- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.581
Sagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyimcanım geçmiş olsun. geçen gün annem de mikrobik ishal oldu. reflör diye bir ilaç var. onu içti hemen kesti. antiseptik bağırsak temizleyici gibi bişi.
ama kusma da varsa istersen yarın sabah doktora git. mikrobiktir o.
Baharat atma ama bagırsaga mıdeye ıyı gelmezAyy oylemi tamam ozaman yogurt yemeyeyim patates mantikli geldi hem detoks yapmis olurum hemde ishali keser insallah
Tamam canim bana uyar zaten patatesi seviyorum,tuz normalde de kullanmam baharatta atmayayim sade yerim:)Baharat atma ama bagırsaga mıdeye ıyı gelmez
Istedıgın kadar yıyebılıyon ama öğün gıbı gıt gel atıştırma degıl
İshal kokuluSagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyim
o da üzüm yemiş bir de çiğ fındıkla badem mi ne. kuzenim doktor. onu aramış. yenge onlardandır demiş. ilaç vermiş. ilaç hemen kesti ama. az da yediklerine dikkat etti. iyi oldu maşallah.Sagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyim
Yok abla rizeliyim benTokatlımısın yoksa
Kekık dıye ya ısmın hep ıcanadolulu dusunmustumYok abla rizeliyim ben
Hoşgeldin tatlımIyi aksamlar abla. Şeyda çoşkunun detoks lari dimi bunlar yumurta ananas, süt muz detoksu.
Ben seviyorum listelerini. Hatta direnen kilo diyetine başladım bugün ilk günüm güzel geçti. 5 günlük bakalım sonuç ne olacak zira 1.5 aydır 76.2 -75.8 arasında git gel yaptım.
Zencefil de iyi gelir cnmKizlar sanirim mikropmu virusmu ne kapmisim ayy ne yesem afedersiniz cikariyorumyogurt iyi gelirmi mideye
Abla bizdede kekik var dağlarda ohh miss gibi her sene toplarim nanede pek severim öyle denk geldiKekık dıye ya ısmın hep ıcanadolulu dusunmustum
Kırsehırın kekık dağları aklıma gelmıstı gülüm
Güzelim bence hiç deneme daha yolun başındasıninşallah canım yaa. dur bakalım ben de yarın birşeyler yapmayı düşünüyorum. düşüneyim az. kilom azcık oynasın di mi ama
Allahın izniyle cumartesi sabahı gidiyorum. evet 2 hafta kalacağım. 29 u cumartesi dönüyorum.
Abla greyfurt yumurta yapiyim diyorum muz kabız yaparsa zaten reglde oldum iyice sismeyim kas yapiyim derken kan grubum a+Hoşgeldin tatlım
Ben heryerlerden bişey topluyorum
Geçen hafta muz süt yapmıştım 1 gün işe yaramıştı
Ama yumurta ananas o kadar yaramadı bence meyve olunca sade yenirse daha etkili olur gibi geliyor
Dediğin listeyide gördüm inşallah işe yarar Ama en ufacık bi kaçamak yapmaki gerçek sonucu bilebilesin yani 1 kş da olsa helva yeme
Birazda kan grubuna göre seçimler yap
Olabilir abla usutmusumdur belki,olmadi icecegim suya atarim zencefili.Zencefil de iyi gelir cnm
Bence sen mide bağırsak üşütmesi olmuşun buda bulaşıcı
Tatlım yumurta greyfurt denemedim ama dediğim gibi meyve olunca tek yenirse daha detoks olur gibi geliyorAbla greyfurt yumurta yapiyim diyorum muz kabız yaparsa zaten reglde oldum iyice sismeyim kas yapiyim derken kan grubum a+
Kız gündüzleri hiç gelmeyince senin takımda olduğunu unutuyomiyi akşamlar takımım bu hafta hep yoğun geçiyor benim. çocukları okula bırakınca kuran sohbetine gittim akşam bebeleri okuldan al gel yemek derken anca gelebildim
ben yine 2 probiyotik attım. alman çayı içiyorum yine
cumaya kadar halletmem lazım bu işi
Yalnız formları günlük içmek iyi değil biliyosun dimi fıstıkKabızlık mi var canim.eger varsa bim de kaysili form çayı var . Bana fayda etti. Ciddi kabızlık sorunu yaşayan biriyim. O da olmazsa. Açlık otu kullanabilirsin.tabi demem usulü falan var
Hoşgeldin tatlım
Ben heryerlerden bişey topluyorum
Geçen hafta muz süt yapmıştım 1 gün işe yaramıştı
Ama yumurta ananas o kadar yaramadı bence meyve olunca sade yenirse daha etkili olur gibi geliyor
Dediğin listeyide gördüm inşallah işe yarar Ama en ufacık bi kaçamak yapmaki gerçek sonucu bilebilesin yani 1 kş da olsa helva yeme
Birazda kan grubuna göre seçimler yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?