Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yalnız formları günlük içmek iyi değil biliyosun dimi fıstık

Tabiki gunluk asla tuketmiyorum bağırsak kayganlık bozmak istemem. 3. Gün cikmasam form çayı. 5. Gün de cikamamissam akşamına açlık otu. Mesela açlık otu nu 1 ayda 2 sefer anca kullandım.

Baharım senin emzirdiğini unuttum cnm
Sen ona göre ayarla kendini
yeşil aldım abla ben yumurtayla takviye yapiyim sadece greyfurt emzirdigim için zorlar evet

Güzelim bence hiç deneme daha yolun başındasın
Listeye girince yaparsın perşembe bişeyler

Inşallah kilo almadan dönersin cnm
öyle mi diyorsun. normal yiyeyim o zaman.
inşallah canım. dikkat edeceğim. orada avantajım, çok geziyorum. acayip yürüyüş yapıyorum.

sahur 4 de, iki tam buğday ekmek arası peynirli sandviç, 1muz

iftar 6.30 çocukları beklediğim için 1ayran, 1avuç kuruyemişle açtım orucum

7, 30,1tabak çorba, yarım tabak kuru fasulye, 1tabak yoğurtlu semiz otu, 4kaşık acılı ezme

11,türk kahvesi

2lt su 2bardak kiraz saplı yeşil çay 42 dakika yürüyüş

Kabızlık mi var canim.eger varsa bim de kaysili form çayı var . Bana fayda etti. Ciddi kabızlık sorunu yaşayan biriyim. O da olmazsa. Açlık otu kullanabilirsin.tabi demem usulü falan var
evet maalesef alman çayı da form çay canım. içeriği az değişik o kadar. tadı daha güzel. bana iyi geliyor.

Allah kabul etsin cnm
Tartıya yakın kuru fasülye olmasaymış iyiymiş

Sabittm bugün eksi görmek istiyorm canm ya ama çok açık şu an
inşallah canim, bence bu açlığa görürsün eksiyi :)

12 yaşında küçük beyim. anne çok güzelsin beğeniyorum seni ama biraz şişmansin diyordu hatta ikide bir kilomu sorup kitle endeksimi hesaplayip hala obez çıkıyorsun anne derdi :)))) şimdi zayıfladın kız diyor

hayırlısıyla git gel canım yolun açık agzin kapalı olsun :)

Kizlar sanirim mikropmu virusmu ne kapmisim ayy ne yesem afedersiniz cikariyorum yogurt iyi gelirmi mideye
Ay canım ya en hızlı yöntem kahve ve limon suan bi dene geçmezse sabah mutlaka dr a git.

Menü güzel de kuru bugün olmasaydı iyi olurdu. İnşallah sisirmez seni. Afiyet olsun Allah kabul etsin.

sakızım yolculuk nereye aman kılo alma hatta Verde gel

Sagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyim
Geçmiş olsun arkadaşım benimde başıma gelmişti çok zor bilirim karın ağrısı wc den çıkamama zordu baya inşallah en kısa zaman düzelirsin

Kız gündüzleri hiç gelmeyince senin takımda olduğunu unutuyom
abla sorma ya ama yarın evdeyim aşure yapıcam
hem diyetede dikkat etmem lazım evden çıkmamak en iyisi

bacım yarın çok dikkat edicem inşallah şişirmeZ

aynen canım ben de pro yapcam başım ağrıyor biraz açlıktan ama lapa günü bin beter ağrıyordu.

Sabittm bugün eksi görmek istiyorm canm ya ama çok açık şu an

ben de sabitim canım yarına Allah kerim

Yarın sonucu yazacan dee mi canm çok merak ettim ananasın

yazıcam tabi canım ben de çok merak ediyorum

sağ ol canım domestosu da aklıma yazdım ama mavi yerleri de var rengini falan ağartmaz dimi?

aynen adım çok geçti bugün

Kizlar sanirim mikropmu virusmu ne kapmisim ayy ne yesem afedersiniz cikariyorum yogurt iyi gelirmi mideye

Sagol canim,kofteler bulgurdandi oglende pilav yemistim ondan yemedim.

geçmiş olsun tekrar canım. patates iyi gelir diye biliyorum ben de.
iyi yapmışsın öyleyse köfteyi yemeyerek

oruç için güzel bir menü afiyet olsn canım.
yarın tartı öncesi k. fasulye yeme bence

1 dilim ekmek anlayışınız nedir kızlar?
Eki Görüntüle 1896959

kesinlik bu değilll

yerim o dilleri kaç yaşında paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…