- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.061
sohbet yemeksiz oluyor canım özel bişey olmayınca cumaya eksi 1olmam lazım en azındanmaşallah dilegim aaama detox sonrası dikkat etmek gerek geri gelmesin bugun sohbette iyi düşün
harikasın 77 gibi durmuyorsun maşallah
Afiyet olsun sosis yeme kız onun içine neler katiyorlarMenum
Sabah 11:30
Bir minik patates
2 küçük sosis
2 yumurtadan omlet çoğunu oglus yedi
Bir domates
Öğle 14
Bir kase yoğurt
5 badem
Akşam 19
Bir parça haşlanmış tavuk
Bol salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
gıcık oluyorum Erdem eKızlar bugünde telefon yoktu ancak geldim. Akşam Erdem den sıra gelmiyor bana uyuz oluyorum
Bende sana imreniyorum kiCümlemizin inşallah cnm
iyi gecelerrr
Sana gerçekten çok imreniyorum tatlım
Ay sonuna kadar cıss olmıcak inşallah, hedefi tutturmam lazım
inşallah olmıcak cnm
tmm cnm
yarından başlayıp sıfır kaçamakla ay sonu hedefini tutturmaya çalışacam tatlım
Hadi bakalım maraton başlasınnnnnn
günaydınGünaydınlarrrrr
günaydın canım form çay denesenGünaydın herkese
2 gündür sabitim eksiye düşemiyorum kabızlık yüzünde sinirim bozuluyor ya
Ayy ne güzel kurtul tabi cici cici giyin ohh miss.Dün etek aldım belim pörtlemedi çok beğendim kendimipantolon ve bol yaşlı işi tuniklerden kurtuldum galiba
tabiki muhteşemsin
regl den de olmuş olabilir inşallah yarına düzelir.
form çay en hızlı çözüm bence.kızlar tekrar tartıldım -100 yani kilom tam sabit. wc de cıkamıyorum. en son muz gününün sabahı çıktım sonra finish
vayy cok guzrl. bayildim ben zaten o detoksa arada yaparım.günaydın hanımlar
şaka gibi ama detoks işe yaramış düne göre eksi 1kiloyum. artımdan kurtuldum eksiye bile düştüm
üniversite canım evet. Aa onu hiç düşünmedim zumba baya hareketli birsey evet yapamayabilirim. Ama 3 mil lesli yi eskiden yapamazdım artık rahat yapıyorum.oyle evet 300-500arası kalorı yakımı söz konusu ama sporda vucut toplanması için olması gerek özellikle dogum sonu
süper canım menün
o milletin agzına kürekle vurmak gerek bence cekemedikleri için öyle diyorlar duymayın onları duymayın
ınusılun direncim var canım o kadarda avantajlı degilim
canım allah sizi iyilerle karşılaştırsın üniversite hastanesimi burası
hobbaaaaa abla biliyor musun ben bu takımı çok araştırdım tüm takımları bir gece tüm geçmişleriyle okudum neredeyse 7. takım ve bu takım arasında gittim geldim sonra senin msjların çok etkiledi neredeyse her takıma destek olmuşsun yazmışsın dedim dogru takım 9. takım sagolsun benide aralarına aldılar seninde iznin bitti aynı günlerde
bak çogumuz senden destek almışız olabilir insanlık hali modun düşer tartı artı çıkar bende geçen hafta yaşaadım bu sabahta yaşadım hatta ama vazgeçmek yok
affettik bugun halledersin sen
fırsat buldukça yuru canım sen yinede
elifim senin belin agrıyordu dimi lesliede 2 mliden sonra genelde kalca bel hareketi var galiba ondan eger o sebepleyse zumbadada belin agrır canım cunku kalça bel agırlıklı
sen zaten dans etmeyi seviyorsun dimi zumba tam senlik ben flasha indirdim tv ye takıp yapıyorum
