Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

niye böyle oldun abla? sen ne yedin lütfen menünü yazar mısın bekliyorum

Aynen ben de hasta Mısın sorularından bıkmıştım. Çok yorgun ve kötü görünüyormuşum. Gerçekten şimdi kendimi daha sağlıklı hissediyorum aslında.
Seninde menülerin pek sağlıklı değildiya cnm belki o yüzden rengin falan yerinde değildi

Bu sefer vetebilirsem kimseyi dinlemicem 65 e kadar gidecem dicemde bugün hiç güvenim yok

çok güzel menüü afiyet olsun elifim

ne oldu babanın ameliyatı için gün verdiler mi?
Almadık canım alamadık o Prof ona diğeri öbürünü yolluyor hepsi sırayla para alıp tekrar başa döndürüyor. Sağlık diye birşey kalmamış iyi niyetle bakmaya çalıştım olaylara ama cigrindan çıktı hersey. İlk gittiğimiz dr a son gittiğimiz dr tekrar yolluyor neden diyorum birde o baksın diyor zaten o yolladı diyorum olsun siz yine gidin diyor gözlerinde dolar işareti var hepsinin. Normal poliklinik te hasta bakan yok hepsi paralı bakıyor yazık fakire garibana ölsen dönüp bakan olmaz.

Konu ne Can'ım belki bir faydam dokunur. Kısaca anlatır Mısın?

Güzelim tam ne oldu anlamadım ben
Para içinmi yapmak istemiyolar yoksa riskli olduğu içinmi

Seninde menülerin pek sağlıklı değildiya cnm belki o yüzden rengin falan yerinde değildi

Bu sefer vetebilirsem kimseyi dinlemicem 65 e kadar gidecem dicemde bugün hiç güvenim yok
Neden öyle diyorsun ki iki kere yaptın üçüncüyüde yaparsın. Menüler konusunda haklısın benim iştah kas Tunus'u gibi zaten ya hep yiyiyorum ya da hiç yemiyorum. Orta kararı bu yaşa geldim öğrenemedim.

Güzelim tam ne oldu anlamadım ben
Para içinmi yapmak istemiyolar yoksa riskli olduğu içinmi
Mefkusum yapmak istemiyorlar riskli olduğu için ama bir birlerine yollayın duruyorlar 500 ona 700 diğerine kekleyebildikleri kadar kekleyip ameliyatı yapmiycaklar ben böyle anladım. Bir ped cektiriceksin sıra var 3 ay sonraya hemen olsun diyorsun ver 4 bin lira çekelim diyorlar bildiğin gibi değil rezalet. İzmir de bi dr varmış ona randevu alicam.

Neden öyle diyorsun ki iki kere yaptın üçüncüyüde yaparsın. Menüler konusunda haklısın benim iştah kas Tunus'u gibi zaten ya hep yiyiyorum ya da hiç yemiyorum. Orta kararı bu yaşa geldim öğrenemedim.
O kadar emek emek verip yinede aynı hatalara düşüyoruz inşallah bu sefer akıllanırız tatlım
Her seferinde de artık O kadar sabırlı olamıyoruz en azından ben öyleyim

O kadar emek emek verip yinede aynı hatalara düşüyoruz inşallah bu sefer akıllanırız tatlım
Her seferinde de artık O kadar sabırlı olamıyoruz en azından ben öyleyim
Doğru söze ne denir haklısın. Altılara geleyim diyetisyene gitmeyi planlıyorum. Bana normal yemeyi öğretsin.

Hiç karbonhidratın yokta.
Evet öyle yok gibi ama yesilliktede domates te ıspanak ta bir miktar mevcut saf pro değil bugunum. Saf pro yapınca sebze hiç tuketmiyorum. Ama boyle de sağlıklı bir yerde okudum pro bağırsaklarda yerleşip kalıyormus yeşil sebze yiyin ki bağırsakları çalıştırsin lif proyu ileri doğru hareket ettirsin diyordu bundan yola çıkarak yedim çünkü bağırsaklarım çok tembel canım

Bide herzaman sağlılk hizmetleri düzeldi deyip duruyolar
Allah yardıcınız olsun cnm
Inşallah meslek ahlakı olan bi dr la karşılaşırsınız

Allah şifasını versin Canım. Hangi hastane ?

Allah yardımcınız olsun canım ne diyeyim çok üzücü

Valla en son öğlen 1 de bisürü bişey yedim cnm
Ve yazmak kendimi daha kötü hissettirecek
Bugünlük affedin lütfen

abla tamam bu seferlik yazma ama niye böyle oldunki sen şimdi. biz seni örnek alıyoruz sen toparlarsın. bak 2 gün kaldı yarıştayız yarın toparla yoksa sana da gelir valla sopa ayrım yok bizde mefkuşum

Konu ne Can'ım belki bir faydam dokunur. Kısaca anlatır Mısın?
Canım babam koah hastası yıllardır 2 yil öncede uyku apnesi çıktı dr cihaz verdi oda basıncla sağ ciğerin üst lobundaki hava kabarcıgini 8 cm çıkardı dr bunu hemen almalıyız dedi Prof bu anlattığım dr lar. Ayın 10 nunda ameliyatı mız vardı yeni tetkikler istediler yaptırdık bugün yine çağırdın ar gittik dr lar ilk gittiğimiz uyku apnesi için cihaz veren dr a yönlendirdi tekrar ne alaka cihazı kullanması şartmiymis sorucakmisiz verdiğine göre şart babam 3 aydır uyku uymuyor cihazı kullanamıyoruz çünkü hava kabarcıgi büyüyor ve basınç patlatabilir her an diye. Yani sonuçlanması gereken yerde başa dönüyoruz eyvallah tmm gideyim ama ne diycegini biliyorum niye gideyim neden yeniden yeniden enayi gibi para vereyim çok anlamsız. Ayy ne çok konuştum ben ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…