- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.881
Haklısın arkadasımm vakıt bulabıldıgım her an yanlış gordugum yada önercegım bır durum olursa mutlaka yaxarımmGüzelim genel doğruları tabiki herkes biliyor ama bilmediğimiz çok şeylerde olabiliyor burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz
Bide birbirimize yorum yapmazsak menü yazmanın ne anlamı kalıyor ki
Hem bu karşımızdaki kişiyi önemsediğimizi onun iyiliği için zaman ayırıp çaba verdiğimizin göstergesi
Tabiki herşey karşılıklı
Bazen de bilerek hatalar yapıyoruz
Bunuda arkadaşlarımızın dile getirmesi bizi yola getiriyor
çok geçmiş olsun canım ya atlatilmasi zor bir travma yasamissiniz Rabbim korusun.ayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
utanicak birsey yok vermrk için aldın sonuçtaBu sabah ki güncel kilom utanarak yazıyorum. 82.2 İnşallah bir hafta sonra 81 olacağım. En azından öyle umuyorum.
Kolay geleYenı baslıyacam bırseyler yeyım dedım
2-5 arası
Ayyy çok geçmiş olsun size de.Allah bi daha yaşatmasın.Ben okurken kötü oldum.Neler çekmişsinizdir sizayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Bugün karaturp alcam abla.2 gündür gidemiyorum almaya.Bende bi ara çok çektim kuzum öksürükten
Zencefilli bal dene yada anason çayı falan
Kilo verme fena değil cnm ama bu hafta fazla olmıcak heralde en azından artı çıkmasam
Menu yazmak cok faydalı bısey gercekten bugun menu yazacagım dıye onu yemıyım bunu da yemıyım super yaa demek kı menu yazma ıstemeyısımın nedenının altında bu yatıyor
21 hurmayı akşamdan suya ıslanıyorsunuz sonra süzüyorsunuz sabah her öğünde 7hurma bi kase yoğurt ama ben 5hurma 4öğün yaptım 7hurma çok tatlı geliyor hurmalar tek sayı olacakmış illa ki öyle diyordu
Kızlar geçmişim uçtu gitti yaw
buseb böreği yaptım sanırım çok güzel oldu çünkü hala mutfakta tüm olarak duruyor kokusu içime işledi şarki yazdım
Mis gibi tava böreği içerde pişerken
Ben 3mile leslie ile cebelesiyom aman aman cebellesiyommmmmm
Kocam böreği löp löp yerken kabak soteledim ben ot yiyom aman aman ben ot yiyom
Millett kim nerde kiminle ne yapıyor
Bugün çoğunluğun artı çıkması 6.takımı çok sevindirmedi onlar hallederler diyolar
Tabiki onları haksız çıkarmıcaz
Eğer herkesin yüzdesi en az yüzde 1 olırsa takımın yüzdeside öyle olur
en doğrusuda o zaten tatlımAyyy çok geçmiş olsun size de.Allah bi daha yaşatmasın.Ben okurken kötü oldum.Neler çekmişsinizdir siz
Bugün karaturp alcam abla.2 gündür gidemiyorum almaya.
Çıkmazsın inşallah.Aslında diyet yapmaktan çok daha fazla şey yapıyorum ben burada olmakla.Kendimi,bünyemi tanıdım en basitinden.Benim bünye haftada 1 kgyu zor veriyor ben bunu gördüm.Şoklar,detokslar beni mahvediyor.Dengeli ve az yemek beni daha dinç tutuyor.İzinde olduğumda da şunu gördüm.Kilomu koruyabiliyorum.Üstelik dikkat etmek bi yana,çok dengesiz beslendiğim halde.Kortizonlu ilaçlar,serumlar vs olduğu halde.Bu sabah , ayrıldığım kilodan 1 kg eksik çıktım.Bu da sadece 4-5 günlük bi düşüş.Hatta geçen hafta +100 oldum bi ara. Hızlı kilo vermek önemli değil bence.Geri alınmaması herşeyden daha önemli diye düşünüyorum.
Kız nerelerdeydin senGÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNN
kaçamak yaptım sanıyorsun dimiMefkurem hahahaha NOOOOOOO
bütün cıslara noo dedim kendi yapıp götürdüğün çikolata soslu kek dahil
kaldııı +100
gün eksiye geçme günüdür ahaliiiiiiiiiiiii haydeeeeeeeeeeee
hastaneden çıktınmı tatlımKızlar ben kaçar.
