Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Greyfurt Kolay Bulunur Canım
Günaydın Canım :)
hayırlı sabahlar canım, bizdw bu gece itibariyle 3.çocuğu yapmaya karar verdik Allahın izniyle amma rahatlığa alıştım gece uykusuzluğun gözüm yemiyo:)
Ben Bi10 Sene Düşünmüyorum Çocuk Hayırlısı Olsun Canım
Günaydın herkese kızım anneme emant içim çok rahat
Günaydın Ponicim
Günaydın ablacim
Az kaldı bırakacağım abla bi kac girişimi yendi yeni nesil çakal ruj oje bantmis tinlamadi bile
yattım da artık tamamen kalktık abla gece boyu uyumadi sabah yine erkenden ayakta bide
canım ben gogusumun ucunu tukemezle boyadim silmeye kalkmasın diye emecegi zaman iyyy böcek var pis olmuş dedim oda iyy pis dedi emmedi bidaha
Kızlar dun geceye rağmen eksi 500deyim kaldı +900 onuda yok edip eksiye inmeliyim tüm ip uçlarına ve önerilere açığım
hadi bakalım cumaya toparla canım
Kızlar aklıma gelmişken bu cuma ay ortası
Yani ay sonu hedeflerimizin yarısını tutturmuş olmalıyızki 1 aylık hedefe ulaşalım
Koskaca 1 ayı gramlar verip yerimizde saymış olmayalım
abla ben hedef yazmadım
Günaydın kızlar
Günaydın ablam
Aysecim biz iyiyiz sen merak etme buraları. Toparlan sağlığına kavus gel canım. Kizinada Allah şifa versin canım
Sagol canim bizimkide insuline basladi 300 cikiyomus ben tam degerlerden anlamiyorum bizim ailede kimsede yok seker ama ne kadar illet biseymis kv gorunce anladm
şekerin sınırı 120 mervem. 120 yi geçtiği zaman yüksek şeker oluyor. Senin kvninde yuksekmis şekeri
selamun aleykum 9.takımın azimli hatunları
aleykum selam dilekcim
Gunaydin millet bu sabah erkenciydim bende ama kalkar kalkmaz buraya giremiyom esime kahvalti hazirla mutfagi topla derkn anca gelebildim

Bugun siyah saclarimdan kurtuluyorum boya alip boyucam insallah becerebilirm
Siyahı değiştirmek kolay değil ama mervem
Bugun aşure ayının ılk günü
Mutlak erzah alış verısı yapın
Dua edın
Bol tövbe
Sağol ablacim :)
Günaydın kuzucuklarrrr
Günaydın elifcim
günaydın kızlar ,,,hepiniz iyisiniz inşallah ,
Günaydın abla iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Ne güzel fıtsattır mübarek günler.
Unutana, unutulana, unutulduğunu sanana sıcak bir tebessüm yollamak,
Yürekten bir merhaba demek için...
Gün Rahmet günü...
Gün Selamlaşma günü...
Gün Helalleşme günü...
Gün hal hatır sorma günü...
Gün,
DUALARDA BULUŞMA GÜNÜ...
O zaman en içten dulalarda buluşmak dileģiyle....
ÁŞÜRA GÙNÙMÙZ MÙBAREK OLSUN

SELÀMÙN ALEYKÙM

Aşure günü
11 Ekim Salı 2016 paylaşalım mutlaka

Yapılacak Ameller
oruc tutmak
1~ Her kim Aşure gününde: Eli ile bir yetimin başını okşarsa;
Allah-u Teala bu yaptığı iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık o kişiye cennette bir derece verir 2 ~ Aşure günü 70 kere;
"Hasbiyellahu ve niğmel vekil, niğmel mevla ve niğmennasiyr."
Duasını okuyanı Allahu Teala mağfiret eder
3 ~ RAHMAN suresi okuyana; Cennet vacip olur
4 ~ VÂKİA suresi okuyan; fakirlik görmez
5 ~ YÂSÎN suresi okuyanın; kalbi her türlü kötülükten temizlenir 6 ~ ALAK suresi okuyanın; şanı şerefi artar.
7 ~ TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez
8 ~ 786 Besmele çekenin; ne muradı varsa olur
9 ~ 1000 İHLÂS suresi okuyana; Allahu Teala Rahmet nazarı ile bakar.
10 ~ Bol bol istiğfar çekilir استغفر الله ، استغفر الله
11 ~ 303 YA RAZZAK çekilir
12 ~ 10 Müslümana selâm veren Dünya müslümanlarına selam vermiş olur
13 ~ Sadaka veren ; Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır
14 ~ Bir saat ilim meclisinde bulunana; Cennet vacip olur
15 ~ Akraba ziyareti yapanlar ; Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur...
16 ~ Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur 17 ~ Eve erzak alınırsa; bütün sene bereket olur
17 ~ Gusul abdesti alınırsa Bedene şifa olur...
İki kere gusul alırsa ömrü bilah göz hastalığı
18 ~ 313 kere "LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN "
duası okunur ...

