- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.821
bu haftalik canım sonra eski düzene donucem merak etme :)gecmis olsun cana gelecdhine mala gelsin biz bi kere otobanda refuje girdik arabayida yeni almistik buyuk hasar vardi oluyor oyle
hosgeldin demismiydim ben bahar 30 yasindayim 20aylik bir oglum var suan calismiyorum hala emiyor
canim sen detox yapamazsin ki bebegin cok kucuk ben bile cok kati yapmiyorum 20 @ylik olmasina ragmen
hilal pespese detox canim sonra yormasin
salata olsa guzel olurmus bagirsaklar calisir canim guzel menu afiyetolsun
aslinda spor regl agrisina iyi geliyor basta zor gibi olsada aciliyor vucuf
ogle karisik olmus yok yok
amin canım senin kiz kac yaşındaydıAman nazar değmesin darısı benim kıza
Evet canım 2 haftalık deneme süren var sonrasına beril abla karar verecekBugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
kiz isirmasam bi yerim sisecektibenim çocuk 11 saat deliksiz uyuyoro uyurken hallederim ben :)
Ekmek biraz fazla bahar cim bide o börek ne bakimmm
yok abla kabagi yaktimyok yok zannetmem
Akşam başka yerdemiydin cnm yemek yememişin aç kalmışın
ucuncu cuma listede oluyorsun canimBugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
Tamam o zaman canımkiz isirmasam bi yerim sisecektiekmek toplamda uc dlm canim bugun ec ye cikmayinca bilerek sabah iki dlm yedim etki ediyor
yok abla kabagi yaktimbenim firlamayla ugrasirken sote oldu kazandibi menudede borek olunca yemedim
ucuncu cuma listede oluyorsun canim
42 giyiyorum biraz bol 40 beden hicbirsey im yok evde küçük büyük hiç kıyafet tutmam hemen ihtiyaç sahiplerine veririm bi ara alışverişe gitmem lazım :) göğüsler biraz Büyük üst 40 olurmu bilmiyorum alt 38 olurda :)Sen kaç beden giyonki tatlım
Hilalle boyunuz aynı fazla kilo farkıda yok
Aman nazarlari onlara gitsin CadılarSağol bitanem Rabbim beterinden korusun, görümceler geldiydi kesin nazarları değdi:) servis çağırmadım daha marketteji dondurma dolabına koydum yiyecekleri
ısırırim ki ben onuAllah razı olsun ablam ilk ve son kazam olur inşallah, ilk başta canım çok sıkıldı sağolsun eşim olucak bunlar takma kafana kasko su var sonuçta diyince rahatladım biraz, oğlumda beni teselli ediyo, hata yapacaksınki ders çıkarıp bidahs yapmazsın annem diyo, bizim lafı bize satıyo:)
hepsi az az beğendim.9:00 ,1elma 1dilim ekmek bol yeşillik
4 zeytin
Biraz peynir
domates
3,4 kaşık menemwm
1,30:neskafe
3:30_1kepçe bamya
1kepçe yeşil fasulye
1parça tavuk
salata, yoğurt
8:00 yoğurt, domates ezme
2 tane tavuk bud
Suyu sayamadım 4bardak bitki çayı
spor yok ağrım var
42 yim zaten 40 olduğumu anlamam için 40 beden kıyafet lazımbugün gitti bankaya çıkmamış gene
Sen kacsin elifim 42 sanırım
ins ablam
Inş elifim
Ohhh supermis valla
Afiyet olsun dilekcim
Yürüyüş regl ağrısına iyi gelir aslında
600 gr eksideyim canım
Ne diyosun anam kadına bak 180 nedir yafffdoğru demiş oğlun
Başlarda ufak tefek kazalar olur tatlım Allah beterinden saklasın
Ben bi kere otobanda giderken dikkatim dağıldı bi baktım soldaki demirlere giriyom ani frene basıncada araba hopppp dönerek yolun dışına fırladım tabi 180 le gidiyodum
Araba çöp olduydu
Gayet güzel cnm
Belki öğlen bamya olmasada olurmuş zaten fasülye yemişin
Aslında 1 çeşit yemek herzaman daha iyi yanında salata yoğurt
Afiyet olsun 1 avuç derken 20 tane alır benim avuCumMenü
Sabah7:45
2dilim ekmek
Bi yağda yumurta
Domates salatalık
3 yeşil zeytin 1 yk tulum peyniri
Öğle 12:30
1kase haşlanmış patatesli et Patatesi azdı
Salata 1 kase yoğurt
Ara 15:00
Yarım armut
Bi dilim elma
Aksam 17:30
1 balık az salata
Ara19:30
1 avuç badem çok acıktım yedim
Su 2 lt limonlu tarçınlı top 2.5lt
Spor yok
gevezeyizGeçmişi okudum sonunda 35 sayfa kadar maşallah size
hele anlat eksik kalmayalim bişeyden.Dün diyet günlüklerine bakarken bi detoks gördüm diyetisyen önermiş yarım evdeyken onu yapıyım aklıma yattı o
O böreğin ne işi var menunde akşam akşam bakim afiyet olsunMenüm
Sabah(8:00)
2dlm ekmek
1kk peynir ve yumurtadan omlet
Domates salatalık
Ara(11:30)
4fındık bir hurma 1cb süt
Öğle,(13:00)
Ton balıklı salata 1dlm ekmek
ara(16:00)
1muz
1bardak süt
aksam(19:00)
1isirik borek
domates salatalik
5tane top peynir
su:2lt spor:45dk leslie
anladım canım. Bende corekotu yagi içiyorum aklıma gelinceEvet yagı sabah ac karna 1 tatlı kasıgı ıcıyorum bazen corekotu bazen keten tohumu yagı duzenlı balık yıyemıyorum omega 3- omega 6 ıcın ıcıyorum
Nescafe bugun ılk kez ıctım ama cay kasıgını kahveye degdırdım sadece ben de emzırdıgımden ıcmıyorum
inşallah canım böyle devam edersen hem disipline olursun hemde listeye girersin.Bugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
Bende Her Beden Var Artık42 giyiyorum biraz bol 40 beden hicbirsey im yok evde küçük büyük hiç kıyafet tutmam hemen ihtiyaç sahiplerine veririm bi ara alışverişe gitmem lazım :) göğüsler biraz Büyük üst 40 olurmu bilmiyorum alt 38 olurda :)
Aman nazarlari onlara gitsin Cadılar
ısırırim ki ben onu
hepsi az az beğendim.
