- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.461
Burda gerçekten alınmanı ve gitmeni gerektirecek bi durum yok tatlım ama senin kararınPeki ben alinganlik ettim herkeze basarilar emeginiz cok hakkinizi helal edin tek tek etiketlemiyorum
Kendi istegimle ayriliyorum
Valla sorma ya cekemediler bizim takımınazar olduk anam nazaaar
abla ben de senin yaşadığını yaşadım arkadaşımız betüle bir keresinde batırmışsın menünü dedim kırıldı zor toparladım. kendimi anlattım sonra düzeldik. sizde de durum buna benzer oldu diyelim. nazarlık oldu. ama dediğim gibi ben normal hayatımda argo da konuşan bir insanım hanım evladı gibi değilim ve çok dobrayım ben karşımdakini bileyim bana küfür bile edebilir sallamam ben de ederim en fazla
abla merviş çok seninle bulunamadı burda bir de onun tarzı farklı saygı duyuyorum. ama yanlış anlaşılma oldu sen de açıklamanı yaptın bitti gitti. valla çok üzüldüm artık susun ya
Sağol busemmhele bi giiitttttttttttttttt
hele bi giiiiiiitttttttttttbak çıktı sopa çabuk buraya geliyorsun. böyle gitmek yok. konuştunuz bitti halledemiyorsanız da zamanla birbirinize alışırsınız. halledilir hepsi. burda başladın burda bitecek merve ben senin de içini biliyorum ve seni de çok seviyorum gitmene gönlüm kesinlikle razı değil
ay valla çok meraklandım süpersin kız helal maşallah tütütütüüü
Allah seni napmaya yaaabu diyette nasıl bir şey insan wc ye gittikçe seviniyor
Aaa ama Merve bu şekilde ayrılmak olmaz nereye be kızım.Peki ben alinganlik ettim herkeze basarilar emeginiz cok hakkinizi helal edin tek tek etiketlemiyorum
Kendi istegimle ayriliyorum
Bende küstüm bana detoks vermediniz hain domdom lar. :)Abla whatsaptan o kadar ugrastiniz kime hangi detoks iyi gelir. Dusunmeyen birisi uğraşmaz.
Suan kac olduğumu sovylemicem sürpriz olsunama tahminimden çok daha iyi bi sonuç bombeee geliyurummm
ananas mi baby.bu diyette nasıl bir şey insan wc ye gittikçe seviniyor
Dibine kadar katılıyorum.
Kız sırfsizin için tek gözüm açık şekilde bildirim yaptımAaa ama Merve bu şekilde ayrılmak olmaz nereye be kızım.
Bende küstüm bana detoks vermediniz hain domdom lar. :)
ananas mi baby.
Sence muz mu ananas mi pirinç mi hangisini yapayı yafffKız sırfsizin için tek gözüm açık şekilde bildirim yaptım
Valla sorma ya cekemediler bizim takımı
Sağol busemm
Allah seni napmaya yaaa
Aaa ama Merve bu şekilde ayrılmak olmaz nereye be kızım.
ananas mi baby.
Ben diğerlerini yapmadım ki canım zuhal abla daha iyi bilirSence muz mu ananas mi pirinç mi hangisini yapayı yafffSağol canım tek gözle de olsa bildirdiğin için
Pirinç lapasını öneririm ben iki kere yaptm çok iyi sonuç aldm ama tadı hayattan soğuturSence muz mu ananas mi pirinç mi hangisini yapayı yafffSağol canım tek gözle de olsa bildirdiğin için
Eki Görüntüle 1896594
dün aksam buna hayır dedimkoca kişisi yarısını bitirdi kalanında iş yerine götürdü camış bi dilim kurtardım difrize attım cuma sabah kahvaltıda ekmek niyetine ödül yapcam bu seferde kocamın ağzının suyu aksın oh
Birde saatler degismiycek bu sene
Günaydın kızlar
Karı buraya gönder abla
Supersin camim
Günaydın
oo super
Günaydın kızlar
Nerede hata yapıyorum ya bi gr bile gitmemiş oyssa geçte yemedim hafifte yedim :!(
Sizi mutsuz eden kilolarınızdan kurtulmak için inancınızı yükseltmeye mi ihtiyacınız var? O halde, 20 kilo vererek zayıflamayı ve formda kalmayı başaran Meltem Hanım’ın öyküsünü okumak size çok iyi gelecek! Zayıflama başarı hikayesini okuyun ve kilo vermenin gerçek yollarını öğrenin.
Bedeninizle konuşun; “söz veriyorum seni üzmeyeceğime ve kilo vereceğime” diyebilirsiniz. Aceleniz var, siz de benim gibisiniz, ama şunu yapabilirsiniz; inanırsanız ve kendinizi zayıflamış düşünürseniz hızla kilo vereceksiniz. Önce beyninizdeki mutsuzluk sorununu çözmemiz gerekiyor. Canım her sıkıldığında bir şeyler yemek istiyordum. Ne zaman moralim bozuk olsa, kendimi kötü hissetsem yiyeceklerden yardım alıyordum. Dünyanın en iyi diyetisyeni ya da doktoru bile, siz inanmadıktan sonra, size yardım edemez. Kendinizin dünyanın merkezinde olduğunu ve çok önemli olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz.