Rabbim cümlemize amel etmeyi nasip etsin

Seninlede grubtaşmışız cnm
Kırmızı et süt lahana domates patates biberler buğday bulgur iyi değil
Soya sütü içebilirsin bide keçi peyniri daha iyi
anam ne yiycem mefkusum :))))

biz 1sınıfız bu sene başını bekletiyo çok sıkıcı gerçekten
bugün toparladım bile sahur tamamdır iftarla sporada hallettik mı gelsin eksilwr
Allah kabul etsin canım.

Yani ay sonu hedeflerimizin yarısını tutturmuş olmalıyızki 1 aylık hedefe ulaşalım
inşallah.

aaaa aa karamsarlık dip yapmış yavrum biz ne hastalıklara eyvallah diyoruz yapma kuzum Allah dermansiz dert vermesin. Yoksa başka bir sorun mu var anlatmak istersen dinlerim. Geçmiş olsun. Üniversite yada araştırma hastanelerini tercih et kızın için ama burda ameliyat tarihini 3-5 ay sonraya anca veriyorlar sizin orda nasıldır bilmiyorum. Çabucak iyileş in ve dön bekliyoruz tatlım.

oglani umursamiyoruz :))) Rabbim hakkinizda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Beril im 4 yıl öncesine kadar ağzıma aşure surmedim ne o derdim içinde 40 çeşit şey yemem ben 4 yıl önce bir yedim pir yedim :))) ama sanırım tutabilirim kendimi. :))))

Az önce face de paylaştım aynısını. Rabbim bu ayı ve bütün ayları bizler için hayırlı kılsin inşallah.

Ben erzak alıyım bıraz Ordanda spora babamız evdeyken
eve dönerken alicam birde ingiliz karbonatı tabisi :))

Aleykum Selam Ablam
sagol ablacim bende alışverişe cikicam birazdan ufaktan bisiler alirim
Ben erzak alıyım bıraz Ordanda spora babamız evdeyken
kolay gelsin abla
Selam canlar.
Hastanenin birinde işlerimiz bitti sonuçlar perş be şimdi diğerine geçiyoruz.
Inş güzel sonuçlar gelir elifim

Günaydın herkese kızım anneme emant içim çok rahat

Hadi gözün aydın ponim. Kilo durumun nasıl. Ben eksiye döndüm.

Canım çocuk birinci sınıftayken onermiyorlsr ama zaten oldu doğdu diyene kadar üçe geçer dersen ideal valla
Ben hala regl olmadım dün misafir geldi eşim de test almamış
günaydın canım

Hayırlısı canım hakkında. Kardeş çok güzel bir duygu. Bakmaya sabrın varsa süper. Benim hiç sabrım yok artık. Küçük kızım çok yordu beni.

Aminnn zuhalim.
Bu hafta bombeee olmak istiyorum.

Kızlar dun geceye rağmen eksi 500deyim kaldı +900 onuda yok edip eksiye inmeliyim tüm ip uçlarına ve önerilere açığım

Hadi süpersin. Yarın daha da gidecek.

Bence eksi daha fazladır inşşallah perşembe gece iyi uyursunuz

Sana liste gelmedimi cnm

Liste bana da gelmedi. Ben de istiyorum listeyi. Perşembe yapacağım çünkü.

Tamam canım.
Benim hedef neydi unuttum ben. Gerçi 80 kg olmayı istiyorum.

Günaydın kızlar

Tünaydın berilim.

Ayşem geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda acil şifalar.

Zaman olarak uygun canım.
Zaten kızın okul düzenini oturtmuş olur.

Bugun aşure ayının ılk günü
Mutlak erzah alış verısı yapın
Dua edın
Bol tövbe

Allah razı olsun canım.
Evet ben de alayım bir şeyler.

Gençlik iştee
Ben hiç özlemedim

Bende ne gebiş olmayı ne de küçük çocuğu. Daha bir süre bana uzak. Çocuklar büyüğünce òzlerim belki.

