- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.641
sorma canım benim kilo almayan kas yıgını kocam(bady çalışmıyor ama genetikkurıfasulye bugun biter inşallah şişkinlik yapıyor buda artı olarak yansır tartıya
kereviz bende çok severim gayet guzel canım bitki çaylarıylada desteklesen daha iyi olur
evet kızlar sabah iki yumurta buyuklugunde ev pogacısı yedimgün içinde telafi etmem lazım
öğlen salata kurufasulye(bitmedi hala)
akşam salata kereviz dogru olur mu aradada yogurt yiyecegim yatarkende maydonoz suyu içecegim
günaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah benim için öyle olacak yarında eksiyle uyanıcam
sorma canım benim kilo almayan kas yıgını kocam(bady çalışmıyor ama genetikçay taşımış eregnlikte hep ondan galiba )hiç boş durmuyor 1 haftadır pogaça diye dolaşıyor yaptım sıcak sıcak yedim ya
hisbiküs aldım dün ilk defa denedim tadı çok hoş ve acayip birşey tuttum bunu
bugun suyuda artırırsam ınşallah
ablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablamayy ne sanslisiniz bizim burda hic tere yok
simdi araniz nasil
aynen bende sevmem ama yerim
insallah güzel seyler söyler
Sağ ol canımAhhh bu anneler. Hep yedirme derdinde.
Sma olsun iyi toparlsmışsın canım. Hafi pazar fulll dikkat. Pazartesi eksi inşallah.
Kız o nasıl yürüyüş. Ama menü kötü. Canım yememizi düzenlemessek boßuna kürek çekmiş oluyoruz. Amannn dikkst et bu da morslini bozar.
Akşam olmamış busem.
Spor olayı kuryarmıştır inşallah.
Canım baßın saolsun. Rabbim anneciğinin mekanınî cennet eylesin.
Teşekkürler busecim.
Bu hafta.
Bir 40 da benden bantta. Süpef oluyor yürüyünce. Çok huzutlu oluyorum.
Beğendim canım spot da menü dr güzel.
Karadenizli gelin iş yapar ya şanslısın ablaAile yoktu cnm tek kız. biraz zaman geçsin o zaman çağırırız aileyi
Gelince hemen mutfağa yardım etmek istedi zaten herşey hazırdı. Servisi ben yapayım falan dedi
Tabi ben yaptırmadım
Sonra kızlar sofrayı topladı beraber
Çayları kalktı döktü
Bize karşı çok konuşkan değildi daha tam tanımadığı için çekiniyor olabilir
Şöyle iyi gibi
Babası ordu lu annesi izmitliymiş
Ben babasını daha çok beğendim. Içten sıcak kanlı babacan biri. Iyi niyetli olduğu yüzünden belli
Annesi birazdaha bilmiş geldi bana
Yinede içlerine girmeyince tam bilinmez
Zaman gösterecek herşeyi
Bana bitti dediler di sağ ol Allah razı olsunsabah 9 dan beri begend,m alıntı yaptım ıkı kere uçtusonunda pc ye geçtim oglumu uyutup
@CurukElma hilalim geçmiş olsun kayısılarda artırmıştır ishalini ılık suda nişastayı aç birazcık şeker atıp iç canım inan kesecektik çok aşırıysa bugun drda gidemem derken eşine söyle eczaneden reflor alsın hem ishalini hemde mideni düzenler probiyotiktir
Mefkurem ay soracagım soracagım bu nicki nerden buldun gelin adayıylada yemek yenmiş allah utandırmasın her yörenin iyisi kötüsü var allah iyilerle allah korkusu olanlarla karşılaştırsın . Abla benin kalabalık ama hepsinden az az en doğrusu o valla evet sebzeler yerken agız dolusu oluyor şişiriyor ama iş bitince hopp eriyip gidiyor
ballikayfe la ileha illah çekilecekti 60 tane çektim de ne zamana kadar daha zamanı var mı devam edecegim hazır regl olmadım
Fitt_anne dilek çekirdek dışında bi kaçamagın olmamış tebrikler ama menümüm çok çok kötü düzensizde olsa yazıyoruz canım
@eliya sevgili rakibem nasılsın ben çok fena birşey yaptımsabah iki yumurta buyuklgunde ev pogacası yedim
unuttugum alıntılar affola
Heelal olsun ama bende yaşayamam diyenlerdenim. Merhamet yok ve kaynanalık yapar elinden gelse ezecek o durumda fırsatını kaçırmaz iyi biri olsa yaşardm ama değilablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablam
