- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.901
maşallah iyi gidiyosunGünaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
Rabbim tamamını erdirsin en hayırlı zamanda sanada nasip etsin yaradan, bacısıbugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldumanam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar
insan çatlıyor bende 20 okudum bitirdim şimdi
güzel menü canım böreği görmüyorum bi yerim şişerdi demişsin
aynen abla sakin normal hız gitmek en iyisi zaten.
alemsintamam sana servet diycem o zaman ben
süpersin işte buuuu
canım haftaya göre değil cuma gününe göre hesap oluyor geldiğin günden sonra 2 cuma geçirmen gerek 3. cuma listeye girebiliyorsun
korkmuyorum rakibeeem sen benden koorrrkkkkkkkkk
olsun canım ocakta mezunsun bence de hatta kalmaz bile ocağa yaa
Allah bağışlasın canım.
ay canım yaa çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten
utanma canım insanız alırız da veririz de bu kadar basit
tamam canım kolay gelsin. sebze yemepi yağ az yağlı ya da ızgara ya da ton balıklı salata ay bilmiyorum ki her sey olur sağlıklı olduktan sonra çeşit bol
kız ex rakibem aşk olsun gofret falan yapma anm. neyseki azcık artıdasın halledersin onu zaten.
hamiş olma ihtimalin mi var canım? korunmuyor musunuz?
ooo süpersin kamilem yaa tebrikleer
valla ben de seninleyken senin hangi dönemde olduğunu hatırlamıyorum ama bence 14 kilo verip mezun olduysan ya da izne ayrıldıysan o dönemin sonlarında dır. çünkü ben 3 sene önce ordaydım canım.
kız bahar perş hurma için çok riskli bence. ters mers teperse diye korkarım ben ilk kez yapcam çünkü bilemedim
oy amin canim inşallah hadi baz gaza arkadas olsunlarbugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldumanam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar
Maşallah tatlım hadi devam böyleGünaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
busem başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek bence çok büyük bi erdembugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldumanam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar
Allah razı olsun bitanem ne diyelim cana gelmesinGeçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın. Derindondurucu da üstüne gelince hepten canın sıkılmıştır.
Yenimisin yazacaktım bizim hilalmişsin :) Süper detoks süper fark. :)
aferin bacım sana geçen haftanın telafisini fazlasıyla yaptın azminle gayretinleoldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyobu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
Rabbim tamamını erdirsin en hayırlı zamanda sanada nasip etsin yaradan, bacısı
oy amin canim inşallah hadi baz gaza arkadas olsunlar
valla lapa yapcaktimda o kadar oggg dediniz ki bilemedim carsamba sebze ananas agirlikli beslenip persembe lapa yapiyim guzel sonuc alirsam eger eltim kapali samsun pidesi yapacak bi yarim yerim pazarda hurma yaparim o zaman nasil plan
Maşallah tatlım hadi devam böyle
busem başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek bence çok büyük bi erdem
Allah sanada bu güzel kalbinin hatrına bebiş nasip etsin hayırlısıyla inşallah
oldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyobu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
bugün detoks yapıyorum ama ilginç saat başı yiyorum yarın artı çıkarsam şaşırmam:)
plan müthiş cumayı merakla bekliyoruz canımoy amin canim inşallah hadi baz gaza arkadas olsunlar
valla lapa yapcaktimda o kadar oggg dediniz ki bilemedim carsamba sebze ananas agirlikli beslenip persembe lapa yapiyim guzel sonuc alirsam eger eltim kapali samsun pidesi yapacak bi yarim yerim pazarda hurma yaparim o zaman nasil plan
işte marifet basa bela
akilli bulan beri gelsin
panik oldum
Ayyy elif bende çok artın var sandıydım
kız 200 nedirki benim senden kat kat fazla
Günaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
persembe yapalim hurma yogurt busem
haftayada balkabagi yapcamMefkurem sonuca gore
kendini salma elifim +200 neki halledersin sen
euhu super bende _200um dune göre
süpersin işte buuuu
canım haftaya göre değil cuma gününe göre hesap oluyor geldiğin günden sonra 2 cuma geçirmen gerek 3. cuma listeye girebiliyorsun
Allah bağışlasın canım.
tamam canım kolay gelsin. sebze yemepi yağ az yağlı ya da ızgara ya da ton balıklı salata ay bilmiyorum ki her sey olur sağlıklı olduktan sonra çeşit bol
kız ex rakibem aşk olsun gofret falan yapma anm. neyseki azcık artıdasın halledersin onu zaten.
valla ben de seninleyken senin hangi dönemde olduğunu hatırlamıyorum ama bence 14 kilo verip mezun olduysan ya da izne ayrıldıysan o dönemin sonlarında dır. çünkü ben 3 sene önce ordaydım canım.
kız bahar perş hurma için çok riskli bence. ters mers teperse diye korkarım ben ilk kez yapcam çünkü bilemedim
bugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldumanam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar
oy amin canim inşallah hadi baz gaza arkadas olsunlar
oldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyobu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
Bende öğle canım.
