- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.181
busem biraz sıkılım şu nefsidw iki ay içinde veriim abi fazlalıkları sonra beraber bebiş için tekrar alalım kulağa bile hoş geliyor:)evet yemin ettim ben de bugün için o yüzden kaçamak yapmayacağıma. pirinç lapası yapıyom bugün kuzuu
öyle olmadı ama olacaaakkkk
süpersiiin
migrenim yok açlıktan ağrıdı canım dün. bazen ağrıyor o da stres yaptığımda. aklımda bulunsun canım nane çayı alayım eve..
aayy ne güzel bir haber inş kucağına almayı nasip etsin Allah 3. yü :)
anaamm hadi bas gaza baharr
aynen benim hedefim 59.5 ti dşye hatırlıyom vışş
canım geçmiş olsun. üzülme annemin de astımı var ilaç bile kullanmıyor. geçiştiriyor valla
kilo olarak da maşallah nazar değmesin gayet iyisin
sen bi iyi ol da aramıza dön kuzum
muckk
300 yüksek canım ya. her şey de bir hayır vardır. başlaması iyi olmuş yoksa organlara çok zararı var şekerin
ne renge boyuycaksın canım?
ilk hamişlik haberi senden gelcek sanırım merveee
abla haklısın ama bugün kaçamaksızım sonundaaaaaaaaaa cumaya iyi bir sonuç alıcam inş
kız sen dememiş miydim t. kahvesi maden suyu iç baş ağrın için diye? karıştırdım mı ben?? sorryyy
amin ablaa
senin de mübarek olsuun
iyi haberlerle gel inş canım
anaa dikkatli ol canım misafirlik tam bir diyet katliamı
mefkurem sende kaç cocuk vardı üçten aşağıyı kabul etmem ikiyse beraber yapalım:) ne oluuurrr kırma beni:)Gençlik iştee
Ben hiç özlemedim
spiral var bu adettimde çıkarıcam bakalım olacakmı inşallah canım ezan okunuyor Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinAleykum selam canim kiz bende 2.bebeyi bu ay istiyodum temmuzda olsun diye ama nasip olmuyo bi turlu ya inşallah Allah kalbine gore verir
Mervecim bizdede yoktu bwn hamile kaldım karşı komşum sonra en alt sonra altimdaki geçen haftada karsimin altı doğurdu bina 7 daire 5 i yeni doğurdu ikiside menopozlu zaten yoksa onlarda uyardı bize
sonuç inşallah güzel olurl
Siz çocuk hesapları kurun bende torun bakıyom
Ben hala artıdayım canm artım azalsa da sen iyi gidiyosn bravo canmHadi gözün aydın ponim. Kilo durumun nasıl. Ben eksiye döndüm.
Hayırlısı canım hakkında. Kardeş çok güzel bir duygu. Bakmaya sabrın varsa süper. Benim hiç sabrım yok artık. Küçük kızım çok yordu beni.
Aminnn zuhalim.
Bu hafta bombeee olmak istiyorum.
Hadi süpersin. Yarın daha da gidecek.
Liste bana da gelmedi. Ben de istiyorum listeyi. Perşembe yapacağım çünkü.
Tamam canım.
Benim hedef neydi unuttum ben. Gerçi 80 kg olmayı istiyorum.
Tünaydın berilim.
Ayşem geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda acil şifalar.
Zaman olarak uygun canım.
Zaten kızın okul düzenini oturtmuş olur.
Allah razı olsun canım.
Evet ben de alayım bir şeyler.
Bende ne gebiş olmayı ne de küçük çocuğu. Daha bir süre bana uzak. Çocuklar büyüğünce òzlerim belki.
dilek sabitim demişsin pazartesiye göremi cumaya göremispiral var bu adettimde çıkarıcam bakalım olacakmı inşallah canım ezan okunuyor Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
zaten 300 değilmşydi tatlımBen hala artıdayım canm artım azalsa da sen iyi gidiyosn bravo canm
Çocuklarım cüzdanım ve arabam en sevdıgım aılembiz dört kardeşiz çok iyi anlaşan dört kardeş, evlendiler eşleride birbirinden kıymetli bir araya sık sık geliriz çok keyif alırız herkesde ikişer çocuk 8de evladımız var geniş aile olmayı seviyorum istiyorum ki benimde yaş kemale erince Çocuklar gelinler torunlar evimi şenlendirsin kardeşlik okadar güzeldi, hayat koşturması dan bazen sık görüşmeye fırsatın olmasa bile sana ihtiyacım var dediğin anda iki eli kanda olsa koşar kardeşin abin, bu duyguları çocuklarımda tatsın kızım abla olsun kardeşine anne merhametiylw yaklaşsız ki yapıcagı na eminim, hayırlısıysa Rabbim nasip etsin
Kız urfalımısın sengeçmişteyim 9 sayfa birikmiş vııııışşşşşşşş
Yersen yerım basınısonra gene uğrarım evdeki hesap çarşıya uymadı abimin eşi yengem iftara davet etti oraya gidicem ama uyardım abartma sakın yemem diye
Erdemı dövesim geldıAfiyet olsun elifcim
Kız ben bugün muz süt yapıyorumerdem dün dediklerimi almamış uyuz oldum sebze çorbası yapacaktım
Kız spordan ne haber onu söyle bakim
amin cümlemıxınevet yemin ettim ben de bugün için o yüzden kaçamak yapmayacağıma. pirinç lapası yapıyom bugün kuzuu
öyle olmadı ama olacaaakkkk
süpersiiin
migrenim yok açlıktan ağrıdı canım dün. bazen ağrıyor o da stres yaptığımda. aklımda bulunsun canım nane çayı alayım eve..
