- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.961
bende onu merak ettim bugün valla :) diyetisyen den bu detoks vardır bi bildiği dedim yaptımCanim her saat basi bir seyler yemissin,leptin hormonu yemekten dort saat sonra salgilaniyormus ara vermeden yersen bu hormon salgilanmaz.
kahvaltısiz nasıl durdun o saate kadar ben şok:) yürüyüşüne bayıldımİyi akşamlar herkese
menüm
07:30
8 fındık
15:00
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması
19:00
1 kase yoğur t
su: 1.5Lt
spor: 45 dk yürüyüş
çok güzelllsabah(10:00)
1dlm ekmek
1 yumurta
1kk peynir
ara(12:30)
1hurma turk kahvesi 10antep fistigi
ogle(15:00)
1kase tavuk corbasi
100g yogurt
aksam(18:00)
1tabak (6yk) taze fasulye
100g yoğurt
su:2lt spor:35dk zumba
Ponicim öğün araların neden bu kadar uzun ve sabah kahvaltısı yok.İyi akşamlar herkese
menüm
8 fındık
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması
1 kase yoğur t
daha ne olsun bir saat spor yapmışsınSpora da gittim Onur'da yazmayı unuttum. Çok değil ama yaptım sonuçta. Yarım saat koşu bandı 15 d, bisiklet 15 d. Eliptik bisiklet. Yavaştan yavaştan hızlanırım Zamanla.
düşürdünmü acabaBugün moralim bozuldu. Kredi kartım alışveriş sırasında ortadan kayboldu. Akıbeti belli değil. Hemen iptal ettirdim yeni kart talebinde bulundum.
Valla birşeyler oldu ama anlamadım Dilekcim. Allah biliyor. Mağaza elemanı bana vermediniz derdi. Ben verdim diyorum. Ama kart ortadan kayboldu. Tek gerçek bu.düşürdünmü acaba
Dilek cim kızlar hatırlarlar ben spora bir başladım mı kendimden geçerdim şimdi kendimi fazla yormuyorum. Çünkü Zamanla kilo vermek için hep daha fazlasını yapmak zorunda kalıyorsun.daha ne olsun bir saat spor yapmışsın
Az kalmış aslında ama biz niye böyle yapıyoruz. Kilo verince şımarıyoruz.Ahh ahhh iremim bende utandıydım ama gerçekle yüzleşmek gerekiyor
Bi 7 lerden kurtulamadık diye şikayet ediyodum şimdi mumla arıyom o rakamları
Ne yapalım güzelim olan olmuş artık
Senin işler nasıl yoğunmusun hala
Kaç kilo oldu acaba çok azimliydi. İnşallah çok ara vermeden geri gelir. Almak çok kolay ama vermek çok zor.Ben eylül başında izine gitmeden konuşmuştuk cnm dönünce takıma başlıcağımı söylediydim o da gelirim dediydi ama ses çıkmadı
Menun iyi gorunuyor canim,hayirdir ciddi bir sey yok insallahMenum kızlar
Sabah 7:30
2dilim ekmek
Sucuklu yumurtanın sadece yumurtası
Domates biber yoğurt
Ogle12; 30
1kase haşlama et salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara16:00
1kase yoğurt içine 1 mandalina ince bi dilim elma ince bi dilim armut ve 10-15 nar tanesi ile meyveli yoğurt yaptım
Aksam 19.00
Kiymali Ispanaklı yoğurt
Salata 2 yk haşlama et
Su 2 lt limonlu ustude var ama olcmedim
Spor yok
Kızlar azcık canım sıkkın beni mazur görün yorum yapamiycam yarına resetlenirim ozaman yaparım artık hadi iyi geceler
Selam kizlar anca gelebildim ankara sogukkk sabah yunurtalarimi unutmusun
Sabah 08.30
Domates biber
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz
Ogle 12.30
1 tabak yogurtlu ispanak
Salata
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
2 litre su
9 :00 iki haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
10:00 bir bardak süt
11:00 bir elma.
