- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.661
Aman kv sana da eliyle yedirmesin kuzum dikkat etkv deyim şuan. geçmişe bakıom kızçeler
- kızlar sabah kalktığımdan bu yana başım ağrıyordu. gittim ağrı kesici içtim. yarın öğlen için çorba yapacağım. yanında ekmek yememek için birşey eklemem lazım ama ne? düşüneyim.
Kızlar eliften ses çıkmadı kendime rakip arıyorum var mı benle yarışmak isteyen
Aman kv sana da eliyle yedirmesin kuzum dikkat et
iyim biraz daha abla :)bugün nasilsin cnm gectimi biraz
sagol Bahar cim bugün geçti çok şükür gerek kalmadısabah 9 dan beri begend,m alıntı yaptım ıkı kere uçtusonunda pc ye geçtim oglumu uyutup
CurukElma hilalim geçmiş olsun kayısılarda artırmıştır ishalini ılık suda nişastayı aç birazcık şeker atıp iç canım inan kesecektik çok aşırıysa bugun drda gidemem derken eşine söyle eczaneden reflor alsın hem ishalini hemde mideni düzenler probiyotiktir
Mefkurem ay soracagım soracagım bu nicki nerden buldun gelin adayıylada yemek yenmiş allah utandırmasın her yörenin iyisi kötüsü var allah iyilerle allah korkusu olanlarla karşılaştırsın . Abla benin kalabalık ama hepsinden az az en doğrusu o valla evet sebzeler yerken agız dolusu oluyor şişiriyor ama iş bitince hopp eriyip gidiyor
ballikayfe la ileha illah çekilecekti 60 tane çektim de ne zamana kadar daha zamanı var mı devam edecegim hazır regl olmadım
Fitt_anne dilek çekirdek dışında bi kaçamagın olmamış tebrikler ama menümüm çok çok kötü düzensizde olsa yazıyoruz canım
@eliya sevgili rakibem nasılsın ben çok fena birşey yaptımsabah iki yumurta buyuklgunde ev pogacası yedim
unuttugum alıntılar affola
çok kh olur gibi geldi ćanimevet kızlar sabah iki yumurta buyuklugunde ev pogacısı yedimgün içinde telafi etmem lazım
öğlen salata kurufasulye(bitmedi hala)
akşam salata kereviz dogru olur mu aradada yogurt yiyecegim yatarkende maydonoz suyu içecegim
ins canimgünaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah benim için öyle olacak yarında eksiyle uyanıcam
Sağol Baharcim ben deneyim ise yarar belki bendebirde amma tere muhabbeti dönmüş tere acı geliyor bana ama roka tercihim hafta 3-4 gün yiyorum
birde size bir sır verecegim hadi yaklaşın
sabah 1çk zencefil yada 1 tırnak boyu zencefil limon ılık suda 10dk demlenip içilince yag yakıyormuş ablamın yeni diyet listesinde varmış
benim diyetisyen yine yalan oldu oglumu bırakıp gidemiyorum oglumla gidincedehastaneyi birbirine katıyor belime baglıycam bu cocugu sonunda
haftaya pazar sınav var ve ben şimdiden kara kara düşünüyorum bu 2 saat teyzesinde nasıl duracak
özledik elifim :)Günaydın kızlar.
Herkese musmutlu pazarlar.
Ben bu gün gene yoğunum.
Kuzenimin nikahı var.
Oradan da akşam yemek var. Gelmem geç olur. Kendinize iyi bakın
hibiskus bendede var ama pek icmiyorum ama tadı çok hoşBana bir tek kurufasulye kısmı çok olurmuş gibi gelmedi. Şişlik yaparsa bilemedim.
İnsallah bende istiyorum ama akşam da yemek var. Artık yiyiyomuş gibi yspıp yemiyeceğim.
Hisbiküs ne kız ne işe yarıyor.
