Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mücver kızartma ama yağı çok az. yani öyle öyle bol yağda kızartılmış değil.

Bence güzel olmus tatlicim

Kiz bugün kelogss sana küsmüstür

bugün en azindan biraz leslie yapayim cnm

Valla ben ne olacagindan emin degilim cnm
Kiz sen tartilmisindir az kopye versene
-1.5 yaklaştm ama yarın altın vuruş yapmam lazım kaza beni çok etkiledi spor filan hakgetire bugün

Oh be içim rahatladı bende acaba söyliyemediğin bi işmi yapıyon dediydim ama o da gündüz olmaz
Işimiz şaka tabiki de tatlım şartlarını bilşrsek ona Göre yorum yapabiliriz

Tatlım bak Ben buranın aşkından Kilo verip verip geri geliyom hatte hiç gşdemedim benden başka mezun olupta burayı bırakmayan yok

-1.5 yaklaştm ama yarın altın vuruş yapmam lazım kaza beni çok etkiledi spor filan hakgetire bugün
kızz bidaha Kilo veremiyom dersen ağzına bi terlik fırtlatcam ona Göre maşallah tatlım inşallah cumaya dahada iyi olacak
But hafta normalden daha fazla yürüyüş yaptın zaten

Benim senden daha çok vermem gerekir çünkü yüzdeler yarışacak
Bende yarn için bişeyler düşünüyom ama karar vermedim
gün içinde kefir içmem veya yoğurt yemem iyi oluyor. tokluk hissi veriyor.
aynen öyle cnm
Kefiri Bende içiyorum arada
Sen light MI alıyosun

Menüm
07.00
1 havuç
1 neskafe

15.00 (kazadn snra kaynvalideme geçtk kızzımı almaya orda yedm)
2 yk kadar soğan pate maydonoz olan kavurma
1 kk peynir
1 d ekmek

17.40
1 yumurtalı mantar
1 kase yoğurt
Tere

Su 1.5
Spor
güzel olmuş cnm özellikle akşam hem erken hemde hafif

markadan markaya içeriği farklı olabiliyor. benimkinin içinde şeker de karamel de yok. tadı veren keçiboynuzu.
Bende netten baktığımda çok farklı içerikler çıkmıştı
Burda yok malesef

geldim kuzulaaar geçmişteyim :))
inşallah cısslarla gelmiyon güzellik

valla Allah nasip eder de zayıflarsam yine de ziyarete gelirim. ama tabi kilom sabit kalmak şartıyla

yok canım hazır almıyorum kefiri. kendim mayalıyorum günlük sütle. güzel oluyor.

osmanlı kahvesinin tadını ben çok beğendim. ama akıllandım hemen etiketini okuyorum. bir markada şeker yakaladım ayrıca yine şekersiz menengiç kahvesi var. bak onu da tavsiye ederim. o da çok güzel

30 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus. 1 saat market alışverişin de yurudum. 1 bardak ta süt içtim. Yarın protein günü yapıcam sebzeden vazgeçtim canım tavuk istiy :))))
O da iyi olur
İnşallah sonucudu iyi olur

Kefiri kendin yapıyosan ne güzel cnm Ben hazır alıyorum

Ben almanyadayım cnm maalesef Burda fazla çeşit bulamıyoruz

Aynen öyle cnm benimde moralim bozuk oluyor

bende öyle anladım da

Adam şikayetçi olmadı deyince şaşırdım
patetesin üstüne sebze yapamiycam sanırım proteine karar verdim. Doğru anlamisız adam carpmis.

O vurdu da kötü çarptı bende şikayetçi olmadım. Kafası şişmişti hastaneye götüremedk
inşallah bişey yoktur keşke gitseymis dr a.

yani vericez tabi eninde sonunda gelişimi için. Biz beraber boyama yapıyoruz oyun oynuyoruz komsumun kızı anaokulu öğretmeni oda getiriyor hergün ödevini getirdim diyor yagiz da bi heyecanlı yapiyoruz dosyaliyoruz birde ben ilk mezun olduğumda okuldan vekil anaokulu öğretmenliği yaptım birseyler kaptım orda da :)))

Yok canım ya 5 te 5 yapamam bugün ölüm gibiydi benim için Patates ve yogurt iyyy bir daha asla.

Aynen duruma göre veririm bakalım istemesi de önemli. Ayy sorma patates yemem artık. :))))

beğendim menunu afiyet oksun canım.

Afiyet olsun canım menun güzel akşam biraz gec kalmış saat olarak dikkat etmedim o saatlerde mi yiyorsun hep işten dolayi.

Amin canim. Nasıl bir hastane canim o, net bi bilgi alamiyormusunuz annen kendindeydi en son öyle hatırlıyorum yoğun bakimdami hala.

Afiyet olsun canım menun güzel. Mücver yemişsin yine az yağda kızarmış okudum fırında da güzel oluyor tavsiye ederim.

yakalandim hihi
Ozledim valla bi bakim dedim bensiz ne yapiyolar diye
Tikinmiyom abla be zati 800 gram artidayim onu eritmeye calisiyorum sizler napiyosunuz yeni canlar gelmis
hanfendi ben geldim sen kaçtın çabuk dön hafiflemis olarak. Özlendin.

gün içinde kefir içmem veya yoğurt yemem iyi oluyor. tokluk hissi veriyor.
protein tok tutuyor iyi yapıyorsun. Kefir demişken tatile giderken dondurmustum kefir leri yapim bende ya ohh mis.

