Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki ben alinganlik ettim herkeze basarilar emeginiz cok hakkinizi helal edin tek tek etiketlemiyorum
Kendi istegimle ayriliyorum
Burda gerçekten alınmanı ve gitmeni gerektirecek bi durum yok tatlım ama senin kararın
Helal olsun sende Helal et

Valla sorma ya cekemediler bizim takımı
Sağol busemm
bu diyette nasıl bir şey insan wc ye gittikçe seviniyor
Allah seni napmaya yaaa

Burada bir sohbet dönmüş ki nazara göze geldik demekten kendimi alamadim.. tek bildiğim burada kimsenin bir diğeriyle ilgili kârı ya da zararı olamaz.. kırılma değil ama eleştiri ya da sert eleştiri gerekli bazen ben de geldiğim de evde olan bu buna göre yemek zorundayım desem bile üst üste eleştiri aldım kırıldığımda oldu ama iyilik için takım için olduğunu bilip bahane ye uzak kalmak adına elimden geleni yaptım.. nitekim sonradan bu eleştirileri aldığım kişiler kaçamaklar yaptı pes etti vs vs.. alınganlık kızma burada yapılacak şey değil açıklaması yapılır en fazla ben şu şu söylediğini pek begenmedim durumum bu böyle önlemler ala agim bir dha biraz daha dikkatli olursan sevinirim gibi bir açıklama olur biter konu uzadıkça uzamış. 9. Takım olduğunuzu tekrar görme zamanı

Peki ben alinganlik ettim herkeze basarilar emeginiz cok hakkinizi helal edin tek tek etiketlemiyorum
Kendi istegimle ayriliyorum
Aaa ama Merve bu şekilde ayrılmak olmaz nereye be kızım.

Abla whatsaptan o kadar ugrastiniz kime hangi detoks iyi gelir. Dusunmeyen birisi uğraşmaz.

Suan kac olduğumu sovylemicem sürpriz olsun ama tahminimden çok daha iyi bi sonuç bombeee geliyurummm
Bende küstüm bana detoks vermediniz hain domdom lar. :)

bu diyette nasıl bir şey insan wc ye gittikçe seviniyor
ananas mi baby.

Dibine kadar katılıyorum.

Selam herkese keşke bu tatsızlık yaşanmasaydı ama olacağı varmış kaptanmz ve mefkuşum olmasa bu takım bu kadar başarılı olamazdı bu da bir gerçek. Kaptan olarak sert yumuşak her türlü eleştiriyi de yapabilir ayrıca. Beril ablayı tanıyan herkes iyiyliğimz için bişeyler söylediğini de bilir

Son düzenleme:

Buse ne narifetlisin kız maşallah.

Birde saatler degismiycek bu sene

Günaydın kızlar

Karı buraya gönder abla

Supersin camim

Günaydın
oo super

Hiç sorma
Biz bir de hala sabahçı öğlenciyiz.

Günaydın kızlar
Nerede hata yapıyorum ya bi gr bile gitmemiş oyssa geçte yemedim hafifte yedim :!(

Canım benim geçen hafta öğle oldu. Sabret çarşambaya kadar +100 deydim . Cuma -700 çıktım. Bırakma. Kilo pes ediyor zaten.

Maşallah ne kadar fatk etmiş.
Darısı hepimize kızlar. Ben önümüzdeki yaz beyaz kot giymek istiyorum.

Biraz önce regl oldum 14gun sonunda

Gözün aydın canım.

Aaa ama Merve bu şekilde ayrılmak olmaz nereye be kızım.

Bende küstüm bana detoks vermediniz hain domdom lar. :)

ananas mi baby.

Bana da vermediler elif. Ben de detoks istiyorum.

Dibine kadar katılıyorum.

Saolasın canım.

Ponim katılıyorum sana.
Kulo durumun nasıl. Rakibiz bu hafta biliyorsun.

Ben diğerlerini yapmadım ki canım zuhal abla daha iyi bilir

Ben lapa yaptım iyi geliyor.
Muzla süte cesaretim yok.
Sanki alırım gibi geliyor.

Kipa ya gitsem ananas en Yakın orda var gelsin de ikna edeyim benimkini gidip almaya.

Aynen iyiki varlar onlara olmasa 9. Takım olmazdı.

Pirinç lapasını öneririm ben iki kere yaptm çok iyi sonuç aldm ama tadı hayattan soğutur ben elma yapıcam yarın
Ay tam nasıl yaptın anlat hele. Elmayı nasıl yapıcaksın.

Elif lere detoks yok sanırım

ponicim birbirlerini tam tanımadıklarından oldu bu. bir de smile lar olmadığından da oldu sert anlaşıldı beril abla. sertse de sorun yok ama bazılarımız hoşlanmayabilir bu da saygı duyulması gereken bir şey bence. sonuç olarak hiç bir kazanan olmadı merve gitti ama inş geri gelir çünkü bu gidilmesi gereken bir durum değil. ben kendi adıma çok üzüldüm bu yaşananlara

kız tava böreği yapıverdim marifetli miyim ki bilmeem çok teşekkürler elifim

ben de muzlu süt yapmak istiyorum ikisine de bayılırım ama korkuyorum o yüzden onu cumartesi pazar pazartesi yapcam

Kız aynı şeyleri sormuşuz birbirimize.
Bu sabah -700 düm canım. İnşallah cumaya hedefim - 1.2 kg.

tebrik ederiim süpersin yine darısı başıma inşallahhh

hadi bakalım varsa al yap valla tadı da mis gibi lapa gibi iğrenç değil. ilk kez yapıyom ben de. ama dün lapa yaptığım için 1 kg gitti cuma kiloma düşmüş oldum. o yüzden ananastan çok bi eksi rakam beklemiyom -300 olsa yeter bana hayli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…