- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.081
Canım ya bu hafta motive olamadım.
Sebebi de yok.
Keyfim yok.
Neden keyfim yok onu da bilmiyorum.
Bh hafta anlaşılan kayıp hafta benim için.
Tek üzüntüm listeyi olumsuz etkileyeceğim.
Yarın kedin lapa.
Bir de bu gün regl oldum mefkuş.
Müthiş şişim.
Kız muzlu menü tamam da bu gün bir şey yememişsin.
Canım ya bu hafta motive olamadım.
Sebebi de yok.
Keyfim yok.
Neden keyfim yok onu da bilmiyorum.
Bh hafta anlaşılan kayıp hafta benim için.
Tek üzüntüm listeyi olumsuz etkileyeceğim.
Yarın kedin lapa.
Bir de bu gün regl oldum mefkuş.
Müthiş şişim.
Kız muzlu menü tamam da bu gün bir şey yememişsin.
ahaha süpersin oohhh
ne desem bilemedim. bence tam yap yapacaksan bugün yapmada yarın yap. muz detoksu riskli çünkü
normalde tam gün yap derim elifim ama sende kabızlık sorunu var yarın yaparsan ters tepebilir Ne deyim bilemedim
aynen elifim hafta başından bi dene önceAçlıktan ölmemek için yedim zaten :)))) p.tesi falan yapmalıyım yaparsam kabizlik yuzunden.
Sağol elifcim aklımda olsun bu :)
Dün etek aldım belim pörtlemedi çok beğendim kendimipantolon ve bol yaşlı işi tuniklerden kurtuldum galiba
günaydıınn
tartı yüzüme gülmedi. sanırım kendimi aç bıraktığım için duraklamaya girdim. 2 gündür +100 de kaldım.
CurukElma regl oldum sonunda kuzum
@MuallimeA bende duraklama yaşıyorum.
bugün vücudu şaşırtıp biraz yiycem kızlar ve azda olsa spor yapcam inş eksiye düşerim yarına.
kızlar tekrar tartıldım -100 yani kilom tam sabit. wc de cıkamıyorum. en son muz gününün sabahı çıktım sonra finish
günaydın hanımlar
şaka gibi ama detoks işe yaramış düne göre eksi 1kiloyum. artımdan kurtuldum eksiye bile düştüm
oyle evet 300-500arası kalorı yakımı söz konusu ama sporda vucut toplanması için olması gerek özellikle dogum sonu
süper canım menün
o milletin agzına kürekle vurmak gerek bence cekemedikleri için öyle diyorlar duymayın onları duymayın
ınusılun direncim var canım o kadarda avantajlı degilim
canım allah sizi iyilerle karşılaştırsın üniversite hastanesimi burası
hobbaaaaa abla biliyor musun ben bu takımı çok araştırdım tüm takımları bir gece tüm geçmişleriyle okudum neredeyse 7. takım ve bu takım arasında gittim geldim sonra senin msjların çok etkiledi neredeyse her takıma destek olmuşsun yazmışsın dedim dogru takım 9. takım sagolsun benide aralarına aldılar seninde iznin bitti aynı günlerde
bak çogumuz senden destek almışız olabilir insanlık hali modun düşer tartı artı çıkar bende geçen hafta yaşaadım bu sabahta yaşadım hatta ama vazgeçmek yok
affettik bugun halledersin sen
fırsat buldukça yuru canım sen yinede
elifim senin belin agrıyordu dimi lesliede 2 mliden sonra genelde kalca bel hareketi var galiba ondan eger o sebepleyse zumbadada belin agrır canım cunku kalça bel agırlıklı
sen zaten dans etmeyi seviyorsun dimi zumba tam senlik ben flasha indirdim tv ye takıp yapıyorum
kız nugget bitti sosis micısss olmaz
bozma moralini canım ya
bende hamilelikte hiç tatlı yemedim keşke o alışkanlık kalsaydı
gayet iyisin göbek gitmiş biraz kalca var sanırım net göremedim ama
puff bu hafta çogumuzda wc problemi var bende aynıyım acaba 6. takım bagırsak düğüleme büyüsümü yaptı ki
sohbet yemeksiz oluyor canım özel bişey olmayınca cumaya eksi 1olmam lazım en azından
günaydın kızlar soguk kasvetli gri bir Ankaradan hepinize
eşim evdeydi a şimdi gitti hastane işleri bitmedi agrısı oluyor ara sıra arabanın da bir yerinden ses geliyormuş(takıntılı) dedim tüü 2013 model arabadan ses mi geliyor 86 modelim hiç biryerimden ses gelmiyor tüm yatırımı bana yapmalısın bence
bugun tartı yüzüme gülmedi ama problemin ne olduguna odaklandım düne göre +400 üm menümde kaçak yok su iyi bitki çayı iyi acaba spor mu fazla geldi birde wc ye çıkamadım birde hiç beklemeden tartıldım sabah 6,45 de
moralimi bozup kahvaltıda çoşmayı planlıyordum ki hopp dedim dur bahar2kg degilde 1,0 gitsin ama sen moralini bozma şimdi yersen senin 1 haftan daha boşa gidecek ama yemezsen haftaya 1 hafta kazanmış olacaksın zaman çok hızlı
bu yüzden artık genel hedefe degil hafta hafta bakıyorum diyete önümde 20 haftam var 20 hafta neki
Günaydın canım.ay şimdi de sosise taktiniz
Gunaydin elifim
Gunaydin ponicim moral bozmak yok kız wc ye çıkınca dusersin eksiye
Vay vay gobus yok baya ince duruyorsun canım
sagol busem
Kız bisi yemedinki 2 gündür ondan wcye cikamamissindir
Oooo o detoks baya iyi yaramış dilekcim
Kizzz baslamayin gene sosis diye
Aferin sana bahar cim
Sağol elifim
Kizlar Sabah 7 di gibi bir parça peynir yediydim. Şimdıden sonra muz süt yapsam olurmu ki.