çevremdekş bazı insanlar senin hayatında zor kv sorumluğu dükkan çocuklar ama ben memnunum şükrediyorum kv yaşamanın artı yönleri eksi yönlerinden okadar fazlasi onun dualarıyla ayaktayız belki,çocuklarım merhameti yaşayarak öğreniyorlar babaannenin damlasından oğlum sorumlu mesela :) ve en önemlisi eşim çok şükür bana saygı duyan yaptıklarımı takdir eden sevdiğini hissettiren bi eşim var anası için çoktur Allah razı olsun senden, sen olmasan nasıl kalkardım bu zamanların altından demiştir hastalandığo dönemler.. ne çok yazdım :))
Nickimi beğenmedinmi tatlıcımsabah 9 dan beri begend,m alıntı yaptım ıkı kere uçtusonunda pc ye geçtim oglumu uyutup
@CurukElma hilalim geçmiş olsun kayısılarda artırmıştır ishalini ılık suda nişastayı aç birazcık şeker atıp iç canım inan kesecektik çok aşırıysa bugun drda gidemem derken eşine söyle eczaneden reflor alsın hem ishalini hemde mideni düzenler probiyotiktir
Mefkurem ay soracagım soracagım bu nicki nerden buldun gelin adayıylada yemek yenmiş allah utandırmasın her yörenin iyisi kötüsü var allah iyilerle allah korkusu olanlarla karşılaştırsın . Abla benin kalabalık ama hepsinden az az en doğrusu o valla evet sebzeler yerken agız dolusu oluyor şişiriyor ama iş bitince hopp eriyip gidiyor
ballikayfe la ileha illah çekilecekti 60 tane çektim de ne zamana kadar daha zamanı var mı devam edecegim hazır regl olmadım
Fitt_anne dilek çekirdek dışında bi kaçamagın olmamış tebrikler ama menümüm çok çok kötü düzensizde olsa yazıyoruz canım
@eliya sevgili rakibem nasılsın ben çok fena birşey yaptımsabah iki yumurta buyuklgunde ev pogacası yedim
unuttugum alıntılar affola
eğer dün kurufasülye yediysen bugün yemesen iyi olur cnmevet kızlar sabah iki yumurta buyuklugunde ev pogacısı yedimgün içinde telafi etmem lazım
öğlen salata kurufasulye(bitmedi hala)
akşam salata kereviz dogru olur mu aradada yogurt yiyecegim yatarkende maydonoz suyu içecegim
sen ne güzel eksi çıkmışın tatlım bende kaçamak yok ama artıdayımgünaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah benim için öyle olacak yarında eksiyle uyanıcam
tere yağ yakmak için çok faydalı cnmbirde amma tere muhabbeti dönmüş tere acı geliyor bana ama roka tercihim hafta 3-4 gün yiyorum
birde size bir sır verecegim hadi yaklaşın
sabah 1çk zencefil yada 1 tırnak boyu zencefil limon ılık suda 10dk demlenip içilince yag yakıyormuş ablamın yeni diyet listesinde varmış
benim diyetisyen yine yalan oldu oglumu bırakıp gidemiyorum oglumla gidincedehastaneyi birbirine katıyor belime baglıycam bu cocugu sonunda
haftaya pazar sınav var ve ben şimdiden kara kara düşünüyorum bu 2 saat teyzesinde nasıl duracak
elifim şu düğün dernek ne zaman bitiyor kızz özledik iyiceGünaydın kızlar.
Herkese musmutlu pazarlar.
Ben bu gün gene yoğunum.
Kuzenimin nikahı var.
Oradan da akşam yemek var. Gelmem geç olur. Kendinize iyi bakın
Ödem atmak için iyi cnmisbiküs ne kız ne işe yarıy
Dileğim inan okurken çok duygulandım helal olsun kuzum sana Allah kabul etsinablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablam
çevremdekş bazı insanlar senin hayatında zor kv sorumluğu dükkan çocuklar ama ben memnunum şükrediyorum kv yaşamanın artı yönleri eksi yönlerinden okadar fazlasi onun dualarıyla ayaktayız belki,çocuklarım merhameti yaşayarak öğreniyorlar babaannenin damlasından oğlum sorumlu mesela :) ve en önemlisi eşim çok şükür bana saygı duyan yaptıklarımı takdir eden sevdiğini hissettiren bi eşim var anası için çoktur Allah razı olsun senden, sen olmasan nasıl kalkardım bu zamanların altından demiştir hastalandığo dönemler.. ne çok yazdım :))
kuzum ben iş falan beklememde sadece iyi niyetli güzel kalpli olsunKaradenizli gelin iş yapar ya şanslısın abl
kızz baklavalarınmı var yoksaaaKızlar ben bir yıldır neredeyse düzenli spor yapıyorum karın kası yapmaya başlamışım eşimle farkettik bugün baya güldük
valla yürüdüm canım. ama mahvoldum. arada sadece 30 dk dinlendim.Kız o nasıl yürüyüş. Ama menü kötü. Canım yememizi düzenlemessek boßuna kürek çekmiş oluyoruz. Amannn dikkst et bu da morslini bozar.
