Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı

Bugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı

bu haftalik canım sonra eski düzene donucem merak etme :)
Aman nazar değmesin darısı benim kıza
amin canım senin kiz kac yaşındaydı
Evet canım 2 haftalık deneme süren var sonrasına beril abla karar verecek

benim çocuk 11 saat deliksiz uyuyor o uyurken hallederim ben :)

Ekmek biraz fazla bahar cim bide o börek ne bakimmm
kiz isirmasam bi yerim sisecekti ekmek toplamda uc dlm canim bugun ec ye cikmayinca bilerek sabah iki dlm yedim etki ediyor
yok yok zannetmem

Akşam başka yerdemiydin cnm yemek yememişin aç kalmışın
yok abla kabagi yaktim benim firlamayla ugrasirken sote oldu kazandibi menudede borek olunca yemedim
ucuncu cuma listede oluyorsun canim

Tamam o zaman canım

Sen kaç beden giyonki tatlım
Hilalle boyunuz aynı fazla kilo farkıda yok
42 giyiyorum biraz bol 40 beden hicbirsey im yok evde küçük büyük hiç kıyafet tutmam hemen ihtiyaç sahiplerine veririm bi ara alışverişe gitmem lazım :) göğüsler biraz Büyük üst 40 olurmu bilmiyorum alt 38 olurda :)

Sağol bitanem Rabbim beterinden korusun, görümceler geldiydi kesin nazarları değdi:) servis çağırmadım daha marketteji dondurma dolabına koydum yiyecekleri
Aman nazarlari onlara gitsin Cadılar

ısırırim ki ben onu

hepsi az az beğendim.

bugün gitti bankaya çıkmamış gene
Sen kacsin elifim 42 sanırım

ins ablam

Inş elifim

Ohhh supermis valla

Afiyet olsun dilekcim
Yürüyüş regl ağrısına iyi gelir aslında

600 gr eksideyim canım
42 yim zaten 40 olduğumu anlamam için 40 beden kıyafet lazım GERİ 40 BEDEN ELBİSEm VAR vermeye kiyamadigim GİYİM DE olursa RESİM EKLİYİM kıız

Ne diyosun anam kadına bak 180 nedir yafff şaka bi yana geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.

Afiyet olsun 1 avuç derken 20 tane alır benim avuCum

Geçmişi okudum sonunda 35 sayfa kadar maşallah size
gevezeyiz

Dün diyet günlüklerine bakarken bi detoks gördüm diyetisyen önermiş yarım evdeyken onu yapıyım aklıma yattı o
hele anlat eksik kalmayalim bişeyden.

O böreğin ne işi var menunde akşam akşam bakim afiyet olsun

anladım canım. Bende corekotu yagi içiyorum aklıma gelince

inşallah canım böyle devam edersen hem disipline olursun hemde listeye girersin.

Bende Her Beden Var Artık
İyi geceler kızlar. Aç uyumak ne güzel :)))))

cok gevezesiniz ama cokta sekersiniz sabah 7 de kalkan gece boyu emziren biri olarak devrelerim yanmak uzere opuldunuz bol eksiye uyanin
Iyi geceler kızlar bende yatayim artik

Bu hepimiz için geçerli cnm
Menü yazmıcak olsak neler götürrüz
Bende bugün yarın bugün yarın başlıyım diye diye 20 kilo geri aldım
Sende erkenden önlemini almakla iyi yaptın

Tabiki önceden de zayıflama tecrüben olduğu için seninde Menü yorumlarını merak ediyoruz
O zaman kaçtan kaça düşmüşdün

canım öylede malda canın yongası sonuçta:)
aslında öğlen yemek yemeği sevmem de misafir olunca böyle oldu

canım çoktur içimdeki şeytan ye ne olacak dediği, ozaman aklıma hemen anam ben bunu yersem akşam yazınca yediğime yiyeceğine pişman edecek hatunlar diyip birden iştahımın kapanıverdiği:) menu yazmak gerçekten frenliyor nefsi

rakibem cumartesi cozutmamdanmı regl denmi artıyım amma bu gün detoks yapıcam yani kork benden :)

bu haftalik canım sonra eski düzene donucem merak etme :)

amin canım senin kiz kac yaşındaydı

Evet canım 2 haftalık deneme süren var sonrasına beril abla karar verecek
Benim kız 1.5 yaşında uyur ama çok uyanır bir saatte bir iki saatte bir uyanır en iyi hali gece 1 kere uyandığı halidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…