- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #167.621
valla bacım ben yetişemiyorum bunların çenesine:)12.5 sayfa nedir yaa ne ara konuştunuz bu kadar
Abla ben bir şey içtiğim zaman wc nedeniyle spor yapamıyorum yanolcak bu halim
Bilgisayardan alıntı rahat oluyordu buradan uzun uzun yapamıyorum sadece okuyorum kızlar yanlış anlamayin
Yeşil çay vb bir şey ictigimde su çok icmesem bile ya daha başlamadan ya da 15 dk içinde wc olayı başlıyor devam edemiyorum rahatça.. zorluuorum olabildiği kadar ama pek zorlamak da istemiyorum mecbur ara veriyorum geri döndüğüm de de başka birileri gelmiş oluyor yerimenasıl yani kız anlamadım ne içince?
tamam canım
Bır görüşümü yazıp cıkacam umarım yazdığım gıbı anlasılırım
Sanırım fazla ciddiye alıyorum bu kılo ısını
Sanal da olsa önemsıyorum
Burası dızgınlıyor benı
50 kusur kılolar verdın gerı aldım
4 yıldır sayısız arkadaş gördüm edındıgım tecrübe ıstıkrar
Egerkı kuzum yarın düzelttirsin bosver demem gerekıyorsa yapımda bu yok
Kımse bana bende kımseye zayıflamıyorum
Hıc sorun degıl ıstedıgınızı yeyın dıye önemsenmezseniz daha mı ıyı acaba
Ben olsam sevınırdım benım yedıklerımı kontrol edenler var bana her yolla hırs vermeye çalışanlar var dıye
Ama sonuç ben sert bırıyım üzgünüm
Bende o yüzden dışarda uzun süre yürüyemiyorumAbla ben bir şey içtiğim zaman wc nedeniyle spor yapamıyorum yanolcak bu halim
aşureye dikkat cuma yersin ödül olarak.sakızım yolculuk nereye aman kılo alma hatta Verde gel
Geçmiş olsun arkadaşım benimde başıma gelmişti çok zor bilirim karın ağrısı wc den çıkamama zordu baya inşallah en kısa zaman düzelirsin
abla sorma ya ama yarın evdeyim aşure yapıcam
hem diyetede dikkat etmem lazım evden çıkmamak en iyisi
cenemiz düştü12.5 sayfa nedir yaa ne ara konuştunuz bu kadar
12 yaşında teyzesi.yerim o dilleri kaç yaşında paşa
rahat ol bebeğim sorun yokBilgisayardan alıntı rahat oluyordu buradan uzun uzun yapamıyorum sadece okuyorum kızlar yanlış anlamayin
Ayy çok heyecanlı kız Buse meraktan catliycam.kızlar ben yatıyorum artık.
yarına eksi çıkarım inş.
iyi geceler
maydonozum bitti form çayı icebilirim ama.Kızlar içebilenler sabah maydoz suyu içsin aç karna ve form çayı
Sabaha eksilerle uyanırız inşallah
Bence haftaya kötü başladık ama devamını iyi getirdik inşallah sonuçlarda iyi olur
Ne olur Allahım olsunnn. Aminn
Ay ne güldüm elif yaa küçük beyin ağzı maşallah iyi laf yapıyorBu arada 3 mil leslie tamamdır. Yoruldum ya. Büyük oğlum diyor ki anne onların hiçbir yeri oynamıyor senin bıngıl bıngıl vurdum totosuna :))))
Dünde oyuncakları topluyorum bana baya zayıfladın kız dedi döndüm ters ters baktım pardon dedim yok birsey dedi. Cokmu yüz veriyoruz bu veletlere nedir bana kız diyor ya
Afiyet olsun abla menulerinde baya düzelme var bugunkide gayet güzelsabah 08.20
peynirli yumurta
domates salatalık
öğle 12.40
3 köfte
haşlanmış brokoli
küçük bir bardak ayran
akşam 19.30
4 yk karalahana
biraz salata
3 yk yoğurt
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Inş sende güzel sonuç alirsin canim.Yok anacım yok.
Ben yarın süt ve muzu yspmaya karar verdim.
Süper gözüküyordu canım.
Ellerine saģlık.
Bir ara tarif ver de kocişlere yapslım.
Ćok bilmem canım. Ama yıkamacılar çıkarıyor. O durumda ben yıksmacıya yolluyorum.
Benimkiler de aynıı.
Saç düşse zannederdin ki halıyı 20 gündür düpürmemişler.
Saolasın canım bir ara da onu denerim.
