- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.701
ablam iş çok çocukların banyosu ütü var e birde hamur işi yapıcam beslenmeye vakit yok spor aKahvaltı ve akşam güzel cnm
Bugün spor yapmıyonmu
Bugün ben hepiniz yerine tatlıyıda yiyim sporda yapayımablam iş çok çocukların banyosu ütü var e birde hamur işi yapıcam beslenmeye vakit yok spor a
tatlımı yedin ablamBugün ben hepiniz yerine tatlıyıda yiyim sporda yapayımbunlarda bana gelsin
iyi coşmuşsun abla ya nazar değdi kesin sana, yürüyüşle çözersin sen bu sıkıntıyı hacı güveniyorum ben sanaBi kötü haberde benden bugün
Bende bugün çok sağlıksız bol kh lı bi gün geçirdim
Neden derseniz Bende bilmiyorum
Arada bi sapıtıyom heralde
Bu beni bi süre götürür inşallah
Akşam lavaş sarma yapmıştım. Akşam diye yemedim sabah yiyim dedim
Öğleden sonrada nedense saçma sapan onu bunu attım ağzıma
10.45 _1 tane kıymalı lavaş sarma fırında, az yoğurt, 2 kş omlet
14.00 _1 kase supangle
15.00_1 paket çuko
16,00_yarım lavaş sarma, salata
Şimdide midem ağrıyor
Yatana kadar 3 lt su olur
Min.1 saat bantta yürücem yapınca yazarım tekrar
haftasonu bi düzensizlik oluyo Allahtqn beril kaptan yok ortalıkta yok yediydikİyi aksamlar
Kahvaltım 11.30
2 yk kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilm elma 1 dilm mandalina
2 tk fındık ezmesi
3 kare bitter (tatlı krizm tuttu)
Aksam 18.00
3 yk nohutla yapılmış mor lahana salatası
1 kase yoğurt
2 yk haşlama et
Su2 lt
Spor .regl olduğum için yapamadm. Kendimi zor tutuyorm ya tatlı bişeyler yememek için
bak bugün benim yürüyüşüm yok 1 0öndesinCanım Aynısı Benim Oğlum. Kimsenin yanına gitmez kimseye kendini sevdirmez konusmaz. Kardesim sağolsun oynadı filan onunla bi sevdi onu gittigimiz zaman kicindan ayrilmiyor bana bile gelmiyor o varken. Sende böyle yapabilirsin. Emin ol işe yarıyor. Bide ne kadar senin çocuk suan
Akşama hafif yesen canim öyle toparlamaya calissan
Kız gecersin beni ama genede elimden geleni yapmayacağım demek değil bubirazdan yürüyüşe çıkıyorum :)
Bahar cim arkadaş sorunlu belli herkesin derdi var ama bu demek degil ki başkalarına saricaz. Bu kişide kendini boyle motive ediyor demekki başkalarının açıklarını kusurlarını yüze vurarak. Sende bu kisiyi takma. Ama seni hirslandirmasi güzel
evet canım biliyorum demir eksikliği ve b12 de tamamlamak gerek ama şimdilik almayayım. r... döneminde içerim. tatlı diye gözüm döndüama kansızlık b 12 eksikliğide kilo vermeyi engelliyor cnm
Aslında bizim yeme isteğimiz sadece psikolojik
oluyor böyle anlıyorum seni. yarın düzeltirsin canımBi kötü haberde benden bugün
Bende bugün çok sağlıksız bol kh lı bi gün geçirdim
Neden derseniz Bende bilmiyorum
Arada bi sapıtıyom heralde
Bu beni bi süre götürür inşallah
Akşam lavaş sarma yapmıştım. Akşam diye yemedim sabah yiyim dedim
Öğleden sonrada nedense saçma sapan onu bunu attım ağzıma
