- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.121
Yok abla gelmediBence eksi daha fazladır inşşallah perşembe gece iyi uyursunuz
Sana liste gelmedimi cnm
canım inşallah herşey yoluna girer ve herşey gönlünüzce olurGünaydın..
Nabersiniz kızlar?Nasıl gidiyor kilo vermeler?Mezun olan varmı aranızda?
Uzun zaman oldu.Bi haberim sizlerden. Nefesimiz nasıl?Kuzucuklarınız nasıl?
Hastalarımız nasıl?
Asıl moralleriniz nasıl?
Özledim sizleri ya. Ama dönecek halim yok şu aralar.Geçmişi bile okumadım hiç.
Yeni arkadaşlar gördüm bikaç tane.Hoşgelmişler hepsi.
Kızımı daha ameliyat ettirmedik.Dr araştırmasındayız.Ünv.hastanelerinden birinde yaptıralım dedik. Bu sabah bana astım teşhisi koydular.Yerin bin kat dibinde moralim.Kısaca böyle diyip kapatayım konuyu. Sıkıntılar paylaştıkça azalır cümlesine inancım sıfır benim.Sevdikleriminde canını sıkmaktan başka bi işe yaramıyor benim sohbetim çünkü.
Toparlayınca gelicem aranıza.Toparlayabilirsem tabi
Bu sabah tartıldım +100 gr çıktım.Sevindim.Çünkü menülerimin ele alınacak bi tarafı yok.Dün gece 11de ekmek arası peynir yedim en ufak örneği
Yaşama belirtilerim var.Nefes alıyorum (onuda yarım ciğerle alıyormuşum az önce dr söyledi) Çocuklarım iyi ve yanımdalar çok şükür.Hayatımızı idame ettirebilecek kadar ayaktayım.Gerisi de anlamsız işte.
Sizi çok seviyorum kızlar. Ruhunuza iyi bakın.Gerisi boş...
Bnde 69.9 u görmeyi çok istiyorumYılbaşı günü 79.9 a razıyım
Ne sıkması canım keşke elimizden birşey gelse.rabbim dermansız dert vermesinGünaydın..
Hastalarımız nasıl?
Asıl moralleriniz nasıl?
Kızımı daha ameliyat ettirmedik.Dr araştırmasındayız.Ünv.hastanelerinden birinde yaptıralım dedik. Bu sabah bana astım teşhisi koydular.Yerin bin kat dibinde moralim.Kısaca böyle diyip kapatayım konuyu. Sıkıntılar paylaştıkça azalır cümlesine inancım sıfır benim.Sevdikleriminde canını sıkmaktan başka bi işe yaramıyor benim sohbetim çünkü.
Bu sabah tartıldım +100 gr çıktım.Sevindim.Çünkü menülerimin ele alınacak bi tarafı yok.Dün gece 11de ekmek arası peynir yedim en ufak örneği
Yaşama belirtilerim var.Nefes alıyorum (onuda yarım ciğerle alıyormuşum az önce dr söyledi) Çocuklarım iyi ve yanımdalar çok şükür.Hayatımızı idame ettirebilecek kadar ayaktayım.Gerisi de anlamsız işte.
Sagol canim bizimkide insuline basladi 300 cikiyomus ben tam degerlerden anlamiyorum bizim ailede kimsede yok seker ama ne kadar illet biseymis kv gorunce anladmtoparlıycam canım yemini de ettim zaten. hava iyi oldugunda gündüzleri yürüycem bandı alana kadar
inş ponim
amiin bonimm
ay ben de merve gibi yorum yapamıyom ama muz çiki birleşimi çok leziz olmuştur. ağzının tadını biliyorun. afiyet olsun canım :)
aynen yapıcam elimden geleni canım
abla sadece pilavdan değilki öğle 3 te yedim onu sonra bi şey yemedim o yüzden.
ben de bıktım kendimden yemin ettim yarını bi kaçamaksız geçircem şeytanın bacagını kırcam.
ben kendiminkini yolcam yakında zaten.
aynı şeyleri hissetmişiz
menü güzel. afiyet olsun merviş
kv ye de çok geçmiş olsun. benim annemde de kv de de şeker var hatta kv geçen sene aynı böyle hastaneye yatmıştı 1 hafta kaldı şekerine bakıldı sonra doktor insüline başlattı. inş seninki de iyi olur.
bacım eşimle kızım çok istiyor oğlana göre utanmıyomuymuşuz bu yaştan sonra diyo:))Canım çocuk birinci sınıftayken onermiyorlsr ama zaten oldu doğdu diyene kadar üçe geçer dersen ideal valla
Ben hala regl olmadım dün misafir geldi eşim de test almamış
günaydın canım
İlk gun aydın benden gelsinbu saatte kahve iciyorum sıfır uyku ya emiyor ya sallatiyor uyanıp uyanıp anne ditti diyor eliylede birşey yakalamaya çalışıyor yavrum ruyads ne gorusuyorsa . tam daldı bu defada nasıl becerdiyse tüm çiş ustune çıkmış o kadar tepinmeye bez ne yapsın şimdi uyudu biraz şonraa sabah olur
Sabahın şerri gecenin hattından iyidir deyip kendimi avutuyorum
(Alt komşunun bebeside agliyobina çıldırdı)
Duraklama olmasın haftasa 500 olsun razıyımInşşalh diyelim cnm
Bu cuma 96-97 desek sonrasında 2.5 ay 16-17 kilo var yani 10 hafta
Haftalık 1.7 verdinmi tamamdır
-Ki sen daha iyisini yapıyosun
Aysem ya noldu sana boyle anacim ne doluymussunuzGünaydın..
Hastalarımız nasıl?
Asıl moralleriniz nasıl?
Brownıler gıttı bıtter geldıBnde 69.9 u görmeyi çok istiyorum
Aleykum selam canim kiz bende 2.bebeyi bu ay istiyodum temmuzda olsun diye ama nasip olmuyo bi turlu ya inşallah Allah kalbine gore verirselamun aleykum 9.takımın azimli hatunları
Sizinkıler bıze ne derbacım eşimle kızım çok istiyor oğlana göre utanmıyomuymuşuz bu yaştan sonra diyo:))
nasıp olurda kasımda kalırsam Temmuz gibi doğuruyorum çok uygun bir zaman 1.sınıf bitmiş tatile girilmiş oluyor hayırlı bakalım
Kendini iyi hissedince gel tatlım kilo almamış olmanda çok güzelGünaydın..
Hastalarımız nasıl?
Asıl moralleriniz nasıl?
Doğurun anam doğurunAleykum selam canim kiz bende 2.bebeyi bu ay istiyodum temmuzda olsun diye ama nasip olmuyo bi turlu ya inşallah Allah kalbine gore verir
Moralli olsun kılolu olsun sorun degılKendini iyi hissedince gel tatlım kilo almamış olmanda çok güzel
Kız benim senelerdir astımım var o kadar büyütülecek bişey değil
Renge bağlı ama kuaföre gıt sıyahı degısmek zor olurGunaydin millet bu sabah erkenciydim bende ama kalkar kalkmaz buraya giremiyom esime kahvalti hazirla mutfagi topla derkn anca gelebildim
Bugun siyah saclarimdan kurtuluyorum boya alip boyucam insallah becerebilirm
Aleyküm selamselamun aleykum 9.takımın azimli hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?