Mefkuş detoks yapayım mı.
Muz süt yapsam olur mu
Bu gece 1 saatle bitireceğim ben.
Ben de deniyeceğim hilalim yar
Süper canım.
Afiyet olsun.
Güzel hilalim. Afiyet olsun.
Neden kaptaniçem.
Sporduz bir beril düşünemiyorum.
Buse süpersin.
Ben sevmem ananası.
Ama kilo vermek için mecbursam yerim. Sma yoksa 40 yıl yemesrm aklıma gelmez
kız sen söyle genede sonucu en azindan azda olsa işe yarar mi anlayalımabla -300 olsa süperdir bence çünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım. bu giden yağ olabilir.
ben de doymadım başımda az ağrıyor ama olsun lapadan sonra mis gibi ağzım tatlandı
süpersin heeeeeee afiyet olsun elifimm
ponim senin menü az olmuş ama kaçamaksız güzel menü afiyet olsun
bence o aşure 3 günlük emeğini batırdı geriletti seni aşure ayındayız aşurelere direnmezsek bu ay istediğimiz sonucu alamayız. onun dışında güzel canım suyu beğendim özellikle
benim yarınki sonucuma göre karar verme bence cünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım o yüzden yarına -300 çıksam süper sonuç demektir ki onu bile sanmıyorum ama inş öyle olur da 62 yi görürüm sonundaaaaa
geçmiş olsun canım mefkuşumun dediklerini diyecektim ben de
güzel menü. köfteleri niye yemedin canım ekmekli miydi ondan mı yemedin? afiyet olsun. şuan bol su içmen lazım suyu arttır.
benim yarınki sonucuma göre karar verme bence cünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım o yüzden yarına -300 çıksam süper sonuç demektir ki onu bile sanmıyorum ama inş öyle olur da 62 yi görürüm sonundaaaaa
ben de normalde ananas aramam ama olunca da kaçırmamben 7.45 e aldım şerefsizler bugü n 6.75 e düşürmüş fiyatını migros varsa gidin ordan alın
oohh süpersinnay ne tatlılar yaa böyle gördükçe sizi cocuk istegim artıyo valla
afiyet olsun çok güzel menü canım
son çare yıkamacıya vericem ben de canım.
böreğin tarifini ne zaman istersen veririm. elimde 2 yufka kalmıştı buzdolabında bozulmadan halledeyim adam da mutlu olsun dedim o yüzden yaptım yoksa kendime işkence etmem akşam akşam
ooo hadi bakalım kim tutar fulyaa
Ay valla bende cumayi iple çekiyorum ablaaAyyy şu cuma olsada profildeki kilomuzu güncellesek
Bende önce yeşil çay sonra t.kahvesi içip kafein yüklemesi yaptıktan sonra şimdi spora başlıyom
Bantımmm bekle beni kavuşacaz şimdi
Hadi ınş sende güzel eksilerle gelirsin baharcimv
alla beyaz yogunsa canım bence sıcak su domestos işini halleder benim halıda öyle geçen eşimin sekerli cayı döküldü o bile çıktı
greyfurt yumurta yada yarın muz süt yapacagım ananas bulamadım
greyfurt lght süt ve yeşil muz aldım
süperr canım
çok az ama bu hafta sıkıyonetım
afiyet olsun busecim
afiyet olsun canım
az ama alıştık bu hafta hep az yedin canım
aşure işi bozmuş
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım güzel
kaç yaşında bu bızdık
güzel menü canım afiyet olsun
abla bizim anneler leslie yapmazdı diyet nedir bilmezdik ben hatırlıyorum tookatlı bir komşumuz vardı ay ne güzel bat yapardı haşhaşlı çörek yapardı benim aklımda kalan
Canım hoşgeldin benimde 2 aydır kilom sabitti gram la gidiyordu. Muz süt detoksu yaptım baya ise yaradı.Iyi aksamlar abla. Şeyda çoşkunun detoks lari dimi bunlar yumurta ananas, süt muz detoksu.
Ben seviyorum listelerini. Hatta direnen kilo diyetine başladım bugün ilk günüm güzel geçti. 5 günlük bakalım sonuç ne olacak zira 1.5 aydır 76.2 -75.8 arasında git gel yaptım.
