- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.841
Emeklerinin karşılığını alıyosun tatlım
Heralde az kaldı izin kilona değilmi
burcu beni hatırladın mı 13. Takımda beraber yarışmıştık kaptan yardımcısydın evlenip izne çıkmıştın, sürekli ceyiz gelinlik muhabbetlerimiz vardı :) elif kızın mı Allah bağışlasın benim kızımında adı elif :)
Menüm
Saat 7
2 gün kurusu
Saat 9
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 13
1 elma
Saat 17
6 kaşık etli türlü
Bol salata
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 15 dk yuruyebildim çok rüzgar ve soğuk vardı
3 mil leslie
Günaydın ahali :)
günaydın kızlar..
Günaydınlarrrr
Günaydın 9. Takımmmmmmmmm
Gerıye sayım basladı son 3-2-1
herkese günaydınGünaydın herkese hava çok sok soğuk
Dolmam cok guzel olmustu ondan dayanamadim yoksa ac degildimGıdecek gıdecek tam guvenım
Arada bende guvenıyom ya....
Yok k kız bu hatun pek yumos kalpli
Ve bız günlerce gecelerce konuştuk ama hıc gorusmedık daha....
Ama dıkkatlı ye süte dıkkatlı et
Kızı aç koyma kovarım senı
Sen tombul ol kuzum tok olsun yeter
Selam canım nasılsın
Ben acıktıkça 1 tane yemıstım
Kocan kh denızınde boğulurken sen serın saglıklı sulardaymısssın ne güzel ıste
Ben güne hazırlanıyom
Yarın bende gün var bugun yaprak sardım
Ama gün bende ezıyet bende altınlar teyzosa
Bende sana sorarım o zaman kızcem bır doymadım desınde
Eskı yenılerden lakin
Yok bebısım yaaaaa
Benım kızın adıda elıf
Bıber dolmasımı çok guzeldı, yoksa cokmu actın kuzum
Salata çorbayı önden yeseydın belkı frenlenırdın
Özlemısım sensin bu sloganı
Yarın bana gel kız ne olur gözleme yapılacak
Hazır olmak için çabalıyorum diyelim.+ çıkmayınca mutlu oldum amaGecmıs olsun canım
Eğer hazırım dıyorsan çık sahalara hadı.....
Hmmm çok net hatırlayamadım onu ben.Sen nasıl yapmıştın da gitmişti 1 kg?Kızlar hurma yoğurt denediniz mi ben bi kere bir gun yaptım ve -1kg gitmişti hurma sevenlere duyurulur
abla senin iradene maşallah yaaaaaaa
hadi nerdesin yap artık bildirimiii
kız telefonuna ne zaman kavuşcan anam sen?
oohhh işte mis gibi yiyeydin kız ananas süper oluyor ödemi atıyor ohh
hakkında hayırlısı olsun baharım
maşallah oğluşa da yerim onuu ama seni rezil etmiş
oo süpersin rakibeem hadi bakalıımm. ah ben de bir olsam kız 2 hafta oldu geciktim mevsimsel ama hamişlik değil sökülsem de kurtulsam
ahahah olacak şey değil komedi yaaaaaaaaa koptummm
abla 5 kaşık kısır o da zorunluluktan bugün zaten +600 çıktım ama muz süt yapıyorum. sen sorumu görmedin ama ben netten baktım ve yarım yağlı laktozsuz sütü seçtim light yerine.
merak ediyorum sonucu ama çok azmış yaa patatesler
canım geçmişe baktım azda olsa buraya vakit ayırabiliyorsun. takım kuralı menüleri yazmak. akşam yatmadan gir yaz çık en kötü ihtimal geçmişe bakamayacak bile olsa o an bunu yapabilirsin.
hamişlikte 13 kg çok çok iyi nasıl başardın inş ben de hamiş olursam darısı başıma olur sanmam gerçi
işte buuuuuuuuuuuuu süpersinnn
canım çok çok geçmiş olsun
senin izin hakkın dolduğu için listeye giremiyorsun 2017 ye kadar sanırım haberin var mı bundan? haklarını doldurmuşsun malesef canım. burda katılıma devam et ocakta listedesin.