42 yim zaten 40 olduğumu anlamam için 40 beden kıyafet lazımGERİ 40 BEDEN ELBİSEm VAR vermeye kiyamadigim GİYİM DE olursa RESİM EKLİYİM kıız
Ne diyosun anam kadına bak 180 nedir yafffşaka bi yana geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Afiyet olsun 1 avuç derken 20 tane alır benim avuCum
gevezeyiz
hele anlat eksik kalmayalim bişeyden.
O böreğin ne işi var menunde akşam akşam bakim afiyet olsun
anladım canım. Bende corekotu yagi içiyorum aklıma gelince
inşallah canım böyle devam edersen hem disipline olursun hemde listeye girersin.
İyi geceler kızlar. Aç uyumak ne güzel :)))))
Iyi geceler kızlar bende yatayim artikcok gevezesinizama cokta sekersiniz sabah 7 de kalkan gece boyu emziren biri olarak devrelerim yanmak uzere opuldunuz bol eksiye uyanin
Bu hepimiz için geçerli cnmBugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
canım öylede malda canın yongası sonuçta:)gecmis olsun cana gelecdhine mala gelsin biz bi kere otobanda refuje girdik arabayida yeni almistik buyuk hasar vardi oluyor oyle
hosgeldin demismiydim ben bahar 30 yasindayim 20aylik bir oglum var suan calismiyorum hala emiyor
canim sen detox yapamazsin ki bebegin cok kucuk ben bile cok kati yapmiyorum 20 @ylik olmasina ragmen
hilal pespese detox canim sonra yormasin
salata olsa guzel olurmus bagirsaklar calisir canim guzel menu afiyetolsun
aslinda spor regl agrisina iyi geliyor basta zor gibi olsada aciliyor vucuf
ogle karisik olmus yok yok
canım çoktur içimdeki şeytan ye ne olacak dediği, ozaman aklıma hemen anam ben bunu yersem akşam yazınca yediğime yiyeceğine pişman edecek hatunlar diyip birden iştahımın kapanıverdiği:) menu yazmak gerçekten frenliyor nefsiBugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
rakibem cumartesi cozutmamdanmı regl denmi artıyım amma bu gün detoks yapıcam yani kork benden :)cuma arpa şehriye pilavını kaçamaklamıştım ya ondan gülmemişti tartı yüzüme c.tesi elifiim
aaa ne şanslısın en azından takiptesin vücudunu
anaa hilalin oğlu da dökmüştü kız atıcam koltugu diyordu en son kokuyormuş inş senin de öyle olmaz
abla ben o derecelik gacılardan değilim gerçekler acıdır
ama bu haftada 1. olucazzzzzzzzzz
ben de 61 için öyle düşünüyorum
kızz yapmışsın böreği nasıl oldu beğendin mi???
kız 23.30 dan önce burdan çıkmıyom daha napam bence siz vampirsiniz anam kurt adamsınız
yok abla yoook 1. yiz kaçarı yooookkkkkkkk
ay kıyamam ben sana ponim yaa
bak baak elifi kaçamağa sürüklemeye çalışmışın ahahah alemsiniz
ay ne güzel tamam canım valla ayağımı denk alırım ben de senin menülere gözümü dikeyim en iyisi
BOMBEYİİİİİZZZZZZZZZZZ
aaa çirkef misafir elifumduğunu değil bulduğunu derler bilmiyon mu sen
Allah bağışlasın kamilecim. şubatta mı diyete başlayacaksın tam anlamadım o kısmı?
hoşgeldin tekrar canım ismini yazmamışsın ama. evlatlarını da Allah bağışlasın bal gibidir onlar ooyyy
canım yeni doğum yapmış biri için çok değil bence kilon. sen de bizim gibi nickinin altına boy kilo güncel ve hedef kilo yazarsan sevinirim canım takip edebilcek açısından aklımızda tutamıyoruz çünkü
ay canım çok tatlısın. kaçamak yapmıyoruz elden geldiğince canım.
rakibem cozutmuşsun ohh afiyet olsun
az daha yiyeydin
oohh oohh ye bakalım sen bize gelince de vur kırbacı vuuurrrrrrrrrrrr
ay yerim onu ben nasıl geçmiş sınav?
aşureyi anlıyorum can çekmiş ama canım keşke sabaha kadar sabredip sabah yeseydin o kilo yapmazdı sana :)
afiyet olsun
süpersin yaa benim de eşim yüzün küçüldü diyor çok seviniyorum.
oo ananasına kavuşmuşsun bence güzel menü ama akşam meyve değil yogurt olsa çok daha iyiydi . afiyet olsun hilalim
Benim kız 1.5 yaşında uyur ama çok uyanır bir saatte bir iki saatte bir uyanır en iyi hali gece 1 kere uyandığı halidirbu haftalik canım sonra eski düzene donucem merak etme :)
amin canım senin kiz kac yaşındaydı
Evet canım 2 haftalık deneme süren var sonrasına beril abla karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?