- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.021
Tabiki bu 2 gün dikkat edicem cnm ama kurtarırmı bilmiyorumabla tamam bu seferlik yazma ama niye böyle oldunki sen şimdi. biz seni örnek alıyoruz sen toparlarsın. bak 2 gün kaldı yarıştayız yarın toparla yoksa sana da gelir valla sopa ayrım yok bizde mefkuşum
Tabiki bu 2 gün dikkat edicem cnm ama kurtarırmı bilmiyorum
Örnek alıcağınız en son kişi benim tatlım sakın ha diyim
Hele yarıştayken bu bana hiç yakışmadı ama....
Kusura bakmayın
Anladım Can'ım. Ben de akciğer operasyonu oldum. Şubatta iki sene olacak. Zaten ameliyattan sonra çok kilo aldığım için takıma dahil olmuştum Can'ım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben çok araştırdım. Kendim de eczacıyım bu arada. O yüzden belki faydam dokunur dedim. Sen bana özelden mesaj atsana.Canım babam koah hastası yıllardır 2 yil öncede uyku apnesi çıktı dr cihaz verdi oda basıncla sağ ciğerin üst lobundaki hava kabarcıgini 8 cm çıkardı dr bunu hemen almalıyız dedi Prof bu anlattığım dr lar. Ayın 10 nunda ameliyatı mız vardı yeni tetkikler istediler yaptırdık bugün yine çağırdın ar gittik dr lar ilk gittiğimiz uyku apnesi için cihaz veren dr a yönlendirdi tekrar ne alaka cihazı kullanması şartmiymis sorucakmisiz verdiğine göre şart babam 3 aydır uyku uymuyor cihazı kullanamıyoruz çünkü hava kabarcıgi büyüyor ve basınç patlatabilir her an diye. Yani sonuçlanması gereken yerde başa dönüyoruz eyvallah tmm gideyim ama ne diycegini biliyorum niye gideyim neden yeniden yeniden enayi gibi para vereyim çok anlamsız. Ayy ne çok konuştum ben ya :)
Sağol cano.Basıl yiyoyordun kız.
Ne detoksu bu böğle.
Tabii ki paylaşımla alakalı.
Paylaşımın az olduğuna ne kadar aileden de olsa zor.
Hadi bakalım elifim.
ßimdiden çok geçmiş olsun.
akciğer canım.hayırdır elifim ne ameliyatı bu
anam acsin sen Buse Kıyamam.DÜNKİ MENÜM
toplamda 5 orta yeşilimsi muz
1 lt laktozsuz yarım yağlı süt
spor yok
2,5 lt su
BUGÜNKİ MENÜM
12.30
2 ısırık kek (dün yapıp yemediğim)
1 ısırık cevizli sucuk
gün boyu toplam 1 lt ayran çok çok az tuzlu
spor yok
su 3 lt
Afiyet olsun turşu sorun çıkarmaz ise güzel menü.Bende menumu yazayim kizlar
Sabah:07.30 uc tane ceviz,1 haslanmis yum,6 yesil zeytin,1 tk bal,domates ve cay.
Ogle:12.00 bir tabak kiymali yumurta,uc minik salatalik tursusu(kendim yaptim tuzu az)
Aksam:18.00 bir tabak ispanak yemegi ve ayran.
2 litre su spor yok
Bursa da çok soğukSelam kizlar anca gelebildim ankara sogukkk sabah yunurtalarimi unutmusun
Sabah 08.30
Domates biber
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz
Ogle 12.30
1 tabak yogurtlu ispanak
Salata
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
2 litre su
Çok değişik bakalım ise yariycakmi not aldım. Afiyet olsun.9 :00 iki haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
10:00 bir bardak süt
11:00 bir elma.
