- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.681
bitanem bende enseye vur lokmayı al bi insan değilim :) felsefem şu sev beni seveyim seni sevmezsen benii ne edeyim seni:)Heelal olsun ama bende yaşayamam diyenlerdenim. Merhamet yok ve kaynanalık yapar elinden gelse ezecek o durumda fırsatını kaçırmaz iyi biri olsa yaşardm ama değil
canım bende olurdu yeme krizlerş ertesi gun İki kılo artı çıktığımı bilirim olan olmuş önemli olan bu günden sonra ne yapacağın özellikle yarın bol su ödem atıcı canlar ve 0kaçamak la spor la gunu bitır bir iki gün böyle devam edersen yerleşmeden giderKızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemdelisteyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
Kendisinde beğenmediği isyan ettiği şeyler var.. seni de kıskanıyor net.. ben kendi hırs yaptıklarımdan biliyorum kendimde sevmediğim şeylerle ilgili hep..Biz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Eltimin abisinin eşi sorunlu aynı evlilik bitmiş cocuk için aynı evdeler yıllardır da kimseyle gorusmuyor ben iki kere gordum bi eltimin doğumunda bide bize gelmişlerdi yeni evlendiğimde
Facebook dan daha önce bana başka hesaptan sözde eşim biriyle yemeğe çıkmış vs msjlar gönderdi biz hesabın bunun tarafından açıldığını öğrendik neyse bugün yine msjlar atmış şikayet ettiğimiz hesaptan
Aynen böyle yazmış
Heyy sişko patates gibi olmuşsun heryerin ttaşmış simdi burda olsan ne yerdim seni yazmış
Çok moralim bozuldu insanlar neden başkalarına bu kadar acimasizlar 5yilda iki kere gordugu birinin neden çizgi bu kadar ilgilendirir bunların ustunede yeyince haklisin sezen dedim haklisin şişko patatesin tekiyim
Ve doğru mu bilmiyorum yanlissa Allah affetsin hedefe inmeden bi daha cilginca yemek kontrol kaybetmek yok Kurana el bastım madem iradesinin irademi şimdi koruma gerek donusu yok
kesinlikle katılıyorum iç dünyasında sıkıntı vardır bu bacımınKendisinde beğenmediği isyan ettiği şeyler var.. seni de kıskanıyor net.. ben kendi hırs yaptıklarımdan biliyorum kendimde sevmediğim şeylerle ilgili hep..
Canım Aynısı Benim Oğlum. Kimsenin yanına gitmez kimseye kendini sevdirmez konusmaz. Kardesim sağolsun oynadı filan onunla bi sevdi onu gittigimiz zaman kicindan ayrilmiyor bana bile gelmiyor o varken. Sende böyle yapabilirsin. Emin ol işe yarıyor. Bide ne kadar senin çocuk suanSimit değilde açma çok yağlı oluyor canim
Yok canım neredeyse 10dk emiyor arada onlara gittiğimizde otuz n dk bırakıyorum kıyamet kopuyor herşeyi önüne koyuyorlar ama duracak mecbur bakalım
Poğaça yedim
kendime inanmıyorum ya gerçekten siskolugu hak ediyorum
Kız gecersin beni ama genede elimden geleni yapmayacağım demek değil bugeçiçem kız seni yiyecem seni çıtır çıtır :)
Bahar cim arkadaş sorunlu belli herkesin derdi var ama bu demek degil ki başkalarına saricaz. Bu kişide kendini boyle motive ediyor demekki başkalarının açıklarını kusurlarını yüze vurarak. Sende bu kisiyi takma. Ama seni hirslandirmasi güzelBiz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Eltimin abisinin eşi sorunlu aynı evlilik bitmiş cocuk için aynı evdeler yıllardır da kimseyle gorusmuyor ben iki kere gordum bi eltimin doğumunda bide bize gelmişlerdi yeni evlendiğimde
Facebook dan daha önce bana başka hesaptan sözde eşim biriyle yemeğe çıkmış vs msjlar gönderdi biz hesabın bunun tarafından açıldığını öğrendik neyse bugün yine msjlar atmış şikayet ettiğimiz hesaptan
Aynen böyle yazmış
Heyy sişko patates gibi olmuşsun heryerin ttaşmış simdi burda olsan ne yerdim seni yazmış
