- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.161
Greyfurt Kolay Bulunur CanımBiberiye kekik yada nane çayı iyi geliyor canım bende de migren var
Benim önce uyumam lazim abla benim bizdik akşam ustu bi assbilesti misafiride vardi onlar gitti duruldu kafayı yastığa koydum yine coştu hala eee eee modundaydim sabah tartilip hiç moral bizmayim ben
Sağol canım geldi ama greyfurt bulmaliyiz yarın eşim evde migrostada vardır inşallah
maşallah elife diyorum azmine sağlık tatlim
Günaydın Canım :)İlk gun aydın benden gelsinbu saatte kahve iciyorum sıfır uyku ya emiyor ya sallatiyor uyanıp uyanıp anne ditti diyor eliylede birşey yakalamaya çalışıyor yavrum ruyads ne gorusuyorsa . tam daldı bu defada nasıl becerdiyse tüm çiş ustune çıkmış o kadar tepinmeye bez ne yapsın şimdi uyudu biraz şonraa sabah olur
Sabahın şerri gecenin hattından iyidir deyip kendimi avutuyorum
(Alt komşunun bebeside agliyobina çıldırdı)
Ben Bi10 Sene Düşünmüyorum Çocukhayırlı sabahlar canım, bizdw bu gece itibariyle 3.çocuğu yapmaya karar verdik Allahın izniyle amma rahatlığa alıştım gece uykusuzluğun gözüm yemiyo:)
Günaydın PonicimGünaydın herkese kızım anneme emant içim çok rahat
Günaydın ablacimGünaydın fıstıklar
Bugün maşallah çoğunluk pek erkenci
Baharcım artık bıraksanız şu emişmeyi yaa koacaman olmuş seninki. Zaman geçtikçe daha zorlaşır
Kız dilek Bugünde kerametmi varda Bugün karar verdiniz bebişe
Ponim ahh anacıklar ahh
Elif maşallah kuzum azmin devam olsun
Bende biraz önce geldim eve sabah kahvesiyle güne başladım ama her an yatakla tekrar buluşabiliriz
Sonuçta ağlayan küçük bebişim yok
Hadi bakalım yine bol sporlu az kalorili bi gün bizi bekliyor
canım ben gogusumun ucunu tukemezle boyadim silmeye kalkmasın diyeAz kaldı bırakacağım abla bi kac girişimi yendi yeni nesil çakal ruj oje bantmis tinlamadi bile
yattım da artık tamamen kalktık abla gece boyu uyumadi sabah yine erkenden ayakta bide
hadi bakalım cumaya toparla canımKızlar dun geceye rağmen eksi 500deyim kaldı +900 onuda yok edip eksiye inmeliyim tüm ip uçlarına ve önerilere açığım
abla ben hedef yazmadımKızlar aklıma gelmişken bu cuma ay ortası
Yani ay sonu hedeflerimizin yarısını tutturmuş olmalıyızki 1 aylık hedefe ulaşalım
Koskaca 1 ayı gramlar verip yerimizde saymış olmayalım
Günaydın ablamGünaydın kızlar
Aysecim biz iyiyiz sen merak etme buraları. Toparlan sağlığına kavus gel canım. Kizinada Allah şifa versin canımGünaydın..
Nabersiniz kızlar?Nasıl gidiyor kilo vermeler?Mezun olan varmı aranızda?
Uzun zaman oldu.Bi haberim sizlerden. Nefesimiz nasıl?Kuzucuklarınız nasıl?
Hastalarımız nasıl?
Asıl moralleriniz nasıl?
Özledim sizleri ya. Ama dönecek halim yok şu aralar.Geçmişi bile okumadım hiç.
Yeni arkadaşlar gördüm bikaç tane.Hoşgelmişler hepsi.
Kızımı daha ameliyat ettirmedik.Dr araştırmasındayız.Ünv.hastanelerinden birinde yaptıralım dedik. Bu sabah bana astım teşhisi koydular.Yerin bin kat dibinde moralim.Kısaca böyle diyip kapatayım konuyu. Sıkıntılar paylaştıkça azalır cümlesine inancım sıfır benim.Sevdikleriminde canını sıkmaktan başka bi işe yaramıyor benim sohbetim çünkü.
Toparlayınca gelicem aranıza.Toparlayabilirsem tabi
Bu sabah tartıldım +100 gr çıktım.Sevindim.Çünkü menülerimin ele alınacak bi tarafı yok.Dün gece 11de ekmek arası peynir yedim en ufak örneği
Yaşama belirtilerim var.Nefes alıyorum (onuda yarım ciğerle alıyormuşum az önce dr söyledi) Çocuklarım iyi ve yanımdalar çok şükür.Hayatımızı idame ettirebilecek kadar ayaktayım.Gerisi de anlamsız işte.
Sizi çok seviyorum kızlar. Ruhunuza iyi bakın.Gerisi boş...
şekerin sınırı 120 mervem. 120 yi geçtiği zaman yüksek şeker oluyor. Senin kvninde yuksekmis şekeriSagol canim bizimkide insuline basladi 300 cikiyomus ben tam degerlerden anlamiyorum bizim ailede kimsede yok seker ama ne kadar illet biseymis kv gorunce anladm
aleykum selam dilekcimselamun aleykum 9.takımın azimli hatunları
Siyahı değiştirmek kolay değil ama mervemGunaydin millet bu sabah erkenciydim bende ama kalkar kalkmaz buraya giremiyom esime kahvalti hazirla mutfagi topla derkn anca gelebildim
Bugun siyah saclarimdan kurtuluyorum boya alip boyucam insallah becerebilirm
Sağol ablacim :)Bugun aşure ayının ılk günü
Mutlak erzah alış verısı yapın
Dua edın
Bol tövbe
Günaydın elifcimGünaydın kuzucuklarrrr
Günaydın abla iyiyiz çok şükür sen nasılsıngünaydın kızlar ,,,hepiniz iyisiniz inşallah ,