12:00 2 ceviz
13:00 domates 2 tane
14:00 bir su bardağı yoğurt
15.00 1 elma
16:00 10 fındık
17 :00 bir mandalina
18: 00 1bardak ayran var ama içemedim
19:00 haşlanmış tavuk göğsü 1kase yoğurt
21:00 bir bardak süt ben kahveli yapıcam
4bardak yeşil çay 40dakika tempolu yürüyüş 3lt su
aslında akşam kabak yada karnabahar yemem lazımdı ama alamadım
Afiyet olsun tatlım. Soğan suyunu neden içiyorsun. Bugünde kahve var sütünün kalitesini bozma bence.Soğan suyu
Sabah 11 de
2 yumurtalı bol peynırli omlet,yarım dılım kepek ekmek yesıl cay
Ara yesil elma, 2cevız,sutlu türk kahvesi
Öğlen 3 te mercimek çorbası,1domates,3 köfte
Ara 1fıncan humana tea
Aksam 7 de 1t etlı patlıcan yemegi, yoğurt
3 lt su
bekliyoruz tatlım musait olunca gel.Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Haber vermek istedim.Ben rahatsizlandigim için malesef bu hafta dışarı çıkamadım ve tabi tartımı da alamadım. Diyete başlayabilecek durumda da değildim malesef. Toparlanyorum şimdi .umarım haftaya başlayabilirim. Görüşmek üzere
yedikleriNe dikkat edersin sen almadan gel baby.Kızlar hergün deli gibi geziyorum. Spor iyi yani. Yediklerime de mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama malum misafirlikteyim önüme ne gelirse onu yiyorum. Bir de tabi hergün bir yerde yemek davetleri. Öğlen dışarda o da ayrı. Yani sporla dengelemeye çalışıyorum. Kilomu ölçemiyorum pek. Buradaki tartı bozuk. Bir de dijital değil. Ama sözüm söz kilo almadan döneceğim
aaaaoooo çok fena iptal etmen iyi olmuş canım.Bugün moralim bozuldu. Kredi kartım alışveriş sırasında ortadan kayboldu. Akıbeti belli değil. Hemen iptal ettirdim yeni kart talebinde bulundum.
kız aç geziyorsun sen. Afiyet olsun.İyi akşamlar herkese
menüm
07:30
8 fındık
15:00
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması
19:00
1 kase yoğur t
su: 1.5Lt
spor: 45 dk yürüyüş
menüyü duzelticekmissin zaten yorum yapmim benBugünkü menüm
Sabah 3 adet etiform bisküvi 2 kk peynir 5 dilim salam
Öğle 4 yk mantar sote
Akşam 1 kase aşure
Mefkurem kulaklarımı fazla çınlatma. Yarın söz menüyü düzeltiyorum. Hazırlığımı bu akşamdan yaptım.
Guzel menü afiyet olsun zumba yi bende yapim bi ara bakayım becerebilcekmiyim.sabah(10:00)
1dlm ekmek
1 yumurta
1kk peynir
ara(12:30)
1hurma turk kahvesi 10antep fistigi
ogle(15:00)
1kase tavuk corbasi
100g yogurt
aksam(18:00)
1tabak (6yk) taze fasulye
100g yoğurt
su:2lt spor:35dk zumba
Afiyet olsun menunu beğendim. Canın neden sıkkın Hayır olsun inşallah.Menum kızlar
Sabah 7:30
2dilim ekmek
Sucuklu yumurtanın sadece yumurtası
Domates biber yoğurt
Ogle12; 30
1kase haşlama et salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara16:00
1kase yoğurt içine 1 mandalina ince bi dilim elma ince bi dilim armut ve 10-15 nar tanesi ile meyveli yoğurt yaptım
Aksam 19.00
Kiymali Ispanaklı yoğurt
Salata 2 yk haşlama et
Su 2 lt limonlu ustude var ama olcmedim
Spor yok
Kızlar azcık canım sıkkın beni mazur görün yorum yapamiycam yarına resetlenirim ozaman yaparım artık hadi iyi geceler
rakibem normal de iki gün yapıyorsun ama yarın kuran sohbetine gidicem yapamam perşembe işe yaramış olursa gene yapıcam, artıyı eksiye çevirsem yeter bu hafta fazlasında gözüm yok :)güzel menü spor yapamıyorsun sen de benim gibi sanırım. benimki tembellikten
ay bu nasıl detoks ben şoksonucunu çok merak ediyorum canım.
valla elimden gelen yapıyom bacım yenecem seni yiycem seni
hadi bakalım yürü bakalım koş bakalım eheheh
valla acıkmadım ama başım biraz ağrıyor
menü gayet güzel afiyet olsun servetcim
evet az oldu. ben de 20 kg verdim daha önce ama geri aldım. yarıdan çoğunu zaten evlenince aldım. evlenince işim zorlaştı yemek yapınca
inş kilo almadan gelebilirsin canım dikkat edersen suyunu içersen neden olmasın.
kartı iptal ettirmen iyi olmuş kaşla göz arasında biri almış olabilir. en iyi ihtimal kaybetmişsindir.
az yemişsin ponim sen de cumaya hazırlık var sanırım vakit yaklaştı 6. takımla da yarış var sonuçtaa
evet detoksumsu
kız işte bu da ev yapımıydı valla kızmasalar fotosunu koyarım bir parça ama beril abla paralar beni can çeker diye
anaaaberilceee de seni yiyecek canım sadece mefkuşum değil
salam da çok sağlıksız ve yağlı kalorili
oo güzel menü hadi bakalım bombesinnn
canım daha ne olsun. aşureyi spordan sonra gelince yemediysen iyii
ben beğendim menünü afiyet olsun canım.
neyin varanlatmak istersen biz burdayız canım. iyi geceler..
