Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

salata olabilir

Kızlar eliften ses çıkmadı kendime rakip arıyorum var mı benle yarışmak isteyen

beni mefkuş kaptı

Aman kv sana da eliyle yedirmesin kuzum dikkat et

yazıcam şimdi neler yediğimi

kızlar o kadar alıntı yaptım ama oturumum kapandığı için bu kezde hepsi gitti ay nedir bu çektiğim yaa

Mefkurem abla seni sevmez olur muyum ya kilo vercem bak gör başarılı olcaz

CurukElma hilalim ne zaman kavuşcanki telefonuna evet döv valla beni tam dayaklığım ben ama bu hafta -500 olmam gerek en az mefkuşum için en azından

ballikayfe evet ya biz cırcır böceğini de geçtik

@elifvecebir elifim süper gidiyorsun valla bir idolum de sensin bugünki davetten de yırtacağıma eminim

kızlar unuttugum varsa affola yaa

kv kahvaltım

11.30
5 siyah zeytin
2 yk az yağlı yeşil soğanlı baharatlı patates salatası
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
yarım haşlanmış yumurta dilimlenmişti yarım eder yediğim

çok mu kötü yaa

Kızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemde listeyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz

bugün nasilsin cnm gectimi biraz
iyim biraz daha abla :)
sagol Bahar cim bugün geçti çok şükür gerek kalmadı
çok kh olur gibi geldi ćanim
günaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah benim için öyle olacak yarında eksiyle uyanıcam
ins canim
Sağol Baharcim ben deneyim ise yarar belki bende
Arada çocuğu bırak ablana annene bence canım. Benim ufaklikta durmazdi şimdi ayda bi bırakıyorum hem kafa dinliyorum :)
Günaydın kızlar.
Herkese musmutlu pazarlar.
Ben bu gün gene yoğunum.
Kuzenimin nikahı var.
Oradan da akşam yemek var. Gelmem geç olur. Kendinize iyi bakın
özledik elifim :)
hibiskus bendede var ama pek icmiyorum ama tadı çok hoş
Valla tebrik ederim canım seni çok guzel düşünüyorsun. Bende kv ile 6 ay beraber kaldim
tartıldım ve eksideyim desem:)  spor sen nelere kadirsin
Kizz gecicenmi sen beni bakimm
Kızlar ben bir yıldır neredeyse düzenli spor yapıyorum karın kası yapmaya başlamışım eşimle farkettik bugün baya güldük
Kizz bak fazla yüklenme yağlar kasa dönerse göbek gitmez sonra
Ben tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
sen cumaya halledersin abla
abla burası bağımlılık yapıyor zate
Salata yada yogurt olabilir abla

Ne ka doğru demissin... âmin

Telefon bende zaten canim evde bi telefon var bataryası yok batarya alicak ona
Hafta içi senin orda bankaya gelicem busem buluşalım istersen
Olmamış busem aksama yogurt salata çorba filan bunlarla toparla bence sakin aç bırakma kendini
Kızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemde listeyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
Kız ne yedin bakim söyle hemen

Yağa dönüşmeden çaba sarfet artıya geçme canm. Hepimizin diyetteyken yemeklere saldırdığı olmuştur mutlaka pes etmek yok haydi spora

Simit değilde açma çok yağlı oluyor canim
Yok canım neredeyse 10dk emiyor arada onlara gittiğimizde otuz n dk bırakıyorum kıyamet kopuyor herşeyi önüne koyuyorlar ama duracak mecbur bakalım
Poğaça yedim
Yağa dönüşmeden çaba sarfet artıya geçme canm. Hepimizin diyetteyken yemeklere saldırdığı olmuştur mutlaka pes etmek yok haydi spora
kendime inanmıyorum ya gerçekten siskolugu hak ediyorum

çok kötü değilde açmayı yemeseydin keşke

geçiçem kız seni yiyecem seni çıtır çıtır :)

Elhamdülillah ablam kanı bozuk merhametsiz erkekler okadar çokki, o yüzden eşim gibi adam gibi adam için anneciğiniın nazını yükünü çekmek benim için hiç zor değil valla
bekar kızlar varmı aramızda size naçizane tavsiyem anasını seven düşkün olan erkeklerden korkmayın inanın aynı hassasiyeti sizede gösterecek evladınada gösterecektir
eşim akşam eve gelir kapıda önce beni öper içeri girince anasının elini öper gurur duyuyorum onunla Rabbim bi erkek evladım var ne dayıya ne amcaya çeksin babasının izinden gitsin en büyük duamdır

Biz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Eltimin abisinin eşi sorunlu aynı evlilik bitmiş cocuk için aynı evdeler yıllardır da kimseyle gorusmuyor ben iki kere gordum bi eltimin doğumunda bide bize gelmişlerdi yeni evlendiğimde
Facebook dan daha önce bana başka hesaptan sözde eşim biriyle yemeğe çıkmış vs msjlar gönderdi biz hesabın bunun tarafından açıldığını öğrendik neyse bugün yine msjlar atmış şikayet ettiğimiz hesaptan
Aynen böyle yazmış
Heyy sişko patates gibi olmuşsun heryerin ttaşmış simdi burda olsan ne yerdim seni yazmış

Çok moralim bozuldu insanlar neden başkalarına bu kadar acimasizlar 5yilda iki kere gordugu birinin neden çizgi bu kadar ilgilendirir bunların ustunede yeyince haklisin sezen dedim haklisin şişko patatesin tekiyim

Ve doğru mu bilmiyorum yanlissa Allah affetsin hedefe inmeden bi daha cilginca yemek kontrol kaybetmek yok Kurana el bastım madem iradesinin irademi şimdi koruma gerek donusu yok

Ben tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
bende geçen hafta nohut yedim zor eksiye düştüydümm

kız bi yarım akıllının lafıyla ne moralini bozuyorsun bellikki hanımın akıl sağlığı yerinde değil
amma seni ateşlediyse hırslanmans sebeb olduysa ne güzel işte:)

kurana el basmasaydın aynı hatayı geçen sene ben yaptım şu zamanda şu kiloyu vermezsem 1ay oruç tutacam diye ulaşamadım hedefe 7gün tuttum kalanını bu kış tutacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…