- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.658
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.041
mücver kızartma ama yağı çok az. yani öyle öyle bol yağda kızartılmış değil.güzel görünüyor cnm ama dünde mücveri sorduk cevap vermedin muhtemelen kizartma heralde
aman kuzum dikkat et ,valla artilarin nasil geldigini anlamazsin yerlesmeden göndrr
Bizde ayni sürünüp duruyoz cnm
Takimi merak ediyosan önceki sayfada seng e özet gecmistim
-1.5 yaklaştm ama yarın altın vuruş yapmam lazımBence güzel olmus tatlicim
Kiz bugün kelogss sana küsmüstür
bugün en azindan biraz leslie yapayim cnm
Valla ben ne olacagindan emin degilim cnm
Kiz sen tartilmisindir az kopye versene
gelmiş geçmiş olsun. sinirlerin bozulmuştur haklısın.-1.5 yaklaştm ama yarın altın vuruş yapmam lazımkaza beni çok etkiledi spor filan hakgetire bugün
cıssstamam canım sakız diyeceğim dedikçe de canım çeker artıkama ne çekerr damla sakızlı dondurma uuufff
markadan markaya içeriği farklı olabiliyor. benimkinin içinde şeker de karamel de yok. tadı veren keçiboynuzu.dikkatli tüketmek lazım onu süt tozu hariç karamel de vardı sanırım ki oda şeker oluyor
Oh be içim rahatladı bende acaba söyliyemediğin bi işmi yapıyon dediydim ama o da gündüz olmazdün geceki mesajını gördüm ama yazamadım kapatmak zorunda kaldım canım. diğer mesajlara çok dikkat etmemişimdir. ben bir işyerinde ilk kademe yöneticiyim.
gün içinde telefondan girmeyi çok başaramadım. zaten zor oluyor. ayrıca çok yoğunum bu ara hiç ama hiç vaktim yok inan. takımı çok sevdim ve sağolun hepiniz çok içten davradınız. gerçekten akşam çok yorgun gelmeme rağmen yemekten sonra koşarak giriyorum foruma.
kızz bidaha Kilo veremiyom dersen ağzına bi terlik fırtlatcam ona Göre maşallah tatlım inşallah cumaya dahada iyi olacak-1.5 yaklaştm ama yarın altın vuruş yapmam lazımkaza beni çok etkiledi spor filan hakgetire bugün
aynen öyle cnmgün içinde kefir içmem veya yoğurt yemem iyi oluyor. tokluk hissi veriyor.
güzel olmuş cnm özellikle akşam hem erken hemde hafifMenüm
07.00
1 havuç
1 neskafe
15.00 (kazadn snra kaynvalideme geçtk kızzımı almaya orda yedm)
2 yk kadar soğan pate maydonoz olan kavurma
1 kk peynir
1 d ekmek
17.40
1 yumurtalı mantar
1 kase yoğurt
Tere
Su 1.5
Spor
Bende netten baktığımda çok farklı içerikler çıkmıştımarkadan markaya içeriği farklı olabiliyor. benimkinin içinde şeker de karamel de yok. tadı veren keçiboynuzu.
inşallah cısslarla gelmiyon güzellikgeldim kuzulaaar geçmişteyim :))
spor yapıldığı belli. 92 kiloda bile ince görünüyorsun.
valla Allah nasip eder de zayıflarsam yine de ziyarete gelirim. ama tabi kilom sabit kalmak şartıylaOh be içim rahatladı bende acaba söyliyemediğin bi işmi yapıyon dediydim ama o da gündüz olmaz
Işimiz şaka tabiki de tatlım şartlarını bilşrsek ona Göre yorum yapabiliriz
Tatlım bak Ben buranın aşkından Kilo verip verip geri geliyom hatte hiç gşdemedim benden başka mezun olupta burayı bırakmayan yok
kızz bidaha Kilo veremiyom dersen ağzına bi terlik fırtlatcam ona Göre maşallah tatlım inşallah cumaya dahada iyi olacak
But hafta normalden daha fazla yürüyüş yaptın zaten
Benim senden daha çok vermem gerekir çünkü yüzdeler yarışacak
Bende yarn için bişeyler düşünüyom ama karar vermedim
aynen öyle cnm
Kefiri Bende içiyorum arada
Sen light MI alıyosun
güzel olmuş cnm özellikle akşam hem erken hemde hafif
Bende netten baktığımda çok farklı içerikler çıkmıştı
Burda yok malesef
inşallah cısslarla gelmiyon güzellik
O da iyi olur30 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus. 1 saat market alışverişin de yurudum. 1 bardak ta süt içtim. Yarın protein günü yapıcam sebzeden vazgeçtim canım tavuk istiy :))))
Kefiri kendin yapıyosan ne güzel cnm Ben hazır alıyorumvalla Allah nasip eder de zayıflarsam yine de ziyarete gelirim. ama tabi kilom sabit kalmak şartıyla
yok canım hazır almıyorum kefiri. kendim mayalıyorum günlük sütle. güzel oluyor.