Menüm
07.00
1 havuç
1 neskafe

1 kk peynir
1 d ekmek

17.40
1 yumurtalı mantar
1 kase yoğurt
Tere

Su 1.5
Spor
Afiyet olsun canım. Suyun az olmuş bugün. Soğan pate nedir patates olarak yorumladım ben :)

valla ben de durumum olursa tek cocuk istemiyorum 2 çocuk istiyorum çok zengin olsam 4 tane yapardım :)

6s im vardı sattım canım plus model istiyorum burda rahat etmek istiyorum büyük ekran olursa laptopu da hiç açmam rahat ederim yaa sanırım plus alcam. ben iphone 3 ten beri iphone kullanıyorum. bağımlılık yapıyor kullananda bence kim varsa çevremde kullanan bırakamadı

küsme ablam eksi çıkcam inş tek gayem o sabah tartıda gördüğüm rakamı söylesem gerçi beni paralarsın ama söylemem yarın da güzel menü yapcam

Benim tlf da büyük ekran
O yüzden buraya hep telden giriyom küçüklerde okuyup yazması daha zor oluyor

ben de burda rahat etmek istiyorum büyük ekran olursa laptopu da hiç açmam rahat ederim yaa sanırım plus alcam büyük olsun

ay çiğneyip çıkarmış hiç çiğnemesen daha iyiydi ama çiğneyip çıkarabilmek de büyük irade tebrikss

gözüme girdin kız dilek helal sana bak isteyince nasıl yapıyorsun

Buse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık ama

Somuruyo abla beni 24ayi dolsub rüyasında görür memeleri
yok canım 24ay dolunca sütten kesecegim canına okuyor
Canım eşinin tekrar batırma ihtimali ne birde maddi sıkıntı yoksa biraz daha büyüyebilir

aynen cozuttum ya kuzenler bir de ooff cips kola oof

2 yaşından sonra dinimiz emzirmeyin diyor canım bence de bıraktır zaten sütten alacağını şimdi bile almıştır o

ponim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım yaa

canım bence bu durumda sen çalışma sonra çocuk büyüyünce onunla geçirmediğin zamanın pişmanlığını yaşarsın bir de ilk 5 yıl çok önemli karakteri açısından bence sen büyüt evladını madem maddi olarak da rahatsınız. nasıl olsa cocuk biraz daha büyüyünce yine sahalar senin

meto duraklamaya girmiş olabilir ortim olsun senin canın sağ olsun nasılsa vericeksin. ben de artıdayım ama benimkinin nedeni belli cıslar ben de bugün pro günü yaptım. yarın da bi şeyler yapıp eksi çıkmak derdindeyim

ben de büyük ekran tel alıcam buraya laptoptan girmek istemiyorum rahat rahat telden takılmak istiyorum valla. tutması zor ama napalım olsun o kadar

kızlar menülerinizi beğendim bombe gibisiniz helal utandım valla eski kaçamaklarımdan

buseb note 5 çok güzel ama tek elle gerçktn kullanılamıyo

ben de büyük ekran tel alıcam buraya laptoptan girmek istemiyorum rahat rahat telden takılmak istiyorum valla. tutması zor ama napalım olsun o kadar

azıttım işte anam şimdide toparlamaya çalışıyom cuma geldi çattı

annen de sağlığına kavuşcak inş. mefkuşum doğru demiş sizin doktorlar tırt mı ne ya??

sakızcım az yağlı bile olsa yeme bence sen ücver bir de az değil anam 6 tane demişsin
su güzel spor da olsa daha iyiymiş ama hareketli olması da bir şey ben bütün gün oturuyom sayılır tv karşısında evde 1+1 olunca işi de az oluyor büyüklere göre.

yakalandim hihi
Ozledim valla bi bakim dedim bensiz ne yapiyolar diye
Tikinmiyom abla be zati 800 gram artidayim onu eritmeye calisiyorum sizler napiyosunuz yeni canlar gelmis

kızz 200 gr daha koy etti 1 kg aman dikkat haaa sinsi sinsi yerleşir bu kilolar mervem. özledik seni yaa valla yokluğun belli

vay beee bombesin bombeeeeeeeee

Menüm
07.00
1 havuç
1 neskafe

1 kk peynir
1 d ekmek

17.40
1 yumurtalı mantar
1 kase yoğurt
Tere

Su 1.5
Spor

suyu biraz arttır canım menü güzel bayılırım mantarlı yumurtaya ooff canım çekti valla
spor da nazarlık olsun

abla kendini yalnız sanma ben de 20 kg verdim mezun oldum 3 yıl önce bak şimdi yine burdayım

merak etme abla menüm bombee cıs yokkk

30 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus. 1 saat market alışverişin de yurudum. 1 bardak ta süt içtim. Yarın protein günü yapıcam sebzeden vazgeçtim canım tavuk istiy :))))

BOMBEEEEEEEEEEEEEEEEE

vaay evde kefir güzelmiş

içinde hiç yağ olmadan pek sevmiyorum mücveri. çok az yağla yapıyorum. zaten yanında ekmek yemediğim için sorun olmuyor. içine unu da çok çok az koyuyoruz.

evet kefir çok sağlıklı. içine birşeyler ekleyerek de içilebilir.

eşimde oyle iphone culardan vazgeçmiyor. Yap kız valla inşallah paran çok olurda 4 lerin. Bende ücliyim diyorum da bel ağrılarım geliyor aklıma aniden vazgeciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…