Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazalım menulerı o haldee

Kesınlıkle haklısınnnn dun uygulamalı gordumm dıyetısyenlerın de yedıgınızı yaxın demelerı bu yuzdenn

Benım cok buyuk kılolarım olmamıştı 80 ıle 70 arasında mekık dokudum hep artık ıkıncıyı de dogurdum bundan snr ıdeal kıloma dusup koruma donemınde burada olmak ıstıyorum kı kg sabıt kalsın vermede sıkıntım yok aslında ınat edeyım ıkı ayda verırım ama sonrası tırtt:))

Bende bi ara çok çektim kuzum öksürükten
Zencefilli bal dene yada anason çayı falan

Kilo verme fena değil cnm ama bu hafta fazla olmıcak heralde en azından artı çıkmasam

Canım benım menuler hakkında cok yorum yapmayı sevmıyorum cunku soyle dusunuyorum her ınsanın kendısıne kılo aldıran farklı seyler var ornek vereyım esım benım ekmek pilav makarnayı yer sever kestıgı an verıyor onun tatlıyla ısı yok ben de tam tersıyım kırk yıl pilav aklıma gelmez benım için tatlı önemli kestıgım an hersey yoluna gırıyor o yuzden cok yorum yapamıyorum zaten herkes için genel dogrular var kilo verdıren onları da herkes bılıyor uygulayamıyor sadrce. Mesela ben en cok gece yememe ve aksam yemegını hafıf tutma olayını sevıyorum 6-7 den snr sadece sıvı tuketmek cokkk ıse yarıyor gercekten şimdı onu uygulayacagım gunduz bıraz kacırsan da dengelenıyor o zaman

Bu sabah ki güncel kilom utanarak yazıyorum. 82.2 İnşallah bir hafta sonra 81 olacağım. En azından öyle umuyorum.
Ahh ahhh iremim bende utandıydım ama gerçekle yüzleşmek gerekiyor
Bi 7 lerden kurtulamadık diye şikayet ediyodum şimdi mumla arıyom o rakamları

Ne yapalım güzelim olan olmuş artık
Senin işler nasıl yoğunmusun hala

Pek çoğumuz için aynı şey söz konusu tatlım
Vermesine veriyozda korumayı beceremedik inşallah bu sefer başarırız

Güzelim genel doğruları tabiki herkes biliyor ama bilmediğimiz çok şeylerde olabiliyor burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz
Bide birbirimize yorum yapmazsak menü yazmanın ne anlamı kalıyor ki
Hem bu karşımızdaki kişiyi önemsediğimizi onun iyiliği için zaman ayırıp çaba verdiğimizin göstergesi
Tabiki herşey karşılıklı
Bazen de bilerek hatalar yapıyoruz
Bunuda arkadaşlarımızın dile getirmesi bizi yola getiriyor

ayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Gecmıs olsun bır daha allah yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…