Beönım uyguladıgım en cok işe yarayan yontemım gece yememek dolabımı yenılemek ıstıyorum guzel farklı kıyafet almak ıstıyorum ama kılomu verıp yapmalıyım bunu yılbasına kadar en azından 69 olmalıyım basarcagıma ınanıyorum ıkı hafta snr lısteye gırıp sıze bırıncılık getırmek ıstıyorum şuan emzırıyorum zatn spor yapmıyprum koruma donemınde yapmayı planlıyprum bır kursa yazılacagım o zaman ınş
Sağol cano.
akciğer canım.
anam acsin sen Buse Kıyamam.
Afiyet olsun turşu sorun çıkarmaz ise güzel menü.
Bursa da çok soğukmenun güzel afiyet olsun canım.
Çok değişik bakalım ise yariycakmi not aldım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun tatlım. Soğan suyunu neden içiyorsun. Bugünde kahve var sütünün kalitesini bozma bence.
bekliyoruz tatlım musait olunca gel.
yedikleriNe dikkat edersin sen almadan gel baby.
aaaaoooo çok fena iptal etmen iyi olmuş canım.
kız aç geziyorsun sen. Afiyet olsun.
menüyü duzelticekmissin zaten yorum yapmim ben
Guzel menü afiyet olsun zumba yi bende yapim bi ara bakayım becerebilcekmiyim.
Afiyet olsun menunu beğendim. Canın neden sıkkın Hayır olsun inşallah.
rakibem normal de iki gün yapıyorsun ama yarın kuran sohbetine gidicem yapamam perşembe işe yaramış olursa gene yapıcam, artıyı eksiye çevirsem yeter bu hafta fazlasında gözüm yok :)
aslında belli bi sebebi yok cnmabla bir şeye mi moralin bozuldu senin bu hafta? motivasyonunu ne düşürdü??
aslında belli bi sebebi yok cnm
Heralde fazla artı olmak modumu düşürdü
Tamamen haklısınabla moralini bozma bunlar bize vız gelir tırıs gider. bu takıma hiç bir kilo dayanamazsen ama elinden geleni yapmalısın. böyle artı çıkınca moralini düşürüp yersen eksilere geçemezsin ki. yarın yepyeni pozitif bir gün olsun senin için inş.
Tamamen haklısın
Listeye girdiysek mecbur yapıcaz tatlım
Ilgilendiğin için teşekkür ederim
mefkusum yapma lütfen sinirle eve geldim annemlerle beraber babam tatlıya çok sever ellerimi yıkayıp hemen tatlıya girişim ortada yemek yok annem napıyorsun diyor tatlı yiycem dedim elimden aldı malzemeleri zorla yaptım pişirdim şerbeti döktüm ağzıma atarken vazgeçtim :))) olay şu bunu reddedebilmeyi senden öğrendim.Seninde menülerin pek sağlıklı değildiya cnm belki o yüzden rengin falan yerinde değildi
Bu sefer vetebilirsem kimseyi dinlemicem 65 e kadar gidecem dicemde bugün hiç güvenim yok
kocamannnnn bir yalan.Bide herzaman sağlılk hizmetleri düzeldi deyip duruyolar
Allah yardıcınız olsun cnm
Inşallah meslek ahlakı olan bi dr la karşılaşırsınız
uludag universitesiAllah şifasını versin Canım. Hangi hastane ?
Amin canim.Allah yardımcınız olsun canım ne diyeyim çok üzücü
abla tamam bu seferlik yazma ama niye böyle oldunki sen şimdi. biz seni örnek alıyoruz sen toparlarsın. bak 2 gün kaldı yarıştayız yarın toparla yoksa sana da gelir valla sopa ayrım yok bizde mefkuşum
bi anlık birsey olmuş bir daha olmaz ben eminim mefkusum.Tabiki bu 2 gün dikkat edicem cnm ama kurtarırmı bilmiyorum
Örnek alıcağınız en son kişi benim tatlım sakın ha diyim
Hele yarıştayken bu bana hiç yakışmadı ama....
