- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.601
Yalnız formları günlük içmek iyi değil biliyosun dimi fıstık
Tatlım yumurta greyfurt denemedim ama dediğim gibi meyve olunca tek yenirse daha detoks olur gibi geliyor
Istersen her öğün 1 greyfurt ye hem wc yede iyi gelir hem oda yağ yakıcı
Muz yeşilse kabız yapmıyomuş ben olmamıştım
Bide sende A olduğuna göre laktozsuz süt daha iyi olur
Sen karar ver
yeşil aldım abla ben yumurtayla takviye yapiyim sadece greyfurt emzirdigim için zorlar evetBaharım senin emzirdiğini unuttum cnm
Sen ona göre ayarla kendini
öyle mi diyorsun. normal yiyeyim o zaman.Güzelim bence hiç deneme daha yolun başındasın
Listeye girince yaparsın perşembe bişeyler
Inşallah kilo almadan dönersin cnm
evet maalesefKabızlık mi var canim.eger varsa bim de kaysili form çayı var . Bana fayda etti. Ciddi kabızlık sorunu yaşayan biriyim. O da olmazsa. Açlık otu kullanabilirsin.tabi demem usulü falan var
Allah kabul etsin cnmsahur 4 de, iki tam buğday ekmek arası peynirli sandviç, 1muz
iftar 6.30 çocukları beklediğim için 1ayran, 1avuç kuruyemişle açtım orucum
7, 30,1tabak çorba, yarım tabak kuru fasulye, 1tabak yoğurtlu semiz otu, 4kaşık acılı ezme
11,türk kahvesi
2lt su 2bardak kiraz saplı yeşil çay 42 dakika yürüyüş
Içinde sinamaki varsa her gün içilmez cnmevet maalesefalman çayı da form çay canım. içeriği az değişik o kadar. tadı daha güzel. bana iyi geliyor.
inşallah canim, bence bu açlığa görürsün eksiyi :)Sabittm bugün eksi görmek istiyorm canm ya ama çok açık şu an
12 yaşında küçük beyim.v
alla beyaz yogunsa canım bence sıcak su domestos işini halleder benim halıda öyle geçen eşimin sekerli cayı döküldü o bile çıktı
greyfurt yumurta yada yarın muz süt yapacagım ananas bulamadım
greyfurt lght süt ve yeşil muz aldım
süperr canım
çok az ama bu hafta sıkıyonetım
afiyet olsun busecim
afiyet olsun canım
az ama alıştık bu hafta hep az yedin canım
aşure işi bozmuş
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım güzel
kaç yaşında bu bızdık
güzel menü canım afiyet olsun
abla bizim anneler leslie yapmazdı diyet nedir bilmezdik ben hatırlıyorum tookatlı bir komşumuz vardı ay ne güzel bat yapardı haşhaşlı çörek yapardı benim aklımda kalan
hayırlısıyla git gel canım yolun açık agzin kapalı olsun :)inşallah canım yaa. dur bakalım ben de yarın birşeyler yapmayı düşünüyorum. düşüneyim az. kilom azcık oynasın di mi ama
Allahın izniyle cumartesi sabahı gidiyorum. evet 2 hafta kalacağım. 29 u cumartesi dönüyorum.
Ay canım ya en hızlı yöntem kahve ve limon suan bi dene geçmezse sabah mutlaka dr a git.Kizlar sanirim mikropmu virusmu ne kapmisim ayy ne yesem afedersiniz cikariyorumyogurt iyi gelirmi mideye
Menü güzel de kuru bugün olmasaydı iyi olurdu. İnşallah sisirmez seni. Afiyet olsun Allah kabul etsin.sahur 4 de, iki tam buğday ekmek arası peynirli sandviç, 1muz
7, 30,1tabak çorba, yarım tabak kuru fasulye, 1tabak yoğurtlu semiz otu, 4kaşık acılı ezme
11,türk kahvesi
tabisi bu değil :))))))1 dilim ekmek anlayışınız nedir kızlar?