Valla tebrik ederim canım seni çok guzel düşünüyorsun. Bende kv ile 6 ay beraber kaldimablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablam
çevremdekş bazı insanlar senin hayatında zor kv sorumluğu dükkan çocuklar ama ben memnunum şükrediyorum kv yaşamanın artı yönleri eksi yönlerinden okadar fazlasi onun dualarıyla ayaktayız belki,çocuklarım merhameti yaşayarak öğreniyorlar babaannenin damlasından oğlum sorumlu mesela :) ve en önemlisi eşim çok şükür bana saygı duyan yaptıklarımı takdir eden sevdiğini hissettiren bi eşim var anası için çoktur Allah razı olsun senden, sen olmasan nasıl kalkardım bu zamanların altından demiştir hastalandığo dönemler.. ne çok yazdım :))
Kizz gecicenmi sen beni bakimmtartıldım ve eksideyim desem:)  spor sen nelere kadirsin
Kizz bak fazla yüklenme yağlar kasa dönerse göbek gitmez sonraKızlar ben bir yıldır neredeyse düzenli spor yapıyorum karın kası yapmaya başlamışım eşimle farkettik bugün baya güldük
sen cumaya halledersin ablaBen tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
abla burası bağımlılık yapıyor zatevalla yürüdüm canım. ama mahvoldum. arada sadece 30 dk dinlendim.
menü çok kötü biliyorum. dün bir haller oldu bana. biraz da onun etkisi var. enerjim çok düşüktü keyifsizdim. canım istedi yedim ama tatlı yok artık. uyarın beni. benim yararıma biliyorum.
3 haftadır tuzu eskiye göre azalttım zaten. dikkat etmek gerek. ilk etapta bir 79 u görsem
evet biliyorum tatlım. emek ve sabir lazım. bir adapte olayım olayı gerisi gelir. daha önce başardım. inşalah yeniden olacak. bir ara kahvaltıma maydanoz ve taze nane ekliyordum. bu aralar dikkat etmiyorum. üşeniyorum.
güne güzel başlayıp sonra yoldan çıktım zaten. kafam iyi değildi dün. o yürüyüşü de rahatlayayım diye yaptım iyi oldu ama nedense kafamı düzeltmedi. ödem de fazla olduğundan o da geriyor beni.
gynoferrosanol içinde demir folik asit ve B12 bulunan bir kapsül. benim kanda demir ve B12 oranlarım alt sınıra yakın.
o yüzden kendimi çok halsiz hissediyorum. dikkat dağınıklığı ve unutkanlık da var. azcık toparlanayım diye içiyorum.
evet pes etmemek lazım. ben de zaten hemen şu kafayı toplayayım.
valla zaten kıyafeti mecbur alacağım. kaçış yok. kuzenimin düğünü. ayrıca evde bu kiloma uyan abiye de yok.
sen de çok geç yatıyormuşsun be güzelim. ben çalıştığım için zorlayıp 23.00 veya 24.00 kadar oturuyorum ama rahatsız oluyorum. sabah gergin kalkıyorum. bana ideal 22.00. ama tabi yatamıyor insan o saatte her zaman. bir de tabi artık size takılıyorum. aklım burda oluyor
menüm kötü biliyorum canım.
hayırlı olsun canım. dediğin gibi içlerine girmeyince bilinmez.
geçmiş olsun canım. evet menün çok az olmuş.
çok güzel zayıflamışsın maşallahevet sıra ben de mesela
çok iyi yapmışsın canım. vallahi tebrik ettim seni
nar çiçeği canım. demliyorsun çay olarak içiyorsun. mayhoş bir tadı var. c vitamini açısından zengin.
zordur ama takdir ettim seni. değerleri unutmamak lazım.
Salata yada yogurt olabilir abla
- kızlar sabah kalktığımdan bu yana başım ağrıyordu. gittim ağrı kesici içtim. yarın öğlen için çorba yapacağım. yanında ekmek yememek için birşey eklemem lazım ama ne? düşüneyim.
