattı diye telf. Ediyordu :))))) isterse ver diye itiraz edemem bizde ayrı gayri yoktur zaten. Maddi sıkıntım yok şükür o yüzden arada kaldım evde de kal kal nereye kadar degisiklik arıyor insan ama kendi zevkim için çocuğumun kreş lerde büyümesine de gönlüm razi değil benimkide birsey demiyor bana bıraktı.

Kız buse sus. Cısları yemediğim halde artıdayım. Sinirim bozuk. Ağlayacağım .

Canım benim arkadaşım bebişi 5 aylıkken gitti diyetisyene 12 kg verdi. Kız hem de sütüm arttı diyot. Ve çok sağlıklı besleniuordu. Aslınds spora zsmsn syıramayınca sağlıklı yemek çok fsyda etmiyor. Ben bunu keßfettim.

Canim bence kreş yaşına gelmis. Bence inun için de iyi olur. Sana da değißıklik olur.

Ben de anlamadım rakibem. Şoklardayım. Herhslde durdu benim kilo. Bir atraksiyon yspmam lazım kırmak için.

durdu demekki detoks yap canım ya. Ben bugün patates yoğurt yapıyorum yarında devam inşallah çok pis grip oldum beynim agriyo yaaa büyük 12 küçük 3 yaşında canım.

iyidir inşallah nefes imiz.

Lapa yspacağım canım yarın.

Note kullsnıyorum. Ćok memnunum. Ekranı büyük. Ama tek elle kontrolü zor. İnternet için süper.

Çocuklar ben bir eğitimciyim ve tek çocuk çok zor. Artık çocuklar cok uysnık. Bir tek olunca istedikleri gibi borusunu öttürüyorlar. Hatta bir tanesine kızdım ödev yapmamış diye. Aileni arıyacağım dedi. Arayın bana bir şey demiuorlar ki. Bir kere intahar numarası yaptım artık gıklarını çıkaramıyorlar bana dedi. Ağzım açık kaldı. Ben tekim hocam diyor.

Dayanırım mefkußum. Tek care. Listeyi de olumsuz etkilemek istemiyorum ćünkü.

eliya değişim süper şimdi dahada öncesinde 5kg az mı darısı bana

Gećmiş olsun ponim. Rabbim beterinden korusun.

Diğer kazaya bakan polisler geldi zaten tutanak tuttular şikayetçi olmadı gitti adam

Bugün ku menum :))
Saat 7
1 hurma
1 bardak sıcak su

Saat 10
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt

Saat 15
2 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt

Saat 17:30
1 bardak yoğurt

Spor şimdi çıkıyorum.
Su 2.5 litre 3 u geçer yatana kadar.

Acıkırsam sanırım acikicam :)) süt içerim nescafe li çünkü tok tutuyor beni. Yok anam böyle beslenme işi bana göre değil psikolojim bozuldu resmen :))))

Aynen öyle cnm benimde moralim bozuk oluyor

Sanirim motosikletle adam poni ye Carp ti çünkü kazaya bakıyordu gormedi ben öyle anladım.
bende öyle anladım da

Adam şikayetçi olmadı deyince şaşırdım

Ben büyüğü 30 ay emzirdim. Küçüğü de 24 ay. Çok güzel bir şey emzirmek.
Canım zor bir karar ama bu yıl olmasa da seneye anaokuluna ihtiyaci var zaten kendi gelişimi için. Bir yıl daha kalabilir evde bence. Çünkü anaokulu da olsa çocuklara stres. Ama 4 yaş bence okul için çok uygun.

Afiyet olsun. 5 te 5 mi yapacaksın elif.

O vurdu da kötü çarptı bende şikayetçi olmadım. Kafası şişmişti hastaneye götüremedk

Senlik bir dutum yok canım. O çarptiysa. Şikayetçi olacak durumu yok.

Canım yok yok esin belli ki uslsnmamis sen bu senede kendin bak seneye kreş yaşı tam gelmiş olur eltimin kızı kendi istedi seve seve gidiyor şimdi senin kuzucukta aklın kalır bence yani ben bi sene sonra verir miyim vermem annenin bakma durumu var ama ben kazansamda kazanmasında hesap aynı oluyor 8 yıl çalıştım elde var sıfır
Diğer kazaya bakan polisler geldi zaten tutanak tuttular şikayetçi olmadı gitti adam
İyi olmus canım sen rahatladı papatya filan ic trafikte en tehlikeli yayalar ve bisikletliler
oykkk için disin patates olmuş rakibem

Carşamba menü
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 pişmiş donates
3 zeytin
1 dilim tb ekmek

Ara 11.30
Orta boy 1 elma

Öğlen 14.00
3 yk menemen
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk yoğurt

2.5 litre su
40 dk yürüyüs

Bence güzel olmuş cnm

Aklında bulunsun diğer günler menün ekmekli oluyorsa çarşamba -perşembe sıfır ekmek olursa daha iyi etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…