Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elifim ne kadar artıdasın? ben de bugün regl oldum şişim. sabitim ben şuan.
evet dün aç kaldım ama fayda etmedi.
bu hafta 6. takımla yarıştayız ama bu gibişle yenilcez sanki yaa

elifim ne kadar artıdasın? ben de bugün regl oldum şişim. sabitim ben şuan.
evet dün aç kaldım ama fayda etmedi.
bu hafta 6. takımla yarıştayız ama bu gibişle yenilcez sanki yaa

ahaha süpersin oohhh

ne desem bilemedim. bence tam yap yapacaksan bugün yapmada yarın yap. muz detoksu riskli çünkü

normalde tam gün yap derim elifim ama sende kabızlık sorunu var yarın yaparsan ters tepebilir Ne deyim bilemedim

Açlıktan ölmemek için yedim zaten :)))) p.tesi falan yapmalıyım yaparsam kabizlik yuzunden.

Dün etek aldım belim pörtlemedi çok beğendim kendimi pantolon ve bol yaşlı işi tuniklerden kurtuldum galiba

Süpersin ponim.
Aynen devam et.

Harika.

Bence de dün hiç yememişsin kuzum.

kızlar tekrar tartıldım -100 yani kilom tam sabit. wc de cıkamıyorum. en son muz gününün sabahı çıktım sonra finish

Hadi eksiye geçmişson.

günaydın hanımlar
şaka gibi ama detoks işe yaramış düne göre eksi 1kiloyum. artımdan kurtuldum eksiye bile düştüm

Maşallah ne güzel eksi.

sohbet yemeksiz oluyor canım özel bişey olmayınca cumaya eksi 1olmam lazım en azından

Benim de önümde 22 haftam var.
Nisan ilk hedef.

Günaydın canım.

Kizlar Sabah 7 di gibi bir parça peynir yediydim. Şimdıden sonra muz süt yapsam olurmu ki.

Yapma bence yarın yap elif

yarın lapa yapıcam sözde bakalım kabızlık sorunumda varya p.tesi yapayım diyorum yemezsen evdekiler zor buldugum yeşil muzlarimi :)

Ben de katilabilir miyim 13 kilo fazlam var neler yapiyorsunuz
Hosgeldin. Kaptanlarimiz sana birsey der canım biz birsey diyemeyiz.

Ben de katilabilir miyim 13 kilo fazlam var neler yapiyorsunuz
Hosgeldin Canım Önce Kendini Tanit Ilk Sayfada Kurallarimiz Var Onları Kabul Etmen Lazim Daha Sonra Kaptanımız Sana Bilgi Verir :)
heyt noluyo iki hafta ust uste birincilik mi bu demorolizenin sebebi nasil olsa biz bu isi biliyoruz modunami gectiniz ne bu motivesizlik hic bize yakismiyor
Aynen baharcm ya herkeste bi mod dusuklugu var

Huuu Huuu herkeşlere güneşli rüzgarsız almanya gününden merhabalar
Yani öyle olsa iyi olurdu

Sabah çocuk gelince gelemedim yeni gittiler

Kızlar daha koskaca 2 günümüz var bu umutsuzluk neden
2 günde neler olmazki bize pes etmek yakışmaz

Kabızlık sorunu olanlar ne yapmaları gerektiğini biliyor ee yapın anacım
Form çayı cuma Sabah değil perşembeden için
Yapın lapa yapmıcaklarda akşamdan sıcak suya kuru meyve ıslatsın Sabah yesin içsin

Bide sürekli aynı bitki çaylarını içmeyin değiştirin arada zencefil mate biberiye vs.
Bazılarında yeşil çayda Kabızlık yapabiliyormuş

Baharcım kız sen araştırmacı gazeticilikmi yapıp geldin takıma
Dün dünde kaldı bugün yeni bi gün sağol cnm

Fulyacım inşallah güveninizi boşa çıkarmıcam

Poni kız maşallahın var hiç göbüş kalmamış

Hadin bakalım Kızlar bugün spor yapmayan kalmasın

burda da hava kapalı abla miskinlik bastı beni bi markete gidemedim daha. şimdi hemen giyinip cıkcam yoksa zaplandım yine koltuğa. gidicem bi de ananas alcam 2 tane soyulmamış. perşembe ananas yapcam. reglimde sökülmedi gitti görünüp kayboldu

biz pes edemeyiz yine 1. olmalıyız. 1.liklere doymamalıyız. tüm takımlar bizi konuşmalı

Dışarı çık iyice kendine gelşrsin bide gelince bi spor patlatırsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…