Ne ka doğru demissin... âminSiz beni uzaktan tanıyosunuz cnm kv olarak nasılım geline sormak lazım
Kimse kendine kötüyüm demezki zaten kötü olduğunu bilse yapmaz
Ama en azından iyi niyetli olmaya çalışıyorum
Hele onların arası bozuk olursa ben daha çok üzülüyorum o yüzden elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum tabi onların beklentilerini karşılıyomuyum bilinmez
Inşalah sanada iyi niyetli güzel kalpli insanlar çıkarsın karşına
Mefkuşa yem olmamak için bu hafta ne yapmayı düşünüyosn canmsalata olabilir
beni mefkuş kaptı
yazıcam şimdi neler yediğimi
Telefon bende zaten canim evde bi telefon var bataryası yok batarya alicak onakızlar o kadar alıntı yaptım ama oturumum kapandığı için bu kezde hepsi gittiay nedir bu çektiğim yaa
Mefkurem abla seni sevmez olur muyum ya kilo vercem bak gör başarılı olcaz
CurukElma hilalim ne zaman kavuşcanki telefonuna evet döv valla beni tam dayaklığım ben ama bu hafta -500 olmam gerek en az mefkuşum için en azından
ballikayfe evet ya biz cırcır böceğini de geçtik
@elifvecebir elifim süper gidiyorsun valla bir idolum de sensin bugünki davetten de yırtacağıma eminim
kızlar unuttugum varsa affola yaa
Olmamış busem aksama yogurt salata çorba filan bunlarla toparla bence sakin aç bırakma kendinikv kahvaltım
11.30
5 siyah zeytin
2 yk az yağlı yeşil soğanlı baharatlı patates salatası
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
yarım haşlanmış yumurta dilimlenmişti yarım eder yediğim
çok mu kötü yaa
Kız ne yedin bakim söyle hemenKızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemdelisteyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
Yağa dönüşmeden çaba sarfet artıya geçme canm. Hepimizin diyetteyken yemeklere saldırdığı olmuştur mutlaka pes etmek yok haydi sporaKızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemdelisteyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
Simit değilde açma çok yağlı oluyor canimkv kahvaltım
11.30
5 siyah zeytin
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
çok mu kötü yaa
Yok canım neredeyse 10dk emiyor arada onlara gittiğimizde otuz n dk bırakıyorum kıyamet kopuyor herşeyi önüne koyuyorlar ama duracak mecbur bakalımiyim biraz daha abla :)
sagol Bahar cim bugün geçti çok şükür gerek kalmadı
çok kh olur gibi geldi ćanim
ins canim
Sağol Baharcim ben deneyim ise yarar belki bende
Arada çocuğu bırak ablana annene bence canım. Benim ufaklikta durmazdi şimdi ayda bi bırakıyorum hem kafa dinliyorum :)
özledik elifim :)
hibiskus bendede var ama pek icmiyorum ama tadı çok hoş
Valla tebrik ederim canım seni çok guzel düşünüyorsun. Bende kv ile 6 ay beraber kaldim
Kizz gecicenmi sen beni bakimm
Kizz bak fazla yüklenme yağlar kasa dönerse göbek gitmez sonra
sen cumaya halledersin abla
abla burası bağımlılık yapıyor zate
Poğaça yedimTelefon bende zaten canim evde bi telefon var bataryası yok batarya alicak ona
Hafta içi senin orda bankaya gelicem busem buluşalım istersen
Olmamış busem aksama yogurt salata çorba filan bunlarla toparla bence sakin aç bırakma kendini
Kız ne yedin bakim söyle hemen
kendime inanmıyorum ya gerçekten siskolugu hak ediyorumYağa dönüşmeden çaba sarfet artıya geçme canm. Hepimizin diyetteyken yemeklere saldırdığı olmuştur mutlaka pes etmek yok haydi spora
çok kötü değilde açmayı yemeseydin keşkekv kahvaltım
11.30
5 siyah zeytin
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
çok mu kötü yaa
Mefkuşa yem olmamak için bu hafta ne yapmayı düşünüyosn canm
geçiçem kız seni yiyecem seni çıtır çıtır :)iyim biraz daha abla :)
sagol Bahar cim bugün geçti çok şükür gerek kalmadı
çok kh olur gibi geldi ćanim
ins canim
Sağol Baharcim ben deneyim ise yarar belki bende
Arada çocuğu bırak ablana annene bence canım. Benim ufaklikta durmazdi şimdi ayda bi bırakıyorum hem kafa dinliyorum :)
özledik elifim :)
