- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.101
Hoşgeldin cnm zühal benMerhaba kizlar ben seda 31 yasindayim ingilizce ogretmeniyim ailemle kaliyorum bekarim.size katilmak istiyorum insallah guzel olur.tesekkur ederim.
Dışarı çık iyice kendine gelşrsin bide gelince bi spor patlatırsın olur biter
vazgeçtim yarın lapa yapicam ablaHuuu Huuu herkeşlere güneşli rüzgarsız almanya gününden merhabalar
Yani öyle olsa iyi olurdu
Sabah çocuk gelince gelemedim yeni gittiler
Kızlar daha koskaca 2 günümüz var bu umutsuzluk neden
2 günde neler olmazki bize pes etmek yakışmaz
Kabızlık sorunu olanlar ne yapmaları gerektiğini biliyor ee yapın anacım
Form çayı cuma Sabah değil perşembeden için
Yapın lapa yapmıcaklarda akşamdan sıcak suya kuru meyve ıslatsın Sabah yesin içsin
Bide sürekli aynı bitki çaylarını içmeyin değiştirin arada zencefil mate biberiye vs.
Bazılarında yeşil çayda Kabızlık yapabiliyormuş
Baharcım kız sen araştırmacı gazeticilikmi yapıp geldin takıma
Dün dünde kaldı bugün yeni bi gün sağol cnm
Fulyacım inşallah güveninizi boşa çıkarmıcam
Poni kız maşallahın var hiç göbüş kalmamış
Hadin bakalım Kızlar bugün spor yapmayan kalmasın
Veeeee Zuhal ablanin donusuYok öyle bişey sadece olduğunu sandık
Hadinnnn canlanalım
Hosgeldin sedacim ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var 4 aydır burdayım yaklaşık 14 kilo verdim. Boyun kilo durumun nedir ? Biz nickimizin altina yaziyoruz sende yazarsan iyi olurMerhaba kizlar ben seda 31 yasindayim ingilizce ogretmeniyim ailemle kaliyorum bekarim.size katilmak istiyorum insallah guzel olur.tesekkur ederim.
En kalabalık takım biziz herhalde ablaKızlar şu anda listede 9 kişi var
Izinde olupta listeye girmek için geri başlıyanlar
Kamile
Irem
Burcu
Denemede aktif olan
Fulya
Servey
Takımın durumu bu
sen geçen hafta lapa yapmadınmı cnmvazgeçtim yarın lapa yapicam ablasabah tartı memnun etmedi beni büyük konuştum kaldim gene lapaya
Veeeee Zuhal ablanin donusu
Hosgeldin sedacim ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var 4 aydır burdayım yaklaşık 14 kilo verdim. Boyun kilo durumun nedir ? Biz nickimizin altina yaziyoruz sende yazarsan iyi olur
En kalabalık takım biziz herhalde abla
Bişey yazıyomuKızlar ya gizli numara dadandi sabahtan beri çağrı atıp duruyor. Erdemin yaninda da olur diye korktum
ohh be mefkusum dönmüsYok öyle bişey sadece olduğunu sandık
Hadinnnn canlanalım
gizliye kapat telefonunu baby arayamaz o zaman.Kızlar ya gizli numara dadandi sabahtan beri çağrı atıp duruyor. Erdemin yaninda da olur diye korktum
Evet cnm doğru yağsız tuzsuz istediğin baharatı atabilirsinMefkurem mefkusum bende yarın lapa yapayım diyorum 1 cay bardagi pirinç 3 cay bardagi su dimi. Başkada birsey yemiyoruz. Ve bunu 3 öğün tüketiyoruz.
