- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.861
1,5 yaşında cimcimem var burcucum kurs hocalık aynen devam :)68.5 la ayrilmistim abla oraya gelince giricem o zaman daha cok asilcam
Hatirlamaz miyim bebegimmmm seninde Allah bagislasin kizini nerelerdesin napioshn
Cok.iyi canim
Allah bağışlasın Can'ım. Ben irem bu arada. Eski üyelerden.1,5 yaşında cimcimem var burcucum kurs hocalık aynen devam :)
Yazalım menulerı o haldeeKesinlikle haklısın.Kızlar kızarlar şimdi buna yemeyim en iyisi diye bıraktığım o kadar çok şey varki.Bir de açlık krizi tutup hamurişi-tatlı aranırken mutfakta.Tarçınlı yoğurt-elma süt gibi ikililer geliyor aklıma vazgeçiyorum diğerlerini aramaktan. :) Bu arada ben ayşe.tanışmadık sanırım biz :)
Günaydın çıtır kızlar
Evet ablam yanlışlık olmuşMefkurem
Kesınlıkle haklısınnnn dun uygulamalı gordumm dıyetısyenlerın de yedıgınızı yaxın demelerı bu yuzdenncanım çoktur içimdeki şeytan ye ne olacak dediği, ozaman aklıma hemen anam ben bunu yersem akşam yazınca yediğime yiyeceğine pişman edecek hatunlar diyip birden iştahımın kapanıverdiği:) menu yazmak gerçekten frenliyor nefsi
Benım cok buyuk kılolarım olmamıştı 80 ıle 70 arasında mekık dokudum hep artık ıkıncıyı de dogurdum bundan snr ıdeal kıloma dusup koruma donemınde burada olmak ıstıyorum kı kg sabıt kalsın vermede sıkıntım yok aslında ınat edeyım ıkı ayda verırım ama sonrası tırtt:))Bu hepimiz için geçerli cnm
Menü yazmıcak olsak neler götürrüz
Bende bugün yarın bugün yarın başlıyım diye diye 20 kilo geri aldım
Sende erkenden önlemini almakla iyi yaptın
Tabiki önceden de zayıflama tecrüben olduğu için seninde Menü yorumlarını merak ediyoruz
O zaman kaçtan kaça düşmüşdün
Bende bi ara çok çektim kuzum öksürüktenÇok çok geçmiş olsun.Çok ucuz atlatmışsın.Benim de ehliyet yıllandı ama tırsaklığımdan çıkamıyorum trafiğe. Biraz da asabi biriyim.Ya kaza yaparım ya birini öldürürüm korkusu var
Öksürürken yaşadığım ağrıları saymazsak halsizim.Dün dayanamadım 12de eve gittim.Akşama kadar yattım.Yine de dinlenemedim
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor kilo vermeler?
Canım benım menuler hakkında cok yorum yapmayı sevmıyorum cunku soyle dusunuyorum her ınsanın kendısıne kılo aldıran farklı seyler var ornek vereyım esım benım ekmek pilav makarnayı yer sever kestıgı an verıyor onun tatlıyla ısı yok ben de tam tersıyım kırk yıl pilav aklıma gelmez benım için tatlı önemli kestıgım an hersey yoluna gırıyor o yuzden cok yorum yapamıyorum zaten herkes için genel dogrular var kilo verdıren onları da herkes bılıyor uygulayamıyor sadrce. Mesela ben en cok gece yememe ve aksam yemegını hafıf tutma olayını sevıyorum 6-7 den snr sadece sıvı tuketmek cokkk ıse yarıyor gercekten şimdı onu uygulayacagım gunduz bıraz kacırsan da dengelenıyor o zamanBu hepimiz için geçerli cnm
Menü yazmıcak olsak neler götürrüz
Bende bugün yarın bugün yarın başlıyım diye diye 20 kilo geri aldım
Sende erkenden önlemini almakla iyi yaptın
Tabiki önceden de zayıflama tecrüben olduğu için seninde Menü yorumlarını merak ediyoruz
O zaman kaçtan kaça düşmüşdün
Ahh ahhh iremim bende utandıydım ama gerçekle yüzleşmek gerekiyorBu sabah ki güncel kilom utanarak yazıyorum. 82.2 İnşallah bir hafta sonra 81 olacağım. En azından öyle umuyorum.
Pek çoğumuz için aynı şey söz konusu tatlımBenım cok buyuk kılolarım olmamıştı 80 ıle 70 arasında mekık dokudum hep artık ıkıncıyı de dogurdum bundan snr ıdeal kıloma dusup koruma donemınde burada olmak ıstıyorum kı kg sabıt kalsın vermede sıkıntım yok aslında ınat edeyım ıkı ayda verırım ama sonrası tırtt:))
Ben eylül başında izine gitmeden konuşmuştuk cnm dönünce takıma başlıcağımı söylediydim o da gelirim dediydi ama ses çıkmadıMefkurem Zuhal abla Nilüfer nerelerde?
Çok geçmiş olsn canm şimdi nasılsnayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Sanırım öyleAbla bende evdeyken hep cepten giriyorum.Çok çok da alıntı yapabiliyorum.note2 benimki.Senin telefonundan olabilirmi?
Güzelim genel doğruları tabiki herkes biliyor ama bilmediğimiz çok şeylerde olabiliyor burda birbirimizden çok şey öğreniyoruzCanım benım menuler hakkında cok yorum yapmayı sevmıyorum cunku soyle dusunuyorum her ınsanın kendısıne kılo aldıran farklı seyler var ornek vereyım esım benım ekmek pilav makarnayı yer sever kestıgı an verıyor onun tatlıyla ısı yok ben de tam tersıyım kırk yıl pilav aklıma gelmez benım için tatlı önemli kestıgım an hersey yoluna gırıyor o yuzden cok yorum yapamıyorum zaten herkes için genel dogrular var kilo verdıren onları da herkes bılıyor uygulayamıyor sadrce. Mesela ben en cok gece yememe ve aksam yemegını hafıf tutma olayını sevıyorum 6-7 den snr sadece sıvı tuketmek cokkk ıse yarıyor gercekten şimdı onu uygulayacagım gunduz bıraz kacırsan da dengelenıyor o zaman
Gecmıs olsun bır daha allah yasatmasınayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Gözlemelerden ne haber tatlım yaptınmıSanırım öyle
Kolay gelsin tatlımYenı baslıyacam bırseyler yeyım dedım
2-5 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?