Çok moralim bozuldu insanlar neden başkalarına bu kadar acimasizlar 5yilda iki kere gordugu birinin neden çizgi bu kadar ilgilendirir bunların ustunede yeyince haklisin sezen dedim haklisin şişko patatesin tekiyim
Ve doğru mu bilmiyorum yanlissa Allah affetsin hedefe inmeden bi daha cilginca yemek kontrol kaybetmek yok Kurana el bastım madem iradesinin irademi şimdi koruma gerek donusu yok
En son ablamada hirslandim ne oldu tisss yine söndümkız bi yarım akıllının lafıyla ne moralini bozuyorsun bellikki hanımın akıl sağlığı yerinde değil
amma seni ateşlediyse hırslanmans sebeb olduysa ne güzel işte:)
Valla dilegim bi iradenin beni kontrol etmesi gerek daha önce 67den 53lere inmistim ben o zaman da yemin etmiştim 40gun ağzıma kh surmedim kırk günde verdim okiloyu sporla bu defada beni yemin kurtarirkurana el basmasaydın aynı hatayı geçen sene ben yaptım şu zamanda şu kiloyu vermezsem 1ay oruç tutacam diye ulaşamadım hedefe 7gün tuttum kalanını bu kış tutacam inşallah
Benim felsefe ama ben çabuk unutuyorum sevmeyenidebitanem bende enseye vur lokmayı al bi insan değilim :) felsefem şu sev beni seveyim seni sevmezsen benii ne edeyim seni:)
Tmm canım dediğini yapacagimcanım bende olurdu yeme krizlerş ertesi gun İki kılo artı çıktığımı bilirim olan olmuş önemli olan bu günden sonra ne yapacağın özellikle yarın bol su ödem atıcı canlar ve 0kaçamak la spor la gunu bitır bir iki gün böyle devam edersen yerleşmeden gider
kesinlikle mesela eşi ile herşey bitmiş cocuk için suren birşey geçen sene intihar etti fare zehiri içmiş yani öyle ilgi çekmek değil gerçekten ölmek istemişKendisinde beğenmediği isyan ettiği şeyler var.. seni de kıskanıyor net.. ben kendi hırs yaptıklarımdan biliyorum kendimde sevmediğim şeylerle ilgili hep..
canım benim oğlan herkese giderdi annemlerde iki saat kalırdı biz alışveriş yapardık eşimle takı bu yaz tatilden döndüm çocuğa birşey oldu oynuyor teyzesinin odasında vs ama illa bi gözü beni gorecek bi kulağı beni duyacak evde bile o tuvaletin kapısında bekler ben içerden konuşurum bitmek üzere geldim anneciğim köpek ne der vs vsCanım Aynısı Benim Oğlum. Kimsenin yanına gitmez kimseye kendini sevdirmez konusmaz. Kardesim sağolsun oynadı filan onunla bi sevdi onu gittigimiz zaman kicindan ayrilmiyor bana bile gelmiyor o varken. Sende böyle yapabilirsin. Emin ol işe yarıyor. Bide ne kadar senin çocuk suan
Akşama hafif yesen canim öyle toparlamaya calissan
Kız gecersin beni ama genede elimden geleni yapmayacağım demek değil bubirazdan yürüyüşe çıkıyorum :)
Bahar cim arkadaş sorunlu belli herkesin derdi var ama bu demek degil ki başkalarına saricaz. Bu kişide kendini boyle motive ediyor demekki başkalarının açıklarını kusurlarını yüze vurarak. Sende bu kisiyi takma. Ama seni hirslandirmasi güzel
Kendine niye kiziyorsunEn son ablamada hirslandim ne oldu tisss yine söndüm
Valla dilegim bi iradenin beni kontrol etmesi gerek daha önce 67den 53lere inmistim ben o zaman da yemin etmiştim 40gun ağzıma kh surmedim kırk günde verdim okiloyu sporla bu defada beni yemin kurtarir
Benim felsefe ama ben çabuk unutuyorum sevmeyenide
Tmm canım dediğini yapacagim
kesinlikle mesela eşi ile herşey bitmiş cocuk için suren birşey geçen sene intihar etti fare zehiri içmiş yani öyle ilgi çekmek değil gerçekten ölmek istemiş
Ben kendime kızıyorum
Tere den çok ne var burda :) köye Bie ektik gelirken köye.ayy ne sanslisiniz bizim burda hic tere yok
simdi araniz nasil
aynen bende sevmem ama yerim
