Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kizlar ben seda 31 yasindayim ingilizce ogretmeniyim ailemle kaliyorum bekarim.size katilmak istiyorum insallah guzel olur.tesekkur ederim.
Hoşgeldin cnm zühal ben

Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen
2 haftalık deneme süren başlar

Kilon boyun hedefin kaçti

vazgeçtim yarın lapa yapicam abla sabah tartı memnun etmedi beni büyük konuştum kaldim gene lapaya
Yok öyle bişey sadece olduğunu sandık

Hadinnnn canlanalım
Veeeee Zuhal ablanin donusu
Merhaba kizlar ben seda 31 yasindayim ingilizce ogretmeniyim ailemle kaliyorum bekarim.size katilmak istiyorum insallah guzel olur.tesekkur ederim.
Hosgeldin sedacim ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var 4 aydır burdayım yaklaşık 14 kilo verdim. Boyun kilo durumun nedir ? Biz nickimizin altina yaziyoruz sende yazarsan iyi olur
Kızlar şu anda listede 9 kişi var

Izinde olupta listeye girmek için geri başlıyanlar

Kamile
Irem
Burcu

Denemede aktif olan
Fulya
Servey

Takımın durumu bu
En kalabalık takım biziz herhalde abla

sen geçen hafta lapa yapmadınmı cnm
Aslında aynı detoksu sık sık yapmak iyi değil

Kızlar ya gizli numara dadandi sabahtan beri çağrı atıp duruyor. Erdemin yaninda da olur diye korktum
Bişey yazıyomu

Mefkurem mefkusum bende yarın lapa yapayım diyorum 1 cay bardagi pirinç 3 cay bardagi su dimi. Başkada birsey yemiyoruz. Ve bunu 3 öğün tüketiyoruz.
Evet cnm doğru yağsız tuzsuz istediğin baharatı atabilirsin
Aslında doyuruyor ama tuhaf bi boşluk
açlık oluyor
Açlıkla başetmekte bizim işimiz
Bol suyuda unutma

Memnun oldum hilal.boyum 1 65 kilom 68 13 kilo fazlam var.

ama bu avuc benimse isler degisuyor cok kucuk benim ellerim
bir gece ansizin yemek yeyince
aklima takildi kilo vermek yine
dolastim tum gruplari tek tek belkide
sonunda mutlaka 9.takim dedim
kaldir kiz totoyu usenme

Kamile
Irem
Burcu

Denemede aktif olan
Fulya
Servey

Takımın durumu bu
masallah kisi sayisinin bir limiti vardirda ne kadar ki abla

Kızlar ya gizli numara dadandi sabahtan beri çağrı atıp duruyor. Erdemin yaninda da olur diye korktum

Mefkurem mefkusum bende yarın lapa yapayım diyorum 1 cay bardagi pirinç 3 cay bardagi su dimi. Başkada birsey yemiyoruz. Ve bunu 3 öğün tüketiyoruz.
lapacilari gorelim

geldim anamm 2 saat dolandım markette bu nedir ya camış mıyım neyim eşim yine ne aldın ya dedi valla delircek adam sonunda

ananas yoktu pertim çıktı migros a da yürüyemedim iki gıdım yere muz aldım yeşilli. laktozsuz süt aldım yine. yarın muz süt yapıcam ben.

lapacılar siziii herkes lapa yapıcak yarın vay vaay

Memnun oldum hilal.boyum 1 65 kilom 68 13 kilo fazlam var.

hellooooo :)) çok fazlan yok 13 kg değil de 10 kg versen ideal bence. kendimden biliyom
kurallarımız ilk sayfa da oku kabul et canım. hoşgeldin

Kamile
Irem
Burcu

Denemede aktif olan
Fulya
Servey

Takımın durumu bu

abla bu yeni arkadaş da katılırsa doluyor o zaman takım.

aynen canım gizliye kapat telini. eşinden de gizleme tabiki söyle gitsin nolcak. asıl söylemezsen kork

kaldırdım totoyu

yine şarkılar yazılmış bakıyorum

Kacamaksoz bir gunun ardindan ev yollarindayim yemekte ne var bi fiktim yok eve gidince gorucem karatay guzel gdio tek sorun leptin iyice calissin diye ugrasiom umarim calisiodur

oo bu sefer süper gidiyorsun canım nazar değmesiin
DİKKAAAATTTTTTT

noldu kızz servettt

Sabah 08.30
2 haslabmis yumurta
15 zeytin
1.5 kk peynir
1 cay bardagi ceviz
Swkersiz cay

Aksam 18.00
1 tabak nohut(tarti var biliorum ama iyi pismisti inerim )
Salata

2 litre su
Spor yok

güzel menü ama nohut tartı öncesi tabiki olmamış. pişsin pişmesin bakliyat şişirir kuzu ama çaren yoktu sanırım. afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…