Öğleden sonra maliyenin tozunu yutcam.Öksürük yapmasa bari
Akşama ne yemek yapsam yaaAcıkmadım da 2 minişle yaşayınca yemeği geçiştiremiyor insan. Hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum menüler için.
Fazla artıda olan yoktuablaaa yarın eksideyim neeett
onlar da bildirim yapmış mı onlarda kilo durumu ne
Valla menu yaxacagım dıye bugun bısey yemedım netdeyse sutum azalırsa sorarım sıze
burcu beni hatırladın mı 13. Takımda beraber yarışmıştık kaptan yardımcısydın evlenip izne çıkmıştın, sürekli ceyiz gelinlik muhabbetlerimiz vardı :) elif kızın mı Allah bağışlasın benim kızımında adı elif :)
Kizlar menumu utanarak yaziyorum beni taslayabilirsiniz hak ettim cunku.
Sabah:07.30 alti yesil zeytin,1 kk peynir,domates,1 tk bal,bir dilim ekmek ve cay
Ara ogun:10.30 bes tane minik dag erigi.
Ogle:12.00 bir kase sulu kofte,uc tane kozlenmis biber.
Ara ogun:15.00 uc tane ceviz.
Aksam:18.30 bes tane biber dolmasi ve bir kase tarhana corbasi,salata.
2 litre su,annem bizde spor yapamadim o nedenle.aksam cok abarttim farkindayim
en doğrusuda o zaten tatlım
Bende bi 7 lere düşersem daha normal beslecem bu 8 ler çok moralimi bozuyor
Kız nerelerdeydin sen
Valla sormaya korktuydum ama iyi bari içim rahat etti
Sana derken bu gidişle ben artı çıkacam heralde
hastaneden çıktınmı tatlım
Bi tavuk çorbası yap sıcak sıcak herkesede uygun olur
Fazla artıda olan yoktu
Niyeki elifim
Berbat olması için bişeylermi yaptın yoksa
Cümleten tekrar günaydın
Cepten alıntı olmuyor abı ahanda hepsi uçtu gıttı ıste
Elıf 3 gün var neyı kötü kız
Semplice signora Can'ım bu senekı izin Hakkı'n bıtmıs
ayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Yenı baslıyacam bırseyler yeyım dedım
2-5 arası
Kolay gelsin tatlım
Ayyy o kadar kadının olduğu yerdeki sesi düşünemiyorum kesin başım ağrır benim
GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNN
kaçamak yaptım sanıyorsun dimiMefkurem hahahaha NOOOOOOO
bütün cıslara noo dedim kendi yapıp götürdüğün çikolata soslu kek dahil
kaldııı +100
gün eksiye geçme günüdür ahaliiiiiiiiiiiii haydeeeeeeeeeeee
Kızlar ben kaçar.
Akşama ne yemek yapsam yaaAcıkmadım da 2 minişle yaşayınca yemeği geçiştiremiyor insan. Hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum menüler için.
işte marifet basa belaDolmam cok guzel olmustu ondan dayanamadim yoksa ac degildim
akilli bulan beri gelsinBende diyorum neden böyle bi kural varki.Valla geçmiş bitince dönüp karar defterini didikleyecektim.Aklımı çıldırıyordum az daha.Ocağa kadar veririm ben zaten ne gerek varki diyordum bendeİnşallah tabi.Güya 15 eylüle kadar verecektim hehe.
Şimdi hatırladım bunu.16ya kadar dayanabildim ben buna.Baş ağrım tutmuştu. Keşke yapabilsem bende
Allah iyiliğini versin emi.İnan bende besteledim sözleri okurken.Melodili okumaya çalıştım şarkı diyince sen.Çatlakmıyız neyiz biz
panik oldumKaptaniçrm başladı ve bende durumlar berbat.
3 2 1 i çok iyi değerlendirmem lazım.
Ayyy elif bende çok artın var sandıydımDün bir gofret ve bir avuç üzüm yedim.
Bir de bu ara çok yoğunum evde de yokum spor hiç yapamadım. Sporun bana faydası çok.