hibiskus bendede var ama pek icmiyorum ama tadı çok hoş
Valla tebrik ederim canım seni çok guzel düşünüyorsun. Bende kv ile 6 ay beraber kaldim
Kizz gecicenmi sen beni bakimm
Kizz bak fazla yüklenme yağlar kasa dönerse göbek gitmez sonra
sen cumaya halledersin abla
abla burası bağımlılık yapıyor zate
Elhamdülillah ablam kanı bozuk merhametsiz erkekler okadar çokki, o yüzden eşim gibi adam gibi adam için anneciğiniın nazını yükünü çekmek benim için hiç zor değil vallaNickimi beğenmedinmi tatlıcım
Ulaşmak istenilen çok büyük özel bi arzu istek anlamına geliyor
eğer dün kurufasülye yediysen bugün yemesen iyi olur cnm
sen ne güzel eksi çıkmışın tatlım bende kaçamak yok ama artıdayım
tere yağ yakmak için çok faydalı cnm
Aslında bende dereotu roka tere nane gibi acımsı tatları hiç sevmem önceden hiç yemezdim şimdi sağlıklı beslenme adına yemediğim ot kalmadı
elifim şu düğün dernek ne zaman bitiyor kızz özledik iyice
Ödem atmak için iyi cnm
Dileğim inan okurken çok duygulandım helal olsun kuzum sana Allah kabul etsin
Zaten büyüklerin yaşadığı evin bereketi huzuru daha farklı olur
Ama sizin şansınız her 3 nüzünde iyi niyetli olup kadir kıymet bilenler olmanız
kuzum ben iş falan beklememde sadece iyi niyetli güzel kalpli olsun
kızz baklavalarınmı var yoksaaa
bende geçen hafta nohut yedim zor eksiye düştüydümmBen tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
kız bi yarım akıllının lafıyla ne moralini bozuyorsun bellikki hanımın akıl sağlığı yerinde değilBiz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Eltimin abisinin eşi sorunlu aynı evlilik bitmiş cocuk için aynı evdeler yıllardır da kimseyle gorusmuyor ben iki kere gordum bi eltimin doğumunda bide bize gelmişlerdi yeni evlendiğimde
Facebook dan daha önce bana başka hesaptan sözde eşim biriyle yemeğe çıkmış vs msjlar gönderdi biz hesabın bunun tarafından açıldığını öğrendik neyse bugün yine msjlar atmış şikayet ettiğimiz hesaptan
Aynen böyle yazmış
Heyy sişko patates gibi olmuşsun heryerin ttaşmış simdi burda olsan ne yerdim seni yazmış
Çok moralim bozuldu insanlar neden başkalarına bu kadar acimasizlar 5yilda iki kere gordugu birinin neden çizgi bu kadar ilgilendirir bunların ustunede yeyince haklisin sezen dedim haklisin şişko patatesin tekiyim
Ve doğru mu bilmiyorum yanlissa Allah affetsin hedefe inmeden bi daha cilginca yemek kontrol kaybetmek yok Kurana el bastım madem iradesinin irademi şimdi koruma gerek donusu yok
kurana el basmasaydın aynı hatayı geçen sene ben yaptım şu zamanda şu kiloyu vermezsem 1ay oruç tutacam diye ulaşamadım hedefe 7gün tuttum kalanını bu kış tutacam inşallahBiz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Eltimin abisinin eşi sorunlu aynı evlilik bitmiş cocuk için aynı evdeler yıllardır da kimseyle gorusmuyor ben iki kere gordum bi eltimin doğumunda bide bize gelmişlerdi yeni evlendiğimde
Facebook dan daha önce bana başka hesaptan sözde eşim biriyle yemeğe çıkmış vs msjlar gönderdi biz hesabın bunun tarafından açıldığını öğrendik neyse bugün yine msjlar atmış şikayet ettiğimiz hesaptan
Aynen böyle yazmış
Heyy sişko patates gibi olmuşsun heryerin ttaşmış simdi burda olsan ne yerdim seni yazmış
Çok moralim bozuldu insanlar neden başkalarına bu kadar acimasizlar 5yilda iki kere gordugu birinin neden çizgi bu kadar ilgilendirir bunların ustunede yeyince haklisin sezen dedim haklisin şişko patatesin tekiyim
Ve doğru mu bilmiyorum yanlissa Allah affetsin hedefe inmeden bi daha cilginca yemek kontrol kaybetmek yok Kurana el bastım madem iradesinin irademi şimdi koruma gerek donusu yok
süpersin bende bırakmasam bi bacaklarım ne güzel zayıflıyor yürüyüşün etkisiyleKızlar ben bir yıldır neredeyse düzenli spor yapıyorum karın kası yapmaya başlamışım eşimle farkettik bugün baya güldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?