vazgeçtim yarın lapa yapicam ablasabah tartı memnun etmedi beni büyük konuştum kaldim gene lapaya
Hosgeldin sedacim ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var 4 aydır burdayım yaklaşık 14 kilo verdim. Boyun kilo durumun nedir ? Biz nickimizin altina yaziyoruz sende yazarsan iyi olur
Memnun oldum hilal.boyum 1 65 kilom 68 13 kilo fazlam var.vazgeçtim yarın lapa yapicam ablasabah tartı memnun etmedi beni büyük konuştum kaldim gene lapaya
bir gece ansizin yemek yeyinceHuuu Huuu herkeşlere güneşli rüzgarsız almanya gününden merhabalar
Yani öyle olsa iyi olurdu
Sabah çocuk gelince gelemedim yeni gittiler
Kızlar daha koskaca 2 günümüz var bu umutsuzluk neden
2 günde neler olmazki bize pes etmek yakışmaz
Kabızlık sorunu olanlar ne yapmaları gerektiğini biliyor ee yapın anacım
Form çayı cuma Sabah değil perşembeden için
Yapın lapa yapmıcaklarda akşamdan sıcak suya kuru meyve ıslatsın Sabah yesin içsin
Bide sürekli aynı bitki çaylarını içmeyin değiştirin arada zencefil mate biberiye vs.
Bazılarında yeşil çayda Kabızlık yapabiliyormuş
Baharcım kız sen araştırmacı gazeticilikmi yapıp geldin takıma
Dün dünde kaldı bugün yeni bi gün sağol cnm
Fulyacım inşallah güveninizi boşa çıkarmıcam
Poni kız maşallahın var hiç göbüş kalmamış
Hadin bakalım Kızlar bugün spor yapmayan kalmasın
kaldir kiz totoyu usenmeburda da hava kapalı abla miskinlik bastı beni bi markete gidemedim daha. şimdi hemen giyinip cıkcam yoksa zaplandım yine koltuğa. gidicem bi de ananas alcam 2 tane soyulmamış. perşembe ananas yapcam. reglimde sökülmedi gitti görünüp kayboldu
biz pes edemeyiz yine 1. olmalıyız. 1.liklere doymamalıyız. tüm takımlar bizi konuşmalı
masallah kisi sayisinin bir limiti vardirda ne kadar ki ablaKızlar şu anda listede 9 kişi var
Kamile
Irem
Burcu
Denemede aktif olan
Fulya
Servey
Takımın durumu bu
vazgeçtim yarın lapa yapicam ablasabah tartı memnun etmedi beni büyük konuştum kaldim gene lapaya
Kızlar ya gizli numara dadandi sabahtan beri çağrı atıp duruyor. Erdemin yaninda da olur diye korktum
lapacilari gorelimMefkurem mefkusum bende yarın lapa yapayım diyorum 1 cay bardagi pirinç 3 cay bardagi su dimi. Başkada birsey yemiyoruz. Ve bunu 3 öğün tüketiyoruz.
sabir ve sebatla halledersin canim ben bahar bir ay oldu 3.5 kg verdim bu takimlaMemnun oldum hilal.boyum 1 65 kilom 68 13 kilo fazlam var.
listede max.15 kişi olabiliyormasallah kisi sayisinin bir limiti vardirda ne kad
burdaaalapacilari gorelim
Merhaba kizlar ben seda 31 yasindayim ingilizce ogretmeniyim ailemle kaliyorum bekarim.size katilmak istiyorum insallah guzel olur.tesekkur ederim.
Memnun oldum hilal.boyum 1 65 kilom 68 13 kilo fazlam var.
Kızlar şu anda listede 9 kişi var
Kamile
Irem
Burcu
Denemede aktif olan
Fulya
Servey
Takımın durumu bu
Kızlar ya gizli numara dadandi sabahtan beri çağrı atıp duruyor. Erdemin yaninda da olur diye korktum
ama bu avuc benimse isler degisuyor cok kucuk benim ellerim
bir gece ansizin yemek yeyince
aklima takildi kilo vermek yine
dolastim tum gruplari tek tek belkide
sonunda mutlaka 9.takim dedim
kaldir kiz totoyu usenme
masallah kisi sayisinin bir limiti vardirda ne kadar ki abla
lapacilari gorelim
Kacamaksoz bir gunun ardindan ev yollarindayim yemekte ne var bi fiktim yok eve gidince gorucem karatay guzel gdio tek sorun leptin iyice calissin diye ugrasiom umarim calisiodur
DİKKAAAATTTTTTT
Sabah 08.30
2 haslabmis yumurta
15 zeytin
1.5 kk peynir
1 cay bardagi ceviz
Swkersiz cay
Aksam 18.00
1 tabak nohut(tarti var biliorum ama iyi pismisti inerim )
Salata
2 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?