osmanlı kahvesinin tadını ben çok beğendim. ama akıllandım hemen etiketini okuyorum. bir markada şeker yakaladımayrıca yine şekersiz menengiç kahvesi var. bak onu da tavsiye ederim. o da çok güzel
patetesin üstüne sebze yapamiycam sanırım proteine karar verdim. Doğru anlamisız adam carpmis.Aynen öyle cnm benimde moralim bozuk oluyor
bende öyle anladım da
Adam şikayetçi olmadı deyince şaşırdım
inşallah bişey yoktur keşke gitseymis dr a.O vurdu da kötü çarptı bende şikayetçi olmadım. Kafası şişmişti hastaneye götüremedk
yani vericez tabi eninde sonunda gelişimi için. Biz beraber boyama yapıyoruz oyun oynuyoruz komsumun kızı anaokulu öğretmeni oda getiriyor hergün ödevini getirdim diyor yagiz da bi heyecanlı yapiyoruz dosyaliyoruz birde ben ilk mezun olduğumda okuldan vekil anaokulu öğretmenliği yaptım birseyler kaptım orda da :)))Ben büyüğü 30 ay emzirdim. Küçüğü de 24 ay. Çok güzel bir şey emzirmek.
Canım zor bir karar ama bu yıl olmasa da seneye anaokuluna ihtiyaci var zaten kendi gelişimi için. Bir yıl daha kalabilir evde bence. Çünkü anaokulu da olsa çocuklara stres. Ama 4 yaş bence okul için çok uygun.
Afiyet olsun. 5 te 5 mi yapacaksın elif.
Senlik bir dutum yok canım. O çarptiysa. Şikayetçi olacak durumu yok.
Aynen duruma göre veririm bakalım istemesi de önemli. Ayy sorma patates yemem artık. :))))Canım yok yok esin belli ki uslsnmamis sen bu senede kendin bak seneye kreş yaşı tam gelmiş olur eltimin kızı kendi istedi seve seve gidiyor şimdi senin kuzucukta aklın kalır bence yani ben bi sene sonra verir miyim vermem annenin bakma durumu var ama ben kazansamda kazanmasında hesap aynı oluyor 8 yıl çalıştım elde var sıfır
İyi olmus canım sen rahatladı papatya filan ic trafikte en tehlikeli yayalar ve bisikletliler
oykkk için disin patates olmuş rakibem
beğendim menunu afiyet oksun canım.Carşamba menü
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 pişmiş donates
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara 11.30
Orta boy 1 elma
Öğlen 14.00
3 yk menemen
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk yoğurt
2.5 litre su
40 dk yürüyüs
Afiyet olsun canım menun güzel akşam biraz gec kalmış saat olarak dikkat etmedim o saatlerde mi yiyorsun hep işten dolayi.10:30 bir elma
5,6 közlenmiş biber
Biraz peynir
1 dilim tb ekmek
domates, yeşillik
1tk peynirli ceviz ezmesi
14:00 elma 5,6kuruyemiş attım ağzıma
16.30 salata, yoğurtlu haşlanmış kabak, karnabahar 3,4 kaşık ezme
20:00 3,4 kaşık ezme
yeşillik
1kase mercimek çorbası
4 köfte yağsız tavada
yarım kase yoğurt
Ara türk kahvesi içerim
3lt su bir bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş yapıcam birazdan
Amin canim. Nasıl bir hastane canim o, net bi bilgi alamiyormusunuz annen kendindeydi en son öyle hatırlıyorum yoğun bakimdami hala.internet yavaş abla yaa
Poni Bon geçmiş olsuun
eliya hayırlısı olsun inşallah canım
@CurukElma gaspı eksikti bir de adamın çek al kız telefonu elindenbiz sensiz duramayız
buseb busişim noldu sana böyle yaa
Mefkurem abla dikkat et iyileş iyice teşekkür ederim özet içinde bende o kadar tuttum tuttum falan bugün batırdım ama toparlayacağım yine bende hasta oldum ondan oldu galiba biraz da .. annemde hala aynı ona canım sıkılıyor
nickini hatırlayamadıklarım var kusura bakmayın kızlar
baharcım yeni tartı candır dikkat et ufaklığa
Dilekcim kellogs bitse de yulaf alsan artık ne kadar kaldı ki
Elifcim sende benim gibi olma sakın devam et sıkı tutmaya
Afiyet olsun canım menun güzel. Mücver yemişsin yine az yağda kızarmış okudum fırında da güzel oluyor tavsiye ederim.sabah 08.00
30 gr kıtır uno tahıllı
1 dilim süzme keçi peyniri
5 zeytin
domates ve salatalık
1 tk şekersiz kızılcık marmelatı
şekersiz çay
öğlen 12.10
6 tane mücver
yarım kase yoğurt
domates ve salatalık
ara 16.00
2,5 mandalina
akşam 19.15
etli türlü yemeği
salata
yarım dilim ekmek
ara 20.30
2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2,5 lt su
özel olarak spor yapamadım ama gün içinde çok hareketliydim.
