Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla sorma ya uyuz oldum yetmezse yemesin Cok ta tin ama beni de engelledi bugün
Potasyum
Kalsıyum
Laktoz
Glukoz
Kılo yapar biliyorum
Yarın tartılsana artımı eksımısın merak ettım
Tamam abla tartilirim. Zaten cumaya kadar hergün tartilicam 3 gün detoks yapicam ya hangisi daha iyi geliyor anlayim
Selam kizlar nasilsiniz,iki ay kadar once mezun oldum 57 kiloyla suan 66 kiloyum malesef,sanirim bir cogunuz mezun olmussunuz listeye giremem ama menulerimi yazip motive olmak istiyorum mumkunmu acaba
Hosgeldin tekrar canım en son mezunumuz sensin :) birkaç kişi izinde geri kalanimiz burdayız :) izine çıkıp dönenler oldu.
Baya almışsın keşke biraz kiloyu korumak için dikkat etseydin. Neyse olan olmuş kilolar yerleşmeden verirsin :)

Selam kizlar nasilsiniz,iki ay kadar once mezun oldum 57 kiloyla suan 66 kiloyum malesef,sanirim bir cogunuz mezun olmussunuz listeye giremem ama menulerimi yazip motive olmak istiyorum mumkunmu acaba
Hoşgeldin zeynepcim
Kız böyle giderse sende bana yatişecen. Grrçi kimse benim rekorumu kıramaz. aman durdur kendini. biran önce önlemini al cnm

açıkcası bende bilen varmı kız senesindemiyiz:)
çin takvimine bak :))))

Tamam mefkusum

Bende 4 kız var 4 oğlan aranıyor
2 si benden zeki çevik sportmen )))

ya Beril im bu şekilde beslenmen zararlı değilmi dr kontrolünde mi bu liste nedir ben çözemedim kız azcik aç kalsam başım ağrıyo sana birsey olmuyormu?

haha hah ben yicem herif diyeydin

Menum
Sabah 11:30
Bir muz
Bir bardak süt
Öğle 14
Yarım muz
Bir bardak süt
Ara 16
Bir fincan yeşil çay
Akşam 17:30
Yarım muz
Yarim bardaktan biraz fazla süt
Su 2 yi gecti
Spor aksam ins yürüyüşe cikicam
muzlu Hilal tatlısı olmuşsun :))))))

Watsaptan aksam neyle dayandımı gosterecem
kıskanmaya başladım bu whatsapp işini :))))

Zeynom hoşgeldin. Naptın canım bu kadar ne yedin kız. gel tabi yaz menülerini motive edelim seni. Nasıl gidiyor neler yapıyorsun.

Kilolar cok yerlesmedi bence ilk haftalar iyi veririm,yalniz basima cok iradesizim malesef keske buradan kopmasaydim.Bu arada adim zeynep memnun oldum

Hoşgeldin zeynepcim
Kız böyle giderse sende bana yatişecen. Grrçi kimse benim rekorumu kıramaz. aman durdur kendini. biran önce önlemini al cnm
Aaa abla sendemi kilo aldin en son 70 le mezun olmustun sanki.
Valla yalniz basima onlem alamiyorum en iyisi burda motive olmak. seni gordugume de ayrica sevindim ozlemisim:)

Menüm şöyle ki
Saat 7:30
1 yumurta
1 kk kaşar ( peynir im bitmiş )
Yarım dilim tam buğday

Saat 14
Yarım lahmacun
2 küçük kutu ayran

Saat 18
6 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt

Su 1.5 litre daha 1 litre dsha içerim.
Spor sabah 6 buçuk ta 2 mil leslie
Birazdan 2 mil daha yapıcam.

Hosbuldum tatlim,pek iyi bir tatil geciremedim sanirim ondan boyle oldu.Bir kere kacirinca engel olamadim umarim burda duzene girerim tekrardan:)

Menun,suyun,sporun gayet iyi canim:)

Aaa abla sendemi kilo aldin en son 70 le mezun olmustun sanki.
Valla yalniz basima onlem alamiyorum en iyisi burda motive olmak. seni gordugume de ayrica sevindim ozlemisim:)
68 le olduydum ama geçmişe mazi diyoruz cnm
Brn yine yılbaşında 69 olacammm

Sende bi başladınmı gider bebrğim sıkma canını

Ben burdan gitmedim ama yinede kurtlar kaptı

Ama elifim tartıya 2 kala oldumu bu

Daha ne renk yapicagima karar vermedim ama sari olmak istiyom canm

Kiz inşallah ya cok istiyom bebis

Selam zeynepm nasilsin kiz gorusmeyeli verilen kilolar keske hic alinmasa geri ne guzel olurdu
Bizden kimse mezun olmadi kiz yani ben hala burdayim mesela

Aleykum selam abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…