- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.201
Yarısıyozmu sizleSanki o yiyecek
Valla sorma ya uyuz oldum yetmezse yemesin Cok ta tin ama beni de engelledi bugünSanki o yiyecek
Tamam abla tartilirim. Zaten cumaya kadar hergün tartilicam 3 gün detoks yapicam ya hangisi daha iyi geliyor anlayimPotasyum
Kalsıyum
Laktoz
Glukoz
Kılo yapar biliyorum
Yarın tartılsana artımı eksımısın merak ettım
Hosgeldin tekrar canım en son mezunumuz sensin :) birkaç kişi izinde geri kalanimiz burdayız :) izine çıkıp dönenler oldu.Selam kizlar nasilsiniz,iki ay kadar once mezun oldum 57 kiloyla suan 66 kiloyum malesef,sanirim bir cogunuz mezun olmussunuz listeye giremem ama menulerimi yazip motive olmak istiyorum mumkunmu acaba
Hoşgeldin zeynepcimSelam kizlar nasilsiniz,iki ay kadar once mezun oldum 57 kiloyla suan 66 kiloyum malesef,sanirim bir cogunuz mezun olmussunuz listeye giremem ama menulerimi yazip motive olmak istiyorum mumkunmu acaba
çin takvimine bak :))))açıkcası bende bilen varmı kız senesindemiyiz:)
Tamam mefkusumSiz çocuk hesapları kurun bende torun bakıyom
@ayulduzz Dilek paçayı kurtardım heralde benim 3 tane küçüğü 26 yaşında olacak
eliya yazdıklarım dışında herşeyi ye bebeğim tabi cıssları değil
@buseb tatlım google muz süt detoksu yazarsan çıkar şeyda coşkunun
Ben normalden az yemiştim
Her öğün 1 bar süt 1 minik muz
Bide soya sütü kullanırsanız daha iyi
Muzlarda küçük ve yeşil olması lazım
Yeşil olmayan muz kabız yapar
2 si benden zeki çevik sportmenBende 4 kız var 4 oğlan aranıyor
ya Beril im bu şekilde beslenmen zararlı değilmi dr kontrolünde mi bu liste nedir ben çözemedim kız azcik aç kalsam başım ağrıyo sana birsey olmuyormu?Dükkan kapandıııııı
Menü
Sabah ananas 3 cevız suyu
Aksam
Ananas 10 kadar badem suyu ıcıldı
Zencefıl cayı
Kımyon cayı
Kahvelerrr
Su ınanın bılmıyom
Spor
70 dak bant
20 dak ekiptik sımdılık
haha hah ben yicem herif diyeydinHadi Haberini Bekliyoruz Yaptık Diye
2 Tane Yedim Abla Fazla Yemedim :)
Kabiz olmam hastalık ufaktan devam ediyor abla ondan rahatım biraz
Valla dov erdemi uyuz etti beni de liste verdim al bunları diye neymiş ıspanak yemezmis kereviz sevmiyomus.
Afiyet olsun abla
muzlu Hilal tatlısı olmuşsun :))))))Menum
Sabah 11:30
Bir muz
Bir bardak süt
Öğle 14
Yarım muz
Bir bardak süt
Ara 16
Bir fincan yeşil çay
Akşam 17:30
Yarım muz
Yarim bardaktan biraz fazla süt
Su 2 yi gecti
Spor aksam ins yürüyüşe cikicam
kıskanmaya başladım bu whatsapp işini :))))Watsaptan aksam neyle dayandımı gosterecem
Zeynom hoşgeldin. Naptın canım bu kadar ne yedin kız. gel tabi yaz menülerini motive edelim seni. Nasıl gidiyor neler yapıyorsun.Selam kizlar nasilsiniz,iki ay kadar once mezun oldum 57 kiloyla suan 66 kiloyum malesef,sanirim bir cogunuz mezun olmussunuz listeye giremem ama menulerimi yazip motive olmak istiyorum mumkunmu acaba
Kilolar cok yerlesmedi bence ilk haftalar iyi veririm,yalniz basima cok iradesizim malesef keske buradan kopmasaydim.Bu arada adim zeynep memnun oldumValla sorma ya uyuz oldum yetmezse yemesin Cok ta tin ama beni de engelledi bugün
Tamam abla tartilirim. Zaten cumaya kadar hergün tartilicam 3 gün detoks yapicam ya hangisi daha iyi geliyor anlayim
Hosgeldin tekrar canım en son mezunumuz sensin :) birkaç kişi izinde geri kalanimiz burdayız :) izine çıkıp dönenler oldu.