Kusura bakmayın
inşallah hersey istediğin gibi olur canım.Beönım uyguladıgım en cok işe yarayan yontemım gece yememek dolabımı yenılemek ıstıyorum guzel farklı kıyafet almak ıstıyorum ama kılomu verıp yapmalıyım bunu yılbasına kadar en azından 69 olmalıyım basarcagıma ınanıyorum ıkı hafta snr lısteye gırıp sıze bırıncılık getırmek ıstıyorum şuan emzırıyorum zatn spor yapmıyprum koruma donemınde yapmayı planlıyprum bır kursa yazılacagım o zaman ınş
daha kucukmus canım seninki zamanla düzene girerBenim kız 1.5 yaşında uyur ama çok uyanır bir saatte bir iki saatte bir uyanır en iyi hali gece 1 kere uyandığı halidir
Aynen nick degistim canımGeçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın. Derindondurucu da üstüne gelince hepten canın sıkılmıştır.
Yenimisin yazacaktım bizim hilalmişsin :) Süper detoks süper fark. :)
çok geçmiş olsun canımayyulduzz çok geçmiş olsun kendine bir şey olmamış önemli olan o . Mal geri gelir. 10 sene önce yaptık biz de. Altı ay sadece hastanede yattım. 15 ay yardımsız yürüyemedim. Buna şükür et bence.
Hadi ınş canımBu sabah ki güncel kilom utanarak yazıyorum. 82.2 İnşallah bir hafta sonra 81 olacağım. En azından öyle umuyorum.
cumaya gelsin bombeler buseeeeeGÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNN
kaçamak yaptım sanıyorsun dimiMefkurem hahahaha NOOOOOOO
bütün cıslara noo dedim kendi yapıp götürdüğün çikolata soslu kek dahil
kaldııı +100
gün eksiye geçme günüdür ahaliiiiiiiiiiiii haydeeeeeeeeeeee
Masallah tebrikler canımGünaydın Günaydın kızlar Nasılsıniz bende durumlar iyi inş cumaya iki gelsin tek isteğm o bugün de -300 düne göre
sagol busemee o kadar sarma yapmışsın tadına bakmadan olmazdı. hadi afiyetler olsun ama suyun önemini çok iyi biliyorsun
menü güzel afiyetler olsum elifimm
daha sonucu okumadım geçmişe devam ediyorum merakla bekliyorum
çok geçmiş olsun canım sana bir şey olmamış şükür. ufak bir şey kasko da varmış dert etme
derin dondurucuyu ne yaptın?
canım ben de hoşgeldin demiştim sana kendimi tanıtmıştım gözünden kaçtıysa diye söylüyorum
oooooo hilaliiim bombesiin çok tebrik ederiiim
lapadan çok daha iyi dimi en azından tadı güzel ananasın
BOMBELERE GELLLLLLLLLLLL TEBRİKLER HİLALİİİM
menü güzel. k. fasulyeye bebişi düşünerekten kimyon at canım gazı engeller. afiyetler olsun. acıkınca yememezlik yapma yoğurt ye badem ye. dükkanı kapatma yani sen emziriyorsun sonuçta senin yediklerinde bebişinin sorumluluğu var
OOO RAKİBEEEMMM AFİYETLER OLSUN YE ANAM YE
ne ağrısı kız regl mi? geçmiş olsun
abla 180 nedir ya Allah korumuş seni neyseki aman dikkat 130 falan iyidir yaa
afiyet olsun canım. balıktan sonra acıkmana şaşırdım aslında ama demekki balık küçüktü. patates şişlik yapıyor ama erken saat yemişsin yapmamıştır inş.
ayy hayırlı olsun busembugün bir haber aldım en yakın arkadaşımın bebişi olcakmış 8 haftalıkmış öyle sevindimki sanki kendim hamileymişim gibi oldumanam ben onu yerim bitiririm yaaa demekki böyle bir duygu canından birinin hamiş olması yeğeninin olcak olması. açıkcası kaynımın oğlu oldu ben böyle duygular yaşamadım. ama bu benim canımdan can kardeşim hamile olunca değmeyin keyfime hislerime yaa çok duygulandım inş ben de kilo verince Allah bana nasip eder de arkadaş olurlar
şu zumbayi bende denemek istiyorum yaoldum kizlar oldum bavaklarim pitir pitir atiyo totomdan ter damliyobu zumba muhteşem birsey 5mile leslieye bedel cokta eglenceli 35dk zumba yaptim
kız 2 hafta gecikmesi normalmiicanım havalar kötüleşti insanın modu düşüyor o yüzden. kendini o havadan çıkar tam gaz azimle diyete devam
amin canım Allah isteyene nasip etsin. gecikti benimki de 2 hafta hemde sanırım diyet yüzünden bir de mevsim de etkiliyormuş.