aayy ne güzel bir haber inş kucağına almayı nasip etsin Allah 3. yü :)
anaamm hadi bas gaza baharr
aynen benim hedefim 59.5 ti dşye hatırlıyom vışş
canım geçmiş olsun. üzülme annemin de astımı var ilaç bile kullanmıyor. geçiştiriyor valla
kilo olarak da maşallah nazar değmesin gayet iyisin
sen bi iyi ol da aramıza dön kuzum
muckk
300 yüksek canım ya. her şey de bir hayır vardır. başlaması iyi olmuş yoksa organlara çok zararı var şekerin
ne renge boyuycaksın canım?
ilk hamişlik haberi senden gelcek sanırım merveee
abla haklısın ama bugün kaçamaksızım sonundaaaaaaaaaa cumaya iyi bir sonuç alıcam inş
kız sen dememiş miydim t. kahvesi maden suyu iç baş ağrın için diye? karıştırdım mı ben?? sorryyy
amin ablaa
senin de mübarek olsuun
iyi haberlerle gel inş canım
anaa dikkatli ol canım misafirlik tam bir diyet katliamı
Bende 4 kız var 4 oğlan aranıyoraleyküm selam.
yap anam yap bende yaparım belkidimi ama ne alaka fındık fasulye :))) ana güzelmiş yemediğim yıllara aciyorum. :)
kardes candir. bizde de öyle iki elimiz kanda olsa gideriz. Bende kız istiyorum ya :))))
Ayy bu spora nasıl dayanıyon bilmiyom bide bu olmayan yemekleDükkan kapandıııııı
Menü
Sabah ananas 3 cevız suyu
Aksam
Ananas 10 kadar badem suyu ıcıldı
Zencefıl cayı
Kımyon cayı
Kahvelerrr
Su ınanın bılmıyom
Spor
70 dak bant
20 dak ekiptik sımdılık
Hadi Haberini Bekliyoruz Yaptık Diyebacısı eve 9gibi gidersem kesinlikle yapıcam
bu arada dünkü kaçamak yağa dönüşmemiş çok şukur halen sabittim en azından
Siz çocuk hesapları kurun bende torun bakıyom
Fitt_anne Dilek paçayı kurtardım heralde benim 3 tane küçüğü 26 yaşında olacak
eliya yazdıklarım dışında herşeyi ye bebeğim tabi cıssları değil
buseb tatlım google muz süt detoksu yazarsan çıkar şeyda coşkunun
Ben normalden az yemiştim
Her öğün 1 bar süt 1 minik muz
Bide soya sütü kullanırsanız daha iyi
Muzlarda küçük ve yeşil olması lazım
Yeşil olmayan muz kabız yapar
2 Tane Yedim Abla Fazla Yemedim :)Erdemı dövesim geldı
Kaç muz yedın bırde kabız olursan seyret
Afiyet olsun ablaDükkan kapandıııııı
Menü
Sabah ananas 3 cevız suyu
Aksam
Ananas 10 kadar badem suyu ıcıldı
Zencefıl cayı
Kımyon cayı
Kahvelerrr
Su ınanın bılmıyom
Spor
70 dak bant
20 dak ekiptik sımdılık
Sanki o yiyecekHadi Haberini Bekliyoruz Yaptık Diye
2 Tane Yedim Abla Fazla Yemedim :)
Kabiz olmam hastalık ufaktan devam ediyor abla ondan rahatım biraz
Valla dov erdemi uyuz etti beni de liste verdim al bunları diye neymiş ıspanak yemezmis kereviz sevmiyomus.
Afiyet olsun abla
Watsaptan aksam neyle dayandımı gosterecemAyy bu spora nasıl dayanıyon bilmiyom bide bu olmayan yemekle
Dün 2 sefer yapınca bugün bacaklarım kalkmıyor
Yinede 1 saat yaparım çocuk olunca erken yapamadım biraz önce gittiler
PotasyumMenum
Sabah 11:30
Bir muz
Bir bardak süt
Öğle 14
Yarım muz
Bir bardak süt
Ara 16
Bir fincan yeşil çay
Akşam 17:30
Yarım muz
Yarim bardaktan biraz fazla süt
Su 2 yi gecti
Spor aksam ins yürüyüşe cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?