hanfendi ben geldim sen kaçtın çabuk dön hafiflemis olarak. Özlendin.yakalandim hihi
Ozledim valla bi bakim dedim bensiz ne yapiyolar diye
Tikinmiyom abla be zati 800 gram artidayim onu eritmeye calisiyorum sizler napiyosunuz yeni canlar gelmis
protein tok tutuyor iyi yapıyorsun. Kefir demişken tatile giderken dondurmustum kefir leri yapim bende ya ohh mis.gün içinde kefir içmem veya yoğurt yemem iyi oluyor. tokluk hissi veriyor.
Afiyet olsun canım. Suyun az olmuş bugün. Soğan pate nedir patates olarak yorumladım ben :)Menüm
07.00
1 havuç
1 neskafe
1 kk peynir
1 d ekmek
17.40
1 yumurtalı mantar
1 kase yoğurt
Tere
Su 1.5
Spor
tek çocuk yeter aman bu devirde 2 çocuk çok 1 tane olsun hayat kalitesi güzel olsun iyi yetiştireyim gibi saçma sapan aptalca fikirlere kapıldım yaş 30 olunca manyakmiyim lan ben dedim çocuk bu çocuk bir mucize ve senin onlara bakma imkanın var en iyi şekilde hemde diyerek çalışmalara başladım 2 düşük yaptim sonra Rabbim nasip etti de oldu. Gençken yani 25 yaş gibi zamanlarıMDA yapmadigim için çok pişmanım keşke geri dönebilsem suan 3. Yu yapardım. Sakın tek çocuk deme o kadar çok varki çevremde hepsi yapayalnızkardes candir can.
canım 3 yıl oldu sanırım note3 kullanıyorum memnunum eşim de var 6s benimki kadar hemen hemen ama ben bu iphone sevdasıni çözemedim ne gerek var sevmiyorum ben iphone lari.
Selamlsrrrr fıstıklar Yada fıstık olmak için çabalayanlar
Bugün çocuk geldi
O gelmeden Evi süpürüp sildim
Emeklediği için içim Rahat etmiyor
Bşraz önce gittiler bende kayvemi yapıp geldim geçmşşi okudum
Okumaz olaydım
buseb kız buse Ben ne diyim Sana, anacım cumaya kaç gün kalmış Sen daha kaçamaktan bahsediyon
Boyle giderse inan Sana küsecem
@nanekekik Bahar Ben senin emzirdiğini bilmiyodum cnm oğlun ne kadarloktı hatırlamıyorum
Desene bizden daha avantajlısın
@elifvecebir elifim hiç canını sıkms tatlım
Sadece yarın spor yapma
Aslında Lapa kesin işe yarar ama dayanabilirmisin bilmem tabi bide yiyebilecenmi
Benim tlf da büyük ekran
O yüzden buraya hep telden giriyom küçüklerde okuyup yazması daha zor oluyor
Ayy mefkusum senden bunları duymak acayip sevindirdi beni havalarda uçuyorum suan. Benimkilere bugün kahvaltı hazırlıyorum grip fena vurdu beni dedim böyle boş boş olmaz pişi yaptım attım ağzıma bi tane kokunca cignedim cignedim kızdım kendime geri çıkardım ne gerek var dedim bütün gün patates yoğurt ye dön Boz çok saçma olucak ti. Yani mefkusum kaçamak yapmadım. Bu patates yoğurt hakkında ne düşünüyorsun merak ettim.
