- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.101
Biberiye kekik yada nane çayı iyi geliyor canım bende de migren var@burcugncy canım baş ağrısına kafein ve madn suyu iyi gelmiyor azdırıyor
Benim önce uyumam lazim abla benim bizdik akşam ustu bi assbilesti misafiride vardi onlar gitti duruldu kafayı yastığa koydum yine coştu hala eee eee modundaydim sabah tartilip hiç moral bizmayim benHerkes eksilerle uyansın canolar
Sağol canım geldi ama greyfurt bulmaliyiz yarın eşim evde migrostada vardır inşallahakşamları azda olsa yap spor abla iyi geceler
teşekkür ederim abla
sagol ecem toparlaninca seni de bekleriz kuzum :)
hadi ins busem
Teşekkür ederim canım
Kız daha sık gel ya :)
çözemedim menunu ponicim. Ayrıca o çikolatayı araya sikistirmasan artık. Gerçekten benimde canım çekiyor. Zaten gözümün önünde oğlumla erdem yiyor birde siz böyle yapıyorsunuz. Böyle destek nasıl olucaz birbirimize
hee kör etmek için yapiyimm
Sağol mervem
Geçmiş olsun mervem. Afiyet olsun menüde güzel
hiç olmamış. Sabah kaşar bal öğle pide aksam sarma ohoo. Affetmiyom ben yarın spor olmalı mutlaka
hemen ozel den link yolluyorum canım
beğendim canım afiyet olsun
iyi geceler busem
Sağol elifim
iyi geceler canım
Iyi geceler abla
maşallah elife diyorum azmine sağlık tatlimKıxlar geç de olsa 1 saat yürüdüm. Artık gönül rahatlığı ile uyuyabilirim.
hay maşallahKıxlar geç de olsa 1 saat yürüdüm. Artık gönül rahatlığı ile uyuyabilirim.
hayırlı sabahlar canım, bizdw bu gece itibariyle 3.çocuğu yapmaya karar verdik Allahın izniyle amma rahatlığa alıştım gece uykusuzluğun gözüm yemiyo:)İlk gun aydın benden gelsinbu saatte kahve iciyorum sıfır uyku ya emiyor ya sallatiyor uyanıp uyanıp anne ditti diyor eliylede birşey yakalamaya çalışıyor yavrum ruyads ne gorusuyorsa . tam daldı bu defada nasıl becerdiyse tüm çiş ustune çıkmış o kadar tepinmeye bez ne yapsın şimdi uyudu biraz şonraa sabah olur
Sabahın şerri gecenin hattından iyidir deyip kendimi avutuyorum
(Alt komşunun bebeside agliyobina çıldırdı)
biz 1sınıfız bu sene başını bekletiyo çok sıkıcı gerçektenAhhh o ödevler bitmiyor
Ben sıkılıyorum iyi çocuk sıkılmıyor.
Kız bu menü ne.
Galiba sen bu hafta beni yeneceksin.
Tamam mefkuşum keserim ekmeği. Siz beni yönlendirin ben uygilarım.
M3nü güzrl mervem.
Afiyet olsun.
Kayınvalidene de geçmiş oldunm
Yarın toparla güzelim..
süperrrr
hayırlı sabahlar canım, bizdw bu gece itibariyle 3.çocuğu yapmaya karar verdik Allahın izniyle amma rahatlığa alıştım gece uykusuzluğun gözüm yemiyo:)
Canım çocuk birinci sınıftayken onermiyorlsr ama zaten oldu doğdu diyene kadar üçe geçer dersen ideal vallabiz 1sınıfız bu sene başını bekletiyo çok sıkıcı gerçekten
bugün toparladım bile sahur tamamdır iftarla sporada hallettik mı gelsin eksilwr
günaydın canımGünaydın herkese kızım anneme emant içim çok rahat
Geri yatamadınmı tatlımCanım çocuk birinci sınıftayken onermiyorlsr ama zaten oldu doğdu diyene kadar üçe geçer dersen ideal valla
Ben hala regl olmadım dün misafir geldi eşim de test almamış
günaydın canım
Az kaldı bırakacağım abla bi kac girişimi yendi yeni nesil çakal ruj oje bantmis tinlamadi bileGünaydın fıstıklar
Bugün maşallah çoğunluk pek erkenci
Baharcım artık bıraksanız şu emişmeyi yaa koacaman olmuş seninki. Zaman geçtikçe daha zorlaşır
Kız dilek Bugünde kerametmi varda Bugün karar verdiniz bebişe
Ponim ahh anacıklar ahh
Elif maşallah kuzum azmin devam olsun
Bende biraz önce geldim eve sabah kahvesiyle güne başladım ama her an yatakla tekrar buluşabiliriz
Sonuçta ağlayan küçük bebişim yok
Hadi bakalım yine bol sporlu az kalorili bi gün bizi bekliyor
yattım da artık tamamen kalktık abla gece boyu uyumadi sabah yine erkenden ayakta bideGeri yatamadınmı tatlım
Bence eksi daha fazladır inşşallah perşembe gece iyi uyursunuzKızlar dun geceye rağmen eksi 500deyim kaldı +900 onuda yok edip eksiye inmeliyim tüm ip uçlarına ve önerilere açığım
Yılbaşı günü 79.9 a razıyımKızlar aklıma gelmişken bu cuma ay ortası
Yani ay sonu hedeflerimizin yarısını tutturmuş olmalıyızki 1 aylık hedefe ulaşalım
Koskaca 1 ayı gramlar verip yerimizde saymış olmayalım
Bas Ağrı'sı yaptı dünkü menü spor bendeGünaydın fıstıklar
Bugün maşallah çoğunluk pek erkenci
Baharcım artık bıraksanız şu emişmeyi yaa koacaman olmuş seninki. Zaman geçtikçe daha zorlaşır
Kız dilek Bugünde kerametmi varda Bugün karar verdiniz bebişe
Ponim ahh anacıklar ahh
Elif maşallah kuzum azmin devam olsun
Bende biraz önce geldim eve sabah kahvesiyle güne başladım ama her an yatakla tekrar buluşabiliriz
Sonuçta ağlayan küçük bebişim yok
Hadi bakalım yine bol sporlu az kalorili bi gün bizi bekliyor
Zıncırle herkes bırbırıne atacaktıBence eksi daha fazladır inşşallah perşembe gece iyi uyursunuz
Sana liste gelmedimi cnm
Inşşalh diyelim cnmYılbaşı günü 79.9 a razıyım
benimde akşam çok midem bulandıBas Ağrı'sı yaptı dünkü menü spor bende
Ana son 3 gün caymak yok
bilmiyomki cnm atılsın dendi ama öyle kaldı heraldeZıncırle herkes bırbırıne atacaktı
Heralde aynen devam edecekZuhal sabah ananasın ıcıne 3 cevız koyup sıktım
Nasıl olur günün devamı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?