canım eltimin olduğu için değil eltimle aram iyi hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar. hatta kv görümce dedikodusu bile yaparız iki eltiama ne kadar da olsa 1 yıldır bu ailenin içindeyim ve paylaşımım çok yok uzak oturuyor zaten. o yüzden hamiş olduğunda bu kadar yoğun duygular yaşamadım. karşındaki kişiye olan bağlılığınla alakalıymış bu duygu bunu anladım
geldim busemNERDESİNİZ KIZLAAARRRRRRRR
Afiyet olsun busem Bol Bol eksi olsunDÜNKİ MENÜM
toplamda 5 orta yeşilimsi muz
1 lt laktozsuz yarım yağlı süt
spor yok
2,5 lt su
BUGÜNKİ MENÜM
12.30
2 ısırık kek (dün yapıp yemediğim)
1 ısırık cevizli sucuk
gün boyu toplam 1 lt ayran çok çok az tuzlu
spor yok
su 3 lt
Afiyet olsun canımBende menumu yazayim kizlar
Sabah:07.30 uc tane ceviz,1 haslanmis yum,6 yesil zeytin,1 tk bal,domates ve cay.
Ogle:12.00 bir tabak kiymali yumurta,uc minik salatalik tursusu(kendim yaptim tuzu az)
Aksam:18.00 bir tabak ispanak yemegi ve ayran.
2 litre su spor yok
Afiyet olsun canım güzel menüSelam kizlar anca gelebildim ankara sogukkk sabah yunurtalarimi unutmusun
Sabah 08.30
Domates biber
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz
Ogle 12.30
1 tabak yogurtlu ispanak
Salata
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
2 litre su
kız bu nasıl detoks yarın sonucu yaz unutma9 :00 iki haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
10:00 bir bardak süt
11:00 bir elma.
12:00 2 ceviz
13:00 domates 2 tane
14:00 bir su bardağı yoğurt
15.00 1 elma
16:00 10 fındık
17 :00 bir mandalina
18: 00 1bardak ayran var ama içemedim
19:00 haşlanmış tavuk göğsü 1kase yoğurt
21:00 bir bardak süt ben kahveli yapıcam
4bardak yeşil çay 40dakika tempolu yürüyüş 3lt su
aslında akşam kabak yada karnabahar yemem lazımdı ama alamadım
Afiyet olsun canım kahveyi az içiyorum demiştin ama iki gündür menunde varSoğan suyu
Sabah 11 de
2 yumurtalı bol peynırli omlet,yarım dılım kepek ekmek yesıl cay
Ara yesil elma, 2cevız,sutlu türk kahvesi
Öğlen 3 te mercimek çorbası,1domates,3 köfte
Ara 1fıncan humana tea
Aksam 7 de 1t etlı patlıcan yemegi, yoğurt
3 lt su
vay vay dilege bakkk; )ben yürüyüşümü yapmaya gidiyorum
görüşürüz canım ınş haftaya gelirsinMerhaba arkadaşlar nasılsınız. Haber vermek istedim.Ben rahatsizlandigim için malesef bu hafta dışarı çıkamadım ve tabi tartımı da alamadım. Diyete başlayabilecek durumda da değildim malesef. Toparlanyorum şimdi .umarım haftaya başlayabilirim. Görüşmek üzere
Aman abla dikkat et yediklerineKızlar hergün deli gibi geziyorum. Spor iyi yani. Yediklerime de mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama malum misafirlikteyim önüme ne gelirse onu yiyorum. Bir de tabi hergün bir yerde yemek davetleri. Öğlen dışarda o da ayrı. Yani sporla dengelemeye çalışıyorum. Kilomu ölçemiyorum pek. Buradaki tartı bozuk. Bir de dijital değil. Ama sözüm söz kilo almadan döneceğim
Ay iyi yapmışsın abla başkasının eline geçer filanBugün moralim bozuldu. Kredi kartım alışveriş sırasında ortadan kayboldu. Akıbeti belli değil. Hemen iptal ettirdim yeni kart talebinde bulundum.
