Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

makarna diyete uygun gelmiyor bana hele de akşam yemiyorsa sonuçta hamur işi
doğru. diyette çok yenmemesi lazım. haşlanmış olarak haftada 1 veya 2 kez öğlen olabilir ama canım çok istedi.

evlilik bi masanın dört ayağı gibi biri kadın, biri erkek birerde aileler masanın bi ayağı bozuksa ne yazıkki masanın dengesi olmuyor bence
o nasıl benzetme kızzz

vayyy çok fena karar verilmiş evdeydim canım ama spor yapamadım.
nasıl ama yeni nickim güzel de mi Allahın izniyle inşallah sağlıkla, huzurla 60 kiloya indiğim günleri görmek nasip olur mümkünse 1 ocak a kadar

Seninlede tanisalmmi kiz tanisdikmi onuda hatrlamiyom
1 ocaga kadar 60mi pek mumnkun gorunmuyo canm moralini bozmak istememde az olsun kalici olsun bence

nickinle totem yapmış oldun
Inşallah olurda gerçekçi olursak yılbaşına olmaz cnm

Ben sapitanlardanim sanrm hosbuldm ablam geldim artik bidaha gitmem ya yedikce yiyesim geliyo off kafatmyi yicem tartilmaya korkuyom
bugün bende sapıttığım için öyke dedim fıstığım ama burası 9.takım biz pes edermiyiz
Tabiki HAYIRRRR
Yarın sabah tartılıp menü vermeye başlıyon
Bu bir emirdir

Seninlede tanisalmmi kiz tanisdikmi onuda hatrlamiyom
1 ocaga kadar 60mi pek mumnkun gorunmuyo canm moralini bozmak istememde az olsun kalici olsun bence
ben zencefillisakiz. nickimi değiştirdim 1 haftadır burdayım zaten.
evet 1 ocak a kadar aslında 70 olsam o da yeter.

Tartilcam ama kizmayin bana sevin beni sahip cikalim merveye diyin

evet hadi bakalım hayırlı olsun. yeni nickim şans getirsin bana

ben zencefillisakiz. nickimi değiştirdim 1 haftadır burdayım zaten.
evet 1 ocak a kadar aslında 70 olsam o da yeter.
Bu kadarmi kiz adin ne mesela kac yasindasin evlimisin bekarmi bunlari solemeden tanismakmi olur kiz
Ben tanitayim kendimi adim merve 28 yasindayim ev hanimiyim 4yasinda bi oglum var mesela

Bu kadarmi kiz adin ne mesela kac yasindasin evlimisin bekarmi bunlari solemeden tanismakmi olur kiz
Ben tanitayim kendimi adim merve 28 yasindayim ev hanimiyim 4yasinda bi oglum var mesela
ben yazdım onları okumamışsın sen.
42 yaşındayım. evli değilim. çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…