Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bütün yoğunluk yemekli organizasyonlara ragmen diyetinden ödün vermiyorsun ne diyim saygıyla eğiliyorum karşında

Tere hep alıyorum pazardan 2 demet 3 demet her sabah yiyorum yani. Mart in 27 si gibiydi sanki ama 2 ayı saymıyorum agustos eylül izinden dolayi :)))
ayy ne sanslisiniz bizim burda hic tere yok

Ilk zamanlarım geldi aklıma ne çekinirdim bende hiç unutmam sevmediğim halde kv domates çorbası yapmış ilk defa orda yemiştim sevmiyorum diyemedim, ne heycanlanırdım hey gidi günler hey :)
simdi araniz nasil

benimde fiks menum dur kahvaltı da tere, roka nane dereotu maydonoz yerim çok sevdiğim den değil faydası olur diye:)
aynen bende sevmem ama yerim

deri yiyemem zaten ablam yarın tartılıcam kaçamaklar ama sporls geçti iki günüm tartı ne diyecek bakalım
insallah güzel seyler söyler

abla valla hastalıktan oldu ya 2 gündür perişan oldum resmen
Acayip tatlı istedi canım abla bende abur cubur yerine azıcık kayısı yeyim dedim
şu çekirdeği gormesem fena değil canım afiyet olsun
Valla helal sana elifimm ya ben yapamam ugrasamam açıkçası
Ay sabah yapayım hemen ins iyi gelir
inanmıyorum resmen aç gezmişsin rakibim. geçmiş olsun üşüttün herhalde
Sağol canım valla bende bilemedim niye boyle oldum ya
İyi geceler canlar ben yatıyore sabah eşim okula kursa gidicek erken kalkMAM lazım. Opuldunuz.
Iyi geceler canim
Bende yatıyım İyi geceler
Iyi geceler ortim :)

bütün yoğunluk yemekli organizasyonlara ragmen diyetinden ödün vermiyorsun ne diyim saygıyla eğiliyorum karşında
mevlütte dolu tabagi geri cevirip sadece et salata istedim o tabakta gözüm kalmadi desem yalan olur
Evdede baska seylerde vardi ama sonra pisman olmaktansa hic yememek daha iyi

Tmm kız dönmüyorm dövme listeden birtane seçiyorum sabah ve akşam için

Umarım çok iyi anşırsınız mefkuşum

Günaydinnnn mutlu saglikli ve huzurlu pazarlar
Dikkatli olmamiz gereken bi gün bakalim kimler galip gelecek
Pazartesiye eksiyle baslamak büyük avantaj ona göre

Gecmis olsun cnm yaa su menülerin bi düzene girseydi iyice vücut zayif düsecek
ablam bi şu hastalığı atlatayim düzene sokucam
Tmm kız dönmüyorm dövme listeden birtane seçiyorum sabah ve akşam için
heh tamam şimdi oldu
Anladım canım
Günaydın herkese
günaydın canım
Günaydinnnn mutlu saglikli ve huzurlu pazarlar
Dikkatli olmamiz gereken bi gün bakalim kimler galip gelecek
Pazartesiye eksiyle baslamak büyük avantaj ona göre
Günaydın ablacim

sabah 9 dan beri begend,m alıntı yaptım ıkı kere uçtu sonunda pc ye geçtim oglumu uyutup
CurukElma hilalim geçmiş olsun kayısılarda artırmıştır ishalini ılık suda nişastayı aç birazcık şeker atıp iç canım inan kesecektik çok aşırıysa bugun drda gidemem derken eşine söyle eczaneden reflor alsın hem ishalini hemde mideni düzenler probiyotiktir
Mefkurem ay soracagım soracagım bu nicki nerden buldun gelin adayıylada yemek yenmiş allah utandırmasın her yörenin iyisi kötüsü var allah iyilerle allah korkusu olanlarla karşılaştırsın . Abla benin kalabalık ama hepsinden az az en doğrusu o valla evet sebzeler yerken agız dolusu oluyor şişiriyor ama iş bitince hopp eriyip gidiyor
@seng la ileha illah çekilecekti 60 tane çektim de ne zamana kadar daha zamanı var mı devam edecegim hazır regl olmadım
Fitt_anne dilek çekirdek dışında bi kaçamagın olmamış tebrikler ama menümüm çok çok kötü düzensizde olsa yazıyoruz canım
eliya sevgili rakibem nasılsın ben çok fena birşey yaptım sabah iki yumurta buyuklgunde ev pogacası yedim
unuttugum alıntılar affola

evet kızlar sabah iki yumurta buyuklugunde ev pogacısı yedim gün içinde telafi etmem lazım
öğlen salata kurufasulye(bitmedi hala)
akşam salata kereviz dogru olur mu aradada yogurt yiyecegim yatarkende maydonoz suyu içecegim

kurıfasulye bugun biter inşallah şişkinlik yapıyor buda artı olarak yansır tartıya
kereviz bende çok severim gayet guzel canım bitki çaylarıylada desteklesen daha iyi olur

birde amma tere muhabbeti dönmüş tere acı geliyor bana ama roka tercihim hafta 3-4 gün yiyorum
birde size bir sır verecegim hadi yaklaşın
sabah 1çk zencefil yada 1 tırnak boyu zencefil limon ılık suda 10dk demlenip içilince yag yakıyormuş ablamın yeni diyet listesinde varmış
benim diyetisyen yine yalan oldu oglumu bırakıp gidemiyorum oglumla gidincede hastaneyi birbirine katıyor belime baglıycam bu cocugu sonunda
haftaya pazar sınav var ve ben şimdiden kara kara düşünüyorum bu 2 saat teyzesinde nasıl duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…