kız nugget bitti sosis micısss olmaz
bozma moralini canım ya
bende hamilelikte hiç tatlı yemedim keşke o alışkanlık kalsaydı
gayet iyisin göbek gitmiş biraz kalca var sanırım net göremedim ama
puff bu hafta çogumuzda wc problemi var bende aynıyım acaba 6. takım bagırsak düğüleme büyüsümü yaptı ki
canım bugün 3. YazışıM wc sorunu için form çay hızlı çözüm. Verirsin canım ya niye moralini bozdun sabah sabah az olsun yagdan olsun. 20 hafta ohoo havada karada tutturursun hedefi.günaydın kızlar soguk kasvetli gri bir Ankaradan hepinize
eşim evdeydi a şimdi gitti hastane işleri bitmedi agrısı oluyor ara sıra arabanın da bir yerinden ses geliyormuş(takıntılı) dedim tüü 2013 model arabadan ses mi geliyor 86 modelim hiç biryerimden ses gelmiyor tüm yatırımı bana yapmalısın bence
bugun tartı yüzüme gülmedi ama problemin ne olduguna odaklandım düne göre +400 üm menümde kaçak yok su iyi bitki çayı iyi acaba spor mu fazla geldi birde wc ye çıkamadım birde hiç beklemeden tartıldım sabah 6,45 de
moralimi bozup kahvaltıda çoşmayı planlıyordum ki hopp dedim dur bahar2kg degilde 1,0 gitsin ama sen moralini bozma şimdi yersen senin 1 haftan daha boşa gidecek ama yemezsen haftaya 1 hafta kazanmış olacaksın zaman çok hızlı
bu yüzden artık genel hedefe degil hafta hafta bakıyorum diyete önümde 20 haftam var 20 hafta neki
İnşaallah canm farklı şeyler ye bakalım şaşırtmak için metonu
günaydın hanımlar
şaka gibi ama detoks işe yaramış düne göre eksi 1kiloyum. artımdan kurtuldum eksiye bile düştüm
puff bu hafta çogumuzda wc problemi var bende aynıyım acaba 6. takım bagırsak düğüleme büyüsümü yaptı ki
günaydın kızlar soguk kasvetli gri bir Ankaradan hepinize
eşim evdeydi a şimdi gitti hastane işleri bitmedi agrısı oluyor ara sıra arabanın da bir yerinden ses geliyormuş(takıntılı) dedim tüü 2013 model arabadan ses mi geliyor 86 modelim hiç biryerimden ses gelmiyor tüm yatırımı bana yapmalısın bence
bugun tartı yüzüme gülmedi ama problemin ne olduguna odaklandım düne göre +400 üm menümde kaçak yok su iyi bitki çayı iyi acaba spor mu fazla geldi birde wc ye çıkamadım birde hiç beklemeden tartıldım sabah 6,45 de
moralimi bozup kahvaltıda çoşmayı planlıyordum ki hopp dedim dur bahar2kg degilde 1,0 gitsin ama sen moralini bozma şimdi yersen senin 1 haftan daha boşa gidecek ama yemezsen haftaya 1 hafta kazanmış olacaksın zaman çok hızlı
bu yüzden artık genel hedefe degil hafta hafta bakıyorum diyete önümde 20 haftam var 20 hafta neki
form çay en hızlı çözüm bence.
İnşaallah canm farklı şeyler ye bakalım şaşırtmak için metonu
Tartıda fazla çıkmak benim de moralimi bozuyor. Sen çok azimliydin oysa. Ama devam et bence. Toplarsın hemen sana güveniyorum.aslında belli bi sebebi yok cnm
Heralde fazla artı olmak modumu düşürdü
yiycem gız yimemmi, geçen hafta hilal yidi beni bu haftada ben seni yiyveriyim olmamı:)
ay şimdi de sosise taktinizCanim spor icin biraz usengecim galiba bubralar
Cok guzel.bir menu
Gayet guzel cnm
Eve geliyotum 6 yemek yedik topladim 7 sinrada ufaklik birakmio cnm bi biraksa aslinda bende useniom
Cok.guzel.cnm.