3 yaş kreş için küçük bi yaş değil oyun çağına gelmiş se
kız cadı yemedim eve geldim haşlanmış sebzeyle salata yiyorum
bizim burda pek diyet ürünleri gitmiyor o yüzden yulaf dı kelogs du:) ben kendim için alıyorum elimde yulaf yok yarın alacam
Buse sende benim gibi ortamı gorunce cozutuyon kimseyle gorusmeme gibi bir durum olmayacağına göre mecbur frenliycez bu son olsun canım hadi artık ama
Somuruyo abla beni 24ayi dolsub rüyasında görür memeleri
yok canım 24ay dolunca sütten kesecegim canına okuyor
Canım eşinin tekrar batırma ihtimali ne birde maddi sıkıntı yoksa biraz daha büyüyebilir
Kızlar geçmişi okuyamayacağm kötü bi gündü benim için kaza geçirdim 3 saat kadar önce marketin önüne dönerken küt motorsiklet çarptı kavşaktaki kazaya bakarken farketmemiş elim ayağım boşaldı ambulansı aradm iyi dediler adamı hastaneye gitmeye ikna edemedim çok korktm ya başım zonkluyo hala
ahh ben Kıyamam kuzuma annesi ama cok tatlidir ki o sut ona. bende 22 ay emzirdim küçüğü ameliyat olmam gerekti bıraktirdim yoksa daha verirdim :)))))
Valla bilmiyorum ne yapar yine girer mi borsa ya benim parayla :) buyuk oglanin bayram harcliklariyla hisse almis bide benden gizli yakaladim :))) adam tam bir finansci maaşım yatınca maaşın yattı diye telf. Ediyordu :))))) isterse ver diye itiraz edemem bizde ayrı gayri yoktur zaten. Maddi sıkıntım yok şükür o yüzden arada kaldım evde de kal kal nereye kadar degisiklik arıyor insan ama kendi zevkim için çocuğumun kreş lerde büyümesine de gönlüm razi değil benimkide birsey demiyor bana bıraktı.
Kız buse sus. Cısları yemediğim halde artıdayım. Sinirim bozuk. Ağlayacağım .
Ben de anlamadım rakibem. Şoklardayım. Herhslde durdu benim kilo. Bir atraksiyon yspmam lazım kırmak için.
Lapa yspacağım canım yarın.
Note kullsnıyorum. Ćok memnunum. Ekranı büyük. Ama tek elle kontrolü zor. İnternet için süper.
Çocuklar ben bir eğitimciyim ve tek çocuk çok zor. Artık çocuklar cok uysnık. Bir tek olunca istedikleri gibi borusunu öttürüyorlar. Hatta bir tanesine kızdım ödev yapmamış diye. Aileni arıyacağım dedi. Arayın bana bir şey demiuorlar ki. Bir kere intahar numarası yaptım artık gıklarını çıkaramıyorlar bana dedi. Ağzım açık kaldı. Ben tekim hocam diyor.
Bugün ku menum :))
Saat 7
1 hurma
1 bardak sıcak su
Saat 10
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Saat 15
2 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Saat 17:30
1 bardak yoğurt
Spor şimdi çıkıyorum.
Su 2.5 litre 3 u geçer yatana kadar.
