Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyim

Sagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyim
İshal kokulu
Salyalı yanı sümüksü değilse korkma
Yeşilimsiyse üsütmedende olurmuş esime sordum

o da üzüm yemiş bir de çiğ fındıkla badem mi ne. kuzenim doktor. onu aramış. yenge onlardandır demiş. ilaç vermiş. ilaç hemen kesti ama. az da yediklerine dikkat etti. iyi oldu maşallah.

Hoşgeldin tatlım
Ben heryerlerden bişey topluyorum
Geçen hafta muz süt yapmıştım 1 gün işe yaramıştı
Ama yumurta ananas o kadar yaramadı bence meyve olunca sade yenirse daha etkili olur gibi geliyor

Dediğin listeyide gördüm inşallah işe yarar Ama en ufacık bi kaçamak yapmaki gerçek sonucu bilebilesin yani 1 kş da olsa helva yeme

Birazda kan grubuna göre seçimler yap

Güzelim bence hiç deneme daha yolun başındasın
Listeye girince yaparsın perşembe bişeyler

Inşallah kilo almadan dönersin cnm

Abla greyfurt yumurta yapiyim diyorum muz kabız yaparsa zaten reglde oldum iyice sismeyim kas yapiyim derken kan grubum a+

Abla greyfurt yumurta yapiyim diyorum muz kabız yaparsa zaten reglde oldum iyice sismeyim kas yapiyim derken kan grubum a+
Tatlım yumurta greyfurt denemedim ama dediğim gibi meyve olunca tek yenirse daha detoks olur gibi geliyor
Istersen her öğün 1 greyfurt ye hem wc yede iyi gelir hem oda yağ yakıcı

Muz yeşilse kabız yapmıyomuş ben olmamıştım
Bide sende A olduğuna göre laktozsuz süt daha iyi olur

Sen karar ver

ben yine 2 probiyotik attım. alman çayı içiyorum yine
cumaya kadar halletmem lazım bu işi

Kabızlık mi var canim.eger varsa bim de kaysili form çayı var . Bana fayda etti. Ciddi kabızlık sorunu yaşayan biriyim. O da olmazsa. Açlık otu kullanabilirsin.tabi demem usulü falan var

Kabızlık mi var canim.eger varsa bim de kaysili form çayı var . Bana fayda etti. Ciddi kabızlık sorunu yaşayan biriyim. O da olmazsa. Açlık otu kullanabilirsin.tabi demem usulü falan var
Yalnız formları günlük içmek iyi değil biliyosun dimi fıstık

Doğru diyorsun. helva mi:)))) bugün kaçamak yapmadım bakalım diğer günlerde yapmayacağım... banada en iyi gelen yumurta badem.
insan vucudunu taniyinca daha iyi kilo veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…