3 haftadır tuzu eskiye göre azalttım zaten. dikkat etmek gerek. ilk etapta bir 79 u görsemcanım tuzu azaltarak işe başlayabilirsin, 70lerede en kısa zamanda inerken sorun çözülür inşallah canım
evet biliyorum tatlım. emek ve sabir lazım. bir adapte olayım olayı gerisi gelir. daha önce başardım. inşalah yeniden olacak. bir ara kahvaltıma maydanoz ve taze nane ekliyordum. bu aralar dikkat etmiyorum. üşeniyorum.sen daha işin başında böyle pes edersen olmazki güzellik
Sende biliyosun kilo vermek sabır ve disiplin işi emek olmadan sonuç elde edilmşyor
Az daha sabret bebeğim 2-3 ay sonra herşey daha farklı olacak
Yrterki bıkmadan vazgeçmeden yolumuzdan şaşmayalım
Her kaçamak bizi hedefimize geç ulaşmamımızı sağlar unutma
daha ne olsun cnm tabiki güzel
Belki kahvaltıya yeşillik vs. Ekliyebilirdin
kızlar kahvaltınıza maydonoz vs.olursa ödem için iyi olur
Güzel menü tatlım
Insan kilo verince hiç bol bişey giymek istemiyor zaten
halbuki güne ne güzel başlamışın tatlım keşke öyle devam etseydi
geldim bacım geldim
ahhh güzelim koşturmaktan arada bakamadım bile yeni boşa çıktım
1 saat yürüyüş ortalama 200 -300 kalori yakar
Gittiğim kadın sa. 12 de yatar sonra bende yatarım cnm ayrı odada o yüzden bi zorluğu yok
senin dişli olanlardan neyin eksik fıstığım hadi canlan artık
Benimde motivasyona ihtiyacım var
gynoferrosanol içinde demir folik asit ve B12 bulunan bir kapsül. benim kanda demir ve B12 oranlarım alt sınıra yakın.O neki abla
abla aynı şeyleri hepimiz yaşadık. ama pes etmezsek hepimiz istediğimiz fiziğe kavusucaz :)
alacağın son kısa buyuk beden kıyafet diye düşün bu motive eder seni
abla hiç olmamışafiyet olsun
22 mi ben 3 4 yatıyorum abla sabahlar olmasın
hayırlı olsun canım. dediğin gibi içlerine girmeyince bilinmez.Aile yoktu cnm tek kız. biraz zaman geçsin o zaman çağırırız aileyi
Gelince hemen mutfağa yardım etmek istedi zaten herşey hazırdı. Servisi ben yapayım falan dedi
Tabi ben yaptırmadım
Sonra kızlar sofrayı topladı beraber
Çayları kalktı döktü
Bize karşı çok konuşkan değildi daha tam tanımadığı için çekiniyor olabilir
Şöyle iyi gibi
Babası ordu lu annesi izmitliymiş
Ben babasını daha çok beğendim. Içten sıcak kanlı babacan biri. Iyi niyetli olduğu yüzünden belli
Annesi birazdaha bilmiş geldi bana
Yinede içlerine girmeyince tam bilinmez
Zaman gösterecek herşeyi
geçmiş olsun canım. evet menün çok az olmuş.Menum
Sabah 11:30
Kk peynir
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 14
4 tane kuru kayısı
Akşam yok sancılar devam ediyor bide ayıptır söylemesi ishal oldum
Su 2 yi gecti
Spor yok
çok güzel zayıflamışsın maşallahilk hamileligimde 100 un üstüne çıktım sonra eski kiloma dondum sayolir ki 48 kilo almistim :))) 4 yıl önce 2. Hamileligimde 90 lara çıktım doğumdan sonra baya verdim ama ye ye noldu Elif 89 kilo oldu sonra 87.7 ile buraya başladım 71 lerdeyim şimdi çok şükür. Artık sira sende ve zayıflamak isteyenler de :)
Bide ben her sabah yesillik yiyorum en azından maydanoz bugünde hem tere hem maydanoz yedim yazmayı unutuyorum bazen.
çok iyi yapmışsın canım. vallahi tebrik ettim senimevlütte dolu tabagi geri cevirip sadece et srik etalata istedim o tabakta gözüm kalmadi desem yalan olur
Evdede baska seylerde vardi ama sonra pisman olmaktansa hic yememek daha iyi
günaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah benim için öyle olacak yarında eksiyle uyanıcam
nar çiçeği canım. demliyorsun çay olarak içiyorsun. mayhoş bir tadı var. c vitamini açısından zengin.Hisbiküs ne kız ne işe yarıyor.
zordur ama takdir ettim seni. değerleri unutmamak lazım.ablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablam
Kızlar ben bir yıldır neredeyse düzenli spor yapıyorum karın kası yapmaya başlamışım eşimle farkettik bugün baya güldük
ben de artıyım şu an. çünkü balon gibi şişim. hem ptobiyotik içeceğim bugün hem de bolca yeşil çay.Ben tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
Ablaa deme öyle demekuzum ben iş falan beklememde sadece iyi niyetli güzel kalpli olsun
Siz beni uzaktan tanıyosunuz cnm kv olarak nasılım geline sormak lazımAblaa deme öyle demekiskaniyorum .. senin gibi kaynananin darısı başımıza..
Elif düğünlerden beri gelemediki cnmKızlar eliften ses çıkmadı kendime rakip arıyorum var mı benle yarışmak isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?