Afiyet olsun ponicimİyi akşamlar herkese
menüm
07:30
8 fındık
15:00
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması
19:00
1 kase yoğur t
su: 1.5Lt
spor: 45 dk yürüyüş
Hiç olmamış canımBugünkü menüm
Sabah 3 adet etiform bisküvi 2 kk peynir 5 dilim salam
Öğle 4 yk mantar sote
Akşam 1 kase aşure
Mefkurem kulaklarımı fazla çınlatma. Yarın söz menüyü düzeltiyorum. Hazırlığımı bu akşamdan yaptım.
bahar cim antep fıstığı yerine badem fındık ceviz filan yemen daha iyi olursabah(10:00)
1dlm ekmek
1 yumurta
1kk peynir
ara(12:30)
1hurma turk kahvesi 10antep fistigi
ogle(15:00)
1kase tavuk corbasi
100g yogurt
aksam(18:00)
1tabak (6yk) taze fasulye
100g yoğurt
su:2lt spor:35dk zumba
Toplam bir saat yapmışsın gayet güzel canımSpora da gittim Onur'da yazmayı unuttum. Çok değil ama yaptım sonuçta. Yarım saat koşu bandı 15 d, bisiklet 15 d. Eliptik bisiklet. Yavaştan yavaştan hızlanırım Zamanla.
Afiyet olsun canım güzel menüMenum kızlar
Sabah 7:30
2dilim ekmek
Sucuklu yumurtanın sadece yumurtası
Domates biber yoğurt
Ogle12; 30
1kase haşlama et salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara16:00
1kase yoğurt içine 1 mandalina ince bi dilim elma ince bi dilim armut ve 10-15 nar tanesi ile meyveli yoğurt yaptım
Aksam 19.00
Kiymali Ispanaklı yoğurt
Salata 2 yk haşlama et
Su 2 lt limonlu ustude var ama olcmedim
Spor yok
Kızlar azcık canım sıkkın beni mazur görün yorum yapamiycam yarına resetlenirim ozaman yaparım artık hadi iyi geceler
Oglusa yarasin sen de de Bol Bol eksi olsun bahar cimacim aaccccoglumu iyice doyurdum zaten acim bide o somurmesin beni gece boyu bakalim ise yarayacak mi
ancak geldim busemm
Afiyet olsun elifim menü güzel :)Geldim geçmişteyim
Menüm
Saat 7
1 elma
Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 13
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Salata
Saat 17
4 kaşık ıspanak
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre anca oldu
Spor 1 saat yürüyüş
okudum yazdıklarını üzüldüm elifim ya. Işleri güçleri para olmuşKizlar moralim cok bozuk dr lar ameliyatı yapmak istemiyor kızdım bağırdım çağırdım dosyamizi çektim aldım dr un elinden. İnsafsızlar vicdansizlar tek amaçları somurebildikleri kadar para sömürmek yazıklar olsun çok üzülüyorum tüm insanlık adına, parası olmayan gariban ne yapıcak bilmiyorum. Sanırım İzmir yada İstanbul a gidicez
aaa olmaz böyle ana toparlan bakayimIyi akşamlar kızlar
Çocuklar vardı gelemedim
Sizin modunuzu düşürmek istemem ama ben nedense Bu hafta pek Iyi değilim
Bi problem olduğu için değil sadece azim istek yok
Menüleri okudum tek tek yorum yapamıyorum genelde hepsi güzeldi zaten, kıskandım sizi
@kkkmevsim5 kamilem ne oldu tstlım niye canın sıkkın
Canım ins ulasirsin hedefine bizimleBeönım uyguladıgım en cok işe yarayan yontemım gece yememek dolabımı yenılemek ıstıyorum guzel farklı kıyafet almak ıstıyorum ama kılomu verıp yapmalıyım bunu yılbasına kadar en azından 69 olmalıyım basarcagıma ınanıyorum ıkı hafta snr lısteye gırıp sıze bırıncılık getırmek ıstıyorum şuan emzırıyorum zatn spor yapmıyprum koruma donemınde yapmayı planlıyprum bır kursa yazılacagım o zaman ınş
ablaya senin motivasyonun bizi ayakta tutuyor silkelenmemizi sağlıyor sakın bırakma kendini bu hafta en kötü sabit olursun verdiğin haftalara say, haftaya çoşarsın gene senaslında belli bi sebebi yok cnm
Heralde fazla artı olmak modumu düşürdü
Iyi geceler busemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?