Bu hafta motive olamadım.
Toparlamam lazım kendimi ama anlamsız bir nedenle toparlayamıyorum.
Her şeyden çok sıkıldım.
Yalnız kalıp dinlenmek istiyorum.
İnşallah yoktur buse.
Korunuyoruz. Gecikti herhalde.
Ne güzel.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkafaşına.
Eltinin olduğu için öğledir.
Benim kardeşimin kızı var kendiminkilerinden ayırmam. Ćok severim.
Kolay gelsin.Kızlar ben kaçar.
Öğleden sonra maliyenin tozunu yutcam.Öksürük yapmasa bari
Akşama ne yemek yapsam yaaAcıkmadım da 2 minişle yaşayınca yemeği geçiştiremiyor insan. Hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum menüler için.
Ay ne guzel Allah saglikla kucağına versin inşallah. Sonrada sanabugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldumanam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar
planlar, planlar :)oy amin canim inşallah hadi baz gaza arkadas olsunlar
vuuhuuu muhteşemsin.oldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyobu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
bugün detoks yapıyorum ama ilginç saat başı yiyorum yarın artı çıkarsam şaşırmam:)
canım havalar kötüleşti insanın modu düşüyor o yüzden. kendini o havadan çıkar tam gaz azimle diyete devam
amin canım Allah isteyene nasip etsin. gecikti benimki de 2 hafta hemde sanırım diyet yüzünden bir de mevsim de etkiliyormuş.
canım eltimin olduğu için değil eltimle aram iyi hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. hatta kv görümce dedikodusu bile yaparız iki eltiama ne kadar da olsa 1 yıldır bu ailenin içindeyim ve paylaşımım çok yok uzak oturuyor zaten. o yüzden hamiş olduğunda bu kadar yoğun duygular yaşamadım. karşındaki kişiye olan bağlılığınla alakalıymış bu duygu bunu anladım
Ben hastaneye kaçıyorum bugün ameliyat günü alicaz öpüldünüz.
Mezuniyet yoktu canım :) burcu vardı özlem kelebkcim vardı falan fistan işte :) yeniden başladık ocakta 9,5 ay oldu bi 15 de burda verdim 102 den 86 küsürdeyim daha yol uzun kardeş sık sık görücez birbirimizi :)insan çatlıyor bende 20 okudum bitirdim şimdi
süpersin işte buuuu
Allah bağışlasın canım.
Balığın en kucugunu aldım bide oglanla ortak yiyince aç kaldım canımee o kadar sarma yapmışsın tadına bakmadan olmazdı. hadi afiyetler olsun ama suyun önemini çok iyi biliyorsun
menü güzel afiyetler olsum elifimm
daha sonucu okumadım geçmişe devam ediyorum merakla bekliyorum
çok geçmiş olsun canım sana bir şey olmamış şükür. ufak bir şey kasko da varmış dert etme
derin dondurucuyu ne yaptın?
canım ben de hoşgeldin demiştim sana kendimi tanıtmıştım gözünden kaçtıysa diye söylüyorum
oooooo hilaliiim bombesiin çok tebrik ederiiim
lapadan çok daha iyi dimi en azından tadı güzel ananasın
BOMBELERE GELLLLLLLLLLLL TEBRİKLER HİLALİİİM
menü güzel. k. fasulyeye bebişi düşünerekten kimyon at canım gazı engeller. afiyetler olsun. acıkınca yememezlik yapma yoğurt ye badem ye. dükkanı kapatma yani sen emziriyorsun sonuçta senin yediklerinde bebişinin sorumluluğu var
OOO RAKİBEEEMMM AFİYETLER OLSUN YE ANAM YE
ne ağrısı kız regl mi? geçmiş olsun
abla 180 nedir ya Allah korumuş seni neyseki aman dikkat 130 falan iyidir yaa
afiyet olsun canım. balıktan sonra acıkmana şaşırdım aslında ama demekki balık küçüktü. patates şişlik yapıyor ama erken saat yemişsin yapmamıştır inş.
Hadi inş cumaya hepimiz harika sonuç alalımpersembe yapalim hurma yogurt busem
haftayada balkabagi yapcamMefkurem sonuca gore
kendini salma elifim +200 neki halledersin sen
euhu super bende _200um dune göre
süpersin işte buuuu
Allah bağışlasın canım.
maşallah iyi gidiyosun
Teşekkürler canlarMaşallah tatlım hadi devam böyle
busem başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek bence çok büyük bi erdem
Allah sanada bu güzel kalbinin hatrına bebiş nasip etsin hayırlısıyla inşallah
ooo harikasnoldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyobu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
hayırdır elifim ne ameliyatı buBen hastaneye kaçıyorum bugün ameliyat günü alicaz öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?