Acıkırsam sanırım acikicam :)) süt içerim nescafe li çünkü tok tutuyor beni. Yok anam böyle beslenme işi bana göre değil psikolojim bozuldu resmen :))))
Carşamba menü
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 pişmiş donates
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara 11.30
Orta boy 1 elma
Öğlen 14.00
3 yk menemen
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk yoğurt
2.5 litre su
40 dk yürüyüs
10:30 bir elma
5,6 közlenmiş biber
Biraz peynir
1 dilim tb ekmek
domates, yeşillik
1tk peynirli ceviz ezmesi
14:00 elma 5,6kuruyemiş attım ağzıma
16.30 salata, yoğurtlu haşlanmış kabak, karnabahar 3,4 kaşık ezme
20:00 3,4 kaşık ezme
yeşillik
1kase mercimek çorbası
4 köfte yağsız tavada
yarım kase yoğurt
Ara türk kahvesi içerim
3lt su bir bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş yapıcam birazdan
buseb note 5 çok güzel ama tek elle gerçktn kullanılamıyo
internet yavaş abla yaa
Poni Bon geçmiş olsuun
eliya hayırlısı olsun inşallah canım
@CurukElma gaspı eksikti bir de adamın çek al kız telefonu elindenbiz sensiz duramayız
buseb busişim noldu sana böyle yaa
Mefkurem abla dikkat et iyileş iyice teşekkür ederim özet içinde bende o kadar tuttum tuttum falan bugün batırdım ama toparlayacağım yine bende hasta oldum ondan oldu galiba biraz da .. annemde hala aynı ona canım sıkılıyor
nickini hatırlayamadıklarım var kusura bakmayın kızlar
baharcım yeni tartı candır dikkat et ufaklığa
Dilekcim kellogs bitse de yulaf alsan artık ne kadar kaldı ki
Elifcim sende benim gibi olma sakın devam et sıkı tutmaya
sabah 08.00
30 gr kıtır uno tahıllı
1 dilim süzme keçi peyniri
5 zeytin
domates ve salatalık
1 tk şekersiz kızılcık marmelatı
şekersiz çay
öğlen 12.10
6 tane mücver
yarım kase yoğurt
domates ve salatalık
ara 16.00
2,5 mandalina
akşam 19.15
etli türlü yemeği
salata
yarım dilim ekmek
ara 20.30
2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2,5 lt su
özel olarak spor yapamadım ama gün içinde çok hareketliydim.
yakalandim hihi
Ozledim valla bi bakim dedim bensiz ne yapiyolar diye
Tikinmiyom abla be zati 800 gram artidayim onu eritmeye calisiyorum sizler napiyosunuz yeni canlar gelmis
-1.5 yaklaştm ama yarın altın vuruş yapmam lazımkaza beni çok etkiledi spor filan hakgetire bugün
Menüm
07.00
1 havuç
1 neskafe
1 kk peynir
1 d ekmek
17.40
1 yumurtalı mantar
1 kase yoğurt
Tere
Su 1.5
Spor
Oh be içim rahatladı bende acaba söyliyemediğin bi işmi yapıyon dediydim ama o da gündüz olmaz
Işimiz şaka tabiki de tatlım şartlarını bilşrsek ona Göre yorum yapabiliriz
Tatlım bak Ben buranın aşkından Kilo verip verip geri geliyom hatte hiç gşdemedim benden başka mezun olupta burayı bırakmayan yok
inşallah cısslarla gelmiyon güzellik
30 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus. 1 saat market alışverişin de yurudum. 1 bardak ta süt içtim. Yarın protein günü yapıcam sebzeden vazgeçtim canım tavuk istiy :))))
valla Allah nasip eder de zayıflarsam yine de ziyarete gelirim. ama tabi kilom sabit kalmak şartıyla
yok canım hazır almıyorum kefiri. kendim mayalıyorum günlük sütle. güzel oluyor.
osmanlı kahvesinin tadını ben çok beğendim. ama akıllandım hemen etiketini okuyorum. bir markada şeker yakaladımayrıca yine şekersiz menengiç kahvesi var. bak onu da tavsiye ederim. o da çok güzel
patetesin üstüne sebze yapamiycam sanırım proteine karar verdim. Doğru anlamisız adam carpmis.
inşallah bişey yoktur keşke gitseymis dr a.
yani vericez tabi eninde sonunda gelişimi için. Biz beraber boyama yapıyoruz oyun oynuyoruz komsumun kızı anaokulu öğretmeni oda getiriyor hergün ödevini getirdim diyor yagiz da bi heyecanlı yapiyoruz dosyaliyoruz birde ben ilk mezun olduğumda okuldan vekil anaokulu öğretmenliği yaptım birseyler kaptım orda da :)))
Yok canım ya 5 te 5 yapamam bugün ölüm gibiydi benim için Patates ve yogurt iyyy bir daha asla.
Aynen duruma göre veririm bakalım istemesi de önemli. Ayy sorma patates yemem artık. :))))
beğendim menunu afiyet oksun canım.
Afiyet olsun canım menun güzel akşam biraz gec kalmış saat olarak dikkat etmedim o saatlerde mi yiyorsun hep işten dolayi.