Bir de regl günüm geçti. Stres yaptı bende herhalde. Benim psikoloji 3. Çocuğu kaldırmaz. 2. Kızım çok zor bir çocuk.
Rabbim isteyenlere versin bebiş.
Bana 2 tane yete.
Canım +200 deyfim bu sabah.
Spor yapamayınca ben çok motive olamıyorum.
Bu hafta buradan da uzak kaldım. Ama bu günden itibaren aktifim. Yoksa motivasyon olarak düşüyorum.
Çok gećmiş olsun.
Çok ağır bir kaza geçirmişsiniz.
Bu arada ben elif.
Hoşgeldin. Eski yarışmacısın herhalde.
Kolay gelsin beril.
Benim de sese hiç tahsmmülüm yok.
Hemen başım ağrır.
Bazen okulda son detsi zor getiriyorum.
Tebrikler busem.
Ayşe hoşgeldin.
Geçmiş olsun canım.
Allah razı olsun canım.. Bu takımı yeni yeni tanıyorum canım eskisini pek bilmiyorum :)Allah bağışlasın Can'ım. Ben irem bu arada. Eski üyelerden.
canım yaa 13. Takım iki dönem benim için biri çok aktıf oldugum 3 ayda 14 kilo verdiğim düğün öncesi birde hamile kaldığım zaman son dönemde geldiysen hatırlamıyorum ama isim değişikliği varsa bilemem :)mefkuşum gerekli cevabı vermişş aç kalmıyoruz sağlıklılardan doyana kadar yiyoruuuzz
sen beni hatırladın mııı 13 takımın kaptan yardımcısıydım ben de :))
sen nasılsın canım durumlar nasıl? ben evlendim 1 yılı geçti kilolarla cebelleşiyom tekrar
kız o kadar taşlancak menü değil de iyi olmamış yani 2 tane yeyip bıraksaydın keşke bugün muhakkak toparla
Menüm
Sabah
2 dl tb ekmek
Yumurta domates
Ikındı
5-6 y.sarma
Salatalık
Yoğurt
Aksam
1 elma
Spor yok
Su saymadım ama az
Kız sarmada 3 u bır sarma edecek kadar mınıktı
Yarın yememmmmmm korkmayın hacılar
Menüm
Saat 7
2 gün kurusu
Saat 9
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 13
1 elma
Saat 17
6 kaşık etli türlü
Bol salata
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 15 dk yuruyebildim çok rüzgar ve soğuk vardı
3 mil leslie
Bende kendimi feda edip sizin için kobay olarak kullandım
Bakalım bu balkabağı detoksu işe yarıyomu
3 kase doğranmış balkabağını az suda haşladım aslında biraz sert kalması gerekiyordu ben unutmuşum fazla yumuşadı
Pişince 2 kase oldu içine 1 çubuk tarçın 3 karanfil koydum pişirşrken
Öğlen 1-2 gibi 1 kase 5.30 da 1 kase yedim
Maydonoz limon zencefil kaynettım şimdi onu içiyorum
Birazdanda spora başlıcam max.45 dk yaparım
Su hep içiyom zaten
iyi akşamlar hanımlar, arabamla ilk kazamıda yaptımgaraja girerken kolona sıkıştırdım Çamurluk mahvoldu canım çok sıkıldı, derindondurucumda bozuldu içini boşaltmam lazım görüşürüz sonra
Gördüm ablacım şimdi gördüm bildirimlerde
Bende senden çok farklı değilim sporu bırakınca aldım ama sizinle verebilirim inanıyorum
Yarından itibaren kilo bildirimi ve menü yazacağım bugün yediklerimi yazmaya elim yanaşmıyor
Menum
Sabah 12
Öğle 14
Akşam 18
De ananas yedim3 e bölüp
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bildirimim
Cuma 68.5
Bu sabah 67.9
Fark 600 gr
Biliyorum ablacim ama şu hevesimi alayım kac hafta sabit kaldim sende gördün moral oluyor bana.