insallah güzel seyler söyler
Bende tek yapamam kız eşim annem babam hep beraber.abla valla hastalıktan oldu ya 2 gündür perişan oldum resmen
Acayip tatlı istedi canım abla bende abur cubur yerine azıcık kayısı yeyim dedim
şu çekirdeği gormesem fena değil canım afiyet olsun
Valla helal sana elifimm ya ben yapamam ugrasamam açıkçası
Ay sabah yapayım hemen ins iyi gelir
Sağol canım valla bende bilemedim niye boyle oldum ya
Iyi geceler canim
Iyi geceler ortim :)
abovvv ne yapmışsın sen :))))sabah 9 dan beri begend,m alıntı yaptım ıkı kere uçtusonunda pc ye geçtim oglumu uyutup
CurukElma hilalim geçmiş olsun kayısılarda artırmıştır ishalini ılık suda nişastayı aç birazcık şeker atıp iç canım inan kesecektik çok aşırıysa bugun drda gidemem derken eşine söyle eczaneden reflor alsın hem ishalini hemde mideni düzenler probiyotiktir
Mefkurem ay soracagım soracagım bu nicki nerden buldun gelin adayıylada yemek yenmiş allah utandırmasın her yörenin iyisi kötüsü var allah iyilerle allah korkusu olanlarla karşılaştırsın . Abla benin kalabalık ama hepsinden az az en doğrusu o valla evet sebzeler yerken agız dolusu oluyor şişiriyor ama iş bitince hopp eriyip gidiyor
ballikayfe la ileha illah çekilecekti 60 tane çektim de ne zamana kadar daha zamanı var mı devam edecegim hazır regl olmadım
Fitt_anne dilek çekirdek dışında bi kaçamagın olmamış tebrikler ama menümüm çok çok kötü düzensizde olsa yazıyoruz canım
eliya sevgili rakibem nasılsın ben çok fena birşey yaptım sabah iki yumurta buyuklgunde ev pogacası yedim
unuttugum alıntılar affola
Ne güzel canim ya imrendim maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Gerekirse bende yaşarım sorun yaratmam ama işte kv ninde iyisi lazım be tatlım. Sen Şanslıymissin. Bizde babannemlerle yaşadık 8 yaşıma kadar bencede çocukların büyüklerle yasaması hem önemli hemde güzel kendimden biliyorum nefis birsey.ablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablam
çevremdekş bazı insanlar senin hayatında zor kv sorumluğu dükkan çocuklar ama ben memnunum şükrediyorum kv yaşamanın artı yönleri eksi yönlerinden okadar fazlasi onun dualarıyla ayaktayız belki,çocuklarım merhameti yaşayarak öğreniyorlar babaannenin damlasından oğlum sorumlu mesela :) ve en önemlisi eşim çok şükür bana saygı duyan yaptıklarımı takdir eden sevdiğini hissettiren bi eşim var anası için çoktur Allah razı olsun senden, sen olmasan nasıl kalkardım bu zamanların altından demiştir hastalandığo dönemler.. ne çok yazdım :))
maşallah kızzz.tartıldım ve eksideyim desem:)  spor sen nelere kadirsin
canım sen hep oku hep tevhid çek annen için, sayı çok önemli değil senin okuduğun her dua tevhid orda annene ayan olur. Senin yaptığın iyilik bile annen için önemli aldığın her Allah razı olsun duası onunda ruhuna gidicek inşallah.Bana bitti dediler di sağ ol Allah razı olsun
Bende dün kabak yedim hiçbir etki yokBen tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
bugün karbonhidrat alma başka baby.kv kahvaltım
11.30
5 siyah zeytin
2 yk az yağlı yeşil soğanlı baharatlı patates salatası
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
yarım haşlanmış yumurta dilimlenmişti yarım eder yediğim
çok mu kötü yaa
Aaa ne saçma unut ve herşeye yeniden başla Bahar ne biçim sözler bunlar duymamis olayım.Kızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemdelisteyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