10.45 _1 tane kıymalı lavaş sarma fırında, az yoğurt, 2 kş omlet
14.00 _1 kase supangle
15.00_1 paket çuko
16,00_yarım lavaş sarma, salata
Şimdide midem ağrıyor
Yatana kadar 3 lt su olur
Min.1 saat bantta yürücem yapınca yazarım tekrar
Sen yeme kuzum ben senin yerine yedim
Bugün ben hepiniz yerine tatlıyıda yiyim sporda yapayımbunlarda bana gelsin
bu kadının tedaviye ihtiyacı var sevabına birini yönlendirmesi lazımEn son ablamada hirslandim ne oldu tisss yine söndüm
Valla dilegim bi iradenin beni kontrol etmesi gerek daha önce 67den 53lere inmistim ben o zaman da yemin etmiştim 40gun ağzıma kh surmedim kırk günde verdim okiloyu sporla bu defada beni yemin kurtarir
Benim felsefe ama ben çabuk unutuyorum sevmeyenide
Tmm canım dediğini yapacagim
kesinlikle mesela eşi ile herşey bitmiş cocuk için suren birşey geçen sene intihar etti fare zehiri içmiş yani öyle ilgi çekmek değil gerçekten ölmek istemiş
Ben kendime kızıyorum
bana özenmiş dilek :))tatlımı yedin ablam
sen kimsin :))ağrı kesici içince rahatladım. üstüne de duş. valla üstümdeki tüm elektrik gitti
yarın öğlen için planımı yaptım, akşam için de. planlı olunca kolay oluyor. plansız ne yiyeceğim diye ona buna saldırıyorum.
bu arada 2 gündür bu aşırı yeme isteğimin sebebini buldum. içtiğim ilaç. çünkü deli gibi tatlı istiyor canım. almayacağım bu gece. r... döneminde içerim. zaten o dönem iştah açık oluyor, arada kaynar. şimdi dursun. daha düzene yeni giriyorum.
canım ben zencefillisakiz. nick değişikliği yaptım. hedefimi nick yaptımsen kimsin :))
haklısın bacım insanoğlu bi kere tepene binmesin kullandıkça kullanıyım diyorNe kadar güzel yaşayabilmek. Ama bence kayınvalidenin ve senin karşılıklı niyetleriniz iyi. Benim kayınvalidem de iyidir ama kadın iş yapmayı sevmiyor. Biz aynı binada otutuyoruz ama yemeyimiz ayrı. Ramazanda bersber yiyelim dedik kaynansmlar eltimler ve biz. 29 günün 20 günü yemeyi ben yaptım. 1 gün eltim i gün kaynanam. İnssn kullsnmayı sever. O yüzden de çok yakın olmayı sevmiyotum.
Ben 2 çocukla yemek yapmaya çalışıyorum o komşularla lak lak yspıuor. O zaman da insanın tepesi atıyor. Bir daha yok rsmazanda beraber yemrk.
Süpersin kuzum.
Harika ponicim. Darısı bize. İnşallah bizim de öğle olur.
Anam hiç bitmiuor bizimkoler. Mevlît dügün sünnet. Yorulduk artık madden de manen de.
Ahhh mefkußum ben dd artıyım. Yarına inşallah ekdiyi görürüz.
Ben olayım kız sana rskip. Srn yersin brni ama. Dur bu hafta seninle toparlanırım.
Teşekkür edetim busem. İnşallah devamını getiritim.
Gün içinde toparla bir de güzel spor toparlanır.
Ahhh yok kuzum. Yerleşmedrn dpor yap. Bir kaç güne gider. Pes etmrk yok.
Çocuklar ne götürse onj yapar canım. O yüzden oģlun için harika bir örnek.
Anam onun aklı yerinde değil bence. Psikolojisi bozuk. Takma boşver. Bence o sana imreniyor.