Baya almışsın keşke biraz kiloyu korumak için dikkat etseydin. Neyse olan olmuş kilolar yerleşmeden verirsin :)
Aaa abla sendemi kilo aldin en son 70 le mezun olmustun sanki.Hoşgeldin zeynepcim
Kız böyle giderse sende bana yatişecen. Grrçi kimse benim rekorumu kıramaz. aman durdur kendini. biran önce önlemini al cnm
Hosbuldum tatlim,pek iyi bir tatil geciremedim sanirim ondan boyle oldu.Bir kere kacirinca engel olamadim umarim burda duzene girerim tekrardan:)çin takvimine bak :))))
Tamam mefkusum
2 si benden zeki çevik sportmen)))
ya Beril im bu şekilde beslenmen zararlı değilmi dr kontrolünde mi bu liste nedir ben çözemedim kız azcik aç kalsam başım ağrıyo sana birsey olmuyormu?
haha hah ben yicem herif diyeydin
muzlu Hilal tatlısı olmuşsun :))))))
kıskanmaya başladım bu whatsapp işini :))))
Zeynom hoşgeldin. Naptın canım bu kadar ne yedin kız. gel tabi yaz menülerini motive edelim seni. Nasıl gidiyor neler yapıyorsun.
Menun,suyun,sporun gayet iyi canim:)Menüm şöyle ki
Saat 7:30
1 yumurta
1 kk kaşar ( peynir im bitmiş )
Yarım dilim tam buğday
Saat 14
Yarım lahmacun
2 küçük kutu ayran
Saat 18
6 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre daha 1 litre dsha içerim.
Spor sabah 6 buçuk ta 2 mil leslie
Birazdan 2 mil daha yapıcam.
68 le olduydum ama geçmişe mazi diyoruz cnmAaa abla sendemi kilo aldin en son 70 le mezun olmustun sanki.
Valla yalniz basima onlem alamiyorum en iyisi burda motive olmak. seni gordugume de ayrica sevindim ozlemisim:)
Ama elifim tartıya 2 kala oldumu buMenüm şöyle ki
Saat 7:30
1 yumurta
1 kk kaşar ( peynir im bitmiş )
Yarım dilim tam buğday
Saat 14
Yarım lahmacun
2 küçük kutu ayran
Saat 18
6 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre daha 1 litre dsha içerim.
Spor sabah 6 buçuk ta 2 mil leslie
Birazdan 2 mil daha yapıcam.
Daha ne renk yapicagima karar vermedim ama sari olmak istiyom canmevet yemin ettim ben de bugün için o yüzden kaçamak yapmayacağıma. pirinç lapası yapıyom bugün kuzuu
öyle olmadı ama olacaaakkkk
süpersiiin
migrenim yok açlıktan ağrıdı canım dün. bazen ağrıyor o da stres yaptığımda. aklımda bulunsun canım nane çayı alayım eve..
aayy ne güzel bir haber inş kucağına almayı nasip etsin Allah 3. yü :)
anaamm hadi bas gaza baharr
aynen benim hedefim 59.5 ti dşye hatırlıyom vışş
canım geçmiş olsun. üzülme annemin de astımı var ilaç bile kullanmıyor. geçiştiriyor valla
kilo olarak da maşallah nazar değmesin gayet iyisin
sen bi iyi ol da aramıza dön kuzum
muckk
300 yüksek canım ya. her şey de bir hayır vardır. başlaması iyi olmuş yoksa organlara çok zararı var şekerin
ne renge boyuycaksın canım?
ilk hamişlik haberi senden gelcek sanırım merveee
abla haklısın ama bugün kaçamaksızım sonundaaaaaaaaaa cumaya iyi bir sonuç alıcam inş
kız sen dememiş miydim t. kahvesi maden suyu iç baş ağrın için diye? karıştırdım mı ben?? sorryyy
amin ablaa
senin de mübarek olsuun
iyi haberlerle gel inş canım
anaa dikkatli ol canım misafirlik tam bir diyet katliamı
Aminnn canımspiral var bu adettimde çıkarıcam bakalım olacakmı inşallah canım ezan okunuyor Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Selam zeynepm nasilsin kiz gorusmeyeli verilen kilolar keske hic alinmasa geri ne guzel olurduSelam kizlar nasilsiniz,iki ay kadar once mezun oldum 57 kiloyla suan 66 kiloyum malesef,sanirim bir cogunuz mezun olmussunuz listeye giremem ama menulerimi yazip motive olmak istiyorum mumkunmu acaba
Aleykum selam ablaNe güzel fıtsattır mübarek günler.
Unutana, unutulana, unutulduğunu sanana sıcak bir tebessüm yollamak,
Yürekten bir merhaba demek için...
Gün Rahmet günü...
Gün Selamlaşma günü...
Gün Helalleşme günü...
Gün hal hatır sorma günü...
Gün,
DUALARDA BULUŞMA GÜNÜ...
O zaman en içten dulalarda buluşmak dileģiyle....
ÁŞÜRA GÙNÙMÙZ MÙBAREK OLSUN
SELÀMÙN ALEYKÙM
Asure yedin demek heeeeYaa kizlar asure yeniyormuydu diyetteyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?