Amin denir bu duaya :))) aminnn.Elhamdülillah ablam kanı bozuk merhametsiz erkekler okadar çokki, o yüzden eşim gibi adam gibi adam için anneciğiniın nazını yükünü çekmek benim için hiç zor değil valla
bekar kızlar varmı aramızda size naçizane tavsiyem anasını seven düşkün olan erkeklerden korkmayın inanın aynı hassasiyeti sizede gösterecek evladınada gösterecektir
eşim akşam eve gelir kapıda önce beni öper içeri girince anasının elini öper gurur duyuyorum onunla Rabbim bi erkek evladım var ne dayıya ne amcaya çeksin babasının izinden gitsin en büyük duamdır
tatlım bunu başarmak için Kuran a el Basmana gerek yoktu bence, önce kendin için ver kiloyu o manyağın ne dediğini de önemseme çünkü anlattiklarindan ne olduğu anladık şuursuzun.Biz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Aynen böyle yazmış
anam siz napiyosunuz bacim ya aklıma bile gelmez bunu yapmak :) kendinize söz verin yeter bence.kurana el basmasaydın aynı hatayı geçen sene ben yaptım şu zamanda şu kiloyu vermezsem 1ay oruç tutacam diye ulaşamadım hedefe 7gün tuttum kalanını bu kış tutacam inşallah
Hadi bakalım inşallah hallolur verirsin de yeminin yerine gelir.En son ablamada hirslandim ne oldu tisss yine söndüm
Valla dilegim bi iradenin beni kontrol etmesi gerek daha önce 67den 53lere inmistim ben o zaman da yemin etmiştim 40gun ağzıma kh surmedim kırk günde verdim okiloyu sporla bu defada beni yemin kurtarir
Benim felsefe ama ben çabuk unutuyorum sevmeyenide
Tmm canım dediğini yapacagim
kesinlikle mesela eşi ile herşey bitmiş cocuk için suren birşey geçen sene intihar etti fare zehiri içmiş yani öyle ilgi çekmek değil gerçekten ölmek istemiş
Ben kendime kızıyorum
sanki benim oglani anlatiyorsun :)))))canım benim oğlan herkese giderdi annemlerde iki saat kalırdı biz alışveriş yapardık eşimle takı bu yaz tatilden döndüm çocuğa birşey oldu oynuyor teyzesinin odasında vs ama illa bi gözü beni gorecek bi kulağı beni duyacak evde bile o tuvaletin kapısında bekler ben içerden konuşurum bitmek üzere geldim anneciğim köpek ne der vs vs
ablam kv yaşıyorum ben 30 yıl önce eşi vefat etmiş ilk evlendiğimde eltim oturuyordu o çıktı ben yanına gelin gittim evimiz dubleks tı zorluk yaşamadım. ilk seneler sıkıntılarımız oldu sen ağa ben ağa davası :) ama zamanla bırbırımıze alıştık kv iyi merhametli insandır, eşimde Allah razı olsun ozaman ları okadar güzel idare ettiki ne anacığını incitti ne beni, şuan kv 79 yaşında Rabbim uzun ömür versin benim seviyorum merhametim çok fazla hastalandığo zaman çocuğum gibi oluyor helede. ben biraz eski kafayım galiba bu evlendiği zaman kaynana dan anadan uzak olmak isteyenler hiç mücadele fedakarlık yapmadan hazıra konmak isteyenler bana göre değil ablam
çevremdekş bazı insanlar senin hayatında zor kv sorumluğu dükkan çocuklar ama ben memnunum şükrediyorum kv yaşamanın artı yönleri eksi yönlerinden okadar fazlasi onun dualarıyla ayaktayız belki,çocuklarım merhameti yaşayarak öğreniyorlar babaannenin damlasından oğlum sorumlu mesela :) ve en önemlisi eşim çok şükür bana saygı duyan yaptıklarımı takdir eden sevdiğini hissettiren bi eşim var anası için çoktur Allah razı olsun senden, sen olmasan nasıl kalkardım bu zamanların altından demiştir hastalandığo dönemler.. ne çok yazdım :))
tartıldım ve eksideyim desem:)  spor sen nelere kadirsin
Kızlar ben bir yıldır neredeyse düzenli spor yapıyorum karın kası yapmaya başlamışım eşimle farkettik bugün baya güldük
Nickimi beğenmedinmi tatlıcım
Ulaşmak istenilen çok büyük özel bi arzu istek anlamına geliyor
eğer dün kurufasülye yediysen bugün yemesen iyi olur cnm