Amin canim. Nasıl bir hastane canim o, net bi bilgi alamiyormusunuz annen kendindeydi en son öyle hatırlıyorum yoğun bakimdami hala.
Afiyet olsun canım menun güzel. Mücver yemişsin yine az yağda kızarmış okudum fırında da güzel oluyor tavsiye ederim.
hanfendi ben geldim sen kaçtın çabuk dön hafiflemis olarak. Özlendin.
protein tok tutuyor iyi yapıyorsun. Kefir demişken tatile giderken dondurmustum kefir leri yapim bende ya ohh mis.
Afiyet olsun canım. Suyun az olmuş bugün. Soğan pate nedir patates olarak yorumladım ben :)
eşimde oyle iphone culardan vazgeçmiyor. Yap kız valla inşallah paran çok olurda 4 lerin. Bende ücliyim diyorum da bel ağrılarım geliyor aklıma aniden vazgeciyorum.valla ben de durumum olursa tek cocuk istemiyorum 2 çocuk istiyorum çok zengin olsam 4 tane yapardım :)
6s im vardı sattım canım plus model istiyorum burda rahat etmek istiyorum büyük ekran olursa laptopu da hiç açmam rahat ederim yaa sanırım plus alcam. ben iphone 3 ten beri iphone kullanıyorum. bağımlılık yapıyor kullananda bence kim varsa çevremde kullanan bırakamadı
küsme ablam eksi çıkcam inş tek gayem o sabah tartıda gördüğüm rakamı söylesem gerçi beni paralarsın ama söylemem yarın da güzel menü yapcam
ben de burda rahat etmek istiyorum büyük ekran olursa laptopu da hiç açmam rahat ederim yaa sanırım plus alcam büyük olsun
ay çiğneyip çıkarmışhiç çiğnemesen daha iyiydi ama çiğneyip çıkarabilmek de büyük irade tebrikss
gözüme girdin kız dilekhelal sana bak isteyince nasıl yapıyorsun
aynen cozuttum ya kuzenler bir de ooff cips kola oof
2 yaşından sonra dinimiz emzirmeyin diyor canım bence de bıraktır zaten sütten alacağını şimdi bile almıştır o
ponim çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım yaa
canım bence bu durumda sen çalışma sonra çocuk büyüyünce onunla geçirmediğin zamanın pişmanlığını yaşarsın bir de ilk 5 yıl çok önemli karakteri açısından bence sen büyüt evladını madem maddi olarak da rahatsınız. nasıl olsa cocuk biraz daha büyüyünce yine sahalar senin
meto duraklamaya girmiş olabilir ortimolsun senin canın sağ olsun nasılsa vericeksin. ben de artıdayım ama benimkinin nedeni belli cıslar ben de bugün pro günü yaptım. yarın da bi şeyler yapıp eksi çıkmak derdindeyim
ben de büyük ekran tel alıcam buraya laptoptan girmek istemiyorum rahat rahat telden takılmak istiyorum valla. tutması zor ama napalım olsun o kadar
kızlar menülerinizi beğendim bombe gibisiniz helal utandım valla eski kaçamaklarımdan
ben de büyük ekran tel alıcam buraya laptoptan girmek istemiyorum rahat rahat telden takılmak istiyorum valla. tutması zor ama napalım olsun o kadar
azıttım işte anam şimdide toparlamaya çalışıyom cuma geldi çattı
annen de sağlığına kavuşcak inş. mefkuşum doğru demiş sizin doktorlar tırt mı ne ya??
sakızcım az yağlı bile olsa yeme bence sen ücver bir de az değil anam 6 tane demişsin
su güzel spor da olsa daha iyiymiş ama hareketli olması da bir şey ben bütün gün oturuyom sayılır tv karşısındaevde 1+1 olunca işi de az oluyor büyüklere göre.
kızz 200 gr daha koy etti 1 kg aman dikkat haaa sinsi sinsi yerleşir bu kilolar mervem. özledik seni yaa valla yokluğun belli
vay beee bombesin bombeeeeeeeee
suyu biraz arttır canım menü güzel bayılırım mantarlı yumurtaya ooff canım çekti valla
spor da nazarlık olsun
abla kendini yalnız sanma ben de 20 kg verdim mezun oldum 3 yıl önce bak şimdi yine burdayım
merak etme abla menüm bombee cıs yokkk
BOMBEEEEEEEEEEEEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?