- 30 Kasım 2014
- 30.019
- 132.386
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.721
doğru. diyette çok yenmemesi lazım. haşlanmış olarak haftada 1 veya 2 kez öğlen olabilir ama canım çok istedi.makarna diyete uygun gelmiyor bana hele de akşam yemiyorsa sonuçta hamur işi
o nasıl benzetme kızzzevlilik bi masanın dört ayağı gibi biri kadın, biri erkek birerde aileler masanın bi ayağı bozuksa ne yazıkki masanın dengesi olmuyor bence
Dertliler ve sapıtmışlar klübüne hoşgeldin bebekKizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya
vayyy çok fena karar verilmiş
Benimki açlıktan falan değil cnm pis boğazlıktan
Bu nefisde bunun cezasını çekec
Kalem kırılmış ferman verilmiştir
sabah öğlen güzelde makarna türevlerinden vazgeçersek iyi olur cnm
Bugün evde değilmisin niye spor yok
bende de jeton sonradan düştü
Ben sapitanlardanim sanrm hosbuldm ablam geldim artik bidaha gitmem ya yedikce yiyesim geliyo off kafatmyi yicem tartilmaya korkuyomDertliler ve sapıtmışlar klübüne hoşgeldin bebek
olursun canım. istersen cumaya kadar inersin o kiloya.Kizlar benm moralm cok bozuk ben kilo aliyorum yaa yarindan itibaren menu yazayim ben yoksa bas edemicem listeye girmem icin 69 olmam lazm ya
Seninlede tanisalmmi kiz tanisdikmi onuda hatrlamiyomvayyy çok fena karar verilmişevdeydim canım ama spor yapamadım.
nasıl ama yeni nickim güzel de miAllahın izniyle inşallah sağlıkla, huzurla 60 kiloya indiğim günleri görmek nasip olur mümkünse 1 ocak a kadar
nickinle totem yapmış oldunvayyy çok fena karar verilmişevdeydim canım ama spor yapamadım.
nasıl ama yeni nickim güzel de miAllahın izniyle inşallah sağlıkla, huzurla 60 kiloya indiğim günleri görmek nasip olur mümkünse 1 ocak a kadar
bugün bende sapıttığım için öyke dedim fıstığım ama burası 9.takım biz pes edermiyizBen sapitanlardanim sanrm hosbuldm ablam geldim artik bidaha gitmem ya yedikce yiyesim geliyo off kafatmyi yicem tartilmaya korkuyom
ben zencefillisakiz. nickimi değiştirdimSeninlede tanisalmmi kiz tanisdikmi onuda hatrlamiyom
1 ocaga kadar 60mi pek mumnkun gorunmuyo canm moralini bozmak istememde az olsun kalici olsun bence
Tartilcam ama kizmayin bananickinle totem yapmış oldun
Inşallah olurda gerçekçi olursak yılbaşına olmaz cnm
bugün bende sapıttığım için öyke dedim fıstığım ama burası 9.takım biz pes edermiyiz
Tabiki HAYIRRRR
Yarın sabah tartılıp menü vermeye başlıyon
Bu bir emirdir
evet hadi bakalım hayırlı olsun. yeni nickim şans getirsin bananickinle totem yapmış oldun
Inşallah olurda gerçekçi olursak yılbaşına olmaz cnm
bugün bende sapıttığım için öyke dedim fıstığım ama burası 9.takım biz pes edermiyiz
Tabiki HAYIRRRR
Yarın sabah tartılıp menü vermeye başlıyon
Bu bir emirdir
Bu kadarmi kiz adin ne mesela kac yasindasin evlimisin bekarmi bunlari solemeden tanismakmi olur kizben zencefillisakiz. nickimi değiştirdim1 haftadır burdayım zaten.
evet 1 ocak a kadar aslında 70 olsam o da yeter.
kaç kilosun itiraf etTartilcam ama kizmayin banasevin beni sahip cikalim merveye diyin
Yaa nasil desemki 72 olmusumdr meselakaç kilosun itiraf et
ben yazdım onları okumamışsın sen.Bu kadarmi kiz adin ne mesela kac yasindasin evlimisin bekarmi bunlari solemeden tanismakmi olur kiz
Ben tanitayim kendimi adim merve 28 yasindayim ev hanimiyim 4yasinda bi oglum var mesela
Sağol cnm keşke ben öyle olsaydım
Izinde oldugum icin geçmişin hepsini okumadim canim ne diye hitap edeyim sana ismini soylemek istemiyosun sanrmben yazdım onları okumamışsın sen.
42 yaşındayım. evli değilim. çalışıyorum.
bir zayıfla olursun canım. herkesin kendine göre bir güzelliği var. ama bizi kilolarımız gizliyor. yağın içindeyiz. ama elele verip zafere koşacağız. kilolara savaş açıyoruzSağol cnm keşke ben öyle olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?