Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koruma isini ben evlenene kadar cok iyi yaptim cok kacirdiysam ertesi 3 gun protein yapiodum oyi oluodu

9 :00 iki haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
10:00 bir bardak süt
11:00 bir elma.
12:00 2 ceviz
13:00 domates 2 tane
14:00 bir su bardağı yoğurt
15.00 1 elma
16:00 10 fındık
17 :00 bir mandalina
18: 00 1bardak ayran var ama içemedim
19:00 haşlanmış tavuk göğsü 1kase yoğurt
21:00 bir bardak süt ben kahveli yapıcam

4bardak yeşil çay 40dakika tempolu yürüyüş 3lt su
aslında akşam kabak yada karnabahar yemem lazımdı ama alamadım

Koruma isini ben evlenene kadar cok iyi yaptim cok kacirdiysam ertesi 3 gun protein yapiodum oyi oluodu
benim için kilo vermek sıkıntı değil 3kere 66 olup 80 tekrar çıktım korumayı hayatıma geçirmem lazım kaçamak yapınca diyetteki gibi hemen telafi etmem lazım

Bence guzel menu başarılı

hacı bu ne kafaya koydummu benim boyumun ölçüsünü almaya :) amma zor biraz, ödemler şarıl şarıl gidiyor benden hissediyorum :)

Cok az degıl mi nasıl dayanıyon

Soğan suyu
Sabah 11 de
2 yumurtalı bol peynırli omlet,yarım dılım kepek ekmek yesıl cay
Ara yesil elma, 2cevız,sutlu türk kahvesi
Öğlen 3 te mercimek çorbası,1domates,3 köfte
Ara 1fıncan humana tea
Aksam 7 de 1t etlı patlıcan yemegi, yoğurt
3 lt su

yazdım bacım tam benlik yarın tartılıcam bakalım

guzel menü

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Haber vermek istedim.Ben rahatsizlandigim için malesef bu hafta dışarı çıkamadım ve tabi tartımı da alamadım. Diyete başlayabilecek durumda da değildim malesef. Toparlanyorum şimdi .umarım haftaya başlayabilirim. Görüşmek üzere

Dün iyi de sanki bugün az olmuş gibi.

benim için kilo vermek sıkıntı değil 3kere 66 olup 80 tekrar çıktım korumayı hayatıma geçirmem lazım kaçamak yapınca diyetteki gibi hemen telafi etmem lazım
Sorunumuz zaten o Canım. Kiloyu sabitleyemiyoruz. Ben de daha önce65 e indim. Ama bak şimdi nerelerdeyim.

ben yürüyüşümü yapmaya gidiyorum
Ben yaptım geldim

Gayet guzel canim afiyet olsun,tek eksik spor olmus.

Canim her saat basi bir seyler yemissin,leptin hormonu yemekten dort saat sonra salgilaniyormus ara vermeden yersen bu hormon salgilanmaz.

Kızlar hergün deli gibi geziyorum. Spor iyi yani. Yediklerime de mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama malum misafirlikteyim önüme ne gelirse onu yiyorum. Bir de tabi hergün bir yerde yemek davetleri. Öğlen dışarda o da ayrı. Yani sporla dengelemeye çalışıyorum. Kilomu ölçemiyorum pek. Buradaki tartı bozuk. Bir de dijital değil. Ama sözüm söz kilo almadan döneceğim

bomboş kaldı buralar bugün o zaman ben menümü yazayım en iyisi
geldim geldim
degisik detoxumsu bir menu
sporda olsa supermis
ben balayına abanta gitmistim kisin evlenince tabi orda yemistik koyluler kendi yapip satiyordu hala oylesini bulamadim

Selam kizlar anca gelebildim ankara sogukkk sabah yunurtalarimi unutmusun
Sabah 08.30
Domates biber
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz

Ogle 12.30
1 tabak yogurtlu ispanak
Salata

Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran

2 litre su
afiyet olsun canim evet cok soguk bugun ankara spor nerde spor
degidik sonucu merak ettim
guzel menu
Bugün moralim bozuldu. Kredi kartım alışveriş sırasında ortadan kayboldu. Akıbeti belli değil. Hemen iptal ettirdim yeni kart talebinde bulundum.
gecmis olsun canim
İyi akşamlar herkese

menüm
07:30
8 fındık

15:00
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması

19:00
1 kase yoğur t

su: 1.5Lt
spor: 45 dk yürüyüş
guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…