- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.621
bütün yoğunluk yemekli organizasyonlara ragmen diyetinden ödün vermiyorsun ne diyim saygıyla eğiliyorum karşındaBenim menüm
Bugün dolu dolu oldu
7.30 __1 tabak karnıbahar kısırı
10.00__2 k.incir 2 ceviz
16.00__1 hurma
2-3 kş et kavurma, salata (mevlütte)
19.30 __2 kş. Y.fasülye, 3 kş. brokoli salatası, 1 dil.fırında pırasa, salata
Su 2 lt
ayy ne sanslisiniz bizim burda hic tere yokTere hep alıyorum pazardan 2 demet 3 demet her sabah yiyorum yani. Mart in 27 si gibiydi sanki ama 2 ayı saymıyorum agustos eylül izinden dolayi :)))
simdi araniz nasilIlk zamanlarım geldi aklıma ne çekinirdim bende hiç unutmam sevmediğim halde kv domates çorbası yapmış ilk defa orda yemiştim sevmiyorum diyemedim, ne heycanlanırdım hey gidi günler hey :)
aynen bende sevmem ama yerimbenimde fiks menum dur kahvaltı da tere, roka nane dereotu maydonoz yerim çok sevdiğim den değil faydası olur diye:)
insallah güzel seyler söylerderi yiyemem zaten ablam yarın tartılıcam kaçamaklar ama sporls geçti iki günüm tartı ne diyecek bakalım
abla valla hastalıktan oldu ya 2 gündür perişan oldum resmenşu anda aç olduğıma göre demekki az yemişm tatlım
ayy ben bu açlığa alışamadım yaa
sana çoğalt dedikçe iyice azaldı menülerin cnm nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum
Acaba ishal olduğun içinmi sancın oldu
Ee niye 4 kaysı yedinki
şu çekirdeği gormesem fena değil canım afiyet olsunyazmadım abla ya düzensiz oldu diye dur yazayım hemen
kahvaltı 11.00 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates, yeşillik
5,6dilimlisucuklu omlet 1yumurta ilen
1t.k bal
1:00 türk kahvesi
3:00 çay 2avuç çekirdek
7:00 4köftw tavuk mangal 3,4parça ayran salata
10,30 sütlü türk kahvesi 1 incir
40dakika tempolu yürüyüş, 2,5lt su 2bardak kiraz saplı yeşil çay
Valla helal sana elifimm ya ben yapamam ugrasamam açıkçası200 kg anca yetiyor kız bütün kış acuka yap ekmege sur yemeğe kat anca yani baby bide annemle bolusuyoruz :))))
Anneler her zaman çok bilir ayy ben nasıl kaynana olcam acep :)))) ama ordu Lular iyidir ha tanıdıkları hep iyi insanlar.
Afiyet olsun canım az olmuş yaannem soğuk suya bal kâtip için diyor ishal olunca bide ilik suya nişasta kat iç anında görüntü :))))
Sağol canım valla bende bilemedim niye boyle oldum yainanmıyorum resmen aç gezmişsin rakibim. geçmiş olsun üşüttün herhalde
Iyi geceler canimİyi geceler canlar ben yatıyore sabah eşim okula kursa gidicek erken kalkMAM lazım. Opuldunuz.
Iyi geceler ortim :)Bende yatıyım İyi geceler
mevlütte dolu tabagi geri cevirip sadece et salata istedim o tabakta gözüm kalmadi desem yalan olurbütün yoğunluk yemekli organizasyonlara ragmen diyetinden ödün vermiyorsun ne diyim saygıyla eğiliyorum karşında
Gecmis olsun cnm yaa su menülerin bi düzene girseydi iyice vücut zayif düsecekvalla hastalıktan oldu ya 2 gündür perişan oldum resmen
Acayip tatlı istedi canım abla bende abur cubur yerine azıcık kayısı yeyim d
Tmm kız dönmüyorm dövmekız hepsini mi yiyorsun içinden seciyormusun anlamadım
tebrikler Ponicim ama hemen salmissin geri menunde kaçamaklar vardı
mervemm gelmisss kaçırdım yaa
Kız konuşmuştuk ya degistiricem diye ancak değiştirdim
Dön bi an önce kuzum ya özledim seni
Ohh ne guzel arada bizde toplaniriz annemlerde barbekü var evde mangal yaparız her toplandigimizda
Kız elif 200 kg neee ben daha 1 kilo yapmaya useniyorumvalla helal olsun sana
Ecem kuzum zamana ihtiyacın var. Her zaman ozleyeceksin ama acin hafifleyecek. Güzel zamanlarinizi düşün dua et bolbol. Bi evladin anne babasina yapabilecegi en güzel şey dua canım
O neki abla
Kizz hemen geri kacamaklara dönme sopalarim seni
abla aynı şeyleri hepimiz yaşadık. ama pes etmezsek hepimiz istediğimiz fiziğe kavusucaz :)
alacağın son kısa buyuk beden kıyafet diye düşün bu motive eder seni
Afiyet olsun elifcim menun güzel
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Hadi ins canim :)
abla hiç olmamışafiyet olsun
ne çok geziyon kız senn
offf buseee sopalayacam seniii olmamış kuzu
22 mi ben 3 4 yatıyorum abla sabahlar olmasın
Erdemdeydi tel bugün busem ancak geldim
Güzel menü Bahar cim afiyet olsun
Umarım çok iyi anşırsınız mefkuşumAile yoktu cnm tek kız. biraz zaman geçsin o zaman çağırırız aileyi
Gelince hemen mutfağa yardım etmek istedi zaten herşey hazırdı. Servisi ben yapayım falan dedi
Tabi ben yaptırmadım
Sonra kızlar sofrayı topladı beraber
Çayları kalktı döktü
Bize karşı çok konuşkan değildi daha tam tanımadığı için çekiniyor olabilir
Şöyle iyi gibi
Babası ordu lu annesi izmitliymiş
Ben babasını daha çok beğendim. Içten sıcak kanlı babacan biri. Iyi niyetli olduğu yüzünden belli
Annesi birazdaha bilmiş geldi bana
Yinede içlerine girmeyince tam bilinmez
Zaman gösterecek herşeyi
ablam bi şu hastalığı atlatayim düzene sokucamGecmis olsun cnm yaa su menülerin bi düzene girseydi iyice vücut zayif düsecek
heh tamam şimdi olduTmm kız dönmüyorm dövmelisteden birtane seçiyorum sabah ve akşam için
günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın ablacimGünaydinnnn mutlu saglikli ve huzurlu pazarlar
Dikkatli olmamiz gereken bi gün bakalim kimler galip gelecek
Pazartesiye eksiyle baslamak büyük avantaj ona göre
bugün nasilsin cnm gectimi birazablam bi şu hastalığı atlatayim düzene sokucam
heh tamam şimdi oldu
Anladım canım
günaydın canım
Günaydın ablacim
hadi inşallah babygünaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah benim için öyle olacak yarında eksiyle uyanıcam
kurıfasulye bugun biter inşallah şişkinlik yapıyor buda artı olarak yansır tartıyaevet kızlar sabah iki yumurta buyuklugunde ev pogacısı yedimgün içinde telafi etmem lazım
öğlen salata kurufasulye(bitmedi hala)
akşam salata kereviz dogru olur mu aradada yogurt yiyecegim yatarkende maydonoz suyu içecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?