Sosis olmamis.cnm 1 tane ble olsa
Gunaydin elifimGünaydınlarrrrr
Gunaydin ponicim moral bozmak yok kız wc ye çıkınca dusersin eksiyeGünaydın herkese
2 gündür sabitim eksiye düşemiyorum kabızlık yüzünde sinirim bozuluyor ya
Dün etek aldım belim pörtlemedi çok beğendim kendimipantolon ve bol yaşlı işi tuniklerden kurtuldum galiba
Vay vay gobus yok baya ince duruyorsun canım
sagol busemkahvaltı daha saglıklı olabilir. genel olarak güzel menü ama az tabiafiyet olsun hilalimm
valla bizde uyuz oluyoz
bende üşeniyom
günaydııınn
OOOO BOMBESinnnn
kalmamış göbüşş
Kız bisi yemedinki 2 gündür ondan wcye cikamamissindirkızlar tekrar tartıldım -100 yani kilom tam sabit. wc de cıkamıyorum. en son muz gününün sabahı çıktım sonra finish
Oooo o detoks baya iyi yaramış dilekcimgünaydın hanımlar
Kizzz baslamayin gene sosis diyeoyle evet 300-500arası kalorı yakımı söz konusu ama sporda vucut toplanması için olması gerek özellikle dogum sonu
süper canım menün
o milletin agzına kürekle vurmak gerek bence cekemedikleri için öyle diyorlar duymayın onları duymayın
hobbaaaaa abla biliyor musun ben bu takımı çok araştırdım tüm takımları bir gece tüm geçmişleriyle okudum neredeyse 7. takım ve bu takım arasında gittim geldim sonra senin msjların çok etkiledi neredeyse her takıma destek olmuşsun yazmışsın dedim dogru takım 9. takım sagolsun benide aralarına aldılar seninde iznin bitti aynı günlerde
bak çogumuz senden destek almışız olabilir insanlık hali modun düşer tartı artı çıkar bende geçen hafta yaşaadım bu sabahta yaşadım hatta ama vazgeçmek yok
elifim senin belin agrıyordu dimi lesliede 2 mliden sonra genelde kalca bel hareketi var galiba ondan eger o sebepleyse zumbadada belin agrır canım cunku kalça bel agırlıklı
sen zaten dans etmeyi seviyorsun dimi zumba tam senlik ben flasha indirdim tv ye takıp yapıyorum
bozma moralini canım ya
Aferin sana bahar cimgünaydın kızlar soguk kasvetli gri bir Ankaradan hepinize
Sağol elifimAfiyet olsun sosis yeme kız onun içine neler katiyorlar(yine basladim) afiyet olsun güzel menü sosis olmasa
gıcık oluyorum Erdem e
Bende sana imreniyorum ki
günaydın
günaydın canım form çay denesen
Ayy ne güzel kurtul tabi cici cici giyin ohh miss.
tabiki muhteşemsin
form çay en hızlı çözüm bence.
vayy cok guzrl. bayildim ben zaten o detoksa arada yaparım.
üniversite canım evet. Aa onu hiç düşünmedim zumba baya hareketli birsey evet yapamayabilirim. Ama 3 mil lesli yi eskiden yapamazdım artık rahat yapıyorum.
canım bugün 3. YazışıM wc sorunu için form çay hızlı çözüm. Verirsin canım ya niye moralini bozdun sabah sabah az olsun yagdan olsun. 20 hafta ohoo havada karada tutturursun hedefi.
yiycem gız yimemmi, geçen hafta hilal yidi beni bu haftada ben seni yiyveriyim olmamı:)
kaçar ben akşama burdayım seviyorum sizi kacamaksiz bol enerjili bi gün olsun a dostlar
Hava kapalı yaaaa. İnsanın içi kararıyor. Az sonra çıkacağım ama yine dışarı. Yine bol bol yürürüm. Yürümek kabızlığıma da çok iyi geldi
sagol busem
Kız bisi yemedinki 2 gündür ondan wcye cikamamissindir
aynen busem
bu haftada beril abla beni yicekyiycem gız yimemmi, geçen hafta hilal yidi beni bu haftada ben seni yiyveriyim olmamı:)
görüşürüz dilekcimkaçar ben akşama burdayım seviyorum sizi kacamaksiz bol enerjili bi gün olsun a dostlar
Ablacim senin kabizligin çözümü bulundu en azindanHava kapalı yaaaa. İnsanın içi kararıyor. Az sonra çıkacağım ama yine dışarı. Yine bol bol yürürüm. Yürümek kabızlığıma da çok iyi geldi
Dogru soyluyorsun da fırsat bulmak ne mumkun canım yaaoyle evet 300-500arası kalorı yakımı söz konusu ama sporda vucut toplanması için olması gerek özellikle dogum sonu
süper canım menün
bozma moralini canım ya
aynen busemsabah bi baktım cebine koyuyor leynnnnn bırak telefonu diye üstüne bi atladim
bu haftada beril abla beni yicek
görüşürüz dilekcim
Ablacim senin kabizligin çözümü bulundu en azindan
Kizlar Sabah 7 di gibi bir parça peynir yediydim. Şimdıden sonra muz süt yapsam olurmu ki.
normalde tam gün yap derim elifim ama sende kabızlık sorunu var yarın yaparsan ters tepebilir Ne deyim bilemedimKizlar Sabah 7 di gibi bir parça peynir yediydim. Şimdıden sonra muz süt yapsam olurmu ki.
ahaha süpersin oohhh
ne desem bilemedim. bence tam yap yapacaksan bugün yapmada yarın yap. muz detoksu riskli çünkü
canim streste verdirmiyor gecen hafta bi olumsuzdum gitmedi gitti sikilma yolun dogruysa devam
hayirli haberlerle gel
Bence bu iyi seçim tatlım lapa herkese iyi gelir
Pro olarakta tavuk göğsü tercih et yoğurtlu tavuk çorbasıda olabilir
DÜNKİ MENÜM
toplamda 5 orta yeşilimsi muz
1 lt laktozsuz yarım yağlı süt
spor yok
2,5 lt su
BUGÜNKİ MENÜM
12.30
2 ısırık kek (dün yapıp yemediğim)
1 ısırık cevizli sucuk
gün boyu toplam 1 lt ayran çok çok az tuzlu
spor yok
su 3 lt
Selam kizlar anca gelebildim ankara sogukkk sabah yunurtalarimi unutmusun
Sabah 08.30
Domates biber
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz
Ogle 12.30
1 tabak yogurtlu ispanak
Salata
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
2 litre su
9 :00 iki haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
10:00 bir bardak süt
11:00 bir elma.