Kizz arada kaciver buraya da bak :)iyi akşamlar takımım bu hafta hep yoğun geçiyor benim. çocukları okula bırakınca kuran sohbetine gittim akşam bebeleri okuldan al gel yemek derken anca gelebildim
Afiyet olsun dilekcim sen ye kurulari bu hafta geçeceğim senisahur 4 de, iki tam buğday ekmek arası peynirli sandviç, 1muz
iftar 6.30 çocukları beklediğim için 1ayran, 1avuç kuruyemişle açtım orucum
7, 30,1tabak çorba, yarım tabak kuru fasulye, 1tabak yoğurtlu semiz otu, 4kaşık acılı ezme
11,türk kahvesi
2lt su 2bardak kiraz saplı yeşil çay 42 dakika yürüyüş
Afiyet olsun elifcimBen çok acıktım 1 çay bardağı süt içtim kızlar.
1 dilim ekmek anlayışınız nedir kızlar?
Eki Görüntüle 1896959
elif şimdiki çocuklar çok bilmiş yaa. Ablamin oğlu 5 yaşında. Geçen anneme gidecektim erdem sabah para bırakmayı unutmuş bende aradım böyle böyle diye anlattım ablamin oglu da duymuş konuşulanları. #2 3 gün sonra erdem le beraber gittik ablamin oğlu gitti erdeme hesap sordu bide geçti karşısına tüü sana sen nasıl hilale para vermezsin diyoinşallah canim, bence bu açlığa görürsün eksiyi :)
12 yaşında küçük beyim.anne çok güzelsin beğeniyorum seni ama biraz şişmansin diyordu hatta ikide bir kilomu sorup kitle endeksimi hesaplayip hala obez çıkıyorsun anne derdi :)))) şimdi zayıfladın kız diyor
hayırlısıyla git gel canım yolun açık agzin kapalı olsun :)
Ay canım ya en hızlı yöntem kahve ve limon suan bi dene geçmezse sabah mutlaka dr a git.
Menü güzel de kuru bugün olmasaydı iyi olurdu. İnşallah sisirmez seni. Afiyet olsun Allah kabul etsin.
Iyi geceler busemkızlar ben yatıyorum artık.
yarına eksi çıkarım inş.
iyi geceler
Abla yeşil çay olmaz miKızlar içebilenler sabah maydoz suyu içsin aç karna ve form çayı
Bence haftaya kötü başladık ama devamını iyi getirdik inşallah sonuçlarda iyi olur
Iyi geceler elifcimYîrıyüşümü yaptım. Gönul rahatlığı ole yatsbilirim.
İyi geceler kızlar.
kuru yuda yerim hilalide geçerim:)Ay ne güldüm elif yaa küçük beyin ağzı maşallah iyi laf yapıyor
Afiyet olsun abla menulerinde baya düzelme var bugunkide gayet güzel
Inş sende güzel sonuç alirsin canim.
Teşekkür ederim
kız sen söyle genede sonucu en azindan azda olsa işe yarar mi anlayalım
Ay valla bende cumayi iple çekiyorum ablaa
Hadi ınş sende güzel eksilerle gelirsin baharcim
Canım hoşgeldin benimde 2 aydır kilom sabitti gram la gidiyordu. Muz süt detoksu yaptım baya ise yaradı.
Kizz arada kaciver buraya da bak :)
Afiyet olsun dilekcim sen ye kurulari bu hafta geçeceğim seni
Afiyet olsun elifcim
elif şimdiki çocuklar çok bilmiş yaa. Ablamin oğlu 5 yaşında. Geçen anneme gidecektim erdem sabah para bırakmayı unutmuş bende aradım böyle böyle diye anlattım ablamin oglu da duymuş konuşulanları. #2 3 gün sonra erdem le beraber gittik ablamin oğlu gitti erdeme hesap sordu bide geçti karşısına tüü sana sen nasıl hilale para vermezsin diyoşok olduk yaa
Iyi geceler busem
Abla yeşil çay olmaz mi
Aminnn
maşallah damatlık yaşa gelmiş benim oğlumda 11 yaşında, senin yaş kaç arkadaşımaşureye dikkat cuma yersin ödül olarak.
cenemiz düştü
12 yaşında teyzesi.
rahat ol bebeğim sorun yok
Ayy çok heyecanlı kız Buse meraktan catliycam.
maydonozum bitti form çayı icebilirim ama.
bende iyi başlayıp bana göre pekde iyi gitmedim bi hafta oldu merakla bekliyorum cumayuKızlar içebilenler sabah maydoz suyu içsin aç karna ve form çayı
Bi cuma gelsin de bakalım tartı ne dicek :)kuru yuda yerim hilalide geçerim:)
Gmiş olsun cnm ne oldu habr geldimiAğrı kesici vermişler serum takmışlar sonuçları bekliyorlarmis büyük ihtimalle taşmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?