- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.481
Arap sabunu dene bide bulasik makinası parlaticilari süper çıkarıyormus imm bide geçen teyzem silmiş oda kokuları varya sprey ondan sıkıp silmiş leke gitmiş :)))halıyı alırken aklım nerdeydi benim ya koltuğa uysun diye beyazlı buz mavili aldım valla kirpik düşüyor üstüne aha kirpik burda diye gösteriyor şerefsiz halı
Ekşi elma var ya yeşil olan 1 kilo yiyorsun akşama kadar içecek serbest tabi şekersizse. Çok iyisin valla bravo ben sabitim bugün artılardan kurtuldum. Kabızlk yaşıyorm bi de regl şişkinliğim inerse cumaya eksiye düşerim inşaallah ama seni yenemem galiba rövanş istiyorm amaElma ne kız söğle bakim bir hele.
Elmaya bayılırım çünkü.
Arap sabunu dene bide bulasik makinası parlaticilari süper çıkarıyormus imm bide geçen teyzem silmiş oda kokuları varya sprey ondan sıkıp silmiş leke gitmiş :)))
Elmayı anlattm canm lapa da 1 çb pirinç 3 çay b su haşla ye 3 öğün. tuz atmak yasak baharat atabilirsin. Bazıları salata veya yoğurtla yiyormuşKipa ya gitsem ananas en Yakın orda var gelsin de ikna edeyim benimkini gidip almaya.
Aynen iyiki varlar onlara olmasa 9. Takım olmazdı.
Ay tam nasıl yaptın anlat hele. Elmayı nasıl yapıcaksın.
Elif lere detoks yok sanırım
Ananas nasıl yapılıyor canmhadi bakalım varsa al yap valla tadı da mis gibi lapa gibi iğrenç değil. ilk kez yapıyom ben de. ama dün lapa yaptığım için 1 kg gitti cuma kiloma düşmüş oldum. o yüzden ananastan çok bi eksi rakam beklemiyom -300 olsa yeter bana hayli
O anda limon sıkıp silmen gerekirdikızlar geçen halıma çay döküldü. çay şekersiz di nasıl çıkarcam ben bu izi? bilen var mı??
Sadece ananas yiyonAnanas nasıl yapılıyor canm
Ananas nasıl yapılıyor canm
O anda limon sıkıp silmen gerekirdi
Yinede bi dene belki işe yarar
Kızlar detoks için herkes zircinleme mesaj atsın dendi ama heralde yapılmadı
O yüzden kendinize göre bi detoks yapabilirsiniz
Mesela elma, hurma yoğurt, bana yaramadı
Elif sen geçen hafta lapa yaptığın için onu yapma sık yapılmaz
Eliya elif sende geçen pro yaptıydın sanki işe yaramadıydı
Bana muz süt iyi geldi -1 oldu geçen hafta ama size nasıl gelir bilemem
Dediğim gibi yeşil minik muz ve soya sütü daha iyi
Ama 1 gün yapılır
Isteyen Tek yoğurtta yapabilir akşamınki baharatlı
Sadece ananas yiyon
sadece ananas
onu bilmiyordum annem söyledi sonradan yaptım ama pek kar etmedi :/
10 tane yiyebilirm yani
anaaa niye o kadar pahalıkiabla burda soya sütü 15 tl light alırım yaparken daha iyi
heee yiyebilin cnm istersen 20 ye10 tane yiyebilirm yani
sıvı arap sabunlari var onlardan al. Koltukları halıları miss gibi yapıyor.bulaşık makinası için fairy pl.. kullanıyom ben o yüzden ayrıca parlatıcım yok. şuan oda kokum var denerim onu çok sağ ol tatlım. sabunu da alcam zaten komple silicem halıları.
Sağol canım.Elmayı anlattm canm lapa da 1 çb pirinç 3 çay b su haşla ye 3 öğün. tuz atmak yasak baharat atabilirsin. Bazıları salata veya yoğurtla yiyormuşMefkurem daha iyi biliyor
Evet 2 gunde 200 gram fark etti ise yaramadı ama bir gün önceki patates etkiledi beni sanırım. Soya sütünu alicam şehre bi Gidem de :))))Kızlar detoks için herkes zircinleme mesaj atsın dendi ama heralde yapılmadı
O yüzden kendinize göre bi detoks yapabilirsiniz
Mesela elma, hurma yoğurt, bana yaramadı
Elif sen geçen hafta lapa yaptığın için onu yapma sık yapılmaz
Eliya elif sende geçen pro yaptıydın sanki işe yaramadıydı
Bana muz süt iyi geldi -1 oldu geçen hafta ama size nasıl gelir bilemem
Dediğim gibi yeşil minik muz ve soya sütü daha iyi
Ama 1 gün yapılır
Isteyen Tek yoğurtta yapabilir akşamınki baharatlı
Evet pahali burda metro market var burda oraya bi bakmak lazım alman şirketi belki daha ucuzdur. :)))anaaa niye o kadar pahalıki
heee yiyebilin cnm istersen 20 ye
Tüm gün 1 taneyi yiyebilirsin tabi kocaman bişey değilse
valla muzla süt iyi geldi bana canımBuse ne narifetlisin kız maşallah.
Hiç sorma
Biz bir de hala sabahçı öğlenciyiz.
Canım benim geçen hafta öğle oldu. Sabret çarşambaya kadar +100 deydim . Cuma -700 çıktım. Bırakma. Kilo pes ediyor zaten.
Maşallah ne kadar fatk etmiş.
Darısı hepimize kızlar. Ben önümüzdeki yaz beyaz kot giymek istiyorum.
Gözün aydın canım.
Bana da vermediler elif. Ben de detoks istiyorum.
Saolasın canım.
Ponim katılıyorum sana.
Kulo durumun nasıl. Rakibiz bu hafta biliyorsun.
Ben lapa yaptım iyi geliyor.
Muzla süte cesaretim yok.
Sanki alırım gibi geliyor.
Tamam abla yarım saat yürüyüş yaptım fırsatım olursa gene cikicamKızlar yarın spor yok
O yüzden bugün ihmal etmeyin
anaaa niye o kadar pahalıki
heee yiyebilin cnm istersen 20 ye
Tüm gün 1 taneyi yiyebilirsin tabi kocaman bişey değilse
sıvı arap sabunlari var onlardan al. Koltukları halıları miss gibi yapıyor.
Sağol canım.
Evet 2 gunde 200 gram fark etti ise yaramadı ama bir gün önceki patates etkiledi beni sanırım. Soya sütünu alicam şehre bi Gidem de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?