Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yapalım yiyen onlar olsun. Kraker çok az kalmış . Aslında kendime ekmek yapsam en iyisi. Aşureyi 16.30 da yedim. Sporadan çok önce yani

Çok farklı bir menü Can'ım. Devamlı mı böyle yiyiyorsun. Yoksa bugünlük mü? Ben de deneyebilirim aslında iki saatlik ara ile olabilir.

yarin basliycam dedogin icin salamin zararliligindan bahsetmiycem etiform yerine tam bugday yada cesit ekmek olsa daha iyi olurdu asurede aksam olmamis demiycem yarin goruselim

yarin basliycam dedogin icin salamin zararliligindan bahsetmiycem etiform yerine tam bugday yada cesit ekmek olsa daha iyi olurdu asurede aksam olmamis demiycem yarin goruselim
Can'ım dediğim gibi hazırlığım yoktu. Bu akşam yemek yaptım kendime. Hatta gidip şimdi ekmek yapayım kendime üşenmeyim de.

Ne yapalım yiyen onlar olsun. Kraker çok az kalmış . Aslında kendime ekmek yapsam en iyisi. Aşureyi 16.30 da yedim. Sporadan çok önce yani

aşure erimiştir o zaman inş canım :)

Çok farklı bir menü Can'ım. Devamlı mı böyle yiyiyorsun. Yoksa bugünlük mü? Ben de deneyebilirim aslında iki saatlik ara ile olabilir.

yok dilek bu günlük bu şekilde bir detoks yaptı yarın sonucu paylaşcak bizimle :)

Spora da gittim Onur'da yazmayı unuttum. Çok değil ama yaptım sonuçta. Yarım saat koşu bandı 15 d, bisiklet 15 d. Eliptik bisiklet. Yavaştan yavaştan hızlanırım Zamanla.
zamanla artirmak cok mantikli vucut alisiyor hep daha fazlasini talep ediyor kilo denendiğinde artirmak en guzeli
menu guzelde senin moraller guzel degil hayir olsun inşallah
Can'ım dediğim gibi hazırlığım yoktu. Bu akşam yemek yaptım kendime. Hatta gidip şimdi ekmek yapayım kendime üşenmeyim de.
malzemen varsa usenme canim kendimiz icin sonucta

Geldim geçmişteyim
Menüm
Saat 7
1 elma

Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir

Saat 13
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Salata

Saat 17
4 kaşık ıspanak
1 kase yogurt
Salata

Su 2 litre anca oldu
Spor 1 saat yürüyüş

Az kalmış aslında ama biz niye böyle yapıyoruz. Kilo verince şımarıyoruz.
ben 68 e düşüp geri çıktım cnm
Artık millet çok çirkin oldun diyodu
Heralde mezun olunca boşluğa düştüm tekrar almıcakmışım gibi geldi
Yarın başlıyım diye diyede 20 kiloyu buldu

Kaç kilo oldu acaba çok azimliydi. İnşallah çok ara vermeden geri gelir. Almak çok kolay ama vermek çok zor.
Izine çıktıktan sonra almıştı sonra diyetisyene başlamıştı yazın bazı problemlerden ara vermişti

Geldim geçmişteyim
Menüm
Saat 7
1 elma

Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir

Saat 13
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Salata

Saat 17
4 kaşık ıspanak
1 kase yogurt
Salata

Su 2 litre anca oldu
Spor 1 saat yürüyüş

çok güzel menüü afiyet olsun elifim

ne oldu babanın ameliyatı için gün verdiler mi?

Aynen ben de hasta Mısın sorularından bıkmıştım. Çok yorgun ve kötü görünüyormuşum. Gerçekten şimdi kendimi daha sağlıklı hissediyorum aslında.

Kizlar moralim cok bozuk dr lar ameliyatı yapmak istemiyor kızdım bağırdım çağırdım dosyamizi çektim aldım dr un elinden. İnsafsızlar vicdansizlar tek amaçları somurebildikleri kadar para sömürmek yazıklar olsun çok üzülüyorum tüm insanlık adına, parası olmayan gariban ne yapıcak bilmiyorum. Sanırım İzmir yada İstanbul a gidicez

Iyi akşamlar kızlar
Çocuklar vardı gelemedim
Sizin modunuzu düşürmek istemem ama ben nedense Bu hafta pek Iyi değilim
Bi problem olduğu için değil sadece azim istek yok
Menüleri okudum tek tek yorum yapamıyorum genelde hepsi güzeldi zaten, kıskandım sizi

@kkkmevsim5 kamilem ne oldu tstlım niye canın sıkkın

ne oldu canım neden yapmak istemiyorlar anlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…