ay ben de seni yerim
kısır yüzünden oldu elifim
hadi bakalım öpüldün
hadi bakalım cumayı bekliyoruzz
amin aminn
ay koptum
bak bakkkk bi de kendini avutuyorrr hıhhhhhhhhhhhhh
anlaşını yerim senin sağ ol baharım gerçekten mecbur kaldım yani bu nasıl ev anlamadım süt yok hadi yoğurt nasıl yoksöyledi sonra ev sahibi hazır süt almıyormuş haftada bir süt alıyormuş sütçüden yoğurt yapıyormuş ben de ikisininde bittiği güne denk gelmişim kadın da sütçüyü bekliyormuş organik ev
ooo süpersin vedarı iftaharımızsın tebrikler baharıım
BOMBESİNNNNNNNNNNNNNN
AAA aklımda olsun çok sağ ol kız görürsem alayım hurma? kurur hurma dimi yaş mevye olanı demiyon??
selam canım hoşgeldin kendini tanıtırmısın? adın yaşın?
ne zaman izne ayrıldın? ya da eski mezun musun? kaç kilo aldın?
ay inş koltukta aynı sorun yaşanmaz
Bende diyorum neden böyle bi kural varki.Valla geçmiş bitince dönüp karar defterini didikleyecektim.Aklımı çıldırıyordum az daha.Ocağa kadar veririm ben zaten ne gerek varki diyordum bendeBEN KÜL YUTMAM ARTIKKKKKKKKKKKKKKK
abla ben şoktayım yalnız beril ablayı da geçmişsin sen yaa. nasıl oldu ki bu ??
semplice_signora panik yok ben yanlış anlamışım canım listeye girebiliyorsun ocağa kadar bir daha izne çıkamıyormuşsun sadece yıllık izin hakkın dolmuş
Şimdi hatırladım bunu.16ya kadar dayanabildim ben buna.Baş ağrım tutmuştu. Keşke yapabilsem bende21 hurmayı akşamdan suya ıslanıyorsunuz sonra süzüyorsunuz sabah her öğünde 7hurma bi kase yoğurt ama ben 5hurma 4öğün yaptım 7hurma çok tatlı geliyor hurmalar tek sayı olacakmış illa ki öyle diyordu
Allah iyiliğini versin emi.İnan bende besteledim sözleri okurken.Melodili okumaya çalıştım şarkı diyince sen.Çatlakmıyız neyiz bizKızlar geçmişim uçtu gitti yaw
buseb böreği yaptım sanırım çok güzel oldu çünkü hala mutfakta tüm olarak duruyor kokusu içime işledi şarki yazdım
Mis gibi tava böreği içerde pişerken
Ben 3mile leslie ile cebelesiyom aman aman cebellesiyommmmmm
Kocam böreği löp löp yerken kabak soteledim ben ot yiyom aman aman ben ot yiyom
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın. Derindondurucu da üstüne gelince hepten canın sıkılmıştır.iyi akşamlar hanımlar, arabamla ilk kazamıda yaptımgaraja girerken kolona sıkıştırdım Çamurluk mahvoldu canım çok sıkıldı, derindondurucumda bozuldu içini boşaltmam lazım görüşürüz sonra
Yenimisin yazacaktım bizim hilalmişsin :) Süper detoks süper fark. :)Menum
Sabah 12
Öğle 14
Akşam 18
De ananas yedim3 e bölüp
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bildirimim
Cuma 68.5
Bu sabah 67.9
Fark 600 gr
Kaptaniçrm başladı ve bende durumlar berbat.Günaydın 9. Takımmmmmmmmm
Niyeki elifimKaptaniçrm başladı ve bende durumlar berbat.
3 2 1 i çok iyi değerlendirmem lazım.
Çok geçmiş olsun abla.Nasıl bi kaza atlatmışsın öyle. Kimseye bişey olmamış belliki.Yani öyledir inşallah.doğru demiş oğlun
Başlarda ufak tefek kazalar olur tatlım Allah beterinden saklasın
Ben bi kere otobanda giderken dikkatim dağıldı bi baktım soldaki demirlere giriyom ani frene basıncada araba hopppp dönerek yolun dışına fırladım tabi 180 le gidiyodum
Araba çöp olduydu
Gayet güzel cnm
Belki öğlen bamya olmasada olurmuş zaten fasülye yemişin
Aslında 1 çeşit yemek herzaman daha iyi yanında salata yoğurt
Sağol cnm bi 15 sene önce falandı arabada yalnızdımÇok geçmiş olsun abla.Nasıl bi kaza atlatmışsın öyle. Kimseye bişey olmamış belliki.Yani öyledir inşallah.