sen ne güzel eksi çıkmışın tatlım bende kaçamak yok ama artıdayım
tere yağ yakmak için çok faydalı cnm
Aslında bende dereotu roka tere nane gibi acımsı tatları hiç sevmem önceden hiç yemezdim şimdi sağlıklı beslenme adına yemediğim ot kalmadı
elifim şu düğün dernek ne zaman bitiyor kızz özledik iyice
Ödem atmak için iyi cnm
Dileğim inan okurken çok duygulandım helal olsun kuzum sana Allah kabul etsin
Zaten büyüklerin yaşadığı evin bereketi huzuru daha farklı olur
Ama sizin şansınız her 3 nüzünde iyi niyetli olup kadir kıymet bilenler olmanız
kuzum ben iş falan beklememde sadece iyi niyetli güzel kalpli olsun
kızz baklavalarınmı var yoksaaa
Ben tartıldımmm artı olmuşum
Aslında karnıbahar bana yaramıyor şişlik yapıyor aynı lahana gibi
Brokoli öyle değil
Kaçamak yok ama durum bu
Yarın yine sıkıyönetim başlıyor
Kızlar eliften ses çıkmadı kendime rakip arıyorum var mı benle yarışmak isteyen
kızlar o kadar alıntı yaptım ama oturumum kapandığı için bu kezde hepsi gittiay nedir bu çektiğim yaa
Mefkurem abla seni sevmez olur muyum ya kilo vercem bak gör başarılı olcaz
CurukElma hilalim ne zaman kavuşcanki telefonuna evet döv valla beni tam dayaklığım ben ama bu hafta -500 olmam gerek en az mefkuşum için en azından
ballikayfe evet ya biz cırcır böceğini de geçtik
@elifvecebir elifim süper gidiyorsun valla bir idolum de sensin bugünki davetten de yırtacağıma eminim
kızlar unuttugum varsa affola yaa
kv kahvaltım
11.30
5 siyah zeytin
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
çok mu kötü yaa
Kızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemdelisteyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
Elhamdülillah ablam kanı bozuk merhametsiz erkekler okadar çokki, o yüzden eşim gibi adam gibi adam için anneciğiniın nazını yükünü çekmek benim için hiç zor değil valla
bekar kızlar varmı aramızda size naçizane tavsiyem anasını seven düşkün olan erkeklerden korkmayın inanın aynı hassasiyeti sizede gösterecek evladınada gösterecektir
eşim akşam eve gelir kapıda önce beni öper içeri girince anasının elini öper gurur duyuyorum onunla Rabbim bi erkek evladım var ne dayıya ne amcaya çeksin babasının izinden gitsin en büyük duamdır
Biz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Aynen böyle yazmış
Felsefeye ba - yıl - dım.bitanem bende enseye vur lokmayı al bi insan değilim :) felsefem şu sev beni seveyim seni sevmezsen benii ne edeyim seni:)
Kötü niyetliymiş kadın ama seni gaza getirmiş iyi tarafındam bakBiz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Aynen böyle yazmış
sadece açma olmasa daha iyiymiş cnm ama bugün seni eleştirmeye hakkım yokkv kahvaltım
11.30
5 siyah zeytin
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
çok mu kötü yaa
baharım sen ne saçmalıyon kuzum yaa sanki biz yaşamıyoz bunlarıKızlar ben bugün bartın hic yazmaya gerek yok bu saatten sonra birşey etmeyeceğim ama bi haftalık emegimi heba ettim şuursuzca hemdelisteyide dizide kötü etkilemek istemiyorum beni diskalifiye edebilirsiniz
kuzum bu kadının akıl sağlığının yerinde olmadığı öyle bellikiBiz Karadenizliyiz ben ailecek cok samimiyiz yani su fikralar her bulusmada yaşanır öyle dusunun kimse kimseye kırılmaz kirilanda yüzüne söyler
Aynen böyle yazmış
ama kansızlık b 12 eksikliğide kilo vermeyi engelliyor cnmağrı kesici içince rahatladım. üstüne de duş. valla üstümdeki tüm elektrik gitti
yarın öğlen için planımı yaptım, akşam için de. planlı olunca kolay oluyor. plansız ne yiyeceğim diye ona buna saldırıyorum.
bu arada 2 gündür bu aşırı yeme isteğimin sebebini buldum. içtiğim ilaç. çünkü deli gibi tatlı istiyor canım. almayacağım bu gece. r... döneminde içerim. zaten o dönem iştah açık oluyor, arada kaynar. şimdi dursun. daha düzene yeni giriyorum.
Olalım canm hodri meydanNe kadar güzel yaşayabilmek. Ama bence kayınvalidenin ve senin karşılıklı niyetleriniz iyi. Benim kayınvalidem de iyidir ama kadın iş yapmayı sevmiyor. Biz aynı binada otutuyoruz ama yemeyimiz ayrı. Ramazanda bersber yiyelim dedik kaynansmlar eltimler ve biz. 29 günün 20 günü yemeyi ben yaptım. 1 gün eltim i gün kaynanam. İnssn kullsnmayı sever. O yüzden de çok yakın olmayı sevmiyotum.
Ben 2 çocukla yemek yapmaya çalışıyorum o komşularla lak lak yspıuor. O zaman da insanın tepesi atıyor. Bir daha yok rsmazanda beraber yemrk.
Süpersin kuzum.
Harika ponicim. Darısı bize. İnşallah bizim de öğle olur.
Anam hiç bitmiuor bizimkoler. Mevlît dügün sünnet. Yorulduk artık madden de manen de.
Ahhh mefkußum ben dd artıyım. Yarına inşallah ekdiyi görürüz.
Ben olayım kız sana rskip. Srn yersin brni ama. Dur bu hafta seninle toparlanırım.
Teşekkür edetim busem. İnşallah devamını getiritim.
Gün içinde toparla bir de güzel spor toparlanır.
Ahhh yok kuzum. Yerleşmedrn dpor yap. Bir kaç güne gider. Pes etmrk yok.
Çocuklar ne götürse onj yapar canım. O yüzden oģlun için harika bir örnek.
Anam onun aklı yerinde değil bence. Psikolojisi bozuk. Takma boşver. Bence o sana imreniyor.
Felsefeye ba - yıl - dım.
Kahvaltı ve akşam güzel cnm12 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
yeşillik
1tk bal
1 haşlanmış yumurta
4gibi, 1kare bitter çikolata ikisi bir arada
7:00 bir tabak yogurtlu haşlanmış karnıbahar
3 köfte
bir tane kırmızı biber dolması ama içene artan kabakları koydum ev halkına yaptıgım kabak dolmasından
9.30, bir Türk kahvesi
3lt su iki bardak yeşil çay
Sen yeme kuzum ben senin yerine yedimİyi aksamlar
Kahvaltım 11.30
2 yk kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilm elma 1 dilm mandalina
2 tk fındık ezmesi
3 kare bitter (tatlı krizm tuttu)
Aksam 18.00
3 yk nohutla yapılmış mor lahana salatası
1 kase yoğurt
2 yk haşlama et
Su2 lt
Spor .regl olduğum için yapamadm. Kendimi zor tutuyorm ya tatlı bişeyler yememek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?