- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.981
Ne yapalım yiyen onlar olsun. Kraker çok az kalmış . Aslında kendime ekmek yapsam en iyisi. Aşureyi 16.30 da yedim. Sporadan çok önce yanigüzel menü spor yapamıyorsun sen de benim gibi sanırım. benimki tembellikten
ay bu nasıl detoks ben şoksonucunu çok merak ediyorum canım.
valla elimden gelen yapıyom bacım yenecem seni yiycem seni
hadi bakalım yürü bakalım koş bakalım eheheh
valla acıkmadım ama başım biraz ağrıyor
menü gayet güzel afiyet olsun servetcim
evet az oldu. ben de 20 kg verdim daha önce ama geri aldım. yarıdan çoğunu zaten evlenince aldım. evlenince işim zorlaştı yemek yapınca
inş kilo almadan gelebilirsin canım dikkat edersen suyunu içersen neden olmasın.
kartı iptal ettirmen iyi olmuş kaşla göz arasında biri almış olabilir. en iyi ihtimal kaybetmişsindir.
az yemişsin ponim sen de cumaya hazırlık var sanırım vakit yaklaştı 6. takımla da yarış var sonuçtaa
evet detoksumsu
kız işte bu da ev yapımıydı valla kızmasalar fotosunu koyarım bir parça ama beril abla paralar beni can çeker diye
anaaaberilceee de seni yiyecek canım sadece mefkuşum değil
salam da çok sağlıksız ve yağlı kalorili
oo güzel menü hadi bakalım bombesinnn
canım daha ne olsun. aşureyi spordan sonra gelince yemediysen iyii
ben beğendim menünü afiyet olsun canım.
neyin varanlatmak istersen biz burdayız canım. iyi geceler..
9 :00 iki haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
10:00 bir bardak süt
11:00 bir elma.
12:00 2 ceviz
13:00 domates 2 tane
14:00 bir su bardağı yoğurt
15.00 1 elma
16:00 10 fındık
17 :00 bir mandalina
18: 00 1bardak ayran var ama içemedim
19:00 haşlanmış tavuk göğsü 1kase yoğurt
21:00 bir bardak süt ben kahveli yapıcam
4bardak yeşil çay 40dakika tempolu yürüyüş 3lt su
aslında akşam kabak yada karnabahar yemem lazımdı ama alamadım
yarin basliycam dedogin icin salamin zararliligindan bahsetmiycem etiform yerine tam bugday yada cesit ekmek olsa daha iyi olurdu asurede aksam olmamis demiycem yarin goruselimBugünkü menüm
Sabah 3 adet etiform bisküvi 2 kk peynir 5 dilim salam
Öğle 4 yk mantar sote
Akşam 1 kase aşure
Mefkurem kulaklarımı fazla çınlatma. Yarın söz menüyü düzeltiyorum. Hazırlığımı bu akşamdan yaptım.
Tebrikler Beril.487. Etap birincisiberilceee tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Can'ım dediğim gibi hazırlığım yoktu. Bu akşam yemek yaptım kendime. Hatta gidip şimdi ekmek yapayım kendime üşenmeyim de.yarin basliycam dedogin icin salamin zararliligindan bahsetmiycem etiform yerine tam bugday yada cesit ekmek olsa daha iyi olurdu asurede aksam olmamis demiycem yarin goruselim
Ne yapalım yiyen onlar olsun. Kraker çok az kalmış . Aslında kendime ekmek yapsam en iyisi. Aşureyi 16.30 da yedim. Sporadan çok önce yani
Çok farklı bir menü Can'ım. Devamlı mı böyle yiyiyorsun. Yoksa bugünlük mü? Ben de deneyebilirim aslında iki saatlik ara ile olabilir.
zamanla artirmak cok mantikli vucut alisiyor hep daha fazlasini talep ediyor kilo denendiğinde artirmak en guzeliSpora da gittim Onur'da yazmayı unuttum. Çok değil ama yaptım sonuçta. Yarım saat koşu bandı 15 d, bisiklet 15 d. Eliptik bisiklet. Yavaştan yavaştan hızlanırım Zamanla.
menu guzelde senin moraller guzel degil hayir olsun inşallahMenum kızlar
Sabah 7:30
2dilim ekmek
Sucuklu yumurtanın sadece yumurtası
Domates biber yoğurt
Ogle12; 30
1kase haşlama et salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara16:00
1kase yoğurt içine 1 mandalina ince bi dilim elma ince bi dilim armut ve 10-15 nar tanesi ile meyveli yoğurt yaptım
Aksam 19.00
Kiymali Ispanaklı yoğurt
Salata 2 yk haşlama et
Su 2 lt limonlu ustude var ama olcmedim
Spor yok
Kızlar azcık canım sıkkın beni mazur görün yorum yapamiycam yarına resetlenirim ozaman yaparım artık hadi iyi geceler
malzemen varsa usenme canim kendimiz icin sonuctaCan'ım dediğim gibi hazırlığım yoktu. Bu akşam yemek yaptım kendime. Hatta gidip şimdi ekmek yapayım kendime üşenmeyim de.
Aynen canım ben de acınmmmm aslında emzırmek spor kdr kalorı yaktırıyoracim aaccccoglumu iyice doyurdum zaten acim bide o somurmesin beni gece boyu bakalim ise yarayacak mi
Haklısın Can'ım yaptım bile. Sabaha yerim inşallah afiyetle.zamanla artirmak cok mantikli vucut alisiyor hep daha fazlasini talep ediyor kilo denendiğinde artirmak en guzeli
menu guzelde senin moraller guzel degil hayir olsun inşallah
malzemen varsa usenme canim kendimiz icin sonucta
ben 68 e düşüp geri çıktım cnmAz kalmış aslında ama biz niye böyle yapıyoruz. Kilo verince şımarıyoruz.
Izine çıktıktan sonra almıştı sonra diyetisyene başlamıştı yazın bazı problemlerden ara vermiştiKaç kilo oldu acaba çok azimliydi. İnşallah çok ara vermeden geri gelir. Almak çok kolay ama vermek çok zor.
Emziriyorsun bu çok büyük avantaj aslında. Dikkat edelim sana meydan okumaya gelmeyecek.acim aaccccoglumu iyice doyurdum zaten acim bide o somurmesin beni gece boyu bakalim ise yarayacak mi
Geldim geçmişteyim
Menüm
Saat 7
1 elma
Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 13
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Salata
Saat 17
4 kaşık ıspanak
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre anca oldu
Spor 1 saat yürüyüş
Aynen ben de hasta Mısın sorularından bıkmıştım. Çok yorgun ve kötü görünüyormuşum. Gerçekten şimdi kendimi daha sağlıklı hissediyorum aslında.ben 68 e düşüp geri çıktım cnm
Artık millet çok çirkin oldun diyodu
Heralde mezun olunca boşluğa düştüm tekrar almıcakmışım gibi geldi
Yarın başlıyım diye diyede 20 kiloyu buldu
Izine çıktıktan sonra almıştı sonra diyetisyene başlamıştı yazın bazı problemlerden ara vermişti
Kizlar moralim cok bozuk dr lar ameliyatı yapmak istemiyor kızdım bağırdım çağırdım dosyamizi çektim aldım dr un elinden. İnsafsızlar vicdansizlar tek amaçları somurebildikleri kadar para sömürmek yazıklar olsun çok üzülüyorum tüm insanlık adına, parası olmayan gariban ne yapıcak bilmiyorum. Sanırım İzmir yada İstanbul a gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?