12:00 2 ceviz
13:00 domates 2 tane
14:00 bir su bardağı yoğurt
15.00 1 elma
16:00 10 fındık
17 :00 bir mandalina
18: 00 1bardak ayran var ama içemedim
19:00 haşlanmış tavuk göğsü 1kase yoğurt
21:00 bir bardak süt ben kahveli yapıcam
4bardak yeşil çay 40dakika tempolu yürüyüş 3lt su
aslında akşam kabak yada karnabahar yemem lazımdı ama alamadım
Soğan suyu
Sabah 11 de
2 yumurtalı bol peynırli omlet,yarım dılım kepek ekmek yesıl cay
Ara yesil elma, 2cevız,sutlu türk kahvesi
Öğlen 3 te mercimek çorbası,1domates,3 köfte
Ara 1fıncan humana tea
Aksam 7 de 1t etlı patlıcan yemegi, yoğurt
3 lt su
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Haber vermek istedim.Ben rahatsizlandigim için malesef bu hafta dışarı çıkamadım ve tabi tartımı da alamadım. Diyete başlayabilecek durumda da değildim malesef. Toparlanyorum şimdi .umarım haftaya başlayabilirim. Görüşmek üzere
İyi akşamlar herkese
menüm
07:30
8 fındık
15:00
2 d. ekmek
2 yk Sebzeli kıyma
1 kk peynir
1 cennet hurması
19:00
1 kase yoğur t
su: 1.5Lt
spor: 45 dk yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah 3 adet etiform bisküvi 2 kk peynir 5 dilim salam
Öğle 4 yk mantar sote
Akşam 1 kase aşure
@mefkurem kulaklarımı fazla çınlatma. Yarın söz menüyü düzeltiyorum. Hazırlığımı bu akşamdan yaptım.
sabah(10:00)
1dlm ekmek
1 yumurta
1kk peynir
ara(12:30)
1hurma turk kahvesi 10antep fistigi
ogle(15:00)
1kase tavuk corbasi
100g yogurt
aksam(18:00)
1tabak (6yk) taze fasulye
100g yoğurt
su:2lt spor:35dk zumba
Menum kızlar
Sabah 7:30
2dilim ekmek
Sucuklu yumurtanın sadece yumurtası
Domates biber yoğurt
Ogle12; 30
1kase haşlama et salata yoğurt 1 dilim ekmek
Ara16:00
1kase yoğurt içine 1 mandalina ince bi dilim elma ince bi dilim armut ve 10-15 nar tanesi ile meyveli yoğurt yaptım
Aksam 19.00
Kiymali Ispanaklı yoğurt
Salata 2 yk haşlama et
Su 2 lt limonlu ustude var ama olcmedim
Spor yok
Kızlar azcık canım sıkkın beni mazur görün yorum yapamiycam yarına resetlenirim ozaman yaparım artık hadi iyi geceler
487. Etap birincisiberilceee tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Geldim geçmişteyim
Menüm
Saat 7
1 elma
Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 13
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Salata
Saat 17
4 kaşık ıspanak
1 kase yogurt
Salata
Su 2 litre anca oldu
Spor 1 saat yürüyüş
Kizlar moralim cok bozuk dr lar ameliyatı yapmak istemiyor kızdım bağırdım çağırdım dosyamizi çektim aldım dr un elinden. İnsafsızlar vicdansizlar tek amaçları somurebildikleri kadar para sömürmek yazıklar olsun çok üzülüyorum tüm insanlık adına, parası olmayan gariban ne yapıcak bilmiyorum. Sanırım İzmir yada İstanbul a gidicez
Iyi akşamlar kızlar
Çocuklar vardı gelemedim
Sizin modunuzu düşürmek istemem ama ben nedense Bu hafta pek Iyi değilim
Bi problem olduğu için değil sadece azim istek yok
Menüleri okudum tek tek yorum yapamıyorum genelde hepsi güzeldi zaten, kıskandım sizi
@kkkmevsim5 kamilem ne oldu tstlım niye canın sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?