12:00 2 ceviz
13:00 domates 2 tane
14:00 bir su bardağı yoğurt
15.00 1 elma
16:00 10 fındık
17 :00 bir mandalina
18: 00 1bardak ayran var ama içemedim
19:00 haşlanmış tavuk göğsü 1kase yoğurt
21:00 bir bardak süt ben kahveli yapıcam
4bardak yeşil çay 40dakika tempolu yürüyüş 3lt su
aslında akşam kabak yada karnabahar yemem lazımdı ama alamadım
hacı bu ne kafaya koydummu benim boyumun ölçüsünü almaya :) amma zor biraz, ödemler şarıl şarıl gidiyor benden hissediyorum :)
yazdım bacım tam benlik yarın tartılıcam bakalım
ben yürüyüşümü yapmaya gidiyorum
Cok az degıl mi nasıl dayanıyon
Soğan suyu
Sabah 11 de
2 yumurtalı bol peynırli omlet,yarım dılım kepek ekmek yesıl cay
Ara yesil elma, 2cevız,sutlu türk kahvesi
Öğlen 3 te mercimek çorbası,1domates,3 köfte
Ara 1fıncan humana tea
Aksam 7 de 1t etlı patlıcan yemegi, yoğurt
3 lt su
Dün iyi de sanki bugün az olmuş gibi.
Sorunumuz zaten o Canım. Kiloyu sabitleyemiyoruz. Ben de daha önce65 e indim. Ama bak şimdi nerelerdeyim.
Ben yaptım geldim
Kızlar hergün deli gibi geziyorum. Spor iyi yani. Yediklerime de mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama malum misafirlikteyim önüme ne gelirse onu yiyorum. Bir de tabi hergün bir yerde yemek davetleri. Öğlen dışarda o da ayrı. Yani sporla dengelemeye çalışıyorum. Kilomu ölçemiyorum pek. Buradaki tartı bozuk. Bir de dijital değil. Ama sözüm söz kilo almadan döneceğim
Bugün moralim bozuldu. Kredi kartım alışveriş sırasında ortadan kayboldu. Akıbeti belli değil. Hemen iptal ettirdim yeni kart talebinde bulundum.
İyi akşamlar herkese
menüm
8 fındık
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması
1 kase yoğur t
geldim geldim
degisik detoxumsu bir menu
sporda olsa supermis
ben balayına abanta gitmistim kisin evlenince tabi orda yemistik koyluler kendi yapip satiyordu hala oylesini bulamadim
afiyet olsun canim evet cok soguk bugun ankara spor nerde spor
degidik sonucu merak ettim
guzel menu
gecmis olsun canim
guzel canim
Bugünkü menüm
Sabah 3 adet etiform bisküvi 2 kk peynir 5 dilim salam
Öğle 4 yk mantar sote
Akşam 1 kase aşure
Mefkurem kulaklarımı fazla çınlatma. Yarın söz menüyü düzeltiyorum. Hazırlığımı bu akşamdan yaptım.
sabah(10:00)
1dlm ekmek
1 yumurta
1kk peynir
ara(12:30)
1hurma turk kahvesi 10antep fistigi
ogle(15:00)
1kase tavuk corbasi
100g yogurt
aksam(18:00)
1tabak (6yk) taze fasulye
100g yoğurt
su:2lt spor:35dk zumba
Spora da gittim Onur'da yazmayı unuttum. Çok değil ama yaptım sonuçta. Yarım saat koşu bandı 15 d, bisiklet 15 d. Eliptik bisiklet. Yavaştan yavaştan hızlanırım Zamanla.
Menum kızlar
Sabah 7:30
2dilim ekmek
Sucuklu yumurtanın sadece yumurtası
Domates biber yoğurt
Ogle12; 30
1kase haşlama et salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara16:00
1kase yoğurt içine 1 mandalina ince bi dilim elma ince bi dilim armut ve 10-15 nar tanesi ile meyveli yoğurt yaptım
Aksam 19.00
Kiymali Ispanaklı yoğurt
Salata 2 yk haşlama et
Su 2 lt limonlu ustude var ama olcmedim
Spor yok
Kızlar azcık canım sıkkın beni mazur görün yorum yapamiycam yarına resetlenirim ozaman yaparım artık hadi iyi geceler
Amin berilcim. Teşekkürler.Gecmıs olsun bır daha allah yasatmasın
Dilek cim kızlar hatırlarlar ben spora bir başladım mı kendimden geçerdim şimdi kendimi fazla yormuyorum. Çünkü Zamanla kilo vermek için hep daha fazlasını yapmak zorunda kalıyorsun.
Bu da değişik bir bakış açısıçok geçmiş olsun canım ya atlatilmasi zor bir travma yasamissiniz Rabbim korusun.
utanicak birsey yok vermrk için aldın sonuçta
Kolay gele
Umarım ciddi bir şey değildir kamilem.Menun iyi gorunuyor canim,hayirdir ciddi bir sey yok insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?