- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #166.741
zaten kilolarımız aynı sayılır tatlım bende 69 için zorlucamben zencefillisakiz. nickimi değiştirdim1 haftadır burdayım zaten.
evet 1 ocak a kadar aslında 70 olsam o da yeter.
geçmiş geçmişte kaldı bebeğim biz önümüze bakalımTartilcam ama kizmayin banasevin beni sahip cikalim merveye diyin
fulya canım ismimIzinde oldugum icin geçmişin hepsini okumadim canim ne diye hitap edeyim sana ismini soylemek istemiyosun sanrm
katiliyorum tam bi skandal
ayy ne güzel adın varmışfulya canım ismim
sen benden şanslısın. 5 cm uzunsun. o bile etkiliyorzaten kilolarımız aynı sayılır tatlım bende 69 için zorlucam
geçmiş geçmişte kaldı bebeğim biz önümüze bakalım
Bu konuda kimse beni geçemez
Sen kac kilo aldin ben 2 haftada bu kadar alirsam birakinca 1 ayda geri kiloma donerm diye korkuyomzaten kilolarımız aynı sayılır tatlım bende 69 için zorlucam
geçmiş geçmişte kaldı bebeğim biz önümüze bakalım
Kız aramızda 2-3 kilonun lafımı olur
Bu konuda kimse beni geçemez
Memnum oldum Fulya ablafulya canım ismim
saol canımayy ne güzel adın varmış
evet maalesef yemeğe zaafımız varSen kac kilo aldin ben 2 haftada bu kadar alirsam birakinca 1 ayda geri kiloma donerm diye korkuyom
Niye boyle oluyo ya niye tutamiyoruz su bogazimizi
Benimde bantim geldi sonunda bende basliycamda ilk etapta nasil yapmaliyim abla kacinci seviyede kac dakika yurumem gerekiyoKahve bitti
Zühal kendini bantın kollarına atıp cezasını çekmeye gidiyor
abla demene gerek yok canım. sanal ortam burası. fulya demen yeterli.Memnum oldum Fulya abla
Tamamdir Fulyacimabla demene gerek yok canım. sanal ortam burası. fulya demen yeterli.
Benle yarışa girdi ya insandır en son 10 .takım kaptanı benle yarışa girdi oda böyle bir menü yemişti sonuç +800 ama sen sporla bu kh durumunu cozersin gel birde benim menuye bak bslki bir daha ciss yemezsinBi kötü haberde benden bugün
Bende bugün çok sağlıksız bol kh lı bi gün geçirdim
Neden derseniz Bende bilmiyorum
Arada bi sapıtıyom heralde
Bu beni bi süre götürür inşallah
Akşam lavaş sarma yapmıştım. Akşam diye yemedim sabah yiyim dedim
Öğleden sonrada nedense saçma sapan onu bunu attım ağzıma
10.45 _1 tane kıymalı lavaş sarma fırında, az yoğurt, 2 kş omlet
14.00 _1 kase supangle
15.00_1 paket çuko
16,00_yarım lavaş sarma, salata
Şimdide midem ağrıyor
Yatana kadar 3 lt su olur
Min.1 saat bantta yürücem yapınca yazarım tekrar
Merhaba sendemi yenisin canimBenle yarışa girdi ya insandır en son 10 .takım kaptanı benle yarışa girdi oda böyle bir menü yemişti sonuç +800 ama sen sporla bu kh durumunu cozersin gel birde benim menuye bak bslki bir daha ciss yemezsin
Yok cnm ben 5. Takımdan merhaba bu arada herkese selamlar mefkurem benle yarisiyor bu haftaMerhaba sendemi yenisin canim
Selam canikom olemii kiz mefkus ne fenasin hee diger takimlardandami kendine rakibe buluyonYok cnm ben 5. Takımdan merhaba bu arada herkese selamlar mefkurem benle yarisiyor bu hafta
Geçen hafta etap birincisi olduk ondan beni kendine rakip gördü herhalSelam canikom olemii kiz mefkus ne fenasin hee diger takimlardandami kendine rakibe buluyon
Benleda yaris banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?