Bide bugün pantolon denedim Bitane 40 beden olmuşum sonunda :)
Menumu ıftıharla sunarımmm
Soğan suyu
Kabak cekırdegı yağı
Sabah
Haslanmış yumurta,peynırlı kepekli tost,domates
Ara yesil elma, badem
Öğlen 1 kase yoğurt, 4köfte
Ara 1 fıncan sutlu nescafe
Aksam 1 t kuru fasulye yoğurt
3 lt su
9:00 ,1elma 1dilim ekmek bol yeşillik
4 zeytin
Biraz peynir
domates
3,4 kaşık menemwm
1,30:neskafe
3:30_1kepçe bamya
1kepçe yeşil fasulye
1parça tavuk
salata, yoğurt
8:00 yoğurt, domates ezme
2 tane tavuk bud
Suyu sayamadım 4bardak bitki çayı
spor yok ağrım var
doğru demiş oğlun
Başlarda ufak tefek kazalar olur tatlım Allah beterinden saklasın
Ben bi kere otobanda giderken dikkatim dağıldı bi baktım soldaki demirlere giriyom ani frene basıncada araba hopppp dönerek yolun dışına fırladım tabi 180 le gidiyodum
Araba çöp olduydu
Gayet güzel cnm
Belki öğlen bamya olmasada olurmuş zaten fasülye yemişin
Aslında 1 çeşit yemek herzaman daha iyi yanında salata yoğurt
Menü
Sabah7:45
2dilim ekmek
Bi yağda yumurta
Domates salatalık
3 yeşil zeytin 1 yk tulum peyniri
Öğle 12:30
1kase haşlanmış patatesli et Patatesi azdı
Salata 1 kase yoğurt
Ara 15:00
Yarım armut
Bi dilim elma
Aksam 17:30
1 balık az salata
Ara19:30
1 avuç badem çok acıktım yedim
Su 2 lt limonlu tarçınlı top 2.5lt
Spor yok
persembe yapalim hurma yogurt busemyaaa işte böyleee süpersin canım pis nefsimiz bizi sabote etmeye çalışıyor
çok beğendim bu işi hurma bakcam bugün marketten teşk canım baharımm
anaaam pek de sevindim çok da sevindim oohh afiyetler olsun. eşler cocuklar beğenip yiyince insan çok mutlu oluyor. eşim yerken ben yemiş kadar oluyom valla
ablaaa yarın eksideyim neeett
onlar da bildirim yapmış mı onlarda kilo durumu ne??
kendini salma elifim +200 neki halledersin senDün bir gofret ve bir avuç üzüm yedim.
Bir de bu ara çok yoğunum evde de yokum spor hiç yapamadım. Sporun bana faydası çok.
Bir de regl günüm geçti. Stres yaptı bende herhalde. Benim psikoloji 3. Çocuğu kaldırmaz. 2. Kızım çok zor bir çocuk.
Bana 2 tane yete.
Bu hafta buradan da uzak kaldım. Ama bu günden itibaren aktifim. Yoksa motivasyon olarak düşüyorum.
Çok gećmiş olsun.
Çok ağır bir kaza geçirmişsiniz.
Bu arada ben elif.
Hoşgeldin. Eski yarışmacısın herhalde.
Kolay gelsin beril.
Benim de sese hiç tahsmmülüm yok.
Hemen başım ağrır.
Bazen okulda son detsi zor getiriyorum.
Tebrikler busem.
Ayşe hoşgeldin.
Geçmiş olsun canım.
euhu super bende _200um dune göreGünaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
Haklısın hayatım pişirirken de kımyon koydum ayrıca yerken de koydum kımyonu yoksa catlar gazdan aksam yememek çok etkılı gercekten suan sıkıntı yok ama azalırsa sutum yerım mutlakaaaee o kadar sarma yapmışsın tadına bakmadan olmazdı. hadi afiyetler olsun ama suyun önemini çok iyi biliyorsun
menü güzel afiyetler olsum elifimm
daha sonucu okumadım geçmişe devam ediyorum merakla bekliyorum
çok geçmiş olsun canım sana bir şey olmamış şükür. ufak bir şey kasko da varmış dert etme
derin dondurucuyu ne yaptın?