yarın lapa yapıcam sözde bakalım kabızlık sorunumda varya p.tesi yapayım diyorum yemezsen evdekiler zor buldugum yeşil muzlarimi :)Süpersin ponim.
Aynen devam et.
Harika.
Bence de dün hiç yememişsin kuzum.
Hadi eksiye geçmişson.
Maşallah ne güzel eksi.
Benim de önümde 22 haftam var.
Nisan ilk hedef.
Günaydın canım.
Yapma bence yarın yap elif
Hosgeldin. Kaptanlarimiz sana birsey der canım biz birsey diyemeyiz.Ben de katilabilir miyim 13 kilo fazlam var neler yapiyorsunuz
Yesin o zaman civciv ler veriyim de muz canavarları. Muz sevmem ben pek yemesem aklıma gelmez :)eliya yeşil muzlar p.tesiye sarı olur canım. yeşil kalmıyo gitgide sararıyor haberin olsun
Hosgeldin Canım Önce Kendini Tanit Ilk Sayfada Kurallarimiz Var Onları Kabul Etmen Lazim Daha Sonra Kaptanımız Sana Bilgi Verir :)Ben de katilabilir miyim 13 kilo fazlam var neler yapiyorsunuz
Aynen baharcm ya herkeste bi mod dusuklugu varheyt noluyo iki hafta ust uste birincilik mi bu demorolizenin sebebi nasil olsa biz bu isi biliyoruz modunami gectiniz ne bu motivesizlik hic bize yakismiyor
Yesin o zaman civciv ler veriyim de muz canavarları. Muz sevmem ben pek yemesem aklıma gelmez :)
Yok öyle bişey sadece olduğunu sandıkAynen baharcm ya herkeste bi mod dusukl
Huuu Huuu herkeşlere güneşli rüzgarsız almanya gününden merhabalar
Yani öyle olsa iyi olurdu
Sabah çocuk gelince gelemedim yeni gittiler
Kızlar daha koskaca 2 günümüz var bu umutsuzluk neden
2 günde neler olmazki bize pes etmek yakışmaz
Kabızlık sorunu olanlar ne yapmaları gerektiğini biliyor ee yapın anacım
Form çayı cuma Sabah değil perşembeden için
Yapın lapa yapmıcaklarda akşamdan sıcak suya kuru meyve ıslatsın Sabah yesin içsin
Bide sürekli aynı bitki çaylarını içmeyin değiştirin arada zencefil mate biberiye vs.
Bazılarında yeşil çayda Kabızlık yapabiliyormuş
Baharcım kız sen araştırmacı gazeticilikmi yapıp geldin takıma
Dün dünde kaldı bugün yeni bi gün sağol cnm
Fulyacım inşallah güveninizi boşa çıkarmıcam
Poni kız maşallahın var hiç göbüş kalmamış
Hadin bakalım Kızlar bugün spor yapmayan kalmasın
Dışarı çık iyice kendine gelşrsin bide gelince bi spor patlatırsın olur biterburda da hava kapalı abla miskinlik bastı beni bi markete gidemedim daha. şimdi hemen giyinip cıkcam yoksa zaplandım yine koltuğa. gidicem bi de ananas alcam 2 tane soyulmamış. perşembe ananas yapcam. reglimde sökülmedi gitti görünüp kayboldu
biz pes edemeyiz yine 1. olmalıyız. 1.liklere doymamalıyız. tüm takımlar bizi konuşmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?