Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldum anam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar

Rabbim tamamını erdirsin en hayırlı zamanda sanada nasip etsin yaradan, bacısı

oy amin canim inşallah hadi baz gaza arkadas olsunlar

valla lapa yapcaktimda o kadar oggg dediniz ki bilemedim carsamba sebze ananas agirlikli beslenip persembe lapa yapiyim guzel sonuc alirsam eger eltim kapali samsun pidesi yapacak bi yarim yerim pazarda hurma yaparim o zaman nasil plan

Günaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
Maşallah tatlım hadi devam böyle

busem başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek bence çok büyük bi erdem
Allah sanada bu güzel kalbinin hatrına bebiş nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın. Derindondurucu da üstüne gelince hepten canın sıkılmıştır.

Yenimisin yazacaktım bizim hilalmişsin :) Süper detoks süper fark. :)
Allah razı olsun bitanem ne diyelim cana gelmesin

oldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyo bu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
aferin bacım sana geçen haftanın telafisini fazlasıyla yaptın azminle gayretinle

Rabbim tamamını erdirsin en hayırlı zamanda sanada nasip etsin yaradan, bacısı

amin dileğim çok sağ ol inş bacım inş

valla basıcam gaza zaten bebiş ha deyince olmuyor hep nasip bir an önce 5 kg verip hamişlik çalışmasına girişmeliyim

canım bak ben arpa şehriye yedim cuma günü bir de

oldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyo bu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim

oo süpersin kııızz kardio işteee yağ yaktırır muhteşeeem

bugün detoks yapıyorum ama ilginç saat başı yiyorum yarın artı çıkarsam şaşırmam:)

rakibemm sen ne detoksu yapıyon bugün? detoksla artı çıkman yesen de çok zor merak etme

plan müthiş cumayı merakla bekliyoruz canım

işte marifet basa bela

akilli bulan beri gelsin
panik oldum

Bende öğle canım.
Bu hafta motive olamadım.
Toparlamam lazım kendimi ama anlamsız bir nedenle toparlayamıyorum.
Her şeyden çok sıkıldım.
Yalnız kalıp dinlenmek istiyorum.

Ayyy elif bende çok artın var sandıydım
kız 200 nedirki benim senden kat kat fazla

Kız zuhal sence çarşamba perşembe
ne yapabilitim.
Carşamba saf pro yapıp perşembe lapa mı yapsam. Ne dersin. 2 gün de spor yapacağım.

Günaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre

Günaydın canım.
Süpersin.

persembe yapalim hurma yogurt busem
haftayada balkabagi yapcam Mefkurem sonuca gore

kendini salma elifim +200 neki halledersin sen
euhu super bende _200um dune göre

Ben de hurma yoğurt yapabilirim.
O zaman çarşamba lapa perşembe hurma yoğurt yapayım.
Artı çıkıp takımı olumsuz etkilemek istemiyorum.

İnşallah yoktur buse.
Korunuyoruz. Gecikti herhalde.

Ne güzel.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkafaşına.
Eltinin olduğu için öğledir.
Benim kardeşimin kızı var kendiminkilerinden ayırmam. Ćok severim.

Bir lapacı da ben

Bende mi zumba yapsam bu gece.
Pc den mi yaptın.

canım havalar kötüleşti insanın modu düşüyor o yüzden. kendini o havadan çıkar tam gaz azimle diyete devam

amin canım Allah isteyene nasip etsin. gecikti benimki de 2 hafta hemde sanırım diyet yüzünden bir de mevsim de etkiliyormuş.

canım eltimin olduğu için değil eltimle aram iyi hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. hatta kv görümce dedikodusu bile yaparız iki elti ama ne kadar da olsa 1 yıldır bu ailenin içindeyim ve paylaşımım çok yok uzak oturuyor zaten. o yüzden hamiş olduğunda bu kadar yoğun duygular yaşamadım. karşındaki kişiye olan bağlılığınla alakalıymış bu duygu bunu anladım

Kolay gelsin.

Ay ne guzel Allah saglikla kucağına versin inşallah. Sonrada sana

planlar, planlar :)

vuuhuuu muhteşemsin.

bugün detoks yapıyorum ama ilginç saat başı yiyorum yarın artı çıkarsam şaşırmam:)

Basıl yiyoyordun kız.
Ne detoksu bu böğle.

Tabii ki paylaşımla alakalı.
Paylaşımın az olduğuna ne kadar aileden de olsa zor.

Ben hastaneye kaçıyorum bugün ameliyat günü alicaz öpüldünüz.

Hadi bakalım elifim.
ßimdiden çok geçmiş olsun.

Mezuniyet yoktu canım :) burcu vardı özlem kelebkcim vardı falan fistan işte :) yeniden başladık ocakta 9,5 ay oldu bi 15 de burda verdim 102 den 86 küsürdeyim daha yol uzun kardeş sık sık görücez birbirimizi :)

Balığın en kucugunu aldım bide oglanla ortak yiyince aç kaldım canım
persembe yapalim hurma yogurt busem
haftayada balkabagi yapcam Mefkurem sonuca gore

kendini salma elifim +200 neki halledersin sen
euhu super bende _200um dune göre
Hadi inş cumaya hepimiz harika sonuç alalım

maşallah iyi gidiyosun

Teşekkürler canlar

ooo harikasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…