Kesinlikle haklısın.Kızlar kızarlar şimdi buna yemeyim en iyisi diye bıraktığım o kadar çok şey varki.Bir de açlık krizi tutup hamurişi-tatlı aranırken mutfakta.Tarçınlı yoğurt-elma süt gibi ikililer geliyor aklıma vazgeçiyorum diğerlerini aramaktan. :) Bu arada ben ayşe.tanışmadık sanırım biz :)Bugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
Günaydın ahali :)
günaydın kızlar..
Günaydınlarrrr
Günaydın 9. Takımmmmmmmmm
Günaydın herkese hava çok sok soğuk
herkese günaydın
Gunaydin hanimlarr
Günaydın çıtır kızlarGünaydın millet
semplice_signora ayşecim buse yanlış anlamış. Eğer listeye girersen bu sene içinde tekrar izine çıkamazsın çünkü senede 2 kez izin hakkı var herkesin
Tekrar geçmiş olsun cnm
Çok çok geçmiş olsun.Çok ucuz atlatmışsın.Benim de ehliyet yıllandı ama tırsaklığımdan çıkamıyorum trafiğe. Biraz da asabi biriyim.Ya kaza yaparım ya birini öldürürüm korkusu varSağol cnm bi 15 sene önce falandı arabada yalnızdım
Biraz boyun bel ağrısı birazda cam kırıkları
Şükür iz falan kalmadı
Sen nasıl oldun ya düzeldinmi Biraz
Çok çok geçmiş olsun.Çok ucuz atlatmışsın.Benim de ehliyet yıllandı ama tırsaklığımdan çıkamıyorum trafiğe. Biraz da asabi biriyim.Ya kaza yaparım ya birini öldürürüm korkusu var
Öksürürken yaşadığım ağrıları saymazsak halsizim.Dün dayanamadım 12de eve gittim.Akşama kadar yattım.Yine de dinlenemedim
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor kilo vermeler?
Yok abla almam artık izin mizin.Zaten biliyorsun yumurta dayandıydı ondan gittim.Herşey üstüste gelince kaldırmadı bünye.Tek tek gelseler valla dayanırım da olmuyor işte bazen. Hala tam toparlamış değilim moral olarak ama gardımı aldım insanlara karşı. içime kapandım.Kimseyle görüşmüyorum,ev-iş o kadar. Kırgınım,kızgınım,küskünüm herkese.Bi fırsat bulursam yüzmeye kayıt olmaya gitcem.Haftada 3 gün cıp cıp ooooh mis.Yüzmemi de ilerletirim.Daha doğrusu profesyonel olarak öğrenirim.Suda durabilmek yüzmek sayılmıyor sonuçta :)Cümleten tekrar günaydın
Cepten alıntı olmuyor abı ahanda hepsi uçtu gıttı ıste
Elıf 3 gün var neyı kötü kız
Semplice signora Can'ım bu senekı izin Hakkı'n bıtmıs
Onu da aşmak istiyorum aslında.Sinir olmaya başladım bu pasifliğime. Misal yüzmeye yazılcam ya havuz az uzakta ve havuz-ev havuz-iş arası vasıta yok.Ve maalesef havalar soğudukça yürümek zorlaşacak sudan çıkınca.Kız arabadan korkulurmu hıc Bebek o Bebek
İnsan bebedınden korkarmıı
Abla bende evdeyken hep cepten giriyorum.Çok çok da alıntı yapabiliyorum.note2 benimki.Senin telefonundan olabilirmi?Cümleten tekrar günaydın
Cepten alıntı olmuyor abı ahanda hepsi uçtu gıttı ıste
Elıf 3 gün var neyı kötü kız
Semplice signora Can'ım bu senekı izin Hakkı'n bıtmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?