- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.221
Afıyet olsun güzelKizlar bende menumu yazayim annem geldi pek giremiyorum,
Sabah:07.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,yarim haslanmis patates,salatalik ve cay.
Ogle:12.00 dort tane kozlenmis biber,bir kase yayla corbasi,bir dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:18.30 izgara hamsi saymadim ama epey yedim,salata.
2.5 litre su,okul,nobet ve misafir oldugu icin spor yapamadim
güzel menuKizlar bende menumu yazayim annem geldi pek giremiyorum,
Sabah:07.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,yarim haslanmis patates,salatalik ve cay.
Ogle:12.00 dort tane kozlenmis biber,bir kase yayla corbasi,bir dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir avuc tuzsuz leblebi.
Aksam:18.30 izgara hamsi saymadim ama epey yedim,salata.
2.5 litre su,okul,nobet ve misafir oldugu icin spor yapamadim
Sen ne zaman sahaların tozunu attırmaya gelıyon canımTakimimiz birinci olmus ve kaptanimiz bireyselde birinci olmus galiba kirk bir kere masallah
Kopyada yasak sana cımcıme watsaptanE hadi bakalım görelim neler olacak detoks mu yapsam napsam
Her türlü motıvasyonla zayıflatılır dıye havamı atsak ne etsek bacımevet aynen. çok rahatsız ediyor. evde ilaç da yok şu an.
harikasınız kızlar. doğru takımdayım demek :))
abla benim adam tanıdıgımdan beri bi kere alkol aldı onddada sabaha kadar özür dilediBıra da düsürüyormus
ablacım benim ikramiye hakkım yok geçen pazar iki haftalık yemişim baksanaKuzum sen cuma ıkramıyesı yememısın
Kendımden utandım
Sucuğu gormedınmı deme o tırtttt bır ısırık nekı
vercem ablaCumaya yazmazsan bir bır destan degıl arkası yarın yazarım
Kacarın yok abı verecen ardında bız varız
sınava gircem pazar günü olmaz mıHaftasonu felan yok artık anlaştık degılmı
Yok avm ye gıttım
Komşum geldı
Kv ye gıttım
Sınurden yedım
Vs.... Bahaneler rafa hanımlar
Ben kül yutmam o kadar
düzelttim ablaNıye alıntıladın da yazmadın bebıs
Hep bu akıllı telefonlar ......
maşallah bize ya harika iş çıkardık, helede kaptanım ve sultanım harikasınız sizin desteğiniz olmasa kendi adıma ben kesinlikle arka arkaya böyle güzel kilolar veremezdim geleli 1ay olmadı daha 5kilomu verdim bile bundan sonra kim korkar yağlardan pisboğazımdanCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 487. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
7 EKİM - 14 EKİM 2016
TAKIM DERECELERİ
9. Takım..................%1,551
8. Takım..................%1,00
5. Takım................%0,878
BİREYSEL DERECELER
9. TAKIMDAN.........berilceee.......4,18
5. TAKIMDAN.......keremcemim.........3,95
9.TAKIMDAN........mefkurem......3,15
tebrikler canım. gerçekten çok güzel.maşallah bize ya harika iş çıkardık, helede kaptanım ve sultanım harikasınız sizin desteğiniz olmasa kendi adıma ben kesinlikle arka arkaya böyle güzel kilolar veremezdim geleli 1ay olmadı daha 5kilomu verdim bile bundan sonra kim korkar yağlardan pisboğazımdan
benden çıkmaz be ablamHadi kızlar bu hafta 3 de 3 neden olmasın
Yok abla ya normal beslenmeye bir alissin iyice vücut denge yi daha da bozmaktan korkarimKopyada yasak sana cımcıme watsaptan
tatlım tatildeyim diye abartma sakın giriş kilonu aşıp gelmebugün çok yoğun bir gündü. eve geç geldim. çok yorgunum ama mecbur valizi topladım. daha yeni oturdum. şimdi de gidip yatacağım. yarın erken kalkacağım yine.
menümü sormayın kızlar. ne bulduysam yedim. hiç bakamadım. yarın da yoldayım.
hakkınızdır valla ne diyeyimHer türlü motıvasyonla zayıflatılır dıye havamı atsak ne etsek bacım
olmadı ama canım daha listeye yeni girdin asıl biraz ne kabızlık ne ödem seni yolundan döndüremez ben biliyorum seni azmedince çok güzel kilolar veriyorsun, hemde kırmızı topuklu çizme alıcan bu kışa alman lazımbugün çok yoğun bir gündü. eve geç geldim. çok yorgunum ama mecbur valizi topladım. daha yeni oturdum. şimdi de gidip yatacağım. yarın erken kalkacağım yine.
menümü sormayın kızlar. ne bulduysam yedim. hiç bakamadım. yarın da yoldayım.
Açım zatiipuff yogurt kurmuştum ama tutmamış sabaha ladar dursun tutmazsa lor yaparım artık ne yapayım oglumun yogurdu yok ama
içecege vurdum kkendimi bende yatacagım şimdi iyi geceler herkese tatlı rüyalarAçım zatiiellerine sağlık kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?