Allah razı olsun canım, oğlanın dediğini ciddi ye alsam yaşlılık pisikolejisinw bürünürüm:) oyüzden yeni bir bebek daha gençolduğumuzu hissedirecek
aşureyi bende yemezdim derdim kurufasulyenin yanında fındığın işi ne:) amma son senelerde yemeye başladım fena değilmiş

biz dört kardeşiz çok iyi anlaşan dört kardeş, evlendiler eşleride birbirinden kıymetli bir araya sık sık geliriz çok keyif alırız herkesde ikişer çocuk 8de evladımız var geniş aile olmayı seviyorum istiyorum ki benimde yaş kemale erince Çocuklar gelinler torunlar evimi şenlendirsin kardeşlik okadar güzeldi, hayat koşturması dan bazen sık görüşmeye fırsatın olmasa bile sana ihtiyacım var dediğin anda iki eli kanda olsa koşar kardeşin abin, bu duyguları çocuklarımda tatsın kızım abla olsun kardeşine anne merhametiylw yaklaşsız ki yapıcagı na eminim, hayırlısıysa Rabbim nasip etsin

Kızlar okuldan geldim. Geçmişe baktım.
Şimdi yemeğimi yiyiyorum. Birazdan burada.
Afiyet olsun elifcim
Kız ben bugün muz süt yapıyorum erdem dün dediklerimi almamış uyuz oldum sebze çorbası yapacaktım
sonra gene uğrarım evdeki hesap çarşıya uymadı abimin eşi yengem iftara davet etti oraya gidicem ama uyardım abartma sakın yemem diye
Kız spordan ne haber onu söyle bakim

evet yemin ettim ben de bugün için o yüzden kaçamak yapmayacağıma. pirinç lapası yapıyom bugün kuzuu

Herkes eksilerle uyansın canolar

öyle olmadı ama olacaaakkkk

Kıxlar geç de olsa 1 saat yürüdüm. Artık gönül rahatlığı ile uyuyabilirim.

süpersiiin

migrenim yok açlıktan ağrıdı canım dün. bazen ağrıyor o da stres yaptığımda. aklımda bulunsun canım nane çayı alayım eve..

hayırlı sabahlar canım, bizdw bu gece itibariyle 3.çocuğu yapmaya karar verdik Allahın izniyle amma rahatlığa alıştım gece uykusuzluğun gözüm yemiyo:)

aayy ne güzel bir haber inş kucağına almayı nasip etsin Allah 3. yü :)

anaamm hadi bas gaza baharr

aynen benim hedefim 59.5 ti dşye hatırlıyom vışş

canım geçmiş olsun. üzülme annemin de astımı var ilaç bile kullanmıyor. geçiştiriyor valla
kilo olarak da maşallah nazar değmesin gayet iyisin
sen bi iyi ol da aramıza dön kuzum
muckk

Sagol canim bizimkide insuline basladi 300 cikiyomus ben tam degerlerden anlamiyorum bizim ailede kimsede yok seker ama ne kadar illet biseymis kv gorunce anladm

300 yüksek canım ya. her şey de bir hayır vardır. başlaması iyi olmuş yoksa organlara çok zararı var şekerin

Gunaydin millet bu sabah erkenciydim bende ama kalkar kalkmaz buraya giremiyom esime kahvalti hazirla mutfagi topla derkn anca gelebildim

Bugun siyah saclarimdan kurtuluyorum boya alip boyucam insallah becerebilirm

ne renge boyuycaksın canım?

soyle gebes dolasmayi ozledim hee

ilk hamişlik haberi senden gelcek sanırım merveee

Senınle busenın menülerı gormüyom artık Sekerler

abla haklısın ama bugün kaçamaksızım sonundaaaaaaaaaa cumaya iyi bir sonuç alıcam inş

Bana bunu niye soledin bebek

kız sen dememiş miydim t. kahvesi maden suyu iç baş ağrın için diye? karıştırdım mı ben?? sorryyy

amin ablaa
senin de mübarek olsuun

Selam canlar.
Hastanenin birinde işlerimiz bitti sonuçlar perş be şimdi diğerine geçiyoruz.

iyi haberlerle gel inş canım

sonra gene uğrarım evdeki hesap çarşıya uymadı abimin eşi yengem iftara davet etti oraya gidicem ama uyardım abartma sakın yemem diye

anaa dikkatli ol canım misafirlik tam bir diyet katliamı

aleyküm selam.

yap anam yap bende yaparım belki dimi ama ne alaka fındık fasulye :))) ana güzelmiş yemediğim yıllara aciyorum. :)

kardes candir. bizde de öyle iki elimiz kanda olsa gideriz. Bende kız istiyorum ya :))))

Afiyet olsun elifcim

Kız ben bugün muz süt yapıyorum erdem dün dediklerimi almamış uyuz oldum sebze çorbası yapacaktım

Kız spordan ne haber onu söyle bakim
bacısı eve 9gibi gidersem kesinlikle yapıcam
bu arada dünkü kaçamak yağa dönüşmemiş çok şukur halen sabittim en azından

açıkcası bende bilen varmı kız senesindemiyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…