Eki Görüntüle 1896959
sakızım yolculuk nereye aman kılo alma hatta Verde gelinşallah canım yaa. dur bakalım ben de yarın birşeyler yapmayı düşünüyorum. düşüneyim az. kilom azcık oynasın di mi ama
Allahın izniyle cumartesi sabahı gidiyorum. evet 2 hafta kalacağım. 29 u cumartesi dönüyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım benimde başıma gelmişti çok zor bilirim karın ağrısı wc den çıkamama zordu baya inşallah en kısa zaman düzelirsinSagol canim ogleden sonra nar yedim ondan sonra boyle oldu,bulanti yok ama kusma var afedersin,doktora gitmekten nefret ediyorum ama gecmesse yarin gideyim
abla sorma ya ama yarın evdeyim aşure yapıcamKız gündüzleri hiç gelmeyince senin takımda olduğunu unutuyom
benimde aklımdaydı bugün ama fırsatım yoktu başka yemek yapmaya sabahtan da kolayıma geldi ev halkına yapıyım kurufasulye yesinler garipler dediydim:)Allah kabul etsin cnm
Tartıya yakın kuru fasülye olmasaymış iyiymiş
bacım yarın çok dikkat edicem inşallah şişirmeZinşallah canim, bence bu açlığa görürsün eksiyi :)
12 yaşında küçük beyim.anne çok güzelsin beğeniyorum seni ama biraz şişmansin diyordu hatta ikide bir kilomu sorup kitle endeksimi hesaplayip hala obez çıkıyorsun anne derdi :)))) şimdi zayıfladın kız diyor
hayırlısıyla git gel canım yolun açık agzin kapalı olsun :)
Ay canım ya en hızlı yöntem kahve ve limon suan bi dene geçmezse sabah mutlaka dr a git.
Menü güzel de kuru bugün olmasaydı iyi olurdu. İnşallah sisirmez seni. Afiyet olsun Allah kabul etsin.
menun Çok güzel afiyet olsun.
aptal değildik te saygiliydik içimizden konusurduk :)))) ben anneme kız dediğimi düşünemiyorum yerdim valla terliği :))))
bakarım Migros a da gitmişken. Yok ya pro yapıcam sanırım baş ağrım geçmedi yarın aç kalırsam cuma hastanelik olurum mazallah :))) Allah bir sürü kuzu versin sana :)))
cuma olsada şu stresten kurtulssk :)))
Sabittm bugün eksi görmek istiyorm canm ya ama çok açık şu an
Yarın sonucu yazacan dee mi canm çok merak ettim ananasın
v
alla beyaz yogunsa canım bence sıcak su domestos işini halleder benim halıda öyle geçen eşimin sekerli cayı döküldü o bile çıktı
greyfurt yumurta yada yarın muz süt yapacagım ananas bulamadım
greyfurt lght süt ve yeşil muz aldım
süperr canım
çok az ama bu hafta sıkıyonetım
afiyet olsun busecim
afiyet olsun canım
az ama alıştık bu hafta hep az yedin canım
aşure işi bozmuş
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım güzel
kaç yaşında bu bızdık
güzel menü canım afiyet olsun
abla bizim anneler leslie yapmazdı diyet nedir bilmezdik ben hatırlıyorum tookatlı bir komşumuz vardı ay ne güzel bat yapardı haşhaşlı çörek yapardı benim aklımda kalan
bugun saat 14:00 den beri begeniyorum alıntı yapıyorum bir türlü fırsatım olmadı karnım belim çok agrıyordu oglumda formundaydı
@KumraL_KrakeR @berilceee kaptan şu zamana kadar gereken imtiyazi hepimize gösterdi böyle sert olmasıda ben kendi adıma dogru buluyorum yoksa hafta sonu çogumuzun yaptıgı gibi bu kaçamaklar ayyuka çıkardıbuseb (kız hepte seni örnek verdik bugun ) küstüm dedi hadi topla dedi vs vs sonundada başarılı oldu ki buse böregi yemedi
bence tamamen yanlış anlaşılma
Kizlar sanirim mikropmu virusmu ne kapmisim ayy ne yesem afedersiniz cikariyorumyogurt iyi gelirmi mideye
Sagol canim,kofteler bulgurdandi oglende pilav yemistim ondan yemedim.
sahur 4 de, iki tam buğday ekmek arası peynirli sandviç, 1muz
11,türk kahvesi
1 dilim ekmek anlayışınız nedir kızlar?
Eki Görüntüle 1896959
Abla ben bir şey içtiğim zaman wc nedeniyle spor yapamıyorum yaAyyy şu cuma olsada profildeki kilomuzu güncellesek
Bende önce yeşil çay sonra t.kahvesi içip kafein yüklemesi yaptıktan sonra şimdi spora başlıyom
Bantımmm bekle beni kavuşacaz şimdi
yerim o dilleri kaç yaşında paşaBu arada 3 mil leslie tamamdır. Yoruldum ya. Büyük oğlum diyor ki anne onların hiçbir yeri oynamıyor senin bıngıl bıngıl vurdum totosuna :))))
Dünde oyuncakları topluyorum bana baya zayıfladın kız dedi döndüm ters ters baktım pardon dedim yok birsey dedi. Cokmu yüz veriyoruz bu veletlere nedir bana kız diyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?