Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

halıyı alırken aklım nerdeydi benim ya koltuğa uysun diye beyazlı buz mavili aldım valla kirpik düşüyor üstüne aha kirpik burda diye gösteriyor şerefsiz halı

halıyı alırken aklım nerdeydi benim ya koltuğa uysun diye beyazlı buz mavili aldım valla kirpik düşüyor üstüne aha kirpik burda diye gösteriyor şerefsiz halı
Arap sabunu dene bide bulasik makinası parlaticilari süper çıkarıyormus imm bide geçen teyzem silmiş oda kokuları varya sprey ondan sıkıp silmiş leke gitmiş :)))

Elma ne kız söğle bakim bir hele.
Elmaya bayılırım çünkü.
Ekşi elma var ya yeşil olan 1 kilo yiyorsun akşama kadar içecek serbest tabi şekersizse. Çok iyisin valla bravo ben sabitim bugün artılardan kurtuldum. Kabızlk yaşıyorm bi de regl şişkinliğim inerse cumaya eksiye düşerim inşaallah ama seni yenemem galiba rövanş istiyorm ama

Arap sabunu dene bide bulasik makinası parlaticilari süper çıkarıyormus imm bide geçen teyzem silmiş oda kokuları varya sprey ondan sıkıp silmiş leke gitmiş :)))

bulaşık makinası için fairy pl.. kullanıyom ben o yüzden ayrıca parlatıcım yok. şuan oda kokum var denerim onu çok sağ ol tatlım. sabunu da alcam zaten komple silicem halıları.

Elmayı anlattm canm lapa da 1 çb pirinç 3 çay b su haşla ye 3 öğün. tuz atmak yasak baharat atabilirsin. Bazıları salata veya yoğurtla yiyormuş Mefkurem daha iyi biliyor

Kızlar detoks için herkes zircinleme mesaj atsın dendi ama heralde yapılmadı
O yüzden kendinize göre bi detoks yapabilirsiniz

Mesela elma, hurma yoğurt, bana yaramadı

Elif sen geçen hafta lapa yaptığın için onu yapma sık yapılmaz

Eliya elif sende geçen pro yaptıydın sanki işe yaramadıydı

Bana muz süt iyi geldi -1 oldu geçen hafta ama size nasıl gelir bilemem
Dediğim gibi yeşil minik muz ve soya sütü daha iyi
Ama 1 gün yapılır

Isteyen Tek yoğurtta yapabilir akşamınki baharatlı

abla burda soya sütü 15 tl light alırım yaparken daha iyi

bulaşık makinası için fairy pl.. kullanıyom ben o yüzden ayrıca parlatıcım yok. şuan oda kokum var denerim onu çok sağ ol tatlım. sabunu da alcam zaten komple silicem halıları.
sıvı arap sabunlari var onlardan al. Koltukları halıları miss gibi yapıyor.

Elmayı anlattm canm lapa da 1 çb pirinç 3 çay b su haşla ye 3 öğün. tuz atmak yasak baharat atabilirsin. Bazıları salata veya yoğurtla yiyormuş Mefkurem daha iyi biliyor
Sağol canım.

Evet 2 gunde 200 gram fark etti ise yaramadı ama bir gün önceki patates etkiledi beni sanırım. Soya sütünu alicam şehre bi Gidem de :))))

valla muzla süt iyi geldi bana canım
Kızlar yarın spor yok
O yüzden bugün ihmal etmeyin
Tamam abla yarım saat yürüyüş yaptım fırsatım olursa gene cikicam

anaaa niye o kadar pahalıki

heee yiyebilin cnm istersen 20 ye

Tüm gün 1 taneyi yiyebilirsin tabi kocaman bişey değilse

talep az olunca böyle oluyor sanırım fiyat abla

çok sağ ol canım sıvı alayım oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…