Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nasıl yani kız anlamadım ne içince?

tamam canım
Yeşil çay vb bir şey ictigimde su çok icmesem bile ya daha başlamadan ya da 15 dk içinde wc olayı başlıyor devam edemiyorum rahatça.. zorluuorum olabildiği kadar ama pek zorlamak da istemiyorum mecbur ara veriyorum geri döndüğüm de de başka birileri gelmiş oluyor yerime

berilceee kaptanım ben kendi adıma çok memnunum bu sıkı yönetimden benim pisboğazımın hakkından gelemediğim için burdayım ne yazikki güzellikten anlamıyor bu nefsim bir gün yüz versem ipleri eline alıyo kontrollü eline geçiriyor. inan bana nefsimin hakkından siz geldiniz öyle tırstı ki ne çikolata canı istiyor ne açlık krizlerine giriyor ben hedefe ulaşana kadar ne olur bu şekilde devam edin bu körolasıca nefsime en ufak baş kaldırdığında başını ezin en ufak tolerans tanırsanız biliyorum ki azıcak ve beni başa döndürecek şimdiye kadar hep yaptığı gibi
Mefkurem e, sert görünümlü yumuşak kalpli kaptanıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hedef benim için çok uzak ve çok zor değil artık

aşureye dikkat cuma yersin ödül olarak.

12.5 sayfa nedir yaa ne ara konuştunuz bu kadar
cenemiz düştü

yerim o dilleri kaç yaşında paşa
12 yaşında teyzesi.

Bilgisayardan alıntı rahat oluyordu buradan uzun uzun yapamıyorum sadece okuyorum kızlar yanlış anlamayin
rahat ol bebeğim sorun yok

kızlar ben yatıyorum artık.

yarına eksi çıkarım inş.

iyi geceler
Ayy çok heyecanlı kız Buse meraktan catliycam.

maydonozum bitti form çayı icebilirim ama.

Ay ne güldüm elif yaa küçük beyin ağzı maşallah iyi laf yapıyor
sabah 08.20
peynirli yumurta
domates salatalık

öğle 12.40
3 köfte
haşlanmış brokoli
küçük bir bardak ayran

akşam 19.30
4 yk karalahana
biraz salata
3 yk yoğurt

2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun abla menulerinde baya düzelme var bugunkide gayet güzel
Inş sende güzel sonuç alirsin canim.
Teşekkür ederim
kız sen söyle genede sonucu en azindan azda olsa işe yarar mi anlayalım
Ayyy şu cuma olsada profildeki kilomuzu güncellesek

Bende önce yeşil çay sonra t.kahvesi içip kafein yüklemesi yaptıktan sonra şimdi spora başlıyom
Bantımmm bekle beni kavuşacaz şimdi
Ay valla bende cumayi iple çekiyorum ablaa
Hadi ınş sende güzel eksilerle gelirsin baharcim
Canım hoşgeldin benimde 2 aydır kilom sabitti gram la gidiyordu. Muz süt detoksu yaptım baya ise yaradı.

iyi akşamlar takımım bu hafta hep yoğun geçiyor benim. çocukları okula bırakınca kuran sohbetine gittim akşam bebeleri okuldan al gel yemek derken anca gelebildim
Kizz arada kaciver buraya da bak :)
Afiyet olsun dilekcim sen ye kurulari bu hafta geçeceğim seni
Ben çok acıktım 1 çay bardağı süt içtim kızlar.
Afiyet olsun elifcim
1 dilim ekmek anlayışınız nedir kızlar?
Eki Görüntüle 1896959

elif şimdiki çocuklar çok bilmiş yaa. Ablamin oğlu 5 yaşında. Geçen anneme gidecektim erdem sabah para bırakmayı unutmuş bende aradım böyle böyle diye anlattım ablamin oglu da duymuş konuşulanları. #2 3 gün sonra erdem le beraber gittik ablamin oğlu gitti erdeme hesap sordu bide geçti karşısına tüü sana sen nasıl hilale para vermezsin diyo şok olduk yaa
kızlar ben yatıyorum artık.

yarına eksi çıkarım inş.

iyi geceler
Iyi geceler busem
Abla yeşil çay olmaz mi
Aminnn

kuru yuda yerim hilalide geçerim:)

aşureye dikkat cuma yersin ödül olarak.

cenemiz düştü

12 yaşında teyzesi.

rahat ol bebeğim sorun yok

Ayy çok heyecanlı kız Buse meraktan catliycam.

maydonozum bitti form çayı icebilirim ama.
maşallah damatlık yaşa gelmiş benim oğlumda 11 yaşında, senin yaş kaç arkadaşım

bende iyi başlayıp bana göre pekde iyi gitmedim bi hafta oldu merakla bekliyorum cumayu

Menumude unutmusum
Sabah(9:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
Yeşillik

Ara(13:00)
Activia

Öğle-aksam(15:00)
2yk bulgur pilavı
1/2karniyarik(misafirlikteydim fırında yaptım dedi ama kizartip fırına atmış gibiydi cok almadim)
Salata
Komposto 1yk (şeker eklemişti tadına baktım)

Ara(20::00)
1parmak sütle mistik çay

Su:2lt çünkü gun boyu cok çay içtim suyumu bitiremedi
Spor: 50dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…