canım ben de hoşgeldin demiştim sana kendimi tanıtmıştım gözünden kaçtıysa diye söylüyorum
oooooo hilaliiim bombesiin çok tebrik ederiiim
lapadan çok daha iyi dimi en azından tadı güzel ananasın
BOMBELERE GELLLLLLLLLLLL TEBRİKLER HİLALİİİM
menü güzel. k. fasulyeye bebişi düşünerekten kimyon at canım gazı engeller. afiyetler olsun. acıkınca yememezlik yapma yoğurt ye badem ye. dükkanı kapatma yani sen emziriyorsun sonuçta senin yediklerinde bebişinin sorumluluğu var
OOO RAKİBEEEMMM AFİYETLER OLSUN YE ANAM YE
ne ağrısı kız regl mi? geçmiş olsun
abla 180 nedir ya Allah korumuş seni neyseki aman dikkat 130 falan iyidir yaa
afiyet olsun canım. balıktan sonra acıkmana şaşırdım aslında ama demekki balık küçüktü. patates şişlik yapıyor ama erken saat yemişsin yapmamıştır inş.
Geçmişi okudum sonunda 35 sayfa kadar maşallah size
Menüm
Sabah(8:00)
2dlm ekmek
1kk peynir ve yumurtadan omlet
Domates salatalık
Ara(11:30)
4fındık bir hurma 1cb süt
Öğle,(13:00)
Ton balıklı salata 1dlm ekmek
ara(16:00)
1muz
1bardak süt
aksam(19:00)
1isirik borek
domates salatalik
5tane top peynir
su:2lt spor:45dk leslie
balık kızrtma değilse güzel tatlım
Aranda myvenin yanına az yoğurtta ekle
1 avuç deyince bilemedim badem miktarı 10-15 den fazla olmamalı
Mesela 10 bademi 1 kase yoğurdun içine koy öyle ye daha tok tutar
Gençlikte kaldı zaten
Mecbur olmadıkça otobana çıkmıyom korku kaldı hele sol taraftan hiç gidemem
Ne bıleyım korktum net ortamı sonucta
Bugunumu degerlendırmek ıstıyorum gunlerdır dıkkat edecegım dıye karar alıyordum ve ıkındı bozuyordum bugun oyle olmadı burada olmak ınsanı cok dısıplıne edıyor ayrıca menu yazmak ıstemıyordum vaktım yok dıyordum altında yatan neden suymuş menu yazacak olmam yedıklerıme dıkkat etmemı saglıyor dıye kacıyor olabılırım ama ıyı kı yaxmışım basarılı bır gun oldu cumaya ıyı bır sonuc gelecek ınş ıkı hafta snr lısteye gırıyorum degıl mı
rakibem cumartesi cozutmamdanmı regl denmi artıyım amma bu gün detoks yapıcam yani kork benden :)
Bende diyorum neden böyle bi kural varki.Valla geçmiş bitince dönüp karar defterini didikleyecektim.Aklımı çıldırıyordum az daha.Ocağa kadar veririm ben zaten ne gerek varki diyordum bendeİnşallah tabi.Güya 15 eylüle kadar verecektim hehe.
Şimdi hatırladım bunu.16ya kadar dayanabildim ben buna.Baş ağrım tutmuştu. Keşke yapabilsem bende
Allah iyiliğini versin emi.İnan bende besteledim sözleri okurken.Melodili okumaya çalıştım şarkı diyince sen.Çatlakmıyız neyiz biz
1,5 yaşında cimcimem var burcucum kurs hocalık aynen devam :)
ayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Bu sabah ki güncel kilom utanarak yazıyorum. 82.2 İnşallah bir hafta sonra 81 olacağım. En azından öyle umuyorum.
Kızlar ben kaçar.
Dün bir gofret ve bir avuç üzüm yedim.
Bana 2 tane yete.
Tebrikler busem.
Günaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
Allah razı olsun canım.. Bu takımı yeni yeni tanıyorum canım eskisini pek bilmiyorum :)
canım yaa 13. Takım iki dönem benim için biri çok aktıf oldugum 3 ayda 14 kilo verdiğim düğün öncesi birde hamile kaldığım zaman son dönemde geldiysen hatırlamıyorum ama isim değişikliği varsa bilemem :)
persembe yapalim hurma yogurt busem
haftayada balkabagi yapcamMefkurem sonuca gore
kendini salma elifim +200 neki halledersin sen
euhu super bende _200um dune göre
Haklısın hayatım pişirirken de kımyon koydum ayrıca yerken de koydum kımyonu yoksa catlar gazdan aksam yememek çok etkılı gercekten suan sıkıntı yok ama azalırsa sutum yerım mutlakaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?