Öncelikli olarak, bir bebek gibi kendinize bakmalısınız. Size armağan edilen bedeni hor kullanıp genişletmek mi yıpratmak mı yapmak istediğiniz? O zaman devam edin, ama unutmayın bu bir döngü. Sizin yerinize başkası mı verecek kiloları? İnanın hiç kimse sizi sizden fazla düşünemez.
Biraz önce regl oldum 14gun sonunda
Aaa ama Merve bu şekilde ayrılmak olmaz nereye be kızım.
ananas mi baby.
Dibine kadar katılıyorum.
Selam herkese keşke bu tatsızlık yaşanmasaydı ama olacağı yarmış kaptanmz ve mefkuşum olmasa bu takım bu kadar başarılı olamazdı bu da bir gerçek. Kaptan olarak sert yumuşak her türlü eleştiriyi de yapabilir ayrıca. Beril ablayı tanıyan herkes iyiyliğimz için bişeyler söylediğini de bilir
Ben diğerlerini yapmadım ki canım zuhal abla daha iyi bilir
Kız aynı şeyleri sormuşuz birbirimize.@elifvecebir durumlar nasıl rakibem peşindeym bırakmış değilimbu arada tekrar toparlanmamda sıkıyönetim sayesindedir teşekkür ederm berilceee Mefkurem
Elma ne kız söğle bakim bir hele.Pirinç lapasını öneririm ben iki kere yaptm çok iyi sonuç aldm ama tadı hayattan soğuturben elma yapıcam yarın
Kipa ya gitsem ananas en Yakın orda var gelsin de ikna edeyim benimkini gidip almaya.
ananas ve su
Aynen iyiki varlar onlara olmasa 9. Takım olmazdı.Selam herkese keşke bu tatsızlık yaşanmasaydı ama olacağı varmış kaptanmz ve mefkuşum olmasa bu takım bu kadar başarılı olamazdı bu da bir gerçek. Kaptan olarak sert yumuşak her türlü eleştiriyi de yapabilir ayrıca. Beril ablayı tanıyan herkes iyiyliğimz için bişeyler söylediğini de bilir
Ay tam nasıl yaptın anlat hele. Elmayı nasıl yapıcaksın.Pirinç lapasını öneririm ben iki kere yaptm çok iyi sonuç aldm ama tadı hayattan soğuturben elma yapıcam yarın
Elif lere detoks yok sanırımBuse ne narifetlisin kız maşallah.
Hiç sorma
Biz bir de hala sabahçı öğlenciyiz.
Canım benim geçen hafta öğle oldu. Sabret çarşambaya kadar +100 deydim . Cuma -700 çıktım. Bırakma. Kilo pes ediyor zaten.
Maşallah ne kadar fatk etmiş.
Darısı hepimize kızlar. Ben önümüzdeki yaz beyaz kot giymek istiyorum.
Gözün aydın canım.
Bana da vermediler elif. Ben de detoks istiyorum.
Saolasın canım.
Ponim katılıyorum sana.
Kulo durumun nasıl. Rakibiz bu hafta biliyorsun.
Ben lapa yaptım iyi geliyor.
Muzla süte cesaretim yok.
Sanki alırım gibi geliyor.
Selam herkese keşke bu tatsızlık yaşanmasaydı ama olacağı varmış kaptanmz ve mefkuşum olmasa bu takım bu kadar başarılı olamazdı bu da bir gerçek. Kaptan olarak sert yumuşak her türlü eleştiriyi de yapabilir ayrıca. Beril ablayı tanıyan herkes iyiyliğimz için bişeyler söylediğini de bilir
Buse ne narifetlisin kız maşallah.
Hiç sorma
Biz bir de hala sabahçı öğlenciyiz.
Canım benim geçen hafta öğle oldu. Sabret çarşambaya kadar +100 deydim . Cuma -700 çıktım. Bırakma. Kilo pes ediyor zaten.
Maşallah ne kadar fatk etmiş.
Darısı hepimize kızlar. Ben önümüzdeki yaz beyaz kot giymek istiyorum.
Gözün aydın canım.
Bana da vermediler elif. Ben de detoks istiyorum.
Saolasın canım.
Ponim katılıyorum sana.
Kulo durumun nasıl. Rakibiz bu hafta biliyorsun.
Ben lapa yaptım iyi geliyor.
Muzla süte cesaretim yok.
Sanki alırım gibi geliyor.
Kız aynı şeyleri sormuşuz birbirimize.
Bu sabah -700 düm canım. İnşallah cumaya hedefim - 1.2 kg.
Kipa ya gitsem ananas en Yakın orda var gelsin de ikna edeyim benimkini gidip almaya.
Aynen iyiki varlar onlara olmasa 9. Takım olmazdı.
Ay tam nasıl yaptın anlat hele. Elmayı nasıl yapıcaksın.
Elif lere detoks yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?