Felsefeye ba - yıl - dım.
ana ne güzel kız efwrincanım ben zencefillisakiz. nick değişikliği yaptım. hedefimi nick yaptım
makarna diyete uygun gelmiyor bana hele de akşam yemiyorsa sonuçta hamur işisabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1 dilim peynir
6 zeytin
1 tk çilek reçeli
domates salatalık
1 dilim tbe
öğle 14.00
1 dilim palamut balığı
domates salatalık yeşil soğan
1 dilim tbe
ara
2 hurma, 1 soda (3 dilim yeşil limon)
akşam 18.30
1 tabak mantarlı etli sebzeli makarna
yarım kase yoğurt
2 lt den fazla su
spor yok
tatlımı yedin ablam
iyi coşmuşsun abla ya nazar değdi kesin sana, yürüyüşle çözersin sen bu sıkıntıyı hacı güveniyorum ben sana
Benimki açlıktan falan değil cnm pis boğazlıktanevet canım biliyorum demir eksikliği ve b12 de tamamlamak gerek ama şimdilik almayayım. r... döneminde içerim. tatlı diye gözüm döndü
benim kilo alma sebebim kesinlikle psikolojik. canım birşeye sıkılsa hemen yeme isteğim var. kötü
oluyor böyle anlıyorum seni. yarın düzeltirsin canımama aklında olsun perşembe günündeki gibi sakın öyle zorlama kendini. sonra yeme patlamasıyla son buluyor.
sabah öğlen güzelde makarna türevlerinden vazgeçersek iyi olur cnmsabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1 dilim peynir
6 zeytin
1 tk çilek reçeli
domates salatalık
1 dilim tbe
öğle 14.00
1 dilim palamut balığı
domates salatalık yeşil soğan
1 dilim tbe
ara
2 hurma, 1 soda (3 dilim yeşil limon)
akşam 18.30
1 tabak mantarlı etli sebzeli makarna
yarım kase yoğurt
2 lt den fazla su
spor yok
bende de jeton sonradan düştücanım ben zencefillisakiz. nick değişikliği yaptım. hedefimi nick yaptım
evlilik bi masanın dört ayağı gibi biri kadın, biri erkek birerde aileler masanın bi ayağı bozuksa ne yazıkki masanın dengesi olmuyor benceMaşallah anam ne çene var sizde pazar pazar işiniz yokmu kız sizin.
Tere den çok ne var burda :) köye Bie ektik gelirken köye.
Bende tek yapamam kız eşim annem babam hep beraber.
abovvv ne yapmışsın sen :))))
Ne güzel canim ya imrendim maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Gerekirse bende yaşarım sorun yaratmam ama işte kv ninde iyisi lazım be tatlım. Sen Şanslıymissin. Bizde babannemlerle yaşadık 8 yaşıma kadar bencede çocukların büyüklerle yasaması hem önemli hemde güzel kendimden biliyorum nefis birsey.
maşallah kızzz.
canım sen hep oku hep tevhid çek annen için, sayı çok önemli değil senin okuduğun her dua tevhid orda annene ayan olur. Senin yaptığın iyilik bile annen için önemli aldığın her Allah razı olsun duası onunda ruhuna gidicek inşallah.
Bende dün kabak yedim hiçbir etki yokaynı yerimde sayıyorum offfff yaaa.
bugün karbonhidrat alma başka baby.
Aaa ne saçma unut ve herşeye yeniden başla Bahar ne biçim sözler bunlar duymamis olayım.
Amin denir bu duaya :))) aminnn.
tatlım bunu başarmak için Kuran a el Basmana gerek yoktu bence, önce kendin için ver kiloyu o manyağın ne dediğini de önemseme çünkü anlattiklarindan ne olduğu anladık şuursuzun.
anam siz napiyosunuz bacim ya aklıma bile gelmez bunu yapmak :) kendinize söz verin yeter bence.
Hadi bakalım inşallah hallolur verirsin de yeminin